globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Zamachy w Polsce

7070
Member

Jeden z kolegów w innym dziale zasygnalizował ten artykuł:

"W programie – Bez Cenzury – Alef Stern mówi o tym, jak doszło do zamachu w Norwegii, swoich przepowiedniach w tej sprawie i przyszłości Polski oraz terminach planowanych zamachów. Z pisarzem rozmawiają Fiatowiec i Bloger Sek.

Grupa Fiatowca: Rozmawialiśmy w piątek 22 lipca zaraz po zamachach w Oslo. Powiedziałeś wtedy, że narracja po zamachu będzie taka, że to Al-Kaida, lub masoneria zwerbowała białych ludzi, by nie wzbudzać podejrzeń. Twierdziłeś, że pojawi się wątek masonerii w sprawie, który będzie fałszywym tropem. Co więcej, podałeś też przybliżoną liczbę ofiar, kiedy nikt jeszcze nie wiedział, ile osób zginęło na wyspie. Od razu też powiedziałeś mi, że zamachowców było trzech. Skąd to wiedziałeś?

Alef Stern: Pewne rzeczy przychodzą do mnie jak piszę. Pewne mi się śnią. A reszta to analiza i łączenie faktów. Wiem, że to brzmi dziwnie, ale tak jest. Do tego archiwum, które kiedyś przypominało coś w rodzaju tego, co miał Mel Gibson w filmie „Teoria spisku”.

Twoje proroctwa rzeczywiście brzmią jak teorie spiskowe, ale się dzieją. I to na naszych oczach.

- Tak już jest, że sprawy mają się dziać na naszych oczach.

Nie mogłeś nic zrobić by powiadomić odpowiednie służby o planowanych zamachach w Norwegi?

- Służby o zamachu w Norwegii wiedziały bardzo dobrze. Co więcej, przez ostatni tydzień prowadziły ćwiczeniowe ataki terrorystyczne. Podobnie było przed „zamachem” na WTC, wtedy też ćwiczono atak terrorystyczny. Podobnie było też 10 kwietnia, rosyjskie służby ćwiczyły odbijanie porwanych samolotów na kilkunastu lotniskach. To nie są przypadkowe działania. To kwestia planu i działania wedle napisanych scenariuszy. Czas wreszcie, by ludzie zauważyli, że media, politycy i służby celowo stwarzają wokół nich sztuczne poczucie zagrożenia podsycane jak najbardziej realnymi ofiarami, po to by zacisnąć im pętle na szyjach. Co więcej ludzie sami godzą się na zaciskanie tych pętli.

Czemu to ma służyć?

- Jak to czemu? Kontroli niewolników. Kontroli totalnej. Nadchodzą czasy totalitarnej kontroli – gorszej niż nazizm, czy niż komunizm. Przy tym, co jest szykowane te systemy to była igraszka. Orwell i Huxley opisywali to, co nas czeka, ale też nikt do końca nie brał tego na poważnie.

Czeka nas wprowadzenie stanu wojennego na całej planecie. Z totalną możliwością kontroli Internetu,  naszych elektronicznych, wirtualnych jednostek rozliczeniowych – czyli pseudo pieniądza oraz nas przez komórki, kamery na ulicach, GPS w samochodach, dowody z chipami, karty miejskie czyli bilety, które też zbierają o nas informacje. A docelowo poprzez chipy. Na razie przyzwyczaja się nas do tego poprzez chipowanie zwierzątek z argumentacją, że łatwiej będzie znaleźć kotka czy pieska jak się zgubi. Potem namówią ludzi do chipowania dzieci by było wiadomo jakie mają szczepienia, choroby, geny. Pretekst zawsze się znajdzie. A potem dla wygody. Wszystkie dane w jednym chipie.

Nie przesadzasz ze swoją wizją przyszłości?

- Nie. To nadchodzi i większość ludzi zgodzi się na to dobrowolnie uważając, że przeciwnicy chipowania są idiotami albo przestępcami i mają zapewne coś do ukrycia.

A to, że nie płacą podatków, a to że nielegalnie zarabiają, a to że są przeciwko naszemu społeczeństwu. Te jednostki przeciwne czipowaniu i zniewoleniu człowieka za przyzwoleniem oświeconego społeczeństwa tzw. wolnych ludzi, a do tego demokratycznie będzie się izolować w obozach.

O czym ty mówisz?

- Wiem jakie wizje do mnie przychodzą i jak to ma wyglądać. Tak było z zamachem w Oslo, tak było z zamachem na WTC, na Madryt, na Londyn. Szczerze Ci powiem, że życie z takim brzemieniem nie jest łatwe.

Męczy Cię to?

- Tak, nie jest łatwo.

A nie lepiej byłoby wszystko opowiedzieć?

- Wiesz, jak opowiadałem, to albo nikt mi nie wierzył, albo ludzie patrzyli się na mnie jak na wariata. Dlatego wybrałem pisanie książek. Ci, do których mają dotrzeć te informacje, jestem o nich spokojny, bo do nich trafią. Ci, co mają je odczytać, odczytają. A gadanie do reszty jest wołaniem na puszczy. Ja pewnych rzeczy nie jestem w stanie zatrzymać, mają się dziać i będą się dziać.

Dlaczego Ty jesteś tą osoba, która o tym wie?

- Nie jestem jedyny, takich osób jest więcej w Polsce i na całym świecie

Namawialiśmy Cię do tego wywiadu zaraz w piątek. Ale nie chciałeś tego komentować. Gdybyś się wtedy zgodził byłbyś pierwszym, który to wszystko podał co zostało ustalone.

- Ale czy o to chodzi by być pierwszym? Mnie wcale nie cieszy kiedy ludzie umierają i leje się krew. Wręcz mnie to bulwersuje, że ludzie ciągną do krwi jak muchy.

No na Twojej stronie internetowej znów jest ogromny ruch! Co jest tego powodem?

- I co z tego? Czy ja piszę dla ruchu na stronach internetowych? Piszę, by ludzie czytali i myśleli, a nie by się aktywizowali wtedy jak stanie się kolejne nieszczęście.

Świat jest niepewny…

- Świat jest niepewny tylko z punktu widzenia materialnego, ale materia się przemienia i jest to naturalny proces i w tym sensie pewny, a my jesteśmy na ziemi dla swoistego treningu.

Jak to treningu?

- Normalnie, od nas tylko zależy jakimi będziemy ludźmi. I po której stronie będziemy się opowiadać. Życia czy śmierci…

Co nas czeka w najbliższej przyszłości?

- Zamachy w Polsce.

Wiesz kiedy?

- Tak.

To powiedz kiedy? Podaj daty, może to pozwoli udaremnić plany złych ludzi.

- W październiku, choć obawiam się, że możemy tym samym je przyspieszyć. Albo przełożyć. Tylko przełożyć.

Możesz dokładnie określić miejsce i daty?

- Te zamachy już są zaplanowane, u nas też odbywają się ćwiczenia, a nawet serie fałszywych alarmów, by ludzi przyzwyczaić, że nic się nie stanie.

O czym Ty znowu mówisz?

- O fali alarmów bombowych w Polsce od 17 lipca do 22 lipca tego roku. Wrocław Sądy, Kraków Zakopiańska, Poznań Stary Browar, Gdańsk Galeria Bałtycka, Lublin Cuprum Arena, Opole Savia, Łódź CH Ptak, Zielona Góra Focus Mall, Warszawa siedziba SLD.

No nieźle. Kto zostanie oskarżony?

- Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy.

No dobra, kiedy i gdzie planowane są te ataki terrorystyczne w Polsce?

- Pseudo terrorystyczne.

Niech Ci będzie. Kiedy?

- Wiesz, to co jest zapisane w książkach dzieje się raz jeszcze. Kiedyś, ktoś trafnie zauważył i powiedział mi, że cała historia „Poli Laski” dzieje się raz jeszcze, a moja rola w książce też dzieje się w życiu.

To samo zaczyna się dziać z „Ostatnim Lotem” wiem, że to trochę wariactwo. Sam tego do końca nie rozumiem, ale wiem, że to ten moment. Będą zamachy w Metrze i apeluje za pośrednictwem tego wywiadu do służb, by pilnowały Metra oraz Dworca Centralnego w Warszawie oraz linii średnicowej.

Wracając do Norwegii i zamachu w Oslo powiedz, o co chodzi i jak Ty to wszystko przewidziałeś?

- Śnią mi się rzeczy, albo jak piszę to się wyłączam całkiem i piszę to co widzę. Nie da się tego opisać, jak to opisuje. Po prostu tak mam i już.

Myślisz, że w Polsce też dojdzie do takich wydarzeń jak w Norwegii?

- Tak, przed wyborami.

Winę zwalą na "PISowców"?

- Tak, to bardzo prawdopodobne. Nie pamiętasz, że taka próba juz była przed wyborami 2005? Wtedy też były ładunki na przystankach i w metrze.

Ale nie wybuchły?

- Zostały usunięte.

Taki był wtedy plan? Czy coś nie wyszło?

- Cholera to wie.

To Ty tego nie wiesz?

- Ja wszystkiego nie wiem.

A teraz? Chyba nie będą się bawić w Putina?

- Przecież wszystkie służby tak działają - to chore - w Średniowieczu wystarczyło zatruwać studnie i rozprowadzać szczury z dżumą.

Jesteś pewny, że się do tego posuną?

- Tzw. Smoleńsk juz został zapomniany, więc czas umocnić swoją władzę, przygotowania do stanu wojennego zakończono, więc można uderzać.

Są już gotowi? Jak mieliby wprowadzić stan wojenny w państwie w samym środku Europy?

- Pamiętasz nasze wywiady? Oni są gotowi już od dawna.

Pamiętam, ale czy ludzie się zgodzą na wprowadzenie stanu wojennego czy wyjątkowego?

-A czy ich ktoś będzie pytał? Tak jak w „Stanach” zgodzili się na „Patriot Act” po ataku na WTC.

Dobra, ale „Patriot Act” to jeszcze nie stan wojenny, a Polska to nie „Stany” u nich jest inaczej musieliby zrobić coś dużego u nas, jak WTC?

- Wbrew pozorom USA bardzo przypomina ZSRR i nie trzeba u nich stanu wojennego wprowadzać, bo u nich trwa cały czas. Społeczeństwo jest tam ogłupione! Oceniam, że nasze ogłupienie jest na poziomie ichniego z lat 50 XX wieku. Przypomnij sobie Pearl Harbour - celowa prowokacja i zaniedbanie, by mieć pretekst przystąpienia do wojny - tak jak WTC – przecież Roosvelt wiedział.

W Polsce nie trudno będzie o zamieszki, ludzie są nabuzowani jedni nienawidzą drugich, po to był podział społeczeństwa potrzebny. Ta cała wojna Polsko-Polska.

Zastanów się po co ten stan wojenny? Co on da?

- Można będzie zrobić porządek i dorżnąć watahy, wprowadzić kontrole i cenzurę, do tego spowodować, że cześć Polaków wyjedzie z kraju, wtedy tu się zrobi miejsce dla nowych ludzi. Takie są procesy globalne.

Myślisz, że to przejdzie? Że będzie światowe przyzwolenie?

- Nadchodzi czas żniw, a światowe przyzwolenie jest.

O żniwach pisałeś na swoim blogu. Myślisz, że przed wyborami będą chcieli go wprowadzić? Bo skoro wprowadzą stan wojenny, to co z wyborami? Równie dobrze mogliby zlikwidować cały PIS.

- Przypomnij sobie zamach w Hiszpanii 11 marca 2004 roku. Ja wtedy 10 marca opuściłem Madryt.

Ten w pociągu w Madrycie?

- Nie jednym.

To była głośna sprawa pamiętam.

- Mam na ten temat prawie złożoną książkę - zamachy były 3 dni przed wyborami.

Myślisz, że u nas ma być podobnie?

- Tak 3 dni przed wyborami – pamiętasz Tarasa? Jego chciano wrobić w rozruchy! Pamiętasz zamach w Łodzi? Taras też się chyba fotografował z bronią tak jak spec ABB z Norwegii. Przypomnij sobie też panów z takiej prawicowej organizacji co łażą z profesorem Pająkiem w mundurach nie pamiętam nazwisk i nazwy zgrupowania, taka paramilitarna organizacja prawicowa. Łatwo jest z tego zbudować odpowiednią narracje, znaleźć oszołoma i go do tego podpuścić.

Co z tymi datami?

- Mamy rocznicę 11 września i mamy 6 października. Wtedy są planowane zamachy w Polsce.

Skoro o tym wiesz, to czemu tego nie powstrzymasz?

- Możemy to powstrzymać, choć ze Smoleńskiem się nie udało. Zresztą taką wedę ma sporo osób na całym świecie. W Polsce znam przynajmniej dwie takie osoby, które mają przekazy, pewne rzeczy są nieuniknione, mają się dziać.

W jednej z naszych prywatnych rozmów powiedziałeś mi, że jednym ze starych wywiadów uratowaliśmy życie Kaczyńskiemu i Komorowskiemu?

- Tak, bo były plany by zdestabilizować sytuacje przez zabicie jednego z nich!

Brzmi to znów jak science fiction i spiskowa teoria dziejów, ale skoro Twoje książki science fiction, political fiction o tzw. spiskowych teoriach stają się rzeczywistością. To znaczy, że trzeba uważać i brać za dobrą monetę to co mówisz?

- Tak 6 październik 2011 roku metro. Dworzec Centralny w Warszawie i linia średnicowa.

Dziękujemy za rozmowę."

http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/21679,w-polsce-planowany-jest-zamach-terrorystyczny-i-stan-wojenny

July 24, 2011 at 2:48 PM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

Brzmi to przerazajaco ale tez bardzo realistycznie , tym bardziej , ze tego teroryste przedstawia sie tak ,ze namawial osoby z innych krajow aby poszli w jego slady i ze to co stalo sie w Norwegii to dopiero poczatek .Czyli ze mozna sie spodziewac podobnych zamachow w calej Europie.

I jeszcze jedno mi sie nasunelo , ze skoro wszedzie jest tak powtarzane , ze on jest chrzescijaninem , protestantem to znaczy ze zegar odmierzajacy zniszczenie religii chrzescijanskich zostal wlaczony i tylko czekac kolejnych nagonem na religie jako takie.Tu protestanci , ale trzeba tez udowodnic , ze katolicyzm tez jest niebezpieczny dlatego zamachy w Polsce bylyby do tego idealne , a potem latwo bedzie stwierdzic ze wszelkie religie stoja na drodze do pokoju i bezpieczestwa , juz nie tylko islam ale rowniez  chrzescijanstwo i nastapi nagla zaglada religii i mamy juz NWO  z jedyna uznawana religia New Age!

Krok po kroku ida do przodu ale tempo jest prawie jak na amerykanskich  filmach sensacyjnych !

Wazne , ze Biblia tez to zapowiada , czyli ze na wszystkich zlych przyjdzie i tak kres , bo jak to sie mowi , ten sie smieje kto sie smieje ostatni, albo do kogo nalezy ostatnie slowo , a na pewno nie bedzie ono nalezalo do Illuminatow i ich ludzi !

Tego trzeba sie trzymac bo inaczej zwariujemy , tylko w Bogu nadzieja i to realna !

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

July 24, 2011 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

Ma Qui
Member

Otóż: Nie chciałbym krakać, ale z tego co wyczytałem w sieci ostatnio był dzień otwarty na stadionie narodowym. Przyszło na niego coś około 75 000 (75 tysięcy!) ludzi. Cieszył się ogromnym powodzeniem, w związku z tym zaplanowano kolejny. Kiedy? We wrześniu. Nie wydaje wam się że byłaby to idealna okazja dla pewnego rodzaju celu nadmienionego wyżej? Ciekawe kiedyż to możemy spodziewać się na tym stadionie "ćwiczeń antyterrorystycznych" związanych z ewakuacją i zagrożeniem bombowym...

July 24, 2011 at 5:06 PM Flag Quote & Reply

tatomarcela
Member

cóż ... mogą nam skoczyć! Chrześcijaństwo ma tą wspaniałą cechę że śmieje się w twarz śmierci i zniewoleniu bo Bóg daje życie i wolność. A tu na Ziemi i tak jesteśmy tylko na chwilę :D

July 24, 2011 at 5:07 PM Flag Quote & Reply

Po_prostu
Member

Przepraszam że się wtrącę, ale wiadomo co się dzieje z TheAspartamem? zawsze taki aktywny jest a teraz cisza.

--

July 24, 2011 at 5:34 PM Flag Quote & Reply

Ma Qui
Member

Sądzę że "po prostu" ma jakieś życie poza portalem, bo w innych tematach go jednak widuję ;p

July 24, 2011 at 5:45 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Aspartam, zapewne browar sączy :D:D:D , jutro pewnie wróci zregenerowany, co zapewne wszyscy zauważymy ;)

July 24, 2011 at 5:45 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

http://blogmedia24.pl/node/49931

"...Jako obywatele i podatnicy jesteśmy zaniepokojeni tego rodzaju niejasnościami, prosimy więc dodatkowo o informację w sprawie warunków http://przetargi.policja.pl/portal/zp/1090/60571/254Cut10KD.html zakup elektroniczno-akustycznego urządzenia obezwładniającego wielokrotnego użytku w ilości 40 szt...."

July 25, 2011 at 2:50 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Witam w weekend byłem  po za  zasięgiem  komputera i 7070 ubiegł mnie w temacie :) wienc może troche uzupełnie.

W Polsce dojdzie do ludobójstwa na wielką skalę

Zamach w Oslo to tylko zapowiedź tego co nas niedługo czeka w Europie, z Polską włącznie. Takie „proroctwa” wygłasza Alef Stern, autor książki „Pola Laska”, którą można zinterpretować jako wizję katastrofy w Smoleńsku wraz z jej wszystkimi konsekwencjami.

Stern rzekomo przewidział też to co się wydarzyło w Oslo, łącznie z ilością ofiar i 3 zabójcami. Faktycznie, są doniesienia, że zamachowiec nie działał sam, choć media kryminalne będą starać się to ukryć.

Stern „przewiduje”, że Europę czeka fala zamachów bombowych, z których najgorsze wydarzą się w Polsce przed wyborami. W efekcie zostanie wprowadzony stan wyjątkowy, co pozwoli na wybicie lub wygnanie opozycji. Atak ma iść głównie na PiS, który zagraża status quo rządzącej opcji. Jako kozły ofiarne wykorzystani zostaną narodowcy w postaci grup paramilitarnych płk Wasiaka, gen Grudniewskiego i in.

Jak sądzi Stern, światowe elity dążą do wprowadzenia super-dyktaktury na całym świecie, podobnej do tych przewidzianych przez Orwella czy Huxleya, przy której komunizm czy faszyzm były błahostkami. Całość ludzkości ma zostać zaczipowana w celu kontroli totalnej.

Można mieć zastrzeżenia co do „wizji” Sterna jako objawień czy snów. Zbyt dokładne szczegóły odnośnie Oslo czy zamachu Smoleńskiego, wskazują na to, że może być on „insiderem” – osobą delegowaną do ujawnienia tych faktów. Illuminati mają bowiem zasadę jawności – wszystkie ich poczynania muszą być zapowiedziane. Tak było w przypadku wszystkich zamachów, które były przez nich przygotowane. W USA odbywa się to za pomocą mediów – telewizji i produkcji Hollywood. W Polsce widać wybrano media alternatywne. Do takich wniosków może skłonić swoboda działania Sterna i nagłośnienie całej sprawy. Niezależnie jednak od pobudek jego działania, należy na serio wziąć jego ostrzeżenia i się przygotować na najgorsze.  http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/21679,w-polsce-planowany-jest-zamach-terrorystyczny-i-stan-wojenny  info monitorpolski 

Trwa wojna finansowa USA kontra Europa.

Okazuje się ,że Norwegia dzień wcześniej poparła pomoc dla Grecji swoimi nadwyżkami finansowymi, co zniszczyło mizerny plan zniszczenia EURO jako waluty przez USA.

Mało tego Norwegia nie chce podporządkować swojego EISCAT Amerykanom i Izraelowi.

Posiadają oni straszliwą broń,która jako jedyna na świecie przeszkadza USA i może konkurować z HAARP lub go uinicestwić. The EISCAT Scientific Association. Jest to podobna instalacja do HAARP (bada się tam różne zjawiska związane z użyciem fal elektromagnetycznych i ich wpływem na atmosferę ziemską;). W tej akurat ogrzewnaie jonosferyczne. W 2005 naukowcy pracujący w HAARP opublikowali informację o wytworzeniu sztucznej zorzy polarnej za pomocą silnych, zogniskowanych fal radiowych wysokiej częstotliwości. Norway Lights - EISCAT PL (wyjaśnienie)-  http://www.youtube.com/watch?v=0Z0S0Wn5iRc

July 25, 2011 at 3:22 AM Flag Quote & Reply

Hanna
Member

Zagadkową  postacią jest ten Alef Stern.Niemniej  powinniśmy  potraktować to ostrzeżenie poważnie. Ja rozesłałam ten link na Nautilusie i moderacja mi tego nie przepuściła....ciekawe

July 25, 2011 at 4:12 AM Flag Quote & Reply

Ma Qui
Member

Sianie paniki przynosi pierwsze efekty:

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pomorskie-ewakuacja-w-sztumie-znaleziono-ladunek-wybuchowy,nId,351479

July 25, 2011 at 5:59 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Czyżby podkładka pod  planowany zamach terrorystyczny (False Flag)w Polsce?                                                                                                           Co łączyło zabójcę z Polską? "To kontakty handlowe" 

Centralne Biuro Śledcze i ABW zdementowały doniesienia o tym, że w Polsce zatrzymano właściciela firmy internetowej handlującej chemikaliami w związku z zamachami w Norwegii. - Nikt nie został w tej sprawie zatrzymany, ani nie zostały postawione zarzuty - mówi Wirtualnej Polsce Małgorzata Klaus, rzecznika wrocławskiej Prokuratury Okręgowej. - Dokonane w Polsce zakupy nie miały krytycznego znaczenia dla zamachu w Norwegii. Zamachowiec kupował chemikalia w całej Unii Europejskiej. Te produkty nie są zabronione, można je normalnie kupić - informuje ABW.Zakupy Andersa Breivika w Polsce nie miały krytycznego znaczenia dla konstrukcji ładunku wybuchowego - twierdzi ABW. Zdaniem agencji Norweg, który przyznał się do piątkowych zamachów w Oslo i na wyspie Utoya, miał z Polską kontakty wyłącznie handlowe

Breivik kupował w Polsce głównie nawozy sztuczne. Surowce, które kupował w Polsce, nie były nielegalne i są dostępne na rynku - poinformował zastępca szefa ABW, Paweł Białek. Ponadto zakupów tych komponentów dokonywał w wielu krajach. Transakcje w Polsce miały charakter marginalny. W naszym kraju zakupił kilkaset gramów jednej substancji i 100 kilogramów drugiej. Nie wiadomo, jaki jest dokładny skład tych materiałów. ABW czeka na badania kryminalistyczne z Norwegii.

ABW współpracuje z policją i służbami europejskimi. Wczoraj przeprowadziła czynności w kilku miejscach w Polsce. Agencja bezpośrednio po zamachach przeanalizowała deklarację ideową Breivika. Właśnie tam pojawił się wątek zakupów w Polsce elementów do konstrukcji ładunku wybuchowego. Według Agencji, transakcje opisane w deklaracji Breivika, są zbieżne z rzeczywistymi.

ABW poinformowała również, że Polak, od którego Breivik kupował nawozy, nie został zatrzymany. Jest przesłuchiwany wyłącznie jako świadek. Wiceszef Agencji twierdzi, że Polak nie miał świadomości do jakich celów będzie przeznaczony nawóz, sprzedawany Breivikowi. ABW nie ma informacji o pobycie Breivika w Polsce.

ABW i CBŚ prowadziły działania na Dolnym Śląsku już wcześniej, po otrzymaniu informacji od służb norweskich. - Mogę powiedzieć jedynie, że w piątek dostaliśmy od policji norweskiej prośbę o sprawdzenie pewnych informacji i sprawdzaliśmy je. Zaangażowane w to było Centralne Biuro Śledcze, Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego i wrocławska prokuratura - mówił rzecznik komendanta głównego policji Mariusz Sokołowski.

Zakupy w polskim sklepie

W manifeście liczącym ponad 1500 stron, Anders Behring Breivik, Norweg podejrzany o piątkowy wybuch w Oslo oraz strzelaninę na wyspie Utoya, gdzie zginęły w sumie co najmniej 93 osoby, przyznaje się do zakupu chemikaliów w polskim sklepie.

Breivik opublikował swój manifest pt. "2083. Europejska Deklaracja Niepodległości" w internecie pod pseudonimem Andrew Berwick. Załączył do niego dziennik z opisem przygotowań do zamachu.

Pisze w nim, że zakupił w grudniu 2010 roku przez internet w polskim sklepie chemicznym Keten 0,3 kg azotynu sodu za kwotę 10 euro. Firma Keten z Wrocławia ma stronę internetową w języku norweskim. Azotyn sodu to środek używany do konserwacji mięsa, używany w Norwegii do konserwacji mięsa z łosia. Za środek Norweg zapłacił kartą płatniczą.

W tej samej firmie również w grudniu 2010 roku Breivik zamówił i opłacił przelewem bankowym (2 tys. euro) 150 kg proszku aluminiowego, ale narzekał, że dostawca jest niesolidny i ignoruje jego e-maile. Norweg tłumaczył w zamówieniu, że środek ten jest mu potrzebny jako składnik farby do zabezpieczania łodzi. Przyznał, że obawiał się, że polski sklep może być monitorowany przez europejskie agencje wywiadowcze.

W manifeście Norweg wielokrotnie powołuje się na polskie doświadczenia z historii. W sumie wymienia Polskę 47 razy.

źródło-wirtualnapolska

July 25, 2011 at 9:32 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

A to to już żywa kpina-prosto po gałach!!!!!!!!!:

"(...)Jakie polskie partie "reklamuje" Breivik?Norweg wymienia również polskie "prawicowe nacjonalistyczne ugrupowania" podając odnośniki do ich stron internetowych. Zalicza do nich Samoobronę RP, Ligę Polskich Rodzin, Narodowe Odrodzenie Polski, Ligę Obrony Suwerenności, Prawo i Sprawiedliwość.

Zauważa, że z powodu niewielkiej liczby imigrantów, tego typu partie w Europie Wschodniej nie zmobilizowały się przeciwko imigrantom, występują za to przeciwko Unii Europejskiej.

Anders Behring Breivik w swoim manifeście cytuje m.in. "Zniewolony umysł" polskiego noblisty Czesława Miłosza."

http://fakty.interia.pl/raport/zamachy-w-norwegii/news/co-breivik-pisal-o-polsce-jakie-polskie-partie,1672637

July 25, 2011 at 10:18 AM Flag Quote & Reply

Ma Qui
Member

O proszę jak ja wolno działam, właśnie chciałem to wklejać... Czyli podkładkę faktycznie mamy, były już omawiane wizje pana, który mowił że zamachy będą nagonką na opozycję no i proszę. Mamy też już pierwsze efekty siania paniki związanej z podkładaniem ładunków, jak pisałem wyżej. Coś mi się wydaje że to wszystko może faktycznie źle się skończyć, a jakoś nigdy nie przypuszczałem żeby Polska była atrakcyjnym celem dla kogokolwiek...

July 25, 2011 at 10:55 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

7070 at July 25, 2011 at 2:50 AM

http://blogmedia24.pl/node/49931

"...Jako obywatele i podatnicy jesteśmy zaniepokojeni tego rodzaju niejasnościami, prosimy więc dodatkowo o informację w sprawie warunków http://przetargi.policja.pl/portal/zp/1090/60571/254Cut10KD.html zakup elektroniczno-akustycznego urządzenia obezwładniającego wielokrotnego użytku w ilości 40 szt...."

Zapomniałem wyjaśnić w czym sprawa.

Otóż LRAD to coś takiego:

Tu macie filmy z użycia:

http://www.youtube.com/watch?v=QSMyY3_dmrM&feature=player_embedded#at=51

http://www.youtube.com/watch?v=hEJPhLQ85MU&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=M_UNp_JlGE4

http://www.youtube.com/watch?v=egNHcbr0vRI&feature=related

To jest definicja:

"Long Range Acoustic Device (LRAD) (ang. urządzenie dźwiękowe dalekiego zasięgu) - urządzenie dźwiękowe, wytwarzające dźwięk o bardzo wysokiej głośności, który jest słyszalny na dużych odległościach. Jego głównym celem jest emitowanie fal dźwiękowych, które będą wywołały u odbiorcy nieprzyjemną reakcję i wpływały na jego zachowanie poprzez odstraszanie. Urządzenie może także pełnić rolę wzmacniacza dużej mocy, który nie wywołuje negatywnych reakcji u słuchacza i nie powoduje bólu."

http://pl.wikipedia.org/wiki/LRAD

To gówno potrafi uszkodzić słuch. Skąd nagle takie zapotrzebowanie, całe 40szt???

July 25, 2011 at 11:25 AM Flag Quote & Reply

DotNotCom
Member

No to się zaczyna... http://wiadomosci.onet.pl/forum.html?discId=11460797&threadId=89203318&AppID=15#forum:MSwxNSwxMSw4OTIwMzMxOCwyMjM0MDI3MTgsMTE0NjA3OTcsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==

July 27, 2011 at 1:52 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

No i sie zaczyna  "W Polsce nie brak ludzi myślących jak Breivik"   Proszę jaką to myśl wygenerował mózg Sikorskiego  http://www.tvn24.pl/-1,1712057,0,1,w-polsce-nie-brak-ludzi-myslacych-jak-breivik,wiadomosc.html

July 27, 2011 at 3:49 PM Flag Quote & Reply

batomek

A PORTAL CHOMIKUJ ZABLOKOWAŁ PLIKI ZWIĄZANE Z  Alef Sternem  !!!

Witamy,

otrzymaliśmy wiarygodną informację,iż na Pani/Pana koncie znajdują się pliki:

Pola Laska -Alef Stern_scan.rar (folder: POLA LASKA - Alef Stern)

do których prawa autorskie zostały naruszone, według oświadczenia:

Jan Wierzbicki

który skierował do Portalu Chomikuj.pl prośbę o uniemożliwienie ich rozpowszechniania.

W związku z powyższym, dostęp do tych plików został uniemożliwiony i nie będą mogły one być publicznie wyświetlane na Portalu innym użytkownikom niż właściciel konta. Przy każdym takim pliku znajduje się stosowna informacja.

W razie pytań lub wątpliwości na przyszłość prosimy o lekturę przewodnika o prawach autorskich (w stopce portalu).

W przypadku niepoprawnego zgłoszenia niektórych plików, bardzo prosimy o kontakt z nami przez odpowiedź na tę wiadomość z podaniem lokalizacji każdego błędnie oznaczonego pliku - w razie pomyłki, ich wyświetlenie zostanie przywrócone.

Dziękujemy za zrozumienie.

--

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Informujemy, iż zastosowana procedura stanowi jedynie realizację prawnych obowiązków podmiotu świadczącego usługi hostingowe jakim jest Chomikuj.pl - nie jest to wypowiedź ani w sprawie legalności lub braku legalności rozpowszechniania konkretnych plików, ani też sytuacji prawnej użytkowników Chomikuj.pl

July 27, 2011 at 3:55 PM Flag Quote & Reply

Ma Qui
Member

Idiotyczna nagonka trwa nadal:

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,10021280,Zatrzymali_20_latka__ktory_konstruowal_bomby_metoda.html

July 28, 2011 at 11:42 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Czy w Polsce szykuje się zamach terrorystyczny?

Blog ten poświęcony jest raczej geopolityce oraz sprawom o których się milczy w mediach, jak polskie bezprawie. Sprawa wyborów w Polsce i ewentualnego zamachu może mieć jednak wyraźne połączenie z sytuacją międzynarodową. Uczulona przez utratę Węgier, globalna sitwa nie może sobie teraz pozwolić na oddanie tak ważnego przyczółku jak Polska. Zatem naprawdę obawiam się, że w Polsce może dojść do operacji fałszywej flagi w postaci zamachu terrorystycznego.

Nie sądzę, że będziemy czekać aż do 6 października, jak to przewiduje domorosły prorok – poeta Alef Stern. Obawiam się, że nastąpi to wcześniej – może 11 września… Data 3 sierpnia też mi się nie podoba (3 + 8 = 11), choć tak naprawdę symbolika liczbowa może być tylko zmyłką.

Z niepokojem oglądnąłem wczoraj jakieś wiadomości, już nie pamiętam czy to był tefałen czy inne „polskie” media, w których dziennikarze udowadniali, że w Warszawie nikt nie przejmuje się możliwą akcją terrorystyczną na Dworcu Centralnym. Takie same psy-op odbywały się w Nowym Jorku przed zamachem na WTC, pamiętam dokładnie. Moim zdaniem wykorzystywana jest sprawdzona technika psychologiczna przygotowywania społeczeństwa na taką możliwość.

Nie ma, powtarzam, absolutnie nie ma żadnego racjonalnego powodu by w Polsce działali terroryści, poza przygotowywaną akcją pacyfikacji narodu polskiego – na wzór ataku globalistów na USA po 9-11.

Zamach na WTC służył tylko i wyłącznie obaleniu Konstytucji USA, wprowadzeniu totalitaryzmu i wszczęcia nielegalnych wojen, na skutek których zostało zamordowanych już ponad 5 milionów ludzi, głównie znienawidzonych przez globalistów Arabów (główny powód – jedność religijna i zakaz lichwy).

Jeśli obserwujemy podobne techniki psychologiczne w Polsce to można być bardzo zaniepokojonym co do intencji takich akcji.

Inną „czerwoną lampką” jest dla mnie wywiad z Alefem Sternem, który ponoć przewidział zamach smoleński oraz to co się niedawno działo w Norwegii. Moim zdaniem ten człowiek powinien zostać natychmiast dokładnie przesłuchany z użyciem wszelkich metod wykrycia kłamstwa, bowiem jego wiedza trudna jest do wytłumaczenia innego niż wewnętrznie przekazana informacja.

Wielokrotnie już o tym pisałem – góra piramidy masońskiej, tzw. Illuminati, mają zwyczaj zapowiadać wszystkie swoje ważniejsze ruchy. Tak było z zamachem na WTC w 2001 roku, czy tzw. 7-7 w 2005 r. w Londynie. Oczywiście, Stern może być też wizjonerem, choć sądzę że wg. tzw. „brzytwy Ockhama” o wiele bardziej prawdopodobne jest masońskie wtajemniczenie.

W przypadku sytuacji w Polsce nie trzeba jednak być prorokiem by stwierdzić, że sytuacja jest naprawdę groźna. Dokładne sondaże (a nie na małej grupie wybranych ponoć „przypadkowo”;) wykazują

ok. 20-procentową przewagę Prawa i Sprawiedliwości nad Platformą Obywatelską!

Na zdrowy rozum, strata PO do PiS jest już nie do odrobienia.

Inne partie praktycznie się nie liczą. Fałszowanie wyborów też tu nie pomoże – 20% nie zniweluje nawet masowa akcja wpisywania drugiego krzyżyka, co było tak popularne w ostatnim głosowaniu.

Sytuację tę próbują tuszować kryminalne media, jednak faktyczny stan może się tylko pogorszyć dla PO, bowiem to co się obecnie dzieje w Polsce woła o pomstę do nieba.

Trudno założyć, że PiS po dojściu do władzy będzie się cackał z tymi, którzy okłamali społeczeństwo, co więcej, którzy realizują obecnie eksterminację narodu polskiego akceptując m.in. nasiona GMO. Wyszło szydło z wora i nie ma już drogi odwrotu. Dlatego sądzę, że jeśli nie dojdzie do natychmiastowej zmiany postawy rządzącej sitwy, to może dojść w naszym kraju do wojny domowej. Bowiem jeśli PiS dojdzie do władzy to nastąpi nnatychmiastowa wymiana służb i rozliczenie za Smoleńsk, bezprawne prywatyzacje, czystki w mediach itd – niekoniecznie z pobudek patriotycznych.

Logicznie rozumując – co w takiej sytuacji robią zagrożone elity? Wszystko by nie dopuścić do wyborów!

Dlatego też nie ignorowałbym tego co „przewiduje” Alef Stern. Oto fragment rozmowy:

Co nas czeka w najbliższej przyszłości?

- Zamachy w Polsce.

Wiesz kiedy?

- Tak.

To powiedz kiedy? Podaj daty, może to pozwoli udaremnić plany złych ludzi.

- W październiku, choć obawiam się, że możemy tym samym je przyspieszyć. Albo przełożyć. Tylko przełożyć.

Możesz dokładnie określić miejsce i daty?

- Te zamachy już są zaplanowane, u nas też odbywają się ćwiczenia, a nawet serie fałszywych alarmów, by ludzi przyzwyczaić, że nic się nie stanie.

O czym Ty znowu mówisz?

- O fali alarmów bombowych w Polsce od 17 lipca do 22 lipca tego roku. Wrocław Sądy, Kraków Zakopiańska, Poznań Stary Browar, Gdańsk Galeria Bałtycka, Lublin Cuprum Arena, Opole Savia, Łódź CH Ptak, Zielona Góra Focus Mall, Warszawa siedziba SLD.

No nieźle. Kto zostanie oskarżony?

- Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy.

Stern ma rację pośrednio twierdząc, że w Polsce PiS ma szansę dojść do władzy. Partia ta znacznie się zradykalizowała, szczególnie po zamachu smoleńskim, jej przywództwo nie jest już tak naiwne jego szeregi zostały znacznie wyczyszczone, gdyż opuścili ją oportuniści. PiS można nazwać obecnie partią narodową, a dowodem jest ostatnie głosowanie w Sejmie w.s. nasion GMO – wszyscy posłowie PiS byli przeciw!

Jakikolwiek zamach terrorystyczny w Polsce będzie miał charakter fałszywej flagi. Nie ma takiej możliwości by wiążący koniec z końcem Polacy, mieli czas i możliwości by przygotować tak skomplikowaną operację jaka miała miejsce np. w Norwegii. Dlatego jeśli dojdzie do zamachu to będziemy mieli tylko jedno wyjście. Niezbyt optymistyczne. A można jeszcze temu przeciwdziałać.    "B0MBA" NA DWORCU CENTRALNYM W WARSZAWIE (27.07.11) http://www.youtube.com/watch?v=IInvLLMENM8  Na jakie ugrupowanie zagłosujesz w tegorocznych wyborach parlamentarnych?  http://fakty.interia.pl/raport/wybory-parlamentarne-2011/ankiety/na-jakie-ugrupowanie-zaglosujesz-w-tegorocznych-wyborach/wyniki,19411  Nowy Ekran też kreuje gorączkę terroryzmu:  http://carcajou.nowyekran.pl/post/22379,al-kaida-w-nowym-ekranie

info-monitorpolski

August 1, 2011 at 11:58 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org