globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Hyde Park > Niesamowite !!!

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Zajrzyjcie na ta strone, poczekajcie chwile zeby sie zaladowala i .... ten pokaz zwalil mnie z nog !

http://www.japanquakemap.com/

Genialne i prawdziwe.

czekam na wasze komentarze.

Pozdrawiam - Andrzej

March 25, 2011 at 7:18 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Co to oznacza?!

March 25, 2011 at 7:57 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Nie rozumiem pytania...

March 25, 2011 at 7:59 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

No ten pokaz tak dokladne dane wstszasow w necie?nie wiem jak na to reagowac hehe

March 25, 2011 at 8:03 PM Flag Quote & Reply

yoker
Member

Boska Interwencja?? :)

March 25, 2011 at 8:09 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Jesli to jest na bierzaco monitoring to super strona!

March 25, 2011 at 8:09 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Mam pytanie do GS jak sie zabezpieczyliscie na nadchodzace wydarzenia na swiecie?

March 25, 2011 at 8:36 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

To jest rzetelny wykaz wszystkich trzesien. Zgadza sie z naszym monitoringiem. W ciagu 10 dni bylo ich kilkaset, z czego ponad 40% powyze 4 Richtera, a ponad 30% powyzej 5 Richtera. Dziennie okolo 5 x powyzej 6 Richtera (srednio). Oczywiscie sa to dane "na oko", z codziennych obsrewacji. Nie prowadze tak dokladnych zapiskow, ale codziennie sprawdzam.

Niesamowita seria ! Nie przypominam sobie aby taka (tak silna)  byla kiedykolwiek rejestrowana...

March 25, 2011 at 10:02 PM Flag Quote & Reply

TheAspartam

Czyli bedzie gorzej niz myslelismy... 

March 25, 2011 at 10:13 PM Flag Quote & Reply

Aleksandra
Member

Kochani..wiem, ze pisze nie tu gdzie trzeba, ale jestem w szoku mimo, ze raczej bylam na to przygotowana. Zaczyna sie zamykanie niewygodnych politycznie stron internetowych przez Google. ZAMKNELI super strone www.euro-med, ktora byla w 3 jezykach (niemiecki, dunski i angielski) a prowadzil ja czlowiek, ktory znal sie na rzeczy. Boje sie o globalnaswiadomosc.....:|

--

Oddajcie Ziemie Ziemianom

March 26, 2011 at 1:47 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Mamy spis nWaszych maili, wiec bedziemy w kontakcie :)

March 26, 2011 at 4:34 PM Flag Quote & Reply

illu_laminat
Member

Witam,

no,zatkalo mnie...Patrzac na to,myslalem,ze ktos sobie fajerwerki urzadza,sylwester czy cos w tym stylu...

Pytanie  z mojej strony- ile jeszcze musi cierpien zniesc narod japonski?  Hiro/Nag  bylo za malo?

Zaszokowaliscie mnie ta strona...

illu_laminat

--

March 26, 2011 at 5:20 PM Flag Quote & Reply

Furiatto
Member

Kochani @Site Owner'zy,  najpierw chciałbym podziękować Wam i pogratulować za sposób w jaki prowadzicie Tą stronę.  Będąc nieco osamotnionym "przywędrowałem" tutaj ze strony NMO, kiedy owa znikła z serwera.  I czuję że nie odejdę stąd chyba już wcale  :) .  Co do linka,  stronka "Japan Quake Map" jest po prostu genialna ( gdyby nie była poniekąd  przerażająca...) .  Już trochę czasu "wałęsam" się po tym świecie, ale dotąd nie miałem pojęcia co na co dzień  przechodzą nasi bracia z Japonii.  To po prostu przerażające.... A my narzekamy w polsce na zbyt długą zimę :)  Pozdrawiam serdecznie.

--

"Aby oprzeć się wpływowi innych, trzeba najpierw poznać samego siebie"... Teal'c

March 27, 2011 at 6:47 PM Flag Quote & Reply

smietana82
Member

Furiatto, przyjacielu z nwo:)) zgadzam,się z Tobą co do tej strony!! Kochani Autorzy, widac po tej strone jacy z Was ciepli i kochani ludzie...dziękuję Wam, że stworzyliście tu mój drugi dom , zapewne nie tylko mój:))pozdrawiam i zyczę wszystkiego najlepszego w tych zawirowanych czasach:)

--

Esencją cywilizacji nie jest mnożenie pragnień, ale ich rozumne i dobrowolne wyrzekanie się.

Mahatma Gandhi

March 27, 2011 at 7:28 PM Flag Quote & Reply

kinga
Member

niesamowite... i przerazajace,ale dobrze,ze tak obrazowo pokazane...kochani, ja tez chce Wam , jak zawsze,serdecznie podziekowac za prace,ktora wkladacie kazdego dnia w te strone,za cierpliwosc do mnie np.za milion pytan dodatkowych,(jak nie na stronie ,to prywatnie;), za to,ze nie tracicie wiary i ducha, bo to pomaga mi osobiscie samej wierzyc i nie tracic nadzieji,za przyjazn i za to poprostu ,ze jestescie jacy jestescie...:) dziekuje i sciskam Was mocno;)

March 28, 2011 at 1:57 PM Flag Quote & Reply

Alex Bulsara
Member

W naszych polskich glowach sie nie miesci ile sie ziemia trzesc moze... Swietna strona!

A, i jeszcze moze podajcie te strone, na ktorej jest wykaz wszystkich katastrof (kataklizmy, wieksze wypadki, pozary, itp.) w czsaie rzeczywistym... :)

--

I don't need no arms around me.

I don't need no drugs to calm me.

March 28, 2011 at 2:02 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php

March 28, 2011 at 5:32 PM Flag Quote & Reply

Ela
Member

To nie do wiary! To naprawdę wygląda jakby ktoś rozmyślnie celował w to miejsce aż do skutku.....  może Dominik ma rację z tymi ufonautami? Przecież trudno uwierzyć żeby ludzie chcieli zrobić sami sobie coś takiego. Katafstrofa może być globalna i gdyby to robili ludzie, musieliby zdawać sobie sprawę, że dotknie także ich.

March 29, 2011 at 2:05 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org