| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Facebook zablokowal konto Globalnej | ||
|---|---|---|
|
Site Owner Posts: 164 |
Nie mozemy zalogowac sie na konto GS w Facebooku. Pokazuje sie informacja ze konto jest "uszkodzone". W wyszukiwarce Facebooka nie istnieje takie okreslenie, choc sam go uzywa. Jedyna procedura odwolawcza zaklada podanie wielu swoich danych + zalaczenie kopii dokumentu tozsamosci. Nie dostalismy zadnego zawiadomienia na e-mail i traktujemy to jako ... no wlasnie - jak to powinnismy potraktowac ? Prosimy wszystkich o zawiadomienie kogo sie da o tym fakcie - w szczegolnosci na Facebooku. Pozdrawiamy, Redakcja GS | |
| ||
|
Member Posts: 73 |
Tak na zdrowy rozsądek to powodem jest to że ta demonstracja w Belgi była zorganizowana po przez Facebook ,więc pewnie ktoś w tym kraju dmucha na zimne . Boją się globalnej wolnej świadomości pozbawionej pryzmatu mediów takich jak Tv i cała reszta . To wszystko coraz bardziej" śmierdzi i niedługo zacznie sie rozkładać" | |
--
| ||
|
Member Posts: 73 |
Wiecie co byłem teraz na stronie Paranormalium - Portal Zjawisk Paranormalnych no taki wypas wszystko jest magia ufo ,wróżenie z fusów , lekcje latania na miotle po prostu poziom świadomości "ułomnego dziecka kosmitów" ale nie o tym chciałem . Znalazłem dyskusjie "przepowiednie proroctwa " no oczywiście zaciekawiłem się ktos się bardzo natrudził ciekawy długi wywód na prawde cała strona ,a pod spodem loża szyderców zrobili z gościa idiote. Do rzeczy , pomyślałem wstawie sie za chłopakiem i wytłumacze chłopcom że są w błędzie . Tak rozpisałem sie mocno klikam wyślij a tu post usuniety nie mozna nic dodawać ,jakieś kurde cenzury czy co . Ciekawe czy Was nie przy atakują skoro już coś jest na rzeczy ...? | |
--
| ||
|
Member Posts: 33 |
Ciekawa sprawa. Mnie z kolei zastanawia taki drobny fakt znikniecia mojej ulubionej strony niemieckiej tuz przed swietami,po prostu jak kamfora???? | |
| ||
|
Member Posts: 1 |
Moi drodzy, nie jestescie jedyni, ktorzy ni z tego, ni z owego znikneli z mojej listy znajomych na "Facebook - u". Poszla w diably tez "Okultura", "Instytut Umyslu","Szambala"....., a z nimi i z Wami cala masa swietnych linkow. Juz mialam do czynienia z cenzura, ale wtedy bylo to nawet interesujace, bo robilo sie wroga w konia i dawalo upust poczuciu buntu do rezimu. Mam deja vue i nie mam cierpliwosci do uganiania sie wiecznie z idiotami, ktorzy ciagle probuja "ustawiac" moje pojecia i preferencje. W teoriach greckich na temat formy panstwowosci byly 2 rownowazne idee demokracji : panstwo dla ludzi , ludzie dla panstwa. Zdecydowanie obstaje przy pierwszej opcji i mam do tego prawo, wiec z jakiej racji realizowana jesz druga i do tego z pominienciem pojecia "demokracja" ? | |
| ||
|
Dostalismy info ze nasza strona widnieje jako "zakazana" na serwerach co niektorych wiekszych korporacji. Jesli cos podobnego zauwazycie, to prosimy o informacje ! Na razie wyglada na to, ze znalezlismy sie na czarnej liscie. Facebook udowodnil swoje korporacyjne oblicze | |
| ||
|
26 zabanowano takze konta blogerow lazacy lazarz, blogerka kataryna i bloger fiatowiec. oprocz tego innych blogerow wystepujacych pod swoimi nazwiskami piszacych na niepoprawni.pl | |
| ||
|
Member Posts: 125 |
gogle robi kopie strony to mozna znalesc takie strony i skopiowac | |
|
-- [URL=http://chomikuj.pl/?page=307324][IMG]http://images.chomikuj.pl/button/antubis12.gif[/IMG][/URL]
| ||
|
Member Posts: 7 |
Cos jest na rzeczy skoro zablokowali wam konto na facebook, chyba za dużo mozna sie z waszej strony dowiedziec. Tylko czekac jak któregos dnia po wklepaniu www.globalnaswiadomosc.com wyskoczy jakis error 404 czego bym niechcial. Mam nadzieje ze macie kopie zapasowa tej strony | |
| ||
|
Member Posts: 63 |
@Charles, Portale takie jak: "Portal Zjawisk Paranormalnych" czy FZN (Forum Zjawisk Niewyjasnionych" - sa niczym innym jak siedliskiem dezinformatorow,szermierzy i slugusow NWO !!! Sam bylem kiedys na FZN i zostalem wyrzucony z tego syfu do roku 2033 !!! Mozesz to zrozumiec? Nie podawaj nigdy prawdziwych danych przy zakladaniu konta na tychze podobnych "portalach"... Cos wisi w powietrzu,bunt w polnocnej Afryce przezica sie powoli na polwysep Arabski,Jordanie,Jemen,Arabie Saudyjska... Smierdzi mi to mocno na wieksza operacje CIA i ich szefow z Izraela. Moim zdaniem: Po rewolcie ktora teraz widzimy w Afryce/Saudis - zostana obalone dlugoletnie marionetki Waszyngtonu/City of London - i do wladzy dostana sie kolejne marionetki zachodu... Rpzpislaem sie troche n ie na temat tutaj,przepraszam. Ania/Andrzej- Facebook,Twitter,Google,WIKILEAKS - wszystko kontrolowane jest przez zydomasonerie i do opinii swiatowej przedostawaja sie wiadomosci poprzednio skontrolowane ! Prosze sie nie dac oglupiac. 3majcie sie w zdrowiu wasz illu_laminat | |
--
| ||
|
chyba o eksplozji... nie moge napisac postu.. przed chwią się u was zalogowałem | |
| ||
|
star2001 - nie wpisuj polskich znakow literowych a bedzie OK | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
ja non stop mace na fejsie. wykorzystuje go do celow poszerzania horyzontow i... promocji imprez klubowych. | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
działa?? o co kaman?? | |
| ||