globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Nasze sny i ich znaczenie > Libia ?

11;11
Member

Dzis mialem dosc dziwny sen...siedzialem gdzies w jakims mieszkaniu z jakimis ludmi, nagle potezny wybuch za oknem przerazil mnie i osoby bedace ze mna w tym mieszkaniu. Pierwsze co pomyslalem ze to musiala byc bomba i to potezna podszedlem do okna i mialem widok na okna dosc dziwny bo na cztery strony swiata...wiem ze rozgladalem sie w tym snie za czymc co by przypominalo grzyb jaki powstaje przy wubuchu bomby ale nic takiego nie widzialem. Wybuchy zaczynaly sie nasilac a my chowalismy sie do lazienki ale i tak wciaz pozostawalem w pokoju po mimo tego ze chcialem sie schowac. Na niebie pojawialo sie cos co przypominalo wyladowania atmosferyczne ale one sie uderzaly i wpadaly na siebie...nie wiem jak dlugo to mialo miejsce ale po jakims czasie te wybuchy ustaly i z nieba tzn z tych uderzen grzmotow ( bo tak to wygladalo) zaczely leciec konfeti na ludzi ktorych bylo co raz wiecej na ulicach i wszyscy sie bardzo cieszyli z czegos...najbardziej zapamietalem jednak w tym snie sile i glosnosc tego wybuchu. Dzis jak wstalem to w wiadomosciach mowa byla i wciaz jest o tym by zazegnac konflikt w Libi. Mam nadzije ze nic sie tam nie stanie i nie bedzie to poczatek czegos wiekszego...jednak martwi postawa Kadafiego w tymwszystkim. Pisze o tym bo rzadko miewam sny ostatnio a ten byl wyrazny i nad ranem. Z etgo co wiem to sny nad ranem moga wskazywac na bardzo bliska przyszlosc. Oby sen byl tylko snem a sprawa Libi by sie zakonczyla pozytywnie bez problemow.

--
March 19, 2011 at 8:24 AM Flag Quote & Reply

Jark
Member

Coś może być na rzeczy... Mi nie zbyt często się coś śni a jak juz to lubie sobie sprawdzić w sennikach co to może oznaczać i często się coś sprawdzało. Dziś ze snu zapamiętałem wieczorne niebo i pełno lecących jakby komet na nim, masa tego była na niebie ale nie spadały tylko przelatywały. No to sprawdzam w sennikach hasło kometa i wszędzie mniej więcej to samo piszą. W śnie kometa - zły sen zapowiadający poważne kłopoty, niepowiedzenia, wojny, głód, zarazę. Należy zachować szczególną ostrożność - nie wybierać się w podróż i nie rozpoczynać nowych przedsięwzięć;  2.  Zbliżają się niespokojne czasy, zapowiedź wojny lub zwady i troski. Po śnie nie podróżuj i nie narażaj się na niebezpieczeństwo; Dla młodej osoby - osierocenie i smutek;  Zbliżają się niespokojne czasy, zapowiedź wojny lub zwady i troski. Po śnie nie podróżuj i nie narażaj się na niebezpieczeństwo; Dla młodej osoby - osierocenie i smutek. Ehhh a ja siedze za granicą..

March 19, 2011 at 9:29 AM Flag Quote & Reply

11;11
Member

No wlasnie a propos siedzenia za granica to ja mieszkalem po za Polska, ale w 2009 roku cos mnie meczylo i kazalo mi zamknac tamto zycie i wrocic do Polski. To bylo tak silne uczucie az wreszcie wrocilem do PL wyjechalem co bylo dziwne bo 11:11.2009

March 19, 2011 at 10:37 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org