| Forum Home > Hyde Park > Niesamowite !!! | ||
|---|---|---|
|
Site Owner Posts: 164 |
Zajrzyjcie na ta strone, poczekajcie chwile zeby sie zaladowala i .... ten pokaz zwalil mnie z nog ! Genialne i prawdziwe. Pozdrawiam - Andrzej | |
| ||
|
Co to oznacza?! | |
| ||
|
Nie rozumiem pytania... | |
| ||
|
No ten pokaz tak dokladne dane wstszasow w necie?nie wiem jak na to reagowac hehe | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
Boska Interwencja?? | |
| ||
|
Jesli to jest na bierzaco monitoring to super strona! | |
| ||
|
Mam pytanie do GS jak sie zabezpieczyliscie na nadchodzace wydarzenia na swiecie? | |
| ||
|
To jest rzetelny wykaz wszystkich trzesien. Zgadza sie z naszym monitoringiem. W ciagu 10 dni bylo ich kilkaset, z czego ponad 40% powyze 4 Richtera, a ponad 30% powyzej 5 Richtera. Dziennie okolo 5 x powyzej 6 Richtera (srednio). Oczywiscie sa to dane "na oko", z codziennych obsrewacji. Nie prowadze tak dokladnych zapiskow, ale codziennie sprawdzam. | |
| ||
|
Czyli bedzie gorzej niz myslelismy... | |
| ||
|
Member Posts: 70 |
Kochani..wiem, ze pisze nie tu gdzie trzeba, ale jestem w szoku mimo, ze raczej bylam na to przygotowana. Zaczyna sie zamykanie niewygodnych politycznie stron internetowych przez Google. ZAMKNELI super strone www.euro-med, ktora byla w 3 jezykach (niemiecki, dunski i angielski) a prowadzil ja czlowiek, ktory znal sie na rzeczy. Boje sie o globalnaswiadomosc.....:| | |
|
-- Oddajcie Ziemie Ziemianom
| ||
|
Mamy spis nWaszych maili, wiec bedziemy w kontakcie | |
| ||
|
Member Posts: 63 |
Witam, no,zatkalo mnie...Patrzac na to,myslalem,ze ktos sobie fajerwerki urzadza,sylwester czy cos w tym stylu... Pytanie z mojej strony- ile jeszcze musi cierpien zniesc narod japonski? Hiro/Nag bylo za malo? Zaszokowaliscie mnie ta strona... illu_laminat | |
--
| ||
|
Member Posts: 11 |
Kochani @Site Owner'zy, najpierw chciałbym podziękować Wam i pogratulować za sposób w jaki prowadzicie Tą stronę. Będąc nieco osamotnionym "przywędrowałem" tutaj ze strony NMO, kiedy owa znikła z serwera. I czuję że nie odejdę stąd chyba już wcale | |
|
-- "Aby oprzeć się wpływowi innych, trzeba najpierw poznać samego siebie"... Teal'c
| ||
|
Member Posts: 15 |
Furiatto, przyjacielu z nwo:)) zgadzam,się z Tobą co do tej strony!! Kochani Autorzy, widac po tej strone jacy z Was ciepli i kochani ludzie...dziękuję Wam, że stworzyliście tu mój drugi dom , zapewne nie tylko mój:))pozdrawiam i zyczę wszystkiego najlepszego w tych zawirowanych czasach:) | |
|
-- Esencją cywilizacji nie jest mnożenie pragnień, ale ich rozumne i dobrowolne wyrzekanie się. Mahatma Gandhi
| ||
|
Member Posts: 18 |
niesamowite... i przerazajace,ale dobrze,ze tak obrazowo pokazane...kochani, ja tez chce Wam , jak zawsze,serdecznie podziekowac za prace,ktora wkladacie kazdego dnia w te strone,za cierpliwosc do mnie np.za milion pytan dodatkowych,(jak nie na stronie ,to prywatnie;), za to,ze nie tracicie wiary i ducha, bo to pomaga mi osobiscie samej wierzyc i nie tracic nadzieji,za przyjazn i za to poprostu ,ze jestescie jacy jestescie...:) dziekuje i sciskam Was mocno;) | |
| ||
|
Member Posts: 11 |
W naszych polskich glowach sie nie miesci ile sie ziemia trzesc moze... Swietna strona! A, i jeszcze moze podajcie te strone, na ktorej jest wykaz wszystkich katastrof (kataklizmy, wieksze wypadki, pozary, itp.) w czsaie rzeczywistym... | |
|
-- I don't need no arms around me. I don't need no drugs to calm me.
| ||
|
Site Owner Posts: 164 | ||
| ||
|
Member Posts: 10 |
To nie do wiary! To naprawdę wygląda jakby ktoś rozmyślnie celował w to miejsce aż do skutku..... może Dominik ma rację z tymi ufonautami? Przecież trudno uwierzyć żeby ludzie chcieli zrobić sami sobie coś takiego. Katafstrofa może być globalna i gdyby to robili ludzie, musieliby zdawać sobie sprawę, że dotknie także ich. | |
| ||