| Forum Home > Polityka i NWO > I nastała cisza... Czyżby adminowi strony się coś stało? | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 6 |
Jak w temacie. Przez dłuższy czas nic nowego nie pojawia się na stronie. Zaczynam mieć złe przeczucia... Co o tym myślicie? Czy takie długie przerwy we wrzucaniu artykułów bywały już w przeszłości? | |
| ||
|
Ja tez jestem zaniepokojony...:( | |
| ||
|
Member Posts: 36 |
Zeby nie stało się tak, jak ze stronką nwo.com.pl ;< | |
--
| ||
|
Raz była długa pszerwa Ania i Andrzej mieli wypadek samochodowy i uszkodzone kręgi szyjne rehabilitacja troche trwała i nie do końca się wyleczyli miewają dni że ten uraz się odzywa i nie są w stanie pisać czy tym razem tak jest?Ostatnia wiadomość była 23 maja wrucili z Polski do Holandii i jak tylko dojdą do siebie obiecali coś napisać 20maja wysłałem im taką wiadomość -Chodzą pogłoski że jesteście zastraszani też tak myśle kiepski moment na chorowanie i wymuwki ale choroba nie wybiera wienc mogli byście rozwiać te wątpliwości kilkoma nowymi fotkami nawet jak chorujecie będziemy z wami najlepszym dowodem była by obecna gazeta z datą na waszym zdjeciu z wami w kadrze żebyśmy wiedzieli że nic wam nie jest:-)pozdrawam. next-22maja Cieżki orzech do zgryzienia? chyba nie macie mi za złe że się o was martwimy?next24maja Hmm...fajnie ale nowy artykuł to nie dowód że wszystko jest ok nalegam i nie ustąpie do mojej prośby o zdjęcie z datą popularnej gazety z wami w tle przecież to nie problem mms na meila to wszystko w trosce o was rozumiecie?kto sie o was upomni jak was podmienią?:-)pozdrawiam. next25maja-Cześć jak zdrówko?Czy moja prośba zostanie rozpatszona i w jakim czasie?Pozdrawiam.next28maja-Czy te milczenie to wołanie o wsparcie? Mam poruszyć temat na globalnej swiadomosci pod tyt.artykuł Fukushima ,naciski ,zastraszanie Gs na celowniku NWO lub Czy osoby podajace sie za Anie i Andrzeja to te same osoby które znamy?,jeśli tak to jaką mamy pewność? i opis naszej korespondencji.Wiem że już sie zdarzało uciszanie osób na you tube znacie Gabriela konto miał 2 razy brak kontaktu pomimo zapewnień że podzieli sie niedługo ważnymi informacjami jego znajoma pisała mi spszeczne informacje niż to co dowiedzialem sie od Gabriela a twierdzila że mają dobry kontakt wienc jak najbardziej mam pszesłanki by mieć obawy co do was nie miejcie mi tego za złe to w trosce o was.Prawda zwycieży wystarczy jednostka wystarczająco świadoma i zdeterminowana której śmierć nie powstszyma w naprawieniu tego świata mogą zastraszyć ciało i umysł lecz dusza ich pokona wystarczy sobie to uświadomić:). I cisza do dziś nic nie odpisali sami stwierdzcie co sie dzieje z globalnaswiadomoscią. | |
| ||
|
Member Posts: 6 |
Kurczę. Jakby byli cali to raczej by odpisali. Dzięki że się podzieliłeś tymi info z nami | |
| ||
|
Member Posts: 32 |
Chłopaki nie panikujcie... Może po prostu sa na wkacjach gdzies w tropikach.Wakacje to wakacje(wolny czas od wszystkiego-relaks).Nie trzeba tworzyc teorii spisku!! Faktem jest ze i mnie martwi ta długa nieobecnosc. Ale i na innych portalach nic sie nie dzieje-wakacje!!!Wszedzie po wizycie wielkiego brata(jakos to okrojone i jakies pierdoly pisza). Zero np. o ogorkach z hiszpanii ktore sa sciema.Moim zdaniem to atak biologiczny. Pozdrawiam i bez paniki. | |
| ||
|
A jak oni nie zyją ? | |
| ||
|
Nie panikuj.Pomysl czasem z pozytywna nuta.O....wszystkim.Ja tez potrafie w ciagu chwili wysnuc kilka teorii. Ok martwie sie ale nie znaczy to ze cos sie stalo.Kazdy Czlowiek ma prawo na chwile swojej wolnosci i zapomnienia,ciszy aby przemyslec cosie dzieje i relacjonowac to czysto bez wzmianek,podtytulow itp.(moze sa w Tybecie np.) -Jak to mawial moj stary przyjaciel(z zielonym paskiem chamerykanskim jesli wie ktos co to jest)-75lat wtedy mial jego imie BEN(pochodzenie polskie)z CIA czy FBI nie pamietam.Jest to rzecza bez znaczenia. Powiedzial mi -stary((przytulajac mnie), nie przejmuj sie niczym rob swoje ale wiedz ze wszysztko od monentu twojego urodzenia jest pod pierdolona kontrola.Pozdrawiam i jesli ktos ciekaw adresu a bedzie prawym Czlowiekiem moge dac adres.Ratuje ludzi przed upadkiem. | |
--
| ||
|
Pozytywne mysli potrafia zdzialac wiecej jak krzyczacy demaonstranci!!! Pozdrawiam.(woda) | |
| ||
|
Jesli nie zyja -szkoda...!!!!Jestesmy ....Ty.... ,ja,...on,,,ktorzy mosimy przejac ta niemila prawde powiadamiania o prawdzie.Masz na tyle swiadimosci aby bezinteresownie i bezstronnie powiadomiac Ziemie o tym czy tamtym.To wielka Rzecz.Gadac wszyscy chcecie.Kto by sie podjal tak czysto i bezstronnie co?!!!!Ja mam wielki szacunek i wiem ze tak to sie nie skonczy.POZDRAWIAM.:) GS jest the best!!! | |
--
| ||
|
Member Posts: 33 |
Tym razem cisza jest dosyc dluga.Zastanawiajace ze kompletnie nic nie pisza ,chocby krociutka odpowiedz na maile TheAspartam a tu nic....????
| |
| ||
|
Member Posts: 42 |
niewygodnych sie ucisza | |
--
| ||
|
Member Posts: 36 |
Nie no, już bez przesady z tym, że nie żyją ^^" myślicie, że szeroko pojęci "oni" zawracaliby sobie głowę eliminacją jakże groźnych wywrotowców-adminów, jednocześnie pozostawiając na serwerze stronkę z propagowanymi tu niewygodnymi treściami? Jakby mieli ich wyeliminować, to usunęliby ich wraz z tą stronką, logiki trochę | |
--
| ||
|
Site Owner Posts: 164 |
Stop prosze ! To prawda ze mielismy bardzo trudny miesiac, ale obiecuje napisac teraz weekend i wtedy wszystko wyjasnie. Niestety, ale ten Portal jest od nas calkowicie zalezny i jezeli nas czasowo brakuje, to nie ma komu nim zarzadzac. To jest nasza silna strona, ale jak widac i slabosc. Postaram sie nadrobic zaleglosci jak najszyciej | |
| ||
|
Bedziemy BARDZO WDZIECZNI jesli sie odezwiecie i cos opiszecie | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
super , ze jestescie, tylko mozna sie bylo przestraszyc po tym ze theAspartam wysłał takie maile i nie dostal odpowiedzi. | |
--
| ||
|
Site Owner Posts: 164 |
Wybaczcie, ale tym razem trudno mi sobie poradzic z rwa kulszowa> Boli tak jakby kregoslup byl zlamany. Ostatnie dni znow byly gorsze. To juz ponad 6 tygodni i jestem tym zmeczony, ale nie mam wyjscia... musze wytrwac | |
| ||
|
Dzięki Andrzej wracaj do zdrowia:) | |
| ||
|
A dlaczego sobota w holandii wypada 5 czerwca a nie jak w polsce 5 czerwca to niedziela? | |
| ||
|
Member Posts: 33 |
TheAspartam ty to jestes dociekliwy
| |
| ||