globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Uwaga tajfun Japonia

TheAspartam

NAD JAPONIĘ NADCIĄGA TAJFUN „SONGDA”, KTÓRY ROZNIESIE CAŁE PROMIENIOWANIE NA GLOB,

http://news.blogs.cnn.com/2011/05/26/super-typhoon-churns-through-pacific-threatens-okinawa/

proszę sprawdzić, czy niezależny badacz dutchsinse coś o tym wspominał?

tłumaczenie częsciowe

TAJFUN UDERZY NAJPIERW W WYSPY OKINAWA KTÓRE SĄ MIEJSCEM INSTALACJI AMERYKAŃSKICH BAZ WOJKOWYCH, są domem dla 18 tys. Amerykanów, i 16 tys. żołnierzy – marines którzy są okupantami w Japonii od drugiej wojny

tajfun PO PRZEJSCIU PRZEZ WYSPY OKINAWA ma trafić w północno wschodnią JAPONIĘ – czyli elektrownie W FUKUSHIMIE

tajfun najpierw został zauważony we FILIPINACH I FALE OSIĄGNĘŁY 38 METRÓW WYSOKOŚCI

May 27, 2011 at 2:45 PM Flag Quote & Reply

batomek

fikcja ?

May 29, 2011 at 3:46 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Nie fikcja.

May 29, 2011 at 3:51 PM Flag Quote & Reply

batomek

w TV nic nie slyszalem o tym !
dopiero na GŚ
myslicie ze to prawda?

May 29, 2011 at 4:10 PM Flag Quote & Reply

Kamil
Member

W TV ??!!

Boże co za CZIPS!!

May 29, 2011 at 4:24 PM Flag Quote & Reply

batomek

nie czepiaj sie, podalem przyklad tylko

May 29, 2011 at 4:28 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Ja dzisiaj slyszałem o tym w telewizji w wiadomościach wienc jak najbardziej prawdziwe!

May 29, 2011 at 4:55 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

A globalnaswiadomość śpi psześpi wszystkie wazne wydażenia może ich już nie interesuje świat?a może NWO zabrało sie za nich ktoś ma z nimi obecny kontakt ja prubowałem i ciągle słyszałem wymówki gra na czas tak to nazwe.

May 29, 2011 at 5:01 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Nie piszcie bzdur! Andrzej jest wystarczająco twardy żeby się nie dać zastraszyć i zbyt zdeterminowany by dało się go przeciągnąć. Następnym razem gdy wpadnie komuś coś takiego do głowy niech spojży na portal i zastanowi się choć przez chwilę ile Andzrzej z Anią zrobili by informować świat.

Ja też przestałem się udzielać na forum ale to nie znaczy, że przestałem walczyć!

Co do Tajfunu ?!? strach pomyśleć ;-/ .

To że na GŚ cisza z artykułami też mnie martwi, ale nie wysnówam pochopnych wniosków ;) .

Bądźcie silni w duchu jest nas coraz więcej.

--

Si vis pacem para bellum

May 30, 2011 at 6:40 AM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Dziwi mnie że brak kontaktu z Anią i Andrzejem was nie martwi po mojej korespondencji z nimi jak najbardziej mam powody by zauwarzyć że jest coś nie tak prosilem o prosty dowód że wszystko z nimi  jest w porzadku nie odnieśli sie do prośby za to znowu zapewniali że niedługo coś napiszą  i cisza nie chodziło mi żeby coś napisali tylko żeby rozwiali obawy internautów prostym sposobem że nie są zastraszeni i że z nimi wszystko ok, czekam nadal już prawie 2 tygodnie może znowu chorują ale znowu jednocześnie?

May 30, 2011 at 7:18 AM Flag Quote & Reply

batomek

faktycznie, cos jest nie tak....

May 30, 2011 at 5:01 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org