globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > 11-11-11

TheAspartam

Rząd NIE "zalegalizuje" Marszu Niepodległości-

miasto odrzuciło wniosek o REJESTRACJĘ Marszu Niepodległości w dniu 11 listopada a w zamian zalegalizowano lewaków z komunistycznej organizacji ANTIFA

PROSIMY WSZYSTKICH O ROZSYŁANIE TEGO TEKSTU I NAGRANIA WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA!!! dziękujemy!!!

Jest to skandal na skalę globalną żeby obecny lewicowy reżim państwowy pozwalał sobie na zablokowanie Patriotycznego Marszu Narodowego. Wniosek o zarejestrowanie marszu miasto odrzuciło a w zamian zalegalizowano lewicową Komunistyczną "ANTIFĘ", która chce zablokować marsz!

Czy teraz widzicie czym jest ta "demokracja"? której tak naprawdę nie ma... pozwolono Niemieckiemu motłochowi blokować ulice Warszawy a Narodowcy następny wniosek o "legalizację" mogą złożyć dopiero 8 listopada.

W ogóle jakim prawem mamy "legalizować" coś co jest z samej definicji legalne. Przecież to Marsz Niepodległości i chcemy uczcić nasze Święto Narodowe.

Jeśli miasto ponownie odrzuci wniosek o "zalegalizowanie" marszu to wtedy policja spacyfikuje Patriotów??? Bo będą wtedy "nielegalni" ??? Chyba właśnie chodzi o wszczęcie kontrolowanej rewolucji na wzór arabskiej wiosny.

http://www.rp.pl/artykul/10,741391-Marsz-Niepodleglosci-11-listopada---lewica-bedzie-blokowac.html

sympatycy Porozumienia 11 Listopada skupiającego środowiska skrajnych lewicowców(bojówkarzy), którzy chcą zablokować marsz– już zarejestrowali w ratuszu cztery zgromadzenia. Wszystkie w czasie trwania marszu i w jego okolicach. Trzy na rogu ulic Marszałkowskiej i Pięknej w godz. 11.30 – 20 i jedno przy Marszałkowskiej nieopodal KFC w godz. 11 – 20.

Zgromadzenia te są zaplanowane nieopodal pl. Konstytucji, na którym w Święto Niepodległości o godz. 15 zbiorą się Narodowcy. W skład "Porozumienia" wchodzi ok. 80 różnych organizacji i środowisk wspierających idee czynnej blokady marszu:

1. Niemcy zablokują marsz niepodległości 11.11.11.

http://marszniepodleglosci.nowyekran.pl/post/31597,niemcy-zablokuja-marsz-niepodleglosci-11-11-11

2.Kto będzie blokował Marsz Niepodległości?

http://marszniepodleglosci.nowyekran.pl/post/32020,kto-bedzie-blokowal-marsz-niepodleglosci

3.Komunistyczną ANTIFĘ będzie ochraniał RAAF

http://marszniepodleglosci.nowyekran.pl/post/34466,komunistyczna-antife-bedzie-ochranial-raaf

4.Od Demokracji do Anarchii i Komunizmu:

http://marszniepodleglosci.nowyekran.pl/post/34472,od-demokracji-do-anarchii-i-komunizmu

5. Czerwona hołota zaatakuje?

http://marszniepodleglosci.nowyekran.pl/post/34509,czerwona-holota-zaatakuje

6. Rafał Ziemkiewicz donosi o przestępstwie:

http://www.rp.pl/artykul/9133,742112-Proba-rozbicia-Marszu-Niepodleglosci.html

W poczuciu obywatelskiego obowiązku oraz w trosce o bezpieczeństwo publiczne zwracam uwagę władz na mające miejsce bezprawne działania grożące sprowadzeniem powszechnego zagrożenia.

Artykuł 52 kodeksu wykroczeń, przypomnę, stanowi w § 1:

"Kto przeszkadza lub usiłuje przeszkodzić w organizowaniu lub w przebiegu niezakazanego zgromadzenia (...) bezprawnie zajmuje lub wzbrania się opuścić miejsce, którym inna osoba lub organizacja prawnie rozporządza jako zwołujący lub przewodniczący zgromadzenia (...) posiadając przy sobie broń, materiały wybuchowe lub inne niebezpieczne narzędzia (...) podlega karze aresztu do 14 dni, karze ograniczenia wolności albo karze grzywny".

a w § 2:

"Podżeganie i pomocnictwo są karalne".

W pogardzie dla tych przepisów porozumienie organizacji lewicowych, w tym odwołujących się do zbrodniczych ideologii maoizmu, trockizmu i tradycji lewackiego terroru lat 70., od wielu dni przygotowuje się jawnie i nawołuje do zablokowania i rozbicia przemocą manifestacji patriotycznej zaplanowanej w Święto Niepodległości 11 listopada, posługując się przy tym pomówieniem, jakoby czczenie tego święta było "propagowaniem faszyzmu".

Szczególny niepokój budzi planowany udział w tych działaniach członków anarchistycznych grup niemieckich powiązanych ideowo i organizacyjnie z bojówkami, które niedawno zamieniły pokojowe manifestacje w Rzymie w festiwal ulicznego bandytyzmu.

Domagam się od organów państwa polskiego stanowczego i natychmiastowego przeciwdziałania podobnym aktom bandytyzmu w Polsce, a także pouczenia i ukarania mediów, których działania w tej sprawie w pełni wyczerpują znamiona "podżegania i pomocnictwa" w planowanych zamieszkach.

Rafał A. Ziemkiewicz, członek komitetu poparcia Marszu Niepodległości 2011

Janusz Korwin - Mikke kontra faszysta Krystian Legierski:

http://www.youtube.com/watch?v=FysVpG9Yy6I&feature=player_embedded#! Komuniści chcą blokować Marsz: http://www.youtube.com/watch?v=RQUOlSKlLV4&feature=player_embedded  Kto jest przeciwko Narodowcom?  http://www.youtube.com/watch?v=8SOH7GuVkos&feature=player_embedded  Faszysta według Gazety Wyborczej - jak go rozpoznać  http://www.youtube.com/watch?v=D8QFesfzeC4&feature=player_embedded      Wiem że Polska  już dawno straciła niepodległość,jednak jest to dobry dzień na prowokacje i wprowadzenie stanu wyjątkowego. SABATON Uprising Official Video Napisy PL Warszawa walcz...  http://www.youtube.com/watch?v=w0ZvX9dIpsQ

October 31, 2011 at 6:37 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Historia lubi się powtarzać  http://www.youtube.com/watch?v=_4vbL8iuyWs

October 31, 2011 at 8:17 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

TheAspartam at October 31, 2011 at 8:17 AM

Historia lubi się powtarzać  http://www.youtube.com/watch?v=_4vbL8iuyWs

porównywać czasy PRL-u do dziesiejszycch może tylko kompletny idiota - albo smarkacz który nie ma pojecia o tamtych czasach

October 31, 2011 at 8:33 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

To uzasadnij, a czym tamte czasy rórznią się od dzisiejszych ? jak nie nazwami symbolami i propagandami to wszystko było w planie illuminati, ogłupianie społeczenistwa mediami masowego przekazu, to jest prawda,wystarczy logicznie powiązać historie utrzymywania nas w zmieniających sie politycznych propagandach ugrupowań i ustrojów Polski żeby dalej Rosja i ich agenci dominowali nad patriotami Polski w sejmie ,fałszując wybory i katastrofy prezydenta i( generałów Wojska Polskiego patriotów z krwi i kości ) Po której stronie patriotyzmu jesteś  minipado Rosja czy Polska ?! Czy twoje wpisy potrafią być na pożiomie  bez oceniania kogoś,  atakując idiota itp. czy jesteś na tyle ograniczony umysłowo przez system że nie znasz innych słow żeby wyrazić swoje pryminitywne  emocje? :)

October 31, 2011 at 8:59 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Hemp Gru - 63 dni chwały (official diil.tv) http://www.youtube.com/watch?v=jdLPT8mt6VI

October 31, 2011 at 9:25 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

prymitywny to jest ktos kto porównuje Jaruzelskiego do Tuska oraz ktos kto wierzy w brednie Macierewicza - nie jestem po żadnej stronie ale na pewno nie jestem po stronie głupoty jaką tu niektórzy wciskaja :)

"Rosja i ich agenci dominowali nad patriotami Polski w sejmie ,fałszując wybory i katastrofy prezydenta"  - a to juz nie zydzi masoni i iluminaci rządzą polską  ? coś przegapiłem ? -    jeszcze napisz ze większość z naszych posłów to jaszczurki :)  z wytatułowanym na dupie sierpem i młotem :)   - dla mnie patriotyzm to nie jest wymachiwanie szbalką tylko dbanie o dobro narodu, a to mozna osiagnac wyłacznie przez dobre stosunki z sąsiadami  tu i teraz i w przyszłości - a babranie sie w historycznym gównie nic dobrego nikomu nie przyniesie. Nikt nie jest święty - uważaj żeby tobie ktos nie nakręcił filmu o polskim wojsku w Afganistanie albo w Iraku - co mu wtedy powiesz  "patrioto"  ? 

October 31, 2011 at 10:27 AM Flag Quote & Reply

karina
Member

midipablo w europie są państwa, które nie bratają się z sasiadami i nikomu bezwazeliny nie włażą wiadomo gdzie, a żyją w miarę dostatnio, żeby nie powiedzieć bardzo dobrze :)

pozdrawiam cie

October 31, 2011 at 10:50 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

a mozesz jakieś wymienić ?  ja nie mówię ze trzeba komuś włazic w dupsko - ale nie oznacza to ze na kazdym kroku trzeba wyciagać brudy z historii - czy twój mąż lub chlopak też przy byle okazji przypomina ci  ze miałaś paru przed nim ? :)   mam wrażnie że niestety nasz naród a szczególnie "patrioci"  wypisz wymaluj pasują do Kargula i Pawlaka - nieważne jakie mamy z kimś interesy i zależności - ważne aby mu garnki na płocie potłuc przy byle okazji :) - ja takiego patriotyzmu nie trawie

October 31, 2011 at 11:03 AM Flag Quote & Reply

karina
Member

rozumiem, że z tym wymienianiem państw to prowokacja :)

Każde państwo ma swoich Kargulów i Pawlaków i oceniać cały naród pod tym kątem jest co najmniej nadużyciem.

Nie odkryję ameryki jeśli powiem, że Polska ma przerąbane najbardziej ze względu na położenie geograficzne i bogactwa naturalne i w tym momencie ci patrioci walczą o autonomie, a że w nieelegancki spsób no cóż- po prostu nerwy puszczają kiedy zbliża nieuniknione?

Chcesz powiedzieć, że Polska czerpie jakieś korzyści z "bratania się" z sąsiadami?

October 31, 2011 at 11:26 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

a wyobrażasz sobie co by bylo w Polsce gdyby postawić chiński mur ? co wracamy do syrenek a gumy do żucia w PEWEXIE ?  ja te czasy pamiętam doskonale :)  - a moze powinnismy robić tak jak czesi - oni sie zawsze poddawali i jak widać dobrze na tym wyszli :)   a prawda jet taka jak napisałaś - siedzimy miedzy młotem i kowadłem i nic na to nie poradzimy - ale my powinnismy to wykorzystywać a nie robić z tego tragedii - sasiedzi juą nam pokazali - nie chcecie sie dogadać to kij wam w gaz - pojechali sobie rurociagiem po bałtyku i mają nas w dupie - a my z tego ani grosza i mozemy sobie machać szabelką do usranej smierci - tylko kogo to obchodzi oprócz tych co machają ?  pociag jedzie czy sie to komuś podoba czy nie i albo do niego wsiadamy albo zostajemy w tyle we własnym grajdołku

October 31, 2011 at 12:00 PM Flag Quote & Reply

karina
Member

Ten grajdołek nie zrobiliśmy sami, pomogli anty polskie kanalie, które nam podesłali okupanci. I gdyby nie oni to wiesz gdzie by sobie mogli ten rurociąg wcisnąć. Wykorzystać tą sytuacje byśmy mogli, gdyby u władzy w Polsce stali odpowiedni ludzie, których się wykańcza :(

Wcześniej rzekome piekło zamarznie niż polski naród się "podda" jak czeski, dlatego, że w naszych żyłach płynie szlachecka, buntownicza krew :D

Czasów powojenno- komunistycznych nie pamiętam bo albo byłam w planach albo podmontowana do "paśnika" życiodawczyni :)

October 31, 2011 at 1:40 PM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

TheAspartam at October 31, 2011 at 9:25 AM

Hemp Gru - 63 dni chwały (official diil.tv) http://www.youtube.com/watch?v=jdLPT8mt6VI

skoro ty histori uczysz sie z filmików które tu wrzucasz to o czym z tobą dyskutować ? :)  ja żyłem za komuny to wiem o czym mówie - a ty nie masz zielonego pojecia - dlatego wierzysz w takie głupie filmiki które kreci taka sama dzieciarnia nie mająca pojecia co to był PRL. 

October 31, 2011 at 2:08 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

midipablo-Sam sobie odpowiadasz jak ci pasuje,nigdzie nie napisałem że histori ucze się z filmików YouTube, ale ty jesteś tego pewien,jak na to wpadłeś? Bo umieszczam filmiki z youtube więnc  ucze sie z nich histori facet opużniony jesteś w rozwoju? :) To że rzyłeś za komuny  nie oznacza że wiesz o komunie to co powinneś,łykałeś propagande to nawet nie rozumiesz jak historia jest fałszowana,chcesz to z wazeliną jeć do Rosji jak tak dbasz o  starych sąsiadów,Katyń, Smoleńsk i Tusk w obięciach Putina, żyjesz w tych czasach i co z tego, tak jak i za komuny nie wyciągasz logicznych wniosków z histori :) 

November 1, 2011 at 9:41 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Tylko dla Patriotów-Kochana Polsko" fullHD http://www.youtube.com/watch?v=lpRlEFZ85fY

November 1, 2011 at 10:01 AM Flag Quote & Reply

11;11
Member

` to z wazelina ( jeć )a nie jedz ??? kolego TheAspartan, jesli chcesz i lubisz pokazywac swoja madrosc i wiedze pokazal bys ja rowniez w pisowni...bo bledy jakie Ty robisz to juz sam nie wiem co myslec...piszesz duzo ale bez konkretow. Jedyny konkret jaki jest w tym to Twoja ortografia. Proponuje troszke pokory i tolerancji dla innych ludzi. To taka moja mala sugsetia...ale nie przejmu sie nia...zreszta jestem pewien ze to i tak scieknie po Tobie jak woda po kaczce... :) Pozdrawiam

November 1, 2011 at 10:13 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Po swoich błędach ortograficznych poznałem prawdziwe intencje ludzi którzy w kułko to samo mi powtarzają np. co ty możesz wiedzieć jak poprawnie pisać nie umiesz , i ich postrzeganie takiej osoby jak ja przy błędnym postrzeganiu ludzi wedłóg ortografi wyrabiają sobie o kimś zdanie na podstawie jednej cechy,tak jak zostali zaprogramowani systemem szkolnictwa otępiania umysłu, jestem dyslektykiem a propaganda o dyslekcji jest mi znana bo jako dyslektyk miałem okazje się o tym przekonać, sprawdz jak ci idioci dyslektycy mieli wpływ na świat i odkrycia polecam Wikipedie,robiąc błędy mam uniwersalny sposub na sprawdzenie prawdziwych intencji forumowiczów,sprawdz sam zacznij robić błędy i zauwarz jak cię postrzegają wedłóg propagandy dyslekcji :) Odpowiec mi jaka jest różnica w pisowni jakiegoś słowa które się wymawia tak samo a można napisać je wedłóg ortografi lub bez, i nie ma 2 takich samych słów żeby tworzyć ortografie dla nie pomylenia skojarzeń słowa.System szkolnictwa w ten sposób tworzy upośledzenie logicznego postrzegania wypaczając logike w zastosowaniu rozumu.To nie było osobiste bez urazy :-)

November 1, 2011 at 10:55 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Pranie Mózgu vs Edukacja- http://www.youtube.com/watch?v=WzUNfsd9Bv8

November 1, 2011 at 11:03 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

TheAspartam at November 1, 2011 at 9:41 AM

midipablo-Sam sobie odpowiadasz jak ci pasuje,nigdzie nie napisałem że histori ucze się z filmików YouTube, ale ty jesteś tego pewien,jak na to wpadłeś? Bo umieszczam filmiki z youtube więnc  ucze sie z nich histori facet opużniony jesteś w rozwoju? :) To że rzyłeś za komuny  nie oznacza że wiesz o komunie to co powinneś,łykałeś propagande to nawet nie rozumiesz jak historia jest fałszowana,chcesz to z wazeliną jeć do Rosji jak tak dbasz o  starych sąsiadów,Katyń, Smoleńsk i Tusk w obięciach Putina, żyjesz w tych czasach i co z tego, tak jak i za komuny nie wyciągasz logicznych wniosków z histori :) 

człowieku nie pouczaj innych i nie rób z siebie patrioty ale weź sie najpierw za ortografie - bo byki jakie walisz w swoich tekstach to robią dzieci w 2-3 klasie podstawówki -  a ty piszac takie teksty i robiąc tyle byków uwłaczsz polskiemu jezykowi - wiec zamiast pouczać innych weź sie lepiej najpierw za siebie - albo naucz sie używać jakiegoś słowinika.

a co do wnisków z historii to ja mam przynajmniej z czego wnioski wyciągać bo żyłem w tych czasach -  ty natomiast nie, wiec o czym chcesz dyskutowac ? skoro pojecia nie masz o tamtych czasach - zresztą o becnych też widze wiesz tyle co sie naczytasz w teoriach spiskowych :) - twój wybór - ale świat wygląda trszkę inaczej niż to opisuje antek macierewicz i David Icke :)

November 1, 2011 at 12:49 PM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

11;11 at November 1, 2011 at 10:13 AM

` to z wazelina ( jeć )a nie jedz ??? kolego TheAspartan, jesli chcesz i lubisz pokazywac swoja madrosc i wiedze pokazal bys ja rowniez w pisowni...bo bledy jakie Ty robisz to juz sam nie wiem co myslec...piszesz duzo ale bez konkretow. Jedyny konkret jaki jest w tym to Twoja ortografia. Proponuje troszke pokory i tolerancji dla innych ludzi. To taka moja mala sugsetia...ale nie przejmu sie nia...zreszta jestem pewien ze to i tak scieknie po Tobie jak woda po kaczce... :) Pozdrawiam

dokładnie - aspartam to taki patriota który nie potrafi jednego zdania po polsku napisać bez BYKA - śmiać sie czy płakać ? chyba to drugie :)  

"Użycie języka jest wymiarem naszego patriotyzmu.

Każdy myślący człowiek powinien ćwiczyć prawidłową wymowę,

bowiem aby pięknie myśleć, trzeba pięknie mówić

"

November 1, 2011 at 12:56 PM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

TheAspartam at November 1, 2011 at 10:55 AM

Po swoich błędach ortograficznych poznałem prawdziwe intencje ludzi którzy w kułko to samo mi powtarzają np. co ty możesz wiedzieć jak poprawnie pisać nie umiesz , i ich postrzeganie takiej osoby jak ja przy błędnym postrzeganiu ludzi wedłóg ortografi wyrabiają sobie o kimś zdanie na podstawie jednej cechy,tak jak zostali zaprogramowani systemem szkolnictwa otępiania umysłu, jestem dyslektykiem a propaganda o dyslekcji jest mi znana bo jako dyslektyk miałem okazje się o tym przekonać, sprawdz jak ci idioci dyslektycy mieli wpływ na świat i odkrycia polecam Wikipedie,robiąc błędy mam uniwersalny sposub na sprawdzenie prawdziwych intencji forumowiczów,sprawdz sam zacznij robić błędy i zauwarz jak cię postrzegają wedłóg propagandy dyslekcji :) Odpowiec mi jaka jest różnica w pisowni jakiegoś słowa które się wymawia tak samo a można napisać je wedłóg ortografi lub bez, i nie ma 2 takich samych słów żeby tworzyć ortografie dla nie pomylenia skojarzeń słowa.System szkolnictwa w ten sposób tworzy upośledzenie logicznego postrzegania wypaczając logike w zastosowaniu rozumu.To nie było osobiste bez urazy :-)

a dla mnie nie jesteś zadnym dyslektykiem tylko zwykłym leniem - któremu sie nie chce poprawiać błędów :)  wiekszość przeglądarek pokazuje je na bieżąco - wystraczy włożyć chwile pracy - możliwe również że mało czytasz i  poprstu nie wiesz jak sie pisze dane słowa :)

November 1, 2011 at 1:03 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org