| Forum Home > Polityka i NWO > Sekta Rajskiej i Mikołaja Ruzbickiego | ||
|---|---|---|
|
Joanna Rajska i Jacek Czapiewski znów bedą wkręcali śruby o turokach i wyciągali forse od ludzi (80 zł !! ). To dopiero manipulacja i ten Mikołaj Rozbicki, sektą mi to pachnie. Turoki niem przekazują informacje z kosmosu, bardzo dobrze że ktoś nagrał ich potajemnie i zdemaskował .. skandal, to trzeba nagłasniać.
Znów organizują jakieś spotaknie i ogłupiają ludzi pod parasolem walki z NWO i jakiś tam rewelacji domniemanych. Zresztą sami zobaczcie-http://www.youtube.com/watch?v=56dqAo9EFJg&feature=player_embedded | |
| ||
|
Tak słucham tej audycji i się zastanawiam(Mikołaj Ruzbicki http://www.youtube.com/watch?v=E_TlGNU8Z_I ) jeżeli Majowie byli tak inteligentni że przewidzieli zmiany w roku 2012 ,zalerznie od przyjętej hipotezy jaka jest głoszona- brzebiegunowanie biegunów,wejście w piąty wymiar,koniec świata itd. to dlaczego nie przewidzieli że tego niedoczekają ,tej daty,a cywilizacja upadła tak jak ma upaść nasza w 2012?Jeśli ma być to ostrzeżenie dla innej cywilizacjii to dla czego nie odwalili na piramidzie układu słonecznego wyznaczaącą tą date, żeby każda cywilizacją kierująca się czasem w czasoprzestrzeni tego świata moglą ją odczytać po tym schemacie?Po ich schemacie można odczytać date końca ich kalendarza,czy to oznacza tragedie?A może kalendarz jak zegar leci od nowa i dla tego nie było dalszej części?Ruzbicki w niektórych momentach przeczy sam sobie,czy ktoś ma jakąś nową teorie, wszystko racjonalnie wyjaśniającą ? Bo się pogubiłem | |
| ||
|
Member Posts: 140 |
Aspartam po raz pierwszy zapodałeś coś wartościowego dla owych czasów. widze, że robisz postępy, czyżby ci się niechcący świadomość poszarzała ? mam cichą nadzieję, że wkrótce przejdzie ci też mania zadawania bezpłodnych pytań dla zasady | |
| ||
|
Member Posts: 140 |
...poszerzyła * | |
| ||
|
Member Posts: 1 |
KOMPLETNA BZDURA! WIDZE ŻE KOMUŚ RAJSKA NA ODCISK WESZŁA. BARDZO DOBRZE, PISZCIE ILE WLEZIE. KAŻDA REKLAMA JEST DOBRA! PROPONUJĘ IŚĆ DO KOŚCIOŁA I POMODLIĆ SIE ZA JEJ DUSZĘ ALBO POSTUDIOWAĆ TROCHĘ STAROŻYTNE SYMBOLE. Ezoteryczne dziady! | |
--
| ||