globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Chemtrails > Chemtrails nad Tarchominem - Warszawa

roisa
Member

Szczerze mówiąc jeszcze nie widziałam  osobiscie nad Warszawą chemtrails, ale to co dziś zrobili nad Tarchominem to masakra!!!!!!!

Całe niebo usnute szachownicą- smugi niektóre białe, ale większośc była czarna. Samoloty nawet teraz latają  ciągle w jedną i drugą stronę  i słychać ciągłe buczenie- a to nie Okęcie ( w ciągu godziny przeleciało nad moim oknem - 10 razy coś)!!. Już wielokrotnie było tak, że nocą jak zasypiałam słychać było warkot samolotu- bardzo nisko lecącego- jakis wojskowy- nie brzmiał na pasażerski.Zresztą widziałam dziś dwa małe samoloty latające w jedną stronę i w drugą. 

W każdym  razie zaczynam się temu przygladac i filmować  wszytstko no i oczywiscie nie otwierać okien. Czuje się lekko przerażona, bo do całej sparwy podchodziłam sceptycznie.

August 17, 2011 at 3:11 PM Flag Quote & Reply

melasia
Member

Niestety w podczas letniego pobytu w Polsce oraz zima zaobserwowalam chemtrails niemal na codzien! jak najbardziej w Warszwie i gdziekolwiek sie nieruszylam czyli nad morzem Kolobrzeg,Gdansk,Mielno ,Jastrzebia Gora,Mazury,Wielkopolska......To jest wszechobecne i juz rutyna! W Niemczech rowniez ,niestety.

Szalona pogoda ,koszmarne lato to nie jest przypadek ONI manipuluja tym wszystkim w dodatku podtruwaja :(

August 18, 2011 at 1:33 AM Flag Quote & Reply

Nild
Member

w takich chwilach ciesze się, że mam wielu przyjaciół, kraków, katowice,wrocław, radom,olsztyn, trójmiasto, poznań, wiem, że jeżeli gdzieś coś sie stanie to zawsze możemy na siebie liczyć. Bo w tym świecie juz tylko kumple i ulica zostali... Nie ma ratunku jeszcze 50lat i doprowadzimy do samozaglady...

August 18, 2011 at 2:59 AM Flag Quote & Reply

Waldi
Member

Tematem Chemitrails interesuję się od ponad roku i niestety jest coraz gorzej. Rozpylanie nad naszymi głowami z nieoznakowanych samolotów NATO metali takich jak aluminium, bar czy patogenów krwi jest przerażające. Media milczą lub mataczą i kłamią w tym temacie. (Twierdzą że jest to zwykła smuga kondensacyjna - co jest absolutną bzdurą. Każda smuga kondensacyjna ma długość ok. 10 - 20 długości samolotu i  znika po kilkunastu sekundach. Chemitrails powodują smugi które godzinami wiszą w powietrzu i nieraz zasłaniają całe niebo) Jednak najgorsze jest to że bardzo mało ludzi to w ogóle zauważa ten problem. Z moich obserwacji wynika że chemitrails w połaczeniu z systemem HAARP bardzo skutecznie wpływa na pogodę a w szczególności na poziom opadów. Zawsze parę dni po intensywnych opryskach mamy silne działanie systemu HAARP - który jakby kumuluje nad pewnym terytorium chmury (układają się one wtedy w bardzo geometryczne nieregularne dla normalnych chmur kształty) a później następują bardzo intensywne opady deszczu. W zeszłym roku były to 4 fale powodziowe w Polsce a w tym roku jest to podniesienie wód gruntowych o ponad 2m !!!!. Mam nadzieję że świadomość ludzi zaczyna się budzić i wreszcie zrozumieją że siły spod znaku NWO i syjonizmu szykują dla ludzi powolną ale skuteczną zagładę. Manipulacja pogodą, trzesięnia ziemi, tsunami i wszelkie kataklizmy stają się coraz częstsze.

August 18, 2011 at 4:23 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org