| Forum Home > Nasze sny i ich znaczenie > Libia ? | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 38 |
Dzis mialem dosc dziwny sen...siedzialem gdzies w jakims mieszkaniu z jakimis ludmi, nagle potezny wybuch za oknem przerazil mnie i osoby bedace ze mna w tym mieszkaniu. Pierwsze co pomyslalem ze to musiala byc bomba i to potezna podszedlem do okna i mialem widok na okna dosc dziwny bo na cztery strony swiata...wiem ze rozgladalem sie w tym snie za czymc co by przypominalo grzyb jaki powstaje przy wubuchu bomby ale nic takiego nie widzialem. Wybuchy zaczynaly sie nasilac a my chowalismy sie do lazienki ale i tak wciaz pozostawalem w pokoju po mimo tego ze chcialem sie schowac. Na niebie pojawialo sie cos co przypominalo wyladowania atmosferyczne ale one sie uderzaly i wpadaly na siebie...nie wiem jak dlugo to mialo miejsce ale po jakims czasie te wybuchy ustaly i z nieba tzn z tych uderzen grzmotow ( bo tak to wygladalo) zaczely leciec konfeti na ludzi ktorych bylo co raz wiecej na ulicach i wszyscy sie bardzo cieszyli z czegos...najbardziej zapamietalem jednak w tym snie sile i glosnosc tego wybuchu. Dzis jak wstalem to w wiadomosciach mowa byla i wciaz jest o tym by zazegnac konflikt w Libi. Mam nadzije ze nic sie tam nie stanie i nie bedzie to poczatek czegos wiekszego...jednak martwi postawa Kadafiego w tymwszystkim. Pisze o tym bo rzadko miewam sny ostatnio a ten byl wyrazny i nad ranem. Z etgo co wiem to sny nad ranem moga wskazywac na bardzo bliska przyszlosc. Oby sen byl tylko snem a sprawa Libi by sie zakonczyla pozytywnie bez problemow. | |
--
| ||
|
Member Posts: 7 |
Coś może być na rzeczy... Mi nie zbyt często się coś śni a jak juz to lubie sobie sprawdzić w sennikach co to może oznaczać i często się coś sprawdzało. Dziś ze snu zapamiętałem wieczorne niebo i pełno lecących jakby komet na nim, masa tego była na niebie ale nie spadały tylko przelatywały. No to sprawdzam w sennikach hasło kometa i wszędzie mniej więcej to samo piszą. W śnie kometa - zły sen zapowiadający poważne kłopoty, niepowiedzenia, wojny, głód, zarazę. Należy zachować szczególną ostrożność - nie wybierać się w podróż i nie rozpoczynać nowych przedsięwzięć; 2. Zbliżają się niespokojne czasy, zapowiedź wojny lub zwady i troski. Po śnie nie podróżuj i nie narażaj się na niebezpieczeństwo; Dla młodej osoby - osierocenie i smutek; Zbliżają się niespokojne czasy, zapowiedź wojny lub zwady i troski. Po śnie nie podróżuj i nie narażaj się na niebezpieczeństwo; Dla młodej osoby - osierocenie i smutek. Ehhh a ja siedze za granicą.. | |
| ||
|
Member Posts: 38 |
No wlasnie a propos siedzenia za granica to ja mieszkalem po za Polska, ale w 2009 roku cos mnie meczylo i kazalo mi zamknac tamto zycie i wrocic do Polski. To bylo tak silne uczucie az wreszcie wrocilem do PL wyjechalem co bylo dziwne bo 11:11.2009 | |
| ||