| Forum Home > Chemtrails > Juz czas zeby przestac byc cicho i dawac sie zabijac w bialy dzien!!!! | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 5 |
Codziennie obserwuję jak nad moim miastem samoloty rozpylaja smugi z chemiczną śmiercią! Nie potrafię już dłużej przechodzić obok tego obojętnie, bo chce żyć i nie mam zgody na to żeby ktoś mnie zabijał dzień po dniu, powoli, na legalu!Mnie się to kojarzy z obozami koncentarcyjnymi, gdzie ludzie wiedzieli co ich czeka, żyli z tą świadomością, a nic nie mogli zrobić. Tutaj mój apel do Was i do Twórców strony: zróbmu coś razem!!! Wyślijmy jakąś petycje gdzie sie da-do Komorowskiego,do Tuska albo i dalej do Brukseli,że my wiemy,mamy tą świadomość co oni robią! Nie siedźmy cicho, bo nasza cisza to dla nich zgoda na to co robią!! Mam prośbę do Twórców strony o stworzenie apelu z możliwością skałdania podpisów pod nim! Wierzę,że razem, w grupie możemy coś zdziałać! Najgorsze to nic nie robić i pozwalać im spokojnie rozpylać chemtrails codziennie! | |
| ||
|
Member Posts: 1 |
A jaki sens ma zgłaszanie tego faktu władzom, które są za to bezpośrednio odpowiedzialne? Jak chcesz coś z tym zrobić to przejdź po znajomych, rodzinie, współpracownikach i zacznij ich uświadamiać. Naszym jedynym ratunkiem jest to, że większość społeczeństwa zda sobie sprawę z tego co dzieje się dookoła nas, a nie tylko nad naszymi głowami. Jedyne co nas uratuje to wiosna ludów XXI wieku. Ale nie ma co liczyc przy obecnym stanie wiedzy naszego otumanianego z wszystkich stron społeczeństwa. Uświadamiaj, tylko świadomosc doprowadzi do rewolucji | |
|
-- "Niedogodnością jest myślec w tych czasach, więc myśl zamiast wierzyc w to co pisze prasa.."
| ||
|
Member Posts: 114 |
moim zdaniem trzeba stworzyć ruch i chodzić w maskach i z parasolami - jak ktos zapyta dlaczego bedzie okazja mu wyjaśnic | |
| ||
|
Member Posts: 44 |
super pomysł, jutro tak pójde do miasta z kolegami i podrukujemy jakies ulotki ! mam koło siebie sklep z BHP i mają maski nawet gazowe! | |
|
-- Dlaczego się narodzić na nowo, kiedy możesz po prostu dorosnąć?
| ||
|
Member Posts: 23 |
u mnie tez szachownica, od rana do poznego wieczora. jakos dluzej w ogole te smugi sie utrzymywaly niz ostatnio. | |
| ||