| Forum Home > Zdrowie > Rzekomu nieuleczalna Astma...??? | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 6 |
Witam... | |
| ||
|
Member Posts: 140 |
mój przypadek był o wiele bardziej skomplikowany. od urodzenia (przy czy urodziłam się "pół martwa") chorowałam na astmę, wszelakiego kalibru uczulenia, conajmniej trzy razy do roku zapalenie płuc i oskrzeli do tego tarczyca i anemia. do 10 roku życia byłam wiecznie wysyłana do jakichś idiotycznych uzdrowisk. wszystko zaczęł zanikać kiedy w wieku 15 lat wyprowadziłam się od rodziców i zaczęła samodzielnie kształtować swój światopogląd. do tej pory tylko dwa razy byłam z wizytą u lekarza pierwszego kontaktu i dwukrotnie musiałam wysłuchać śmiesznego wywodu, że ona nie wie jak mnie leczyć bo mam pustki w kartotece. za pierwszym razem zachodziła w głowe jak to możliwe, że już nie jestem astmiczką, uczuleniowcem a i śladu po tarczycy nie widzi. była wręcz zgorszona i nieskrywanie zszokowana. jedyne co zrobiłam to odstawiłam wszystkie prochy i odcięłam się mętalnie od staruszków. cuda przytrafiają się nawet njuejdzowym satanistom | |
| ||
|
Member Posts: 205 |
Chwała Bogu!!! polecam ten krótki film w podobnym klimacie: http://chrzescijanin.tv/video/swiadectwa/watch=1YVjzbAKvg Karina, Bóg działa wszędzie , Chwała Bogu!! | |
| ||
|
Member Posts: 5 |
NIE WIEM JAK WRZUCIĆ NOWY TEMAT NA FORUM (wyskakuje jakiś komunikat) WIĘC NAPISZE TUTAJ (z góry przepraszam): Witam wszystkich serdecznie.
Ostatni duuuużo się dzieje i z tego co dziś usłyszałem wnioskuje, że chyba jednak podpiszą te ACTA. Zastanawia mnie to, CO STANIE SIĘ ZE STRONĄ GŚ? Czy będzie nadal normalnie funkcjonować czy co??? Czy nadal będą tutaj umieszczane filmy i inne ważne informacje??
Poza tym zastanawia mnie to, czy zwykli użytkownicy youtuba (posiadający różne filmiki) muszą kasować je i czyścić swoje konta? Czy coś nam grozi za filmy wrzucone przed podpisaniem ACTA???
POZDRAWIAM!!!
| |
| ||