| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > F**K TVN | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 9 |
ogladam sobie wieczorem "top model" na tvnie, ogladam i cos we mnie rosnie, rosnie oburzenie, oburzenie tym jak czlowiek traktuje czlowieka. te biedne laski traktowane sa gorzej niz zwierzeta, malo tego, sa tego swiadome ale chec zaistnienia, chec posiadania bozka pieniadza jest ich sila napedowa. jaki czlowiek upokarza sie publicznie? jestem przerazony brakiem kregoslupa moralnego. z drugiej strony telewizornia a w szczegolnosci tvn, publiczne nasmiewanie sie z naszych wierzen i przekonan (Majewski, Wojewodzki). szczerze mowiac juz teraz nie mam po co ogladac tv, ciagle cos mnie drazni, wzburza, bulwersuje. widze to czego inni nie widza. ktos powie ze panikuje, ze przesadzam nie mowie NIE manipulacji, demoralizacji | |
--
| ||
|
Member Posts: 463 |
nie tylko ty sie tym oburzasz | |
|
-- Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "
Leonardo Da Vinci
| ||
|
Member Posts: 9 |
Telewizja ma przynosić pieniądze, najwyraźniej taka wola widza, skoro przynoszą one oglądalność. Taka ludzka natura,albo lubimy oglądać cudze upokorzenie, albo jesteśmy tym oburzeni, jak Ty. Tak czy owak, budzi to emocje, a emocje = oglądalność, oglądalność = pieniądze. Jeśli nie chcesz tego oglądać, to albo wyłącz telewizor, albo przełącz na Trwam | |
--
| ||
|
Member Posts: 3 |
to chhyba podobne jest do hot or not na viva czy mtv to jest dopiero rzeznia. wojewudzki to zawsze byl dla mnie takim krulewskim blaznem tylko z tv, ale majewski ... no moze sie zmienil. tak to jakos jest ze ludzi ciagnie do glupoty w mediach, moze to juz faktycznie jakis etap samozagłady jest . ja nic z tego nie rozumie | |
| ||
|
Member Posts: 43 |
No ja ostatnio zauwazylem ze ani z nasmiewaniem, ani z docinkami, ani z wulgaryzmami i brakiem szacunku ostatnio w TV sobie nie zaluja. Jada prosto z mostu bez cenzury i jakich kolwiek zasad.Taki prokop, wojewodzki, majewski i wiele innych osob poprostu traktuja innych jak bydlo. Czy chociazby jak sie o ludziach publicznie wypowiada ten burak z programu co z ta polska!!! Takie zachowanie i brak szacunku to o pomste do nieba wola normalnie. | |
|
-- ...z brudnym sumieniem, lecz w pore nawrocony i swiadomy idealista...
| ||