globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Hyde Park > Pytanie do administratorów portalu.

DarekMirror
Member

Została umieszczona w Video piosenka zespołu Ultravox,i mam w związku ztym pytanie?

Czy wolno zamieszczać muzykę czy nie ,moje dwa utwory muzyczne z koncertu zostały skasowane z działu Video.Albo traktujemy wszystkich równo albo też nie.:)

November 11, 2011 at 1:37 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Nie ! To nie jest portal muzyczny :)

Czasami, w drodze wyjatku dopuszczam utwor muzyczny, jesli jego tekst i sceneria rzeczywiscie i na powaznie traktuje o tematyce poruszanej na tym portalu. Do takich utowrow nie zaliczam Hip-Hopowych szczebiotow, spiewanych slangiem i nie zawsze z sensem. Ci mlodzi ludzie nawet za bardzo nie wiedza o czym spiewaja, ale temat na fali, wiec spiewaja.

Ostatniego (nie skasowanego) wideo nie odsluchalem, ale sam zespol i pochwala utworu (Arachni) przewazyly aby go zostawic tym razem. Nie jest to wiec wybiorczosc gustow. Najchetniej to bym nie dopuszczal zadnej muzyki w dziale wideo. Mozna sobie na forum przesylac linki :) 

Dzisiaj skasowalem 2 wideo, w tym jedno Twoje, poniewaz i Ty i Aspartam, przekroczyliscie limit dzienny (zgodnie z regulaminem).

W przypadku Aspartama jest to albo lekcewazenie, albo bezmyslnosc, albo tez zlosliwa podpucha, biorac pod uwage jego docinki w nasza strone, w ostatnim czasie :) Nieladnie Aspartam !!!

Bardzo Was prosze o stosowanie sie do zasad w dziale wideo.

Mam nadzieje, ze wyczerpujaco odpowiedzialem Ci na Twoje pytanie :)

November 11, 2011 at 6:53 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Ja tylko sprawdzam waszą czujność przekraczając limity dzienne :) lekcewazenie i bezmyślność to zbyt ostre słowa  :) Dla mnie była to szczera rozmowa a docinki były po to by uzyskać odpowiedzi jakie wam zadałem  do dalszej dyskusji i nadal nie znam odpowiedzi bo dyskusja utkneła,a prubowałem wiele razy,chyba nie jestem aż taki złośliwy że strach podjąć ze mną temat którego nie przerobiliście? :)

November 11, 2011 at 7:30 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Straznik czujnosci poprzez notoryczne lamanie regulaminu ? hmmm... dziekuje, ale o ile pamietam nie prosilem o tego typu przysluge...

Jestem ciekaw czy takie tlumaczenie by przeszlo w sadzie, gdybys notorycznie lamal prawo i pozniej tlumaczyl sie, ze sprawdzales czujnosc policji :) Jak myslisz ? Dostal bys nagrode czy kare ?

Bardzo bym Cie prosil o zaprzestanie sprawdzania naszej czujnosci, bo jeszcze zaskarza mnie o obowiazkowe skladki ubezpieczeniowe na ciebie z tytulu zatrudnienia......... Z gory dziekuje :)

November 11, 2011 at 8:56 AM Flag Quote & Reply

yoker
Member

Witam widze. ze stalem sie przedmiotem sporu PRZEPASZAM ZA UMIESZCZANIE MUSSY ;) ale piosenka wydawala mi sie odpwiednia  obieuje ,ze sie postaram baaardzooo PoPrAwIC:roll: pozdrawiam:D

November 11, 2011 at 12:35 PM Flag Quote & Reply

batomek

Ja też mam pytanie !! Otóż : KIEDY BĘDZIE NOWY ARTYKUŁ ? na głównej ?

November 11, 2011 at 4:11 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Przepraszam Ciebie i innych Batomek :)

Juz niedlugo...

November 11, 2011 at 4:18 PM Flag Quote & Reply

batomek

Mam nadzieję że macie już coś na myśli :) nt. nowego artykułu...... :)

November 11, 2011 at 4:21 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org