| Forum Home > Polityka i NWO > FEMA 09-11-2011 | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 38 |
Witam, czy slyszeliscie o tescie Alert System jaki na 09-11-2011 szykuje FEMA w USA ? Ponoc od godziny 2 czasu wschodniego ma byc wyemitowany sygnal w radiu i TV majacy na celu sprawdzenie jednolitosci w przekazie alarmu. Tylko w jakim celu i po co. Po za tym co to bedzie za sygnal. A moze ma cos wspolnego z HAARP lub cos innego na celu. http://www.youtube.com/watch?v=69aBMLjFvf4 W tym linku jest filmik mowiacy o tym. Zastanawia mnie ze sygnal ten ma zostac wyemitowany 2 dni przed data 11-11-11. | |
| ||
|
Proponuje tez zwrocic uwage na date 09-11-2001. Kazdy ja chba pamieta. czy te daty nie sa podobne. Nie wiem czy ja mam bzika na punkcie numerologii czy to cos znaczy dla Iluminatow. W tym czasie w dniu 09-11-2001 tez byl test systemu wczesnego ostrzegania i radzenia sobie z zamachami w ktorych sa uzyte samoloty. Kazdy pamieta jak to sie skonczylo. | |
| ||
|
Mala poprawka mialem na mysli 11 wrzesnia czyli 11-09-2011 r ale chyba kazdy sie domysla | |
| ||
|
Member Posts: 114 |
" Nie wiem czy ja mam bzika na punkcie numerologii" - tak masz | |
| ||
|
Member Posts: 2 |
Witam wszystkich, czytajac powyzszy watek ,sam wreszcie zmusilem sie aby sie zalogowac. Z tym testem to nie dokonca tak: chodzi mi o czas... pierwszy test(ja przynajkniej przypadkowo na niego sie natrafilem) nastapil wczoraj,mowiac szczere nie mialem pojecia co sie stalo, nagle zniknal dzwiek w tv(mieszkam w Chicago), myslalem ze cos sie popsulo, na kazdym kanale caly czas tak buczalo dziwnie, a nastepnie odezwal sie glos jakiegos gostka ze niby test robia wrazie zagrozenia). Bardzo dziwnie to wygladalo, jakby ktos oglosil jakby wojne/kataklizm. Jutro bede mial wlaczone tv caly dzien jak sie powtorzy komunikat to go nagram i posle wam go tutaj ) Pozdrawiam. John Doe | |
| ||
|
Hej, super by bylo gdy bys mogl to nagrac. Ale z tego co czytalem na stronach piszacych o tym tescie. Podczas tego testu nie bedzie mozna nic nagdac na zadne nosniki TV. czyli jak masz dekoder z pamiecia podczas nadawania sygnalu zostanie odciete nagrywanie. Cala instrukcja tego jak ma to wygladac jest na anglojezycznych stronach. Proponuje za tem nagranie tego dzwieku np. telefonem lub kamera. Po za tym zaskakuje mnie ze taki test mial miejsce wczoraj. Mozliwe ze Twoja siec kablowa robila poki co wewnetrzny test by sprawdzic zgodnosc. Nie wiem czy mam racje ale tak moglo byc. Ciekawi mnie co u Was ludzie mowia na ten temat. Moze cos sie wiecej o tym mowi bezposrednio w srod ludzi. Pisz jak masz jakies ciekawe info. Po za tym dziwne jest tez to ze w tym samym czasie przelatuje obok ziemi asteroida 2005 YU55. Jej przelot jest obliczany na 08/09 listopada. | |
| ||
|
Ja się obawiam tych dat 9-11 i 11-11pomimo że nie raz myliły mnie przeczucia i wizje to wizje były bardziej trafne, zostało kilka dni,ostatnia wizja przedstawiała księrzyc w takiej fazie jak wczoraj widziałem,jednak nic się nie wydarzyło tego dnia,zwykle tego typu wizje przedstawiają czas jakiegoś wydarzenia które zbiega sie z fazą księżyca którą można przewidzieć wedłóg widzanej w wizji fazy , ale nie jest to jakąś regółą, jeśli przed tymi datami coś zobacze to podziele się co przedstawiała wizja najwyrzej się pośmiejemy jak nie trafie | |
| ||
|
Alex Jones coś tam krzyczy na temat cenzury internetu http://www.youtube.com/watch?v=6Q406SgilNY Ja mam jakąś blokade na ściąganie filmików z YouTube na 7 stronach www z opcją ściągania żadna nie działa i dodatkowy program też | |
| ||
|
Member Posts: 2 | Oczywiscie mialem na mysli telefon nagrywajac to, ale jak narazie,przynajmniej dzisiaj zadna podobna informacja jeszcze sie nie pojawila. Ale caly czas tv wlaczone a zanim pojawia sie komunikat jest taki strasznie nie przyjemny dzwiek hakby mial przygotowac czlowieka do odbioru przekazu. Jak wyglada tutaj sytuacja? W mediach jest znacznie mniej cenzury, na wszelkie tematy, od korporacji i ich brudow az po wall street. Tzb w zaleznosci id stacji bo taki "fox" sieje straszna propagande o american dream... Pidczas gdy klasa srednia to juz wspomnienie. Troche odbieglem od tematu . W kazdym badz razie jak bedzie sygnal to nagram go jak tylko bede w poblizu odbiorbika tv/radia w aucie. A jezeli chodzi o operatora to mam xfinity ale mysle ze to nie byl test wewnetrzny bo w radiu pokoj obok ta dama informacja byla. Mogl to byc rowbierz test bezpieczenstwa ale rzadu stanowego nie federalnego. Byc moze o tej dacie co ty mowisz bedzie to samo wyslane prZez rzad federalny. Pozdrawiam, John Doe | |
--
| ||
|
Jak pisałem wcześniej,jak będe miał jakąś wizje to opisze ją żeby poprawić humor krytyką tej strony | |
| ||
|
Member Posts: 140 |
Aspartam jeśli wizje wpływają na poprwaność pisowni to musisz to częściej robić mogę zapytać co za rytuał odstawisz, że masz wizje? | |
| ||
|
haha ludzie co wy z tą poprawną pisownią nie dość że jestem dyslektykiem to wypaczyłem sobie pismo przez smsy pisząc 1000 sms na miesiąc zwykle w pośpiechu, jeśli ma ktoś problemy ze zrozumieniem mojej pisowni to piszcię będe poprawiał | |
| ||
|
zrobiłeś jedynie półtora błeda! -powinieneś to uczcić otwierając szampana, tylko nie pij w trakcie rytuału bo nam morsem zaczniesz nadawać ja podziękuje za rytuały, jeszcze bym sobie krzywde zrobiła nawet medytować nie potrafie a jakby mi jeszcze przyszło nad czymś się skupiać i wizualizować to już w ogóle niewykonalne. Mnie wystarczy mój Neptun na ascendencie i sny takie, że przez cały dzień dumam gdzie ja byłam i co ja robiłam jeszcze mi powiedz co to za zmysł?- jakoś się zwie? napotykasz w tych wizjach na jakieś byty? | |
| ||
|
To malutki organ w głowie jak ziarenko między oczami nazywa się szyszynka w medycynie, ogulnie przyjęte że nie wiadomo do czego służy mity i legendy twierdzą że odpowiada ten organ za dusze hindusi w tym miejscu malują kropkę ,a jest to 6 zmysł widzenia przyszłości w stanie uśpienia u ludzi, pewno przez cywilizacje illuminati żeby nie przewidzieć ich podstępu | |
| ||
|
Pisząc o neptunie na ascendencie miałam na myśli układ planet w chwili swoich urodzin :). neptun w takim położeniu obdarza duchowością, mistycyzmem,zdolnościami paranormalnymi, wizjonerstwem. I faktycznie nie muszę się gimnastykować, żeby uzyskać odpowiedzi od swojej podświadomości i nadświadomości (przeczucia, wymowna symbolika snów, intuicja, przeczucia, olśnienia nawet czuje koło siebie opieke bytów). Myśle,że moja szyszynka i przysadka mózgowa są zbyt aktywne, żeby coś jeszcze z nimi kombinować. Tylko tak Aspartam ostrożnie z tymi zabawami bo jak się podepnął pod ciebie jakeś obleśne byty, a możliwe, że nie masz odpowiedniej ochrony (np.pełnej aury)możesz niefajnie skończyć tego typu niewinne zabawy. Ale skoro Jackowski uważa, że może każdy nad ty pracować to ja się nie czepiam bo żaden ze mnie ekspert Tak na marginesie, aure swoją widzisz? albo czyjąś? | |
| ||
|
Nie nie widzę aury,a ochrone mam super, Jackowski twierdzi że wizje dotyczące własnej osoby są bardzo trudne bądz nie możliwe do zrealizowania mnie ochroniły 2 razy od wypadków samochodowych i przychodzą samoistnie bez mojei ingerencji np.dwa dni wcześniej miałem wizje jechałem autem z wciśniętymi nogami do podłogi z całej siły obraz plus uczucie bycia w aucie, postanowiłem jeżdzić ostrorzniej czujniej,2 dni puziniej zacioł mi się pedał gazu przy 160 na godzine a coś mnie podkusiło na wyścigi wąską drogą z bmw,silnik sie zagrzał spszęgło i hamulec dałem i właśnie tak nogi miałem z całej siły w podłoge jak w wizji. | |
| ||
|
A jakeś obleśne byty nie mają szans się do mnie uczepić bo atakują tylko osoby słabe psychicznie na paranormalne zjawiska i doświatczenia, miałem niepszyjemne kontakty i myśle że były po to by mnie wzmocnić na żeczy nie możliwe do pojęcia budzące paraliżujący strach,dla tego wiem jak z tym walczyć gdysz tylko strach nas ogranicza w walce ze złem | |
| ||
|
Member Posts: 44 | jakie nieprzyjemne kontakty? możesz rozwinąc ? lub napsiac mi na pw? interesuje sie tym troche, ale nigdy nie doswiadczylem paranolmalnych zjawisk | |
|
-- Dlaczego się narodzić na nowo, kiedy możesz po prostu dorosnąć?
| ||
|
Member Posts: 114 |
no i co z tym alarmem - ma ktoś jakieś info ? | |
--
| ||
|
Site Owner Posts: 164 |
@ midipablo: ciesze sie, ze juz od jakiegos czasu jestes z nami, ale kiedy przegladam Twoje wpisy, to wrecz razi w oczy fakt, iz praktycznie nie wnosisz do dyskusji, ani konkretnych informacji, ani tez merytorycznych uwag. Za to prwie wszystkie twoje wpisy, to albo negowanie piszacych, bez podpierania sie konkretami, albo wprost - zwykle kasliwe uwagi. Mam nadzieje, ze wybaczysz mi powyzsza uwage | |
| ||