|

Member
|
Została umieszczona w Video piosenka zespołu Ultravox,i mam w związku ztym pytanie? Czy wolno zamieszczać muzykę czy nie ,moje dwa utwory muzyczne z koncertu zostały skasowane z działu Video.Albo traktujemy wszystkich równo albo też nie.:)
|
| November 11, 2011 at 1:37 AM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

Site Owner
|
Nie ! To nie jest portal muzyczny
Czasami, w drodze wyjatku dopuszczam utwor muzyczny, jesli jego tekst i sceneria rzeczywiscie i na powaznie traktuje o tematyce poruszanej na tym portalu. Do takich utowrow nie zaliczam Hip-Hopowych szczebiotow, spiewanych slangiem i nie zawsze z sensem. Ci mlodzi ludzie nawet za bardzo nie wiedza o czym spiewaja, ale temat na fali, wiec spiewaja.
Ostatniego (nie skasowanego) wideo nie odsluchalem, ale sam zespol i pochwala utworu (Arachni) przewazyly aby go zostawic tym razem. Nie jest to wiec wybiorczosc gustow. Najchetniej to bym nie dopuszczal zadnej muzyki w dziale wideo. Mozna sobie na forum przesylac linki
Dzisiaj skasowalem 2 wideo, w tym jedno Twoje, poniewaz i Ty i Aspartam, przekroczyliscie limit dzienny (zgodnie z regulaminem).
W przypadku Aspartama jest to albo lekcewazenie, albo bezmyslnosc, albo tez zlosliwa podpucha, biorac pod uwage jego docinki w nasza strone, w ostatnim czasie Nieladnie Aspartam !!!
Bardzo Was prosze o stosowanie sie do zasad w dziale wideo.
Mam nadzieje, ze wyczerpujaco odpowiedzialem Ci na Twoje pytanie 
|
| November 11, 2011 at 6:53 AM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

|
Ja tylko sprawdzam waszą czujność przekraczając limity dzienne lekcewazenie i bezmyślność to zbyt ostre słowa Dla mnie była to szczera rozmowa a docinki były po to by uzyskać odpowiedzi jakie wam zadałem do dalszej dyskusji i nadal nie znam odpowiedzi bo dyskusja utkneła,a prubowałem wiele razy,chyba nie jestem aż taki złośliwy że strach podjąć ze mną temat którego nie przerobiliście? 
|
| November 11, 2011 at 7:30 AM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

Site Owner
|
Straznik czujnosci poprzez notoryczne lamanie regulaminu ? hmmm... dziekuje, ale o ile pamietam nie prosilem o tego typu przysluge...
Jestem ciekaw czy takie tlumaczenie by przeszlo w sadzie, gdybys notorycznie lamal prawo i pozniej tlumaczyl sie, ze sprawdzales czujnosc policji Jak myslisz ? Dostal bys nagrode czy kare ?
Bardzo bym Cie prosil o zaprzestanie sprawdzania naszej czujnosci, bo jeszcze zaskarza mnie o obowiazkowe skladki ubezpieczeniowe na ciebie z tytulu zatrudnienia......... Z gory dziekuje 
|
| November 11, 2011 at 8:56 AM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

Member
|
Witam widze. ze stalem sie przedmiotem sporu PRZEPASZAM ZA UMIESZCZANIE MUSSY ale piosenka wydawala mi sie odpwiednia obieuje ,ze sie postaram baaardzooo PoPrAwIC:roll: pozdrawiam:D
|
| November 11, 2011 at 12:35 PM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

|
Ja też mam pytanie !! Otóż : KIEDY BĘDZIE NOWY ARTYKUŁ ? na głównej ?
|
| November 11, 2011 at 4:11 PM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

Site Owner
|
Przepraszam Ciebie i innych Batomek 
Juz niedlugo...
|
| November 11, 2011 at 4:18 PM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|

|
Mam nadzieję że macie już coś na myśli nt. nowego artykułu...... 
|
| November 11, 2011 at 4:21 PM |
Flag
Quote & Reply
|
|
|
|