globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Chemtrails > Nowicjusz bardzo zainteresowany tematem.

DarekMirror
Member

Witam,dowiedziałem się o tym dopiero 2 tyg.temu.Zaintrygował mnie ten temat i zacząłem o tym czytać oglądać filmiki i zmontowałem jeden.Jeśli ktoś chce to może obejrzeć klikając na link : http://www.youtube.com/watch?v=P-c3FeuV5cE

--
October 18, 2011 at 3:25 PM Flag Quote & Reply

Nild
Member

super filmik dla niedowiarków. dobra robota

--

Dlaczego się narodzić na nowo, kiedy możesz po prostu dorosnąć?

October 19, 2011 at 3:02 AM Flag Quote & Reply

DarekMirror
Member

Nild at October 19, 2011 at 3:02 AM

super filmik dla niedowiarków. dobra robota

Dzięki za miłe słowo : )

October 19, 2011 at 5:32 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

cos o smugach

http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/109820,niebo-przyslonily-smugi-lotnicze

wiem że zaraz mi ktos napisze że należe do spisku :)  no ale co jest prawdą a co nie, to juz każdy sam musi sobie poukładać w makówce :)

--

November 17, 2011 at 10:47 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Ci obludnicy, klamcy i .... (mam wiele epitetow na takich klamcow) z TwojaPogoda.pl pisza o tcyh smugach, jakby to bylo niezwykle zjawisko, ukazujace sie tylko przy stojacym powietrzu i to w wyzszych partiach atmosfery, czyli powyzej 5 km.

Jakos nie zauwazyli ze te smugi widac doslownie wszedzie i prawie codziennie, takze nad Polska. Po drugie - na tych wysokosciach, stojqace powietrze praktycznie sie nie zdarza, poniewaz wieja tam stale wiatry.

Typowa klamliwa propaganda majaca na celu wmawianie ludziom, ze sa to tylko smugi pary wodnej.

November 17, 2011 at 11:00 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

zaczynam podejrzewac, ze celowo zamisciles ten link midipablo. Ni jakis dowodzacy istnienie chemtrails, ale wlasnie taki,m ktory osmiesza tych, ktorzy twierdza ze one istnieja. Zaczynam sie do Ciebie przekonywac...

November 17, 2011 at 11:07 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

ja tam waszej wiary obalac nie mam zamaiaru :)  zastanawia mnie tylko kilka spraw - na całym świecie w liniach lotnicych pracuje pewnie kilka milionów ludzi - to co wszyscy są w spisku ?i nikt do tej pory sie nie wyłamał ?

2. zakładajac że nas trują - to trują równiez siebie  - gdzie tu logika ?

3. temat jest dosc znany, wiec zakładam, ze w polsce są ludzie którzy maja wiedzę - co nam lata nad głowami w powietrzu i co nikt nic nigdzie o tym nie pisze ? ci tez są w spisku ?

4 . czy nie dziwi was że robia "to" w dzień n naszych oczach zamiast spokojnie sropić nas w nocy i pies z kulawa noga by tego nie zauważył ?

5 kto jak, gdzie i kiedy zajmuje się produkcja i dystrybycją "tego czegoś" - pisze czegoś bo jak narazie to nigdzie nie trafiłem na jakieś info co to jest 

mógłbym takich pytań zadać jeszcze wiele ale niechce zaciemniac tych kilku

--

November 17, 2011 at 11:19 AM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

GlobalnaSwiadomosc at November 17, 2011 at 11:07 AM

zaczynam podejrzewac, ze celowo zamisciles ten link midipablo. Ni jakis dowodzacy istnienie chemtrails, ale wlasnie taki,m ktory osmiesza tych, ktorzy twierdza ze one istnieja. Zaczynam sie do Ciebie przekonywac...

a dlaczego zaraz osmieszyć ?

skoro w podanym linku są jakieś nieprawdy to ty je ośmiesz

--

November 17, 2011 at 11:37 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

wlasnie u gory, konkretnie to napisalem. jestes bardzo wybiorczy w czytaniu :)

Negujesz istniejace dowody, poniewaz barkuje ci tych, ktore wg. ciebie powinne istniec. I ty piszesz o logice ?

November 17, 2011 at 12:10 PM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

midipablo at November 17, 2011 at 11:19 AM

ja tam waszej wiary obalac nie mam zamaiaru :)  zastanawia mnie tylko kilka spraw - na całym świecie w liniach lotnicych pracuje pewnie kilka milionów ludzi - to co wszyscy są w spisku ?i nikt do tej pory sie nie wyłamał ?

2. zakładajac że nas trują - to trują równiez siebie  - gdzie tu logika ?

3. temat jest dosc znany, wiec zakładam, ze w polsce są ludzie którzy maja wiedzę - co nam lata nad głowami w powietrzu i co nikt nic nigdzie o tym nie pisze ? ci tez są w spisku ?

4 . czy nie dziwi was że robia "to" w dzień n naszych oczach zamiast spokojnie sropić nas w nocy i pies z kulawa noga by tego nie zauważył ?

5 kto jak, gdzie i kiedy zajmuje się produkcja i dystrybycją "tego czegoś" - pisze czegoś bo jak narazie to nigdzie nie trafiłem na jakieś info co to jest 

mógłbym takich pytań zadać jeszcze wiele ale niechce zaciemniac tych kilku

jeżeli masz ochotę to odpowiedz na moje pytania

--

November 17, 2011 at 12:26 PM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

ciekawy wyczerpujacy artykul , dla niedowiarkow potrzebujacych wiecej danych na ten temat

http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/potezna_geoinzynieria_w,p1063212986

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

November 17, 2011 at 12:43 PM Flag Quote & Reply

midipablo
Member

przeczytałem i nic odkrywczego w tym artykule nie znalazłem

--

November 17, 2011 at 1:37 PM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

midipablo

A nie , oczywiscie bo ty juz wszystko wczesniej odkryles i znalazles.Ty juz znasz tajemnice zycia i smierci , radosci i smutku , posiadania duzych pieniedzy i ich brak , zdrowia i chorob itd .itp.

Jestes alfa i omego , poczatkiem i koncem wiedzy i madrosci .

To artykul dla innych osob , ty juz nic nie potrzebujesz bo juz wszystko wiesz ,.

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

November 17, 2011 at 1:43 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

W dziale chemtrails sa artykuly - poczytaj uwaznie. Odpowiedzialem na najwazniejsze pytania, zanim je zadales.

Jesli chodzi o Twoje pytanie nr. 1:
Pracownicy linii lotniczych w wiekszosci wypadkow nie musza nawet o tym wiedziec. Inni zmuszani sa do zachowania tajemnicy. Sa relacje pilotow, jak brutalnie zada sie od nich zachowania tajemnicy, niszczac ich klariery oraz bardzo ostro karajac, jesli sie nie stosuja. Malo kto w takim wypadku odwaza sie cokolwiek otwarcie pisnac.

Pytanie nr. 2
Nie doszukuj sie logiki w temacie, w ktorym nie masz kompletnej wiedzy. To zwykla glupota. Lepszym rozwiazaniem jest wiedze ta uzupelniac, ale watpie zebys byl az tak fanatycznie zaangazowany w temat, wiec bedziesz czekal az my lub kto inny dostarczy ci informacji i do tego czasu dalej go negowal. jak potem wszystko stanie sie oficjalne i zmienisz zdanie, to nie zmieni faktu ze wciaz bedziesz jednym z milionow idiota. Dowody sa i glupota jest je negowac, a pozorny brak logiki w twoim pytaniu jeszcze nie swiadczy o czyms przeciwnym.

Pytanie 3:
Najpierw cos zakladasz, a potem stosujesz jako mocny argument przeciwko... zdecyduj sie. My przedstawilismy dowody, do ktorych ani razu sie nie odniosles. Za to przedstawiasz swoja wlasna, jakze prymitywna logike, jako swoistego rodzaju dowod negujacy. ZALOSNE.

pytanie 4:
nielogiczne, absurdalne pytanie - patrz: historia podobnych spraw.
NIE - NIE DZIWI, a jesli ciebie dziwi, to znaczy, ze jestes niedoinformowany.

pytanie 5:
klamiesz. W naszym pierwszym artykule z przed 5 lat ( na stronie) juz napisalismy jaki jest sklad i dlaczego. Przedstawilismy opracowania naukowe (do pobrania w PDF) wykonane na zlecenie np. rzadu brytyjskiego, w ktorych wszystkjo jest opisane i wyjasnione.

Niegdzie nie trafiles ? Nawet nie wysililes sie poczytac naszych artykulow i ty smiesz mi pisac ze od wielu lat siedzisz na necie i sie uczysz ? Wypowiadasz sie w tematach, w ktorychy jak widac kompletnie sie nie orientujesz. Trace czas na leniewego i zlosliwego czlowieka. KONIEC ! jestes po prostu bezczelny zadajac takie pytanie (zwlaszcza pyt. nr. 5).

Jedna, jakakolwiek tego typu reakcja z Twojej strony i bedziesz zbanowany.

November 17, 2011 at 1:48 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Midipablo zostal permanentnie zbanowany.

November 17, 2011 at 3:15 PM Flag Quote & Reply

yoker
Member

:)

November 17, 2011 at 3:44 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

:)

November 17, 2011 at 3:59 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Dzisiejsze smugi nad polską ze strony sat24 http://flickcabin.com/public/view/full/126685

November 17, 2011 at 4:04 PM Flag Quote & Reply

kogut
Member

wydaje mi się ze coraz gęsciej tym nas zasłaniają:(, a do zbanowania "lepiej puzno niz wcale":D

--

November 18, 2011 at 6:52 AM Flag Quote & Reply

karina
Member

oj zasłaniają zawzięcie ! zastanawiam się czy te same środki odbijają i energie słoneczną i kosmiczną?

November 18, 2011 at 7:22 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org