globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Hyde Park > co z Andrzejem i Ania

zeitgeist
Member

moze wiecie  cos co sie aktualnie dzieje z A&A, ta cisza martwi mnie, mam nadzieje ze wszystko z nimi jest ok.

--

July 23, 2011 at 2:02 AM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

kilka dni temu byla informacja na temat nowego art. w przygotowaniu.

Cos na temat kosciola katolickiego , chyba cos o Rydzyku i Wroclawiu , ale ta informacja pare dni temu zniknela ze strony a artykulu tez nie ma.

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

July 23, 2011 at 5:31 AM Flag Quote & Reply

Dominik
Member

przylaczam się do pytania - sprawa jest dziwna - okres ciszy nieoczekiwanie zbiegl sie z terminem "wyjscia" domeny... aktualnie zostala wykupiona do 2016 roku - takie informacje sa podawane przez WHOIS... wydaje mi sie to dziwne, poniewaz A&A nawet nie odpowiadaja na maile - zawsze zwykli to czynic. Co prawda nieobecni nie maja racji - jednak nie wyglada to najlepiej. Chcialbym tez zaznaczyc, ze ten ostatni artylkul byl - na co zwrocono mi uwage - niezbyt zgodny z linia calej strony - tym bardziej mnie dziwi, ze po prostu zniknal... Aniu i Andrzeju - macie nasze maile: jesli potrzebujecie pomocy to po prostu sie odezwijcie (jesli nie mozecie uczynic tego na stronie). Mimo powyzszego wierze, ze powody ciszy sa prozaiczne..

July 23, 2011 at 5:42 AM Flag Quote & Reply

Po_prostu
Member

Spokojnie! Już niedawno tak było, że wszyscy panikowaliście, a admini potem wytłumaczyli co i jak. Paranoja.

--

July 23, 2011 at 5:51 AM Flag Quote & Reply

Katarzyna
Member

Spokojnie, wszystko będzie dobrze, cokolwiek znaczy nieobecność A&A wysyłam do Was kochani milość i czekam na Was :)

August 16, 2011 at 1:28 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

256 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org