globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > UFO i Obce Cywilizacje > Rząd a UFO na Świecie

Thomas
Member

Czy czasem nie zastanawialiscie się dlaczego rząd zawsze zaciera ślady i nie dopuszcza tego że jednak są utrzymywane kontakty z innymi cywilizacjami poza ziemskimi , czasem tylko zostana opublikowane jakieś informacje że są prowadzone badania nad wysylaniem sygnału w daleki kosmos ale nigdy praktycznie nie zostały ujawione prawdziwe wyniki czy sygnal ktoś odebrał i odpuścił czy coś tak samo jak mozna powiedziec jak w przypadkach katastrof UFO
pierwsze służby jakie docieraja to Wojsko które zawsze zaciera ślady po tym że coś tam było a ludzia każą siedziec cicho....
A wiec wnioskujac kontakty pozaziemskie są utrzymywane cały czas tylko rząd lub jakaś jeszcze wyższa instytucja która kontroluje tym wszystkim a jakie jest  wasze zdanie ???

June 14, 2009 at 7:03 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

UFO jako zjawisko na pewno istnieje , naocznie sprawdziłem, w trakcie moich wieloletnich już dociekań mogę powiedzieć jedno: jeżeli są to ET, to nie dowiemy się o tym z powodów :politycznych (inne lepsze systemy społeczne), religijnych (zapewne brak monopolów na "zbawienie" dusz) i czysto ekonomiczne ( wolna energia)...Jeżeli są to latające produkty ludzi to również nie dowiemy się o nich z powdu wolnej energii, rozszerzonej wiedzy o wszechświecie, polityki ( technologię tą pozyskali po raz pierwszy hitlerowcy, przenosząc to przed końcem wojny do tajnych baz na Antarktydzie, patrz operacja "High jumping" na youtube). Osobiście jednak uważam, że obydwie wersje istnieją jednocześnie, co tym bardziej zachęca rządzących do trzymania gęby na kłótkę.....

September 3, 2009 at 3:51 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

UFO jako zjawisko na pewno istnieje , naocznie sprawdziłem, w trakcie moich wieloletnich już dociekań mogę powiedzieć jedno: jeżeli są to ET, to nie dowiemy się o tym z powodów :politycznych (inne lepsze systemy społeczne), religijnych (zapewne brak monopolów na "zbawienie" dusz) i czysto ekonomiczne ( wolna energia)...Jeżeli są to latające produkty ludzi to również nie dowiemy się o nich z powdu wolnej energii, rozszerzonej wiedzy o wszechświecie, polityki ( technologię tą pozyskali po raz pierwszy hitlerowcy, przenosząc to przed końcem wojny do tajnych baz na Antarktydzie, patrz operacja "High jumping" na youtube). Osobiście jednak uważam, że obydwie wersje istnieją jednocześnie, co tym bardziej zachęca rządzących do trzymania gęby na kłótkę.....

September 3, 2009 at 3:55 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

http://www.greendevils.pl/rozne/hyperborea/nowa_szwabia/1_nowa_szwabia.html

ot ciekawostka...

--

September 4, 2009 at 5:22 PM Flag Quote & Reply

gutek

Ja polecam strony dr.Jana Pajaka  w 6-ciu jezykach  (totalizm).

Teoria istnienia innych cywilizacji jest dla mnie zastanawiajaca .

Wierze ,ze osiagniecia ludzkie tu na ziemi sa nam blzsze ale pozostaja w tajemnicy.

Wszystko co zle mozna zgonic na cywilizacje pozaziemskie .Wszystko co dobre na ziemi nie dla wszytskich jest dostepne .

Biznes jest biznes !!!

September 13, 2009 at 3:59 AM Flag Quote & Reply

.
Member

witajcie.

temat ufo jak i obcych cywilizacji jest bardzo obszerny,wiec postaram sie strescic moje mysli.otuz oczywistym dla mnie jest iz istnieja inne swiaty skoro my istniejemy,wszechswiat jest nieskonczony i rownierz jest nieskonczona ilosc zyc.

cywilizacje rozwiniete bardziej i mniej,niekoniecznie musimy myslec ze obce cywilizacje sa bardziej rozwiniete, a zreszta co to znaczy bardziej rozwiniete,w naszym ludzkim mniemaniu wiemy ale nie wiemy czym jest rozwinieta inna cywilizacja bo jej nie znamy,wszystko przypisujemy do tego co ziemskie ale w innej cywilizacji moze byc calkiem cos innego czego jeszcze nigdy nie doswiatczylismy wiec jak wogule sadzic co jest badziej rozwiniete a co mniej.dla nas szczytem technologi moze byc np. i pod a dla innych kosmicznych istnien np.kamien ktory na pozur wydaje sie byc zwyklym kamieniem dla nas a dla nich moze miec glowne znaczenie w zyciu,bo oni wiedza czym jest ten kamien a nam sie tylko wydaje.i wcale nie musza latac czy miec super pojazdow kosmicznych a moga nas przewyzszac o miliony bo dla nich celem nie musi byc podruz w kosmos czy wogule latanie jak to dla nas jest.

wiec cywilizacje zostawmy na ziemi.

ufo.-nie zidentyfikowane obiekty latajace,co tu duzo pisac,wszystko co widzimy a czego nie rozumiemy to ufo tak ja to odbieram,natomiast ta cala reszta zdiec, filmikow to oczywiscie bzdury.skoro patrzymy w niebo i widzimy spodek latajacy to nie musimy sie obawiac albo zastanawiac co to bo to jest nam juz wpajane od dziecinstwa,czyli jest nam znane dzieki bajkom,filmom,komiksom itd mozna powiedziec ze to w zasadzie chleb powszedni tak jak ufo ludki z duzymi glowami i oczami ktore tez juz zostaly nam wcisniete w umysly po przez telewizorki.wiec uwazam ze ufo mozna podpiac pod to co napisalem wyzej.nie mozemy stwierdzic co jest co skoro tego nie znamy,oto ufo.oczywiscie wiem jest mnustwo informacji ze nas obserwuja,odwiedzaja itd ale jakos od 20 lat spogladam namietnie w niebiosa i nic co moglo by wydawac sie obco nie zostalo zauwazone przez me oczy, a wzrok mam dosc dobry.mamy rozne doniesienia o ufo ale i tak nie dowiemy sie prawdy bo czym ona jest i czy wogule w tym swiecie wystepuje cos takiego jak prawda.ale uwazam ze to juz inny rozdzial.

--
March 6, 2010 at 2:08 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

. at 02:08PM on Mar 06, 2010

witajcie.

temat ufo jak i obcych cywilizacji jest bardzo obszerny,wiec postaram sie strescic moje mysli.otuz oczywistym dla mnie jest iz istnieja inne swiaty skoro my istniejemy,wszechswiat jest nieskonczony i rownierz jest nieskonczona ilosc zyc.

cywilizacje rozwiniete bardziej i mniej,niekoniecznie musimy myslec ze obce cywilizacje sa bardziej rozwiniete, a zreszta co to znaczy bardziej rozwiniete,w naszym ludzkim mniemaniu wiemy ale nie wiemy czym jest rozwinieta inna cywilizacja bo jej nie znamy,wszystko przypisujemy do tego co ziemskie ale w innej cywilizacji moze byc calkiem cos innego czego jeszcze nigdy nie doswiatczylismy wiec jak wogule sadzic co jest badziej rozwiniete a co mniej.dla nas szczytem technologi moze byc np. i pod a dla innych kosmicznych istnien np.kamien ktory na pozur wydaje sie byc zwyklym kamieniem dla nas a dla nich moze miec glowne znaczenie w zyciu,bo oni wiedza czym jest ten kamien a nam sie tylko wydaje.i wcale nie musza latac czy miec super pojazdow kosmicznych a moga nas przewyzszac o miliony bo dla nich celem nie musi byc podruz w kosmos czy wogule latanie jak to dla nas jest.

wiec cywilizacje zostawmy na ziemi.

ufo.-nie zidentyfikowane obiekty latajace,co tu duzo pisac,wszystko co widzimy a czego nie rozumiemy to ufo tak ja to odbieram,natomiast ta cala reszta zdiec, filmikow to oczywiscie bzdury.skoro patrzymy w niebo i widzimy spodek latajacy to nie musimy sie obawiac albo zastanawiac co to bo to jest nam juz wpajane od dziecinstwa,czyli jest nam znane dzieki bajkom,filmom,komiksom itd mozna powiedziec ze to w zasadzie chleb powszedni tak jak ufo ludki z duzymi glowami i oczami ktore tez juz zostaly nam wcisniete w umysly po przez telewizorki.wiec uwazam ze ufo mozna podpiac pod to co napisalem wyzej.nie mozemy stwierdzic co jest co skoro tego nie znamy,oto ufo.oczywiscie wiem jest mnustwo informacji ze nas obserwuja,odwiedzaja itd ale jakos od 20 lat spogladam namietnie w niebiosa i nic co moglo by wydawac sie obco nie zostalo zauwazone przez me oczy, a wzrok mam dosc dobry.mamy rozne doniesienia o ufo ale i tak nie dowiemy sie prawdy bo czym ona jest i czy wogule w tym swiecie wystepuje cos takiego jak prawda.ale uwazam ze to juz inny rozdzial.

Dla mnie jedyna prawda jest to co sam widziałem, i nie musze przypuszczać istnienia tejże prawdy...Wcale nie jest tez to dla mnie czymś wyjątkowym, wręcz przeszkadza mi to w pewnym sensie w moim społecznym bytowaniu... może lepiej, ze nic nie widziałes, bo przynajmniej nie bedziesz traktowany jak osoba niezrownoważona psychicznie...Ciesz się lepiej błogą ignoracją tematu, czego Ci szczerze życzę, bo zbyt dużo mogła by cię kosztować taka chwila z UFO...

--

March 6, 2010 at 6:07 PM Flag Quote & Reply

.
Member

zgadzam sie z toba,masz racje.w zyciu czasem nie wiedziec pewnych zeczy zeby spac spokojnie co nie oznacza ze mozemy czegos nie czuc.a w momecie gdy cos czujemy ,zastanawiamy sie nad tym  tak jak bysmy cos widzieli.gdybysmy nie czuli nie interesowali bysmy sie tematem,skoro cos czujemy znaczy wierzymy i dociekamy prawdy szukajac jej tu i tam.oczywiscie gubimy sie z czasem w tym wszystkim bo materialy ktore sa nam zapodawane to tu to tam nie wydaja sie nam wiarygodne bo idiotami przeciez nie jestesmy,mamy bystre oczy.a prawda jak wiara,zostaje zmyta gdy dochodzimy do wniosku ze to co czujemy mija sie z tym co ogladamy lub czytamy,swiat rzadzacych stymuluje swiatem ludzi rzadnych wiary i poznania prawdy,wiec mozliwe ze jestes jednym ze szczesliwcow skoro cos widziales i wiesz ze to to,bo wiekrzosc jest zagubiona w poszukiwaniach, zlizujac z talerza systemu to co na nim zostaje.wiec uwazam ze dystans w dzisiejszych czasach jest bardziej potrzebny niz kiedy kolwiek,bo czasy mamy bliskie powaznego zalamania globalego.nie dajmy sie wiec manipulowac.interesujmy sie tematem ufo ogulnie pojetego ale tez badzmy czujni i miejmy oczy szeroko otwarte, nie dajmy sie zmanipulowac bo np. ktos chce odwrucic uwage od czegos co powinnismy wlasnie dostrzec gdy my w tym czasie szykamy ufo na niebie.wogule generalnie zecz biorac powinnismy zostac na ziemi,bo nie jestesmy jeszcze gotowi na kosmos,moze w niektorych aspektach tylko.cala magie nosimy w sobie ,w nazsych sercach i umyslach ,tam musi byc klucz do odkrycia czegos naprawde wielkiego.

--
March 7, 2010 at 12:48 PM Flag Quote & Reply

killuminati
Member

tez sie zastanawiam nad tym, wszystkie tajne i wojskowe sluzby, maja dokumenty napewno potwierdzajace 'kontakt', moze nie jestesmy gotowi na ta wiedze? interesujacy jest tez watek majow, wiadomo ze z ich 'wiedzy' zostalo naprawde bardzo malo materialow i do tego niektore sa 'nieodczytane'.

March 16, 2010 at 4:56 AM Flag Quote & Reply

Blender
Member
Czy nie sadzicie ze informacje o UFO maja nas przygotowac do mistyfikacji ataku obcych, celem wprowadzenia globalnego rzadu, jako jedynej formy potrafiacej w sposob skoordynowany uporac sie ze spreparowanym show? Odnosnie zas lewitujacej w powietrzu kulki bilardowej, to mam w domu lewitujacy globus. Bajer prosty w konstrukcji - sklada sie z elektromagnesu przyciagajacego metalowa powierzchnie sfery globusa. Aby sfera nie zostala przyciagnieta na stale, przed elektromagnesem jest bariera optyczna. Przeciecie wiazki podczerwieni powoduje wylaczenie elektromagnesu. Cykl przyciagania i i zwalniania odbywa sie na tyle szybko, ze sprawia wrazenie jakby globus wisial na niewidzialnej sprezynie. Pamietam ze za czasow "przemian ustrojowych" wprowadzalo sie do obiegu cala mase tematow zastepczych - jak chociazby bialy fosfor. Ludzie poszukiwali tego cennego (i wymyslonego) materialu na rynkach, podczas gdy wlasciwi handlowcy przerzucali przez granice uran, bron i tym podobne, lecz realne towary.
September 21, 2010 at 2:10 PM Flag Quote & Reply

furtian edward
Member

Żadna cywilizacja rzeczywiście rozwinięta wyżej od naszej (dysponująca więszkszą wiedzą - większym obszarem zbiorowej świadomości) , nie będzie zainteresowana niszczeniem Ludzkości. Jeśli jakiś nasz wojowniczy głupek-przywodca nie sprowokuje kontrataku w samoobronie, to ludzie mogą spać spokojnie.

Każda wyższa cywilizacja musi znać istotę związków pomiędzy materią i informacją, która w całym Wszechświecie generuje nie tylko zjawisko nazywane na Ziemi "życiem" (de facto mało istotne), ale też generuje ŚWIADOMOŚĆ (bardzo istotne) na różnych poziomach rozwoju.

Taka cywilizacja musiała już poznać (bo bez tego nie stałaby pod względem własnego obszaru świadomości wyżej od nas) istotę suwerenności każdej świadomości. Jest to prawo przyrodnicze obowiązujące WSZĘDZIE (w całym Wszechświecie) zupełnie tak samo, jak wszędzie obowiązują tzw. stałe fizyczne (stała Plancka, predkość światła, itd.
http://ptf.fuw.edu.pl/stale/podstawowe/podst awowe.html ).

...cywilizacje niżej rozwinięte od nas, nie mają żadnych szans aby się z nami skomunikować, a szanse dla tych, te które są wyżej rozwinięte - są pomijalnie małe. Jeśli coś nam może rzeczywiście zagrozić z kosmosu, to właściwie wszystko poza kosmitami.

January 8, 2011 at 3:35 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

111 views - 0 comments
244 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy