| Forum Home > Polityka i NWO > Władek Putin | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 1 |
Witam Was wszystkich! Chciałem poruszyć całkiem Ciekawą teorię na temat Putina. Zacznę od tego, że w zeszłym tygodniu przyszedł do mnie mój dziadek i powiedział mi, że w telewizji pokazują innego Putina. Mój dziadek jest już starszy, więc pomyślałem że niedowidzi czy coś w tym stylu. Ale dzisiaj oglądałem Informacje na Polsacie i szczęka mi opadła. Nie zrobiłem żadnych zdjęć, ale jak ujrzałem twarz Putina to od razu wiedziałem, że mam do czynienia nie z tą osobą co była kiedyś. Sobowtór miał całkowicie inny rozstaw oczu, kości policzkowych i inną łysinkę. Sądzę, że prawdopodobnie go uśmiercili i dali jego sobowtóra... A co Wy o tym sądzicie??? | |
| ||
|
Member Posts: 463 |
moze tu jest odpowiedzi Rosjan nie interesuje dzisiaj nic innego niż zabieg kosmetyczny Władimira Putina. Po występie premiera w telewizji słowo "botoks” było jednym z najpopularniejszych w rosyjskim Twitterze. Eksperci zauważają, że oczy Putnia są mniejsze, a skóra wokół nich jasna i bez zmarszczek. wiecej na ten temat tu http://www.sfora.pl/Zobacz-Putina-po-botoksie-Rosja-huczy-od-plotek-g38687 | |
|
-- Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "
Leonardo Da Vinci
| ||