globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Facebook zablokowal konto Globalnej

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Nie mozemy zalogowac sie na konto GS w Facebooku. Pokazuje sie informacja ze konto jest "uszkodzone". W wyszukiwarce Facebooka nie istnieje takie okreslenie, choc sam go uzywa. Jedyna procedura odwolawcza zaklada podanie wielu swoich danych + zalaczenie kopii dokumentu tozsamosci.

Nie dostalismy zadnego zawiadomienia na e-mail i traktujemy to jako ... no wlasnie - jak to powinnismy potraktowac ?

Prosimy wszystkich o zawiadomienie kogo sie da o tym fakcie - w szczegolnosci na Facebooku.

Pozdrawiamy,

Redakcja GS

January 26, 2011 at 6:39 AM Flag Quote & Reply

Charles F.Haanel
Member

Tak na zdrowy rozsądek to powodem jest to że ta demonstracja w Belgi była zorganizowana po przez Facebook  ,więc pewnie ktoś w tym kraju dmucha na zimne . Boją się globalnej wolnej świadomości pozbawionej pryzmatu mediów takich jak Tv i cała reszta . To wszystko coraz bardziej" śmierdzi i niedługo zacznie sie rozkładać" 

--

January 26, 2011 at 8:28 AM Flag Quote & Reply

Charles F.Haanel
Member

Wiecie co byłem teraz na stronie Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych no taki wypas wszystko jest magia ufo ,wróżenie z fusów , lekcje latania na miotle po prostu poziom świadomości "ułomnego dziecka kosmitów"  ale nie o tym chciałem . Znalazłem dyskusjie "przepowiednie proroctwa " no oczywiście zaciekawiłem się ktos się bardzo natrudził ciekawy długi wywód na prawde cała strona ,a pod spodem loża szyderców zrobili z gościa idiote. Do rzeczy , pomyślałem wstawie sie za chłopakiem i wytłumacze chłopcom że są w błędzie . Tak rozpisałem sie mocno klikam wyślij a tu post usuniety nie mozna nic dodawać ,jakieś kurde cenzury czy co . Ciekawe czy Was nie przy atakują  skoro już coś jest na rzeczy ...?

--

January 26, 2011 at 11:15 AM Flag Quote & Reply

melasia
Member

Ciekawa sprawa.

Mnie z kolei zastanawia taki drobny fakt znikniecia mojej ulubionej strony niemieckiej tuz przed swietami,po prostu jak kamfora????

January 26, 2011 at 11:54 AM Flag Quote & Reply

HexHex
Member

Moi drodzy, nie jestescie jedyni, ktorzy ni z tego, ni z owego znikneli z mojej listy znajomych na "Facebook - u". Poszla w diably tez "Okultura", "Instytut Umyslu","Szambala"....., a z nimi i z Wami cala masa swietnych linkow. Juz mialam do czynienia z cenzura, ale wtedy bylo to nawet interesujace, bo robilo sie wroga w konia i dawalo upust poczuciu buntu do rezimu. Mam deja vue i nie mam cierpliwosci do uganiania sie wiecznie z idiotami, ktorzy ciagle probuja "ustawiac" moje pojecia i preferencje. W teoriach greckich na temat  formy panstwowosci byly 2 rownowazne idee demokracji : panstwo dla ludzi , ludzie dla panstwa. Zdecydowanie obstaje przy pierwszej opcji i mam do tego prawo, wiec z jakiej racji realizowana jesz druga i do tego z pominienciem pojecia "demokracja" ?

January 27, 2011 at 9:32 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Dostalismy info ze nasza strona widnieje jako "zakazana" na serwerach co niektorych wiekszych korporacji. Jesli cos podobnego zauwazycie, to prosimy o informacje ! Na razie wyglada na to, ze znalezlismy sie na czarnej liscie. Facebook udowodnil swoje korporacyjne oblicze :)

January 27, 2011 at 9:59 PM Flag Quote & Reply

bou
Member

26 zabanowano takze konta blogerow lazacy lazarz, blogerka kataryna i bloger fiatowiec. oprocz tego innych blogerow wystepujacych pod swoimi nazwiskami piszacych na niepoprawni.pl

January 28, 2011 at 2:16 AM Flag Quote & Reply

krzysztof
Member

gogle robi kopie strony  to mozna znalesc takie strony i skopiowac

--

[URL=http://chomikuj.pl/?page=307324][IMG]http://images.chomikuj.pl/button/antubis12.gif[/IMG][/URL]

January 28, 2011 at 2:09 PM Flag Quote & Reply

Jark
Member

Cos jest na rzeczy skoro zablokowali wam konto na facebook, chyba za dużo mozna sie z waszej strony dowiedziec. Tylko czekac jak któregos dnia po wklepaniu www.globalnaswiadomosc.com wyskoczy jakis error 404 czego bym niechcial. Mam nadzieje ze macie kopie zapasowa tej strony

January 28, 2011 at 2:52 PM Flag Quote & Reply

illu_laminat
Member

Charles F.Haanel at January 26, 2011 at 11:15 AM

Wiecie co byłem teraz na stronie Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych no taki wypas wszystko jest magia ufo ,wróżenie z fusów , lekcje latania na miotle po prostu poziom świadomości "ułomnego dziecka kosmitów"  ale nie o tym chciałem . Znalazłem dyskusjie "przepowiednie proroctwa " no oczywiście zaciekawiłem się ktos się bardzo natrudził ciekawy długi wywód na prawde cała strona ,a pod spodem loża szyderców zrobili z gościa idiote. Do rzeczy , pomyślałem wstawie sie za chłopakiem i wytłumacze chłopcom że są w błędzie . Tak rozpisałem sie mocno klikam wyślij a tu post usuniety nie mozna nic dodawać ,jakieś kurde cenzury czy co . Ciekawe czy Was nie przy atakują  skoro już coś jest na rzeczy ...?

@Charles,

Portale takie jak: "Portal Zjawisk Paranormalnych" czy FZN (Forum Zjawisk Niewyjasnionych" -  sa niczym innym jak siedliskiem dezinformatorow,szermierzy i slugusow NWO !!!

Sam bylem kiedys na FZN i  zostalem wyrzucony z tego syfu do roku 2033 !!! Mozesz to zrozumiec?

Nie podawaj nigdy prawdziwych danych przy zakladaniu konta na tychze podobnych "portalach"...

Cos wisi w powietrzu,bunt w  polnocnej Afryce przezica sie powoli na polwysep Arabski,Jordanie,Jemen,Arabie Saudyjska...

Smierdzi mi to mocno na wieksza operacje CIA i ich szefow z Izraela.

Moim zdaniem:

Po rewolcie ktora teraz widzimy w Afryce/Saudis - zostana obalone dlugoletnie marionetki Waszyngtonu/City of London - i do wladzy dostana sie kolejne marionetki  zachodu...

Rpzpislaem sie troche n ie na temat tutaj,przepraszam.

Ania/Andrzej- Facebook,Twitter,Google,WIKILEAKS - wszystko kontrolowane jest przez zydomasonerie i do opinii swiatowej przedostawaja sie wiadomosci poprzednio  skontrolowane !

Prosze sie nie dac oglupiac.

3majcie sie w zdrowiu

wasz

illu_laminat

--

January 28, 2011 at 3:49 PM Flag Quote & Reply

star2001
Member

chyba o eksplozji... nie  moge napisac postu.. przed chwią się u was zalogowałem

March 14, 2011 at 7:33 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

star2001 - nie wpisuj polskich znakow literowych a bedzie OK :)

March 14, 2011 at 7:48 PM Flag Quote & Reply

nibypsyho
Member

ja non stop mace na fejsie. wykorzystuje go do celow poszerzania horyzontow i... promocji imprez klubowych. ;) duzo linkow juz mam, ciekawe czy polece kiedys heh.. zaczynaja od najwiekszych i pewnie potem sie wezma za coraz to mniejsze maciwody.. ;)

March 15, 2011 at 5:44 PM Flag Quote & Reply

nibypsyho
Member

działa?? o co kaman??

http://www.facebook.com/GlobalnaSwiadomosc

March 16, 2011 at 12:45 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org