globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Wiara i Religie > Jak sie ustrzec opetaniu? Sen

Nild
Member

Witam. Dziś w nocy miałem bardzo dziwny sen, byłem osobą trzecią. A śnie było moje ciało i mój przyjaciel. Mówiłem innym głosem, głosem szatana jak się okazało później, przyjaciel krzyczał "opóść jego ciało", na to odpowiadałem "(..) nie, dobrze mi tu". Potem się obudzilem pozapalałem światła i już nie spałem. Co myślicie o tym?

--

Dlaczego się narodzić na nowo, kiedy możesz po prostu dorosnąć?

November 23, 2011 at 4:32 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Za mało napisałeś by o tym coś sądzić. Niemniej jednak mogą odzywać się stare grzeszki, właściwiej może grzechy i Bóg pokazuje Ci że coś w Tobie mieszka, że masz lokatora "na gapę".

November 24, 2011 at 3:04 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Poza tym , nie odbieraj tego wrogo, ale nie wiem czy jest to zagadnienie w którym może ktoś coś sądzić, poza Tobą oczywiście.

Są to sprawy duchowe , w które nawet część ludzi deklarujących wiarę w Boga nie wierzy, a szkoda.

Do wieczora powinienem tu być , jak coś to pisz śmiało postaram się pomóc.

November 24, 2011 at 3:14 AM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

Powodow opetania czy inaczej kontaktowania sie demonow z nami jest wiele.

Demony sa pilnymi obserwatorami wszystkich ludzi czyli , ze kazdy z nas jest przez nich widziany i analizowany.Dajemy im sygnaly ze powinny zaatakowac gdy np. sluchamy muzyki o tematyce okultystycznej , satatnistycznej , ogladamy rozne filmy  o demonach ,np. horrory czy jakies sagi o wampirach , bez wzgledu czy sa one przedstawiane w dobrym czy w zlym swietle.Dla demonow jest to czytelny przekaz , ze ta osoba szuka kontaktu z nimi dlatego czesto w jakis sposob daja odczuc ze sa blisko , przez sny ,omamy az do realnego ataku.Rowniez gdy interesujemy sie spirytyzmem , okultyzmem jako taki , jakies czakry , numerologia , wywolywanie duchow , chodzenie do wrozki  , szukanie znakow wrozebnych w naszym codziennym zyciu .No i narkotyki w szczegolnosci palenie marihuany bardzo otwiera umysl na kontakt z nimi .Jezeli wiesz , ze nie masz problemu z tymi rzeczami , nie posiadasz ksiazek , filmow , plyt cd o tej tematyce i nie palisz marihuany to moze to wydarzenie byc jednorazowe.Czasami jak z kims duzo rozmawia sie  o opetaniu , demonach to tez sie ich przyciaga , pomysl , czy ostatnio nie prowadziles takich rozmow albo czy nie rozmyslales o tym wiecej ?

Sam musisz sobie uczciwie  odpowiedziec na to pytanie i jak znajdziesz twierdzace odpiwiedzi to cos z tym zrobic aby koszmary sie skonczyly.

pozdrawiam i zycze powodzenia

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

November 24, 2011 at 6:02 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Tobin, dość obszernie to opisała , można dodać że najczęściej sami  zapraszamy demony do naszego życia, lub robią to za nas nasi najbliżsi (!), nieświadomie oczywiście,poprzez bardzo proste zwroty językowe, nieświadomie używane przez wielu ludzi bardzo często w codziennym życiu, co nie zmienia jednak stanu rzeczy, że zamieszkuje w nas.

November 24, 2011 at 6:12 AM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

7070

Moga miec na nas wplyw, wiekszy lub mniejszy ale od nas zalezy czy sie od nich uwolnimy czy tez nie .Nie potrzeba jakis egzorcyzmow .Jak czlowiek oczysci slow umysl i serce z rzeczy ktore nakrecaja demony i zwroci sie do Boga z prosba o pomoc to sie uda , przynajmniej na jakis czas .

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

November 24, 2011 at 7:15 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Te demony pochodzą z  naszej podświadomości my je kreujemy to znaczy nasza podświadomość kreuje nasze lęki i pragnienia w snach,ktoś kto lubi horrory i nawet się ich nie boji oglądając to podświadomość wchłania to jak gąpka,to można zwalczyć i zwalczać wystarczy sobie postanowić i często wyobrarzać jak by to było jak bym walczył  z np. samym szatanem,jego broń to mój strach ,za to moja broń to siła umysłu którą moge wykreować każdą broń do obrony,i przy następnym tego typu śnie podświadomość wchłonie te postanowienie da pewność siebie i lęki w snach odejdą do czasu gdy podświadomość znowu da nam wyzwanie, bo tylko strach nas ogranicza w walce ze złem. Nie rozumiem tylko Tobin co marichuana ma z  tym coś wspulnego,bo jej jedną z wielu cech jest wzmocnienie zmysłów wienc działa to w obie strony można poczuć się zrelaksowanym i zestresowanym a podświadomość łyka takie uczucia a potem kreuje sny wienc nie winą jest marichuana a podejście do panowania nad swojimi myślami. :) 

November 24, 2011 at 8:38 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

PS.Jeśli jesteś dobrym człowiekiem i szanujesz każdą żywą istote,nie czekasz w grzechu na zbawienie a sam zmieniasz swoje podejście do  do życia i świata to już masz ochrone i możesz spotkać w którymś śnie na  swoją bratnią dusze, które są pomocne w rozwikłaniu zagadek tego świata i stanowią ochrone, mogą ostrzegać przed zagrożeniem,a demony są tutaj w tym świecie szatana a opętanie jest wtedy gdy brak jest empati http://www.youtube.com/watch?v=o7l37gbZth8

November 24, 2011 at 8:56 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Aspartam, możesz być jednym z pierwszych dobrych ludzi którzy skończą w piekle - czego Ci rzecz jasna nie życzę.

November 24, 2011 at 9:05 AM Flag Quote & Reply

Nild
Member

Tobin at November 24, 2011 at 6:02 AM

Demony sa pilnymi obserwatorami wszystkich ludzi czyli , ze kazdy z nas jest przez nich widziany i analizowany.Dajemy im sygnaly ze powinny zaatakowac gdy np. sluchamy muzyki o tematyce okultystycznej , satatnistycznej , ogladamy rozne filmy  o demonach ,np. horrory czy jakies sagi o wampirach , bez wzgledu czy sa one przedstawiane w dobrym czy w zlym swietle.Dla demonow jest to czytelny przekaz , ze ta osoba szuka kontaktu z nimi dlatego czesto w jakis sposob daja odczuc ze sa blisko , przez sny ,omamy az do realnego ataku.Rowniez gdy interesujemy sie spirytyzmem , okultyzmem jako taki , jakies czakry , numerologia , wywolywanie duchow , chodzenie do wrozki  , szukanie znakow wrozebnych w naszym codziennym zyciu .No i narkotyki w szczegolnosci palenie marihuany bardzo otwiera umysl na kontakt z nimi .Jezeli wiesz , ze nie masz problemu z tymi rzeczami , nie posiadasz ksiazek , filmow , plyt cd o tej tematyce i nie palisz marihuany to moze to wydarzenie byc jednorazowe.Czasami jak z kims duzo rozmawia sie  o opetaniu , demonach to tez sie ich przyciaga , pomysl , czy ostatnio nie prowadziles takich rozmow albo czy nie rozmyslales o tym wiecej ?

Sam musisz sobie uczciwie  odpowiedziec na to pytanie i jak znajdziesz twierdzace odpiwiedzi to cos z tym zrobic aby koszmary sie skonczyly.

Bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedzi. A teraz odpowiem Tobin na cytat. Pod koniec zeszłego i na początku tego miesiąca bardzo wiele naslucham się o opętaniu, zaprzyjaźniony ksiądz mi opowiadał wszystko, poniewaz poruszyl tę kwestię na nabożeństwie i zaciekawiony udałem siędo niego. Pokazał mi filmy amatorskie, oraz profejonalne jak to się obywa, jak to wygląda oraz jak się egzorcyzmuje daną osobe. Ksiądz obiecał dać mi jakiśtalizman (jakiegoś swiętego), który miałby mnie przed tym uchronić, ale wyjechał do torunia i nie wraca do tej pory, i nie miałem komu opowiedzieć snu, więc zwróciłem się do forumowiczów.

Modle się, ale do kościoła żadko uczęszczam, chyba ,że mnie ktoś poprosi, ponieważ po prostu nie wierze w kościół, tylko  w Biblie.

P.S co do muzyki, słucham od czasu do czasu death metalu, ogólnie zawsze metal, rock. Ciężkie brzmienia. Hardcore Rap, ale to już od wielu lat i chyba nie ma to wpływu..

--

November 24, 2011 at 9:11 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Jeśli skończe w piekle to będę nadal walczył z odwiecznym wrogiem w imieniu wszystkich rzywych istot,wole to niż rzycie w strachu, pozatym piekło jest na ziemi :) tak trudo to dostrzec?

November 24, 2011 at 9:12 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Tobin at November 24, 2011 at 7:15 AM

7070

Moga miec na nas wplyw, wiekszy lub mniejszy ale od nas zalezy czy sie od nich uwolnimy czy tez nie .Nie potrzeba jakis egzorcyzmow .Jak czlowiek oczysci slow umysl i serce z rzeczy ktore nakrecaja demony i zwroci sie do Boga z prosba o pomoc to sie uda , przynajmniej na jakis czas .

Nie zupełnie Tobin , na pewnych poziomach czlowiek jest w stanie sam sobie poradzic, zapewne tak jest w przypadku naszego forumowego kolegi. Jednak nie zawsze, czasem bez egzorcyzmu lub serii egzorcyzmow nie wygonisz demona. Pisze to z wiedzy praktycznej nie teoretycznej.

November 24, 2011 at 9:14 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

TheAspartam at November 24, 2011 at 9:12 AM

Jeśli skończe w piekle to będę nadal walczył z odwiecznym wrogiem w imieniu wszystkich rzywych istot,wole to niż rzycie w strachu, pozatym piekło jest na ziemi :) tak trudo to dostrzec?

tam to jedynie meki cierpial bedziesz, ale masz jeszcze czas , pamietaj Chrystus cie kocha i czeka na ciebie:):):)

November 24, 2011 at 9:18 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Nild at November 24, 2011 at 9:11 AM

Tobin at November 24, 2011 at 6:02 AM

Bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedzi. A teraz odpowiem Tobin na cytat. Pod koniec zeszłego i na początku tego miesiąca bardzo wiele naslucham się o opętaniu, zaprzyjaźniony ksiądz mi opowiadał wszystko, poniewaz poruszyl tę kwestię na nabożeństwie i zaciekawiony udałem siędo niego. Pokazał mi filmy amatorskie, oraz profejonalne jak to się obywa, jak to wygląda oraz jak się egzorcyzmuje daną osobe. Ksiądz obiecał dać mi jakiśtalizman (jakiegoś swiętego), który miałby mnie przed tym uchronić, ale wyjechał do torunia i nie wraca do tej pory, i nie miałem komu opowiedzieć snu, więc zwróciłem się do forumowiczów.

Modle się, ale do kościoła żadko uczęszczam, chyba ,że mnie ktoś poprosi, ponieważ po prostu nie wierze w kościół, tylko  w Biblie.

P.S co do muzyki, słucham od czasu do czasu death metalu, ogólnie zawsze metal, rock. Ciężkie brzmienia. Hardcore Rap, ale to już od wielu lat i chyba nie ma to wpływu..

Dobrze sobie przypomnij czy podczac owego wydarzenia lub po nie wydarzyło sie cos jeszcze. A to ze wierzysz w Biblie nie w koscioł to tylko plus,

November 24, 2011 at 9:22 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

I ZADNYCH TALIZMANOW OD NIKOGO!!!!!

November 24, 2011 at 9:24 AM Flag Quote & Reply

Nild
Member

według mnie nic szczeglnego się nie wydarzyło, czasami z przyjaciółmi dla żartów przed religią pentagramy na tablicy rysowaliśmy, czy "ave satan" na przywitanie. Ale żadnych okultystycznych rzeczy nigdy nie robiliśmy

--

November 24, 2011 at 9:26 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

I widzisz, juz dałes szatanowi znak ,niestety. Odpowiedz SOBIE na pytanie czy wierzysy w Boga i Jezusa Chrystusa?

November 24, 2011 at 9:32 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Tak to już bywa że z całkiem niewinnych zachowań wychodzi duża bieda.Znam chłopaka który z powodu zwrotu "do piekła pójdziesz" - prawda jakie niewinne zdanie.

Popadł w głęboki satanizm,  teraz Pan go z tego wyciąga, niestety jest to proces.

Skąd jesteś, jakie miasto?

November 24, 2011 at 9:37 AM Flag Quote & Reply

Nild
Member

Śrem w okolicach Poznania

--

November 24, 2011 at 9:47 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

7070 at November 24, 2011 at 9:18 AM

TheAspartam at November 24, 2011 at 9:12 AM

tam to jedynie meki cierpial bedziesz, ale masz jeszcze czas , pamietaj Chrystus cie kocha i czeka na ciebie:):):)

Chrystus kocha wszystkich, dobrze go rozumiem :) A czym móg bym sobie zasłurzyć na piekło cierpienie meki itp?Nie wierze w piekło, chyba że ktoś nazwie je po imieniu że jest tutaj na ziemi to musiał bym się z nim zgodzić.Wystarczy swoje wyobrażnie piekła porównać z tą żeczywistością, znaleść podobne miejsce na ziemi i porównać rużnice ,co jest gorsze?Własne cierpienie czy bezradność bycia świadkiem ile milionów istot cierpi każdego bożego dnia.

November 24, 2011 at 9:52 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org