| Forum Home > Hyde Park > co z Andrzejem i Ania | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 42 |
moze wiecie cos co sie aktualnie dzieje z A&A, ta cisza martwi mnie, mam nadzieje ze wszystko z nimi jest ok. | |
--
| ||
|
Member Posts: 463 |
kilka dni temu byla informacja na temat nowego art. w przygotowaniu. Cos na temat kosciola katolickiego , chyba cos o Rydzyku i Wroclawiu , ale ta informacja pare dni temu zniknela ze strony a artykulu tez nie ma. | |
|
-- Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "
Leonardo Da Vinci
| ||
|
Member Posts: 34 |
przylaczam się do pytania - sprawa jest dziwna - okres ciszy nieoczekiwanie zbiegl sie z terminem "wyjscia" domeny... aktualnie zostala wykupiona do 2016 roku - takie informacje sa podawane przez WHOIS... wydaje mi sie to dziwne, poniewaz A&A nawet nie odpowiadaja na maile - zawsze zwykli to czynic. Co prawda nieobecni nie maja racji - jednak nie wyglada to najlepiej. Chcialbym tez zaznaczyc, ze ten ostatni artylkul byl - na co zwrocono mi uwage - niezbyt zgodny z linia calej strony - tym bardziej mnie dziwi, ze po prostu zniknal... Aniu i Andrzeju - macie nasze maile: jesli potrzebujecie pomocy to po prostu sie odezwijcie (jesli nie mozecie uczynic tego na stronie). Mimo powyzszego wierze, ze powody ciszy sa prozaiczne.. | |
| ||
|
Member Posts: 36 |
Spokojnie! Już niedawno tak było, że wszyscy panikowaliście, a admini potem wytłumaczyli co i jak. Paranoja. | |
--
| ||
|
Member Posts: 1 |
Spokojnie, wszystko będzie dobrze, cokolwiek znaczy nieobecność A&A wysyłam do Was kochani milość i czekam na Was | |
| ||