globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > trzesienie ziemi w Ameryce?

Dorota
Member

Uff przymusilo mnie. Witam wszystkich serdecznie. Od pewnego czasu jestem czytelnikiem tej strony aż w kńcu przymusiło mnie, żeby zostać jej członkiem. Po trzykrotnej bezskutecznej próbie wysłania maila do readakcji postanowiłam sie zarejestrować. 

Ostatnio znalazłam coś interesującego. Nie wiem czy to istotne ale.... Gdzieś przeczytałam, że ważną datą dla nas wszystkich będzie 26. marca. Niestety nie mogę znaleść gdzie ta data była wspomniana. W każdym bądź razie na stronie http://www.realnewsreporter.com/?p=843
przeczytałam artykuł, w którym rosyjscy naukowcy przewidują potężne trzęsienie ziemi na zachodnim wybrzeżu Ameryki w ciągu następnych 14 dni. Artykuł został napisany 12 marca tego roku. Powyżsi naukowcy przewidują również kolejne potezne trzęsienia w Japonii. 

Bardziej interesujące jest jeszcze to, że gdyby ogromne trzęsienie ziemi nawiedziło Stany Zjednoczone prezydent Obama mógłby wprowadzić Martial Law (nie wiem czy dobrze tłumacze na jezyk polski ale Stan wojenny) Ciekawy artykuł tutaj :http://monitorpolski.wordpress.com/2011/03/12/benjamin-fulford-japonii-grozono-trzesieniami-juz-w-przeszlosci/
pozdrawiam :)
March 14, 2011 at 4:58 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Pani Doroto ! Dziekujemy za info. Z tego co sami wiemy, to moze byc duzo gorzej. Postaramy sie o tym jak najszybciej napisac. Przeprasamy za problemy z korespondencja, ale cieszymy sie ze Pani sie zapisala :)
Dostajemy ponad 100 e-maili dziennie i staramy sie odpisywac na biezaco, ale czasami moze nam cos uciec, lub po prostu nie starczy czasu. prosze nam to wybaczyc :)

March 14, 2011 at 7:07 PM Flag Quote & Reply

kinga
Member

Bardzo ciekawy link, o spodziewanym trzesieniu ziemi w Ameryce i nowym w Japonii, mowi i pisze sie juz "otwarcie"

Jednak o wprowadzeniu stanu wojennego przez Obame pierwszy raz slysze. Pozdrawiam

March 14, 2011 at 9:10 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

kinga: juz ponad rok temu zamiescilismy video z premowienia jednego z senatorow w Kongresie USA, w ktorym wspomina o gotowosci USA do ew. wprowadzenia stanu wojennego. To nie sa "jakies pogloski". Obama juz na poczatku wydal specjalne rozporzadzenia co do FEMA, ktora sie w ostatnim czasie niesamowicie rozrozsla. Teraz znowuz Obama zatwierdzil powolanie 14 specjalnych gubernatorow, na wypadek kryzysu w USA, ktorzy w takiej sytuacji beda podlegac bezposrednio ONZ.

March 15, 2011 at 6:08 AM Flag Quote & Reply

Cezi
Member

A czy nie zadużo tych dat?? Jak tak będziemy typować co jakis czas daty końcowe, to w końcu ktoś trafi jakis kataklizm w odpowiedniej dacie i potem będzie a nie mówiłem. Miał być 13 marca, potem 15 (obecnie trwa) teraz 26 marca, następnie 21 maja, aż dojdziemy do daty 21.12.2012 która minie, a potem jakie typy?? fakt faktem że jest źle na świecie i będzie gorzej sam nie wiem, ale typowanie dat przez naukowców jest jak typowanie liczb w totolotku. Trzeba żyć i uśmiechać się, co ma być to będzie.:)

March 15, 2011 at 6:54 AM Flag Quote & Reply

Dorota
Member

Data to tylko data. W moim poście raczej chodzilo mi bardziej o bliskosc trzesienia w Ameryce a czy to bedzie 26 marca czy kiedy indziej jest mało wazne.  Owszem co ma być to bedzie ale przezorny zawsze ubezpieczony  :) Co do FEMA to tak się zastanawialam, biorac pod uwage ilosc czarnych workow i trumien przygotownych w obozach,w jaki sposob rzad amerykanski chce przeprowadzic ta masowa egzekucje i w jaki sposob chce zmusic Amerykanow, badz co badz bardzo przywiazanych do swoich praw i do wolnosci, aby w tych obozach zamieszkali. Heh jak by na to nie patrzec ida ciezkie czasy. Moze to trzesienie w Japonii otworzy troche ludziom oczy i w koncu zdadza sobie sprawe jak nisko wszyscy upadlismy. Jedyna nadzieja w tym, że dobro predzej czy pozniej i tak zwyciezy:)  pozdrawiam

March 15, 2011 at 11:48 AM Flag Quote & Reply

MANIUŚ
Member

Doroto, te opisywane zdarzenia sa od dawna perfekcyjnie przygotowane przez masonow. Jak widzisz przez 10 lat straszono terroryzmem, zmieniano prawo, celowo wywolywano kryzysy  a teraz trzesa ziemia, robia rewolucje. Wszystko po to aby doprowadzic do chaosu, paniki i do wojny nuklearnej. Swiatem rzadza bardzo bogaci szalency, ktorzy maja w planie pozostawic 300 milionow ludzi na ziemi.Maja przygotowany plan i realizuja go. Zdecydowana wiekszosc uwaza to za teorie spiskowa i nie bierze tego na powaznie, a jak sie opamietaja to juz wtedy nic nie dadza rady zrobic. Amerykanie sami do obozow nie pojda, ale przyjdzie czas ze ktos ich tam na sile wezmie i beda to prawdopodobnie chrzescijanie.

March 15, 2011 at 4:12 PM Flag Quote & Reply

pitong
Member

"Amerykanie sami do obozow nie pojda, ale przyjdzie czas ze ktos ich tam na sile wezmie i beda to prawdopodobnie chrzescijanie."

WTF?

Chrześcijanie są najbardziej prześladowaną religią świata i wszystko na to wskazuje, że będzie coraz gorzej. Weź pod uwagę, iż jest faktem to, że głównym celem masonerii jest zniszczenie właśnie chrześcijaństwa. Więc proszę tu bez bezsensownego i absurdalnego oskarżania. A wchodząc w detale, to ogólnoświatową religią ma być new age... Więcej mówić już nie trzeba, bo to mówi samo za siebie o jej "prawdziwości" i prawdziwych celach:P

March 15, 2011 at 4:43 PM Flag Quote & Reply

nibypsyho
Member

mysle ze manius nie mial zamiaru obrazac chrzescijan jako takich tylko raczej chodzilo mu o skundlenie sie katolikow jako takich lamiacych wszystkie mozliwe przykazania swojej religii na codzien. ale nie bede adwokatem. ;)

co do FEMA to myslalem ze obozy wykorzystaja juz w trakcie "pandemii". tak sie nie stalo. ja osobiscie wierze ze plan byl realizowany z precyzja wiele lat i pokolen ale w obecnym momencie oni nie do konca to ogarniaja. wciaz nie udalo im sie ocenzurowac internetu - swiadomosc rosnie, epidemie raz za razem im sie nie udaja, haarpa chyba za bardzo nie kontroluja i troche wala jak mlotem ale do konca nie sa w stanie przewidziec efektow.. wierze w to i chyba kazdy tu powinien ze swiadomosc populacji naszej planety osiagnie w pewnym momencie taki poziom ze juz nic nie beda w stanie nam zrobic. pracujmy nad soba, poznawajmy siebie, kontrolujmy swoje instynkty, cieszmy sie zyciem, kochajmy ludzi przy tym wciaz pilnie obserwujmy co sie dzieje aby chronic najblizszych w razie koniecznosci. :)

March 15, 2011 at 5:27 PM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

nibypsyho napisales;

mysle ze manius nie mial zamiaru obrazac chrzescijan jako takich tylko raczej chodzilo mu o skundlenie sie katolikow jako takich lamiacych wszystkie mozliwe przykazania swojej religii na codzien.

Madre slowa , bo w Biblii religia ktora wspolpracuje z rzadzacymi tym swiatem nazwana jest Babilonem Wielkim , czyli inaczej rzecz mowiac , kazda religia czy to chrzescijanska czy tez nie , ktora w swoich naukach , wierzeniach ma te same nauki i poglady , ktore byly znane i uznawane w starozytnym Babilonie ,nalezy do wspolczesnego Babilonu Wielkiego .Wystarczy pokopac  w historii i sprawdzic jakie byly wtedy tam nauki i wtedy kazdy bedzie wiedzial czy dana wspolczesna religia jest czescia B.W. czy tez nie ma z nia nic wspolnego.

Biblia tez opisuje czlowieka bezprawia , czyli religie chrzescijanskie , ktore odeszly od czystych nauk na rzecz poganskich( szatanskich ) wierzen  i przez zdrade czystych nauk Jezusa staja sie czlowiekiem bezprawia i zarazem czescia B.W. dlatego te religie chrzescijanskie jako pierwsze upadna przy niszczeniu B.W. i pociagna za soba zniszczenie pozostalych religii ,ktore sa na ziemi.

Tak uczy Biblia i pokrywa sie to z planami NWO

15 I mówi do mnie: „Wody, które ujrzałeś, gdzie siedzi nierządnica, oznaczają ludy i rzesze, i narody, i języki. 16 A dziesięć rogów, które ujrzałeś, i bestia — ci znienawidzą nierządnicę i sprawią, że będzie spustoszona i naga, i zjedzą jej ciało, i doszczętnie spalą ją ogniem. 17 Bo Bóg włożył to do ich serc, żeby wykonali jego myśl, żeby wykonali swoją jedną myśl, dając swe królestwo bestii, aż się spełnią słowa Boga( Obj.17)

Czyli rzadzacym swiatem bedzie sie wydawalo , ze to oni wpadli na to aby zniszczyc religie ,ktore przez minione tysiace lat z nimi wspolpracowaly ale okazuje sie , ze na koniec Bog posluzy sie ich rekami aby zniszczyc religie falszywe a potem pokrzyzuje im ich plany zapanowania nad swiatem , bo dalej Objawienia opisuje upadek swiata polityki i  handlu . Ale bez upadku religii na swiecie nie bedzie upadku dwoch kolejnych elementow szatanskiego systemu.

Dlatego przed nami jeszcze wiele zadymy na swiecie , ale jak juz upadna religie to wtedy sie zacznie niezla jazda bez trzymanki , pojdzie juz wszystko z predkoscia lawiny !

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

March 15, 2011 at 8:12 PM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Cezi zgadzam sie z Toba co do dat. Robi sie to smieszne. Wiem, ze moze nie w tym rzecz ale tez mi to przyszlo do glowy czytajac wypowiedzi na forum.

Co do trzesien ziemi, tych co byly i tych co beda. Nie wiem czy to natura czy haarp czy jak to pisal Dominik na innym forum, ufoki. Martwi mnie wartosc zycia na tej planecie!!!! Tragedia w Ameryce nierowna tragedii w Sudanie. Wyobrazmy sobie ze trzesienie ziemi jakie mialo miejsce w Japonii , mialoby miejsce w Pakistanie. Ile na ten temat uslyszelibysmy w mediach? Jeden naglowek?  

Prawda jest taka ze trzesienie ziemi ktore nie mialo nawet jeszcze miejsca (  i oby tak zostalo!) zajmuje wiecej miejsca w  mediach niz tragedia milionow ludzi na swiecie w krajach biednych.

Ponad dwa tysiace ofiar trzesienia ziemi w USA!

Ponad dwa tysiace ofiar glodu w Afryce!

Ktory z tematow cieszylby sie wiekszym wzieciem wsrod mediow? A wiec to pierwsze nawet sie nie wydarzylo a to drugie dzieje sie na codzien i tacy z nas hipokryci szukajacy sensacji.

March 16, 2011 at 3:50 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org