| Forum Home > Proces transformacji czlowieka > O tych pedofilach chciałem ale nie moge tam zamieścić pod tamtym postem | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 73 |
Z tego co mi wiadomo to wielu obywateli Austrii i Niemiec w wieku plus minus 60 lat praktykuje wyjazdy do Tajlandii by tam uprawiać legalnie sex z dziećmi .W portach przy plażach stoja piękne jacht gdzie panowie robią co tylko im sie podoba z dziećmi . Mam znajomego mieszka w Australii ma 54lata moim zdaniem jest pedofilem ,a na pewno zboczeńcem . Opowiadał mi np. Jak pare lat temu w Tajlandii kupił od rodziców dwie dziewczynki na bodajże 3 miesiące za powiedzmy 50 dolarów (nie pamiętam takich szczegółów) Miały po 13lat . Możesz robić co chcesz płacisz wymagasz nie wolno tylko Ich zabierać ze sobą w tym przypadku do Australii, bo prawo stanowi że to przestępstwo . Teraz wyobraźmy sobie kim są Ci Niemcy Austryjacy skoro stać ich na jachty i wielo miesięczne wakacje. To właśnie mogą być Ci sami sędziowie którzy sądzili tych zwyrodnialców torują sobie drogę . Dlaczego tak się dzieje nie wiem ale jedno jest pewne naszym życiem żądzą nawyki częściej nie świadome niż świadome .Stary zbok który całe życie chodził na dziwki ,a w domu był przykładnym mężem grubej niemieckiej Baby ,dziś znajduje podniete i sens życia w pedofilii . To smutne i wymaga ingerencji ale już Boskiej nie ludzkiej . | |
--
| ||