globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > F**K TVN

PIOTR KA
Member

ogladam sobie wieczorem "top model" na tvnie, ogladam i cos we mnie rosnie, rosnie oburzenie, oburzenie tym jak czlowiek traktuje czlowieka. te biedne laski traktowane sa gorzej niz zwierzeta, malo tego, sa tego swiadome ale chec zaistnienia, chec posiadania bozka pieniadza jest ich sila napedowa. jaki czlowiek upokarza sie publicznie? jestem przerazony brakiem kregoslupa moralnego.

z  drugiej strony telewizornia a w szczegolnosci tvn, publiczne nasmiewanie sie z naszych wierzen i przekonan (Majewski, Wojewodzki).

szczerze mowiac juz teraz nie mam po co ogladac tv, ciagle cos mnie drazni, wzburza, bulwersuje. widze to czego inni nie widza.

ktos powie ze panikuje, ze przesadzam

nie

mowie NIE manipulacji, demoralizacji

--

September 15, 2011 at 1:00 AM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

nie tylko ty sie tym oburzasz

http://teleshow.pl/gid,13788025,img,13788070,kat,1024837,title,Top-model-To-nie-jest-juz-program-o-modelkach-tylko-casting-do-erotic-show,galeria.html?ticaid=5d073

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

September 15, 2011 at 5:26 AM Flag Quote & Reply

xena
Member

Telewizja ma przynosić pieniądze, najwyraźniej taka wola widza, skoro przynoszą one oglądalność. Taka ludzka natura,albo  lubimy oglądać cudze upokorzenie, albo jesteśmy tym oburzeni, jak  Ty. Tak czy owak, budzi to emocje, a emocje  =  oglądalność, oglądalność = pieniądze. Jeśli nie chcesz tego oglądać, to albo wyłącz telewizor, albo przełącz na Trwam

--

September 15, 2011 at 6:38 PM Flag Quote & Reply

vandal7
Member

to chhyba podobne jest do hot or not na viva czy mtv to jest dopiero rzeznia. wojewudzki to zawsze byl dla mnie takim krulewskim blaznem tylko z tv,  ale majewski ... no moze sie zmienil. tak to jakos jest ze ludzi ciagnie do glupoty w mediach, moze to juz faktycznie jakis etap samozagłady jest . ja nic z tego nie rozumie

February 4, 2012 at 6:04 AM Flag Quote & Reply

Stavros
Member

No ja ostatnio zauwazylem ze ani z nasmiewaniem, ani z docinkami, ani z wulgaryzmami i brakiem szacunku ostatnio w TV sobie nie zaluja. Jada prosto z mostu bez cenzury i jakich kolwiek zasad.Taki prokop, wojewodzki, majewski i wiele innych osob poprostu traktuja innych jak bydlo. Czy chociazby jak sie o ludziach publicznie wypowiada ten burak z programu co z ta polska!!! Takie zachowanie i brak szacunku to o pomste do nieba wola normalnie.

--

...z brudnym sumieniem, lecz w pore nawrocony i swiadomy idealista...

February 4, 2012 at 8:12 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org