globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Zdrowie > Rzekomu nieuleczalna Astma...???

MC_NEO
Member

Witam...

Opiszę Wam moją przygodę z Astmą.

Na jesień 2009 roku zaczeły mnie dopadać trudności w oddychaniu.
Najpierw tylko podczas wysiłku fizycznego potem także w trakcie leżenia.
Zwalałem tą dolegliwość na opary z topienia kalafonii (topnika do cyny) - lutowanie, taka specyfikacja w pracy.
Któregoś wieczoru było na tyle nie wesoło, że rano ledwo się dostałem do przychodni, stamtąd do szpitala, a potem do drugiego (MSWiA - syf i kiła totalna).
Tam zdiagnozowali Astmę + Zapalenie Płuc + coś jeszcze tylko nie wiedzieli co
Po 10 dniach faszerowania mnie antybiotykami doustnie i dożylnie i codzienym zgadywaniu co mi jest, wypisałem się z tamtąd na własne żądanie.
Pojechałem do przychodni i zacząłem przygodę z dwoma Dyskami GlaxoSmithKlein:
Zielony Dysk Serevent 250mg oraz Pomarańczowy Dysk Flixotide 50mg z zaleceniem koniecznosci brania tych wziewów przez bliżej nieokresloną przyszłość.
Po jakimś czasie je odstawiłem, ale po tygodniu musiałem do nich powrócić, ponieważ powróciły trudności w oddychaniu.
Po jakimś pół roku zakupiłem sobie "Kurację Nerra" http://madalbal.pl/, nie tyle ze względów oczyszczenia organizmu z toksyn, co z chęci odchudzania. Zafundowałem sobie 10-cio dniowy okres picia tylko i wyłącznie Naturalnego Syropu z Drzew + Woda niegazowana + sok z cytryn. Oczywiście na te 10 dni odstawiłem dyski. Po zakończeniu kuracji nie miałem potrzeby wracać do dysków i brak tej potrzeby trwa do dnia dzisiejszego . Dodam, że przez cały ten okres paliłem papierosy do dziś włącznie, z wyłączeniem tych 10 dni jak piłem ten sok.

A zakute łby ze świata medydyny akademickiej dalej twierdzą, że Astma jest nieuleczalna .

Pozdro...
MC_NEO

January 22, 2012 at 7:04 PM Flag Quote & Reply

karina
Member

mój przypadek był o wiele bardziej skomplikowany. od urodzenia (przy czy urodziłam się "pół martwa") chorowałam na astmę, wszelakiego kalibru uczulenia, conajmniej trzy razy do roku zapalenie płuc i oskrzeli do tego tarczyca i anemia. do 10 roku życia byłam wiecznie wysyłana do jakichś idiotycznych uzdrowisk. wszystko zaczęł zanikać kiedy w wieku 15 lat wyprowadziłam się od rodziców i zaczęła samodzielnie kształtować swój światopogląd. do tej pory tylko dwa razy byłam z wizytą u lekarza pierwszego kontaktu i dwukrotnie musiałam wysłuchać śmiesznego wywodu, że ona nie wie jak mnie leczyć bo mam pustki w kartotece. za pierwszym razem zachodziła w głowe jak to możliwe, że już nie jestem astmiczką, uczuleniowcem a i śladu po tarczycy nie widzi. była wręcz zgorszona i nieskrywanie zszokowana.

jedyne co zrobiłam to odstawiłam wszystkie prochy i odcięłam się mętalnie od staruszków. cuda przytrafiają się nawet njuejdzowym satanistom :D

January 23, 2012 at 4:57 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Chwała Bogu!!!

polecam ten krótki film w podobnym klimacie: http://chrzescijanin.tv/video/swiadectwa/watch=1YVjzbAKvg

Karina, Bóg działa wszędzie , Chwała Bogu!!

January 23, 2012 at 4:06 PM Flag Quote & Reply

hope
Member

NIE WIEM JAK WRZUCIĆ NOWY TEMAT NA FORUM (wyskakuje jakiś komunikat) WIĘC NAPISZE TUTAJ (z góry przepraszam):

Witam wszystkich serdecznie.

Ostatni duuuużo się dzieje i z tego co dziś usłyszałem wnioskuje, że chyba jednak podpiszą te ACTA. Zastanawia mnie to, CO STANIE SIĘ ZE STRONĄ GŚ? Czy będzie nadal normalnie funkcjonować czy co??? Czy nadal będą tutaj umieszczane filmy i inne ważne informacje??

Poza tym zastanawia mnie to, czy zwykli użytkownicy youtuba (posiadający różne filmiki) muszą kasować je i czyścić swoje konta? Czy coś nam grozi za filmy wrzucone przed podpisaniem ACTA???

POZDRAWIAM!!!

January 23, 2012 at 4:19 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

258 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org