globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Hyde Park > www.newworldorder.com.pl czy aby tylko zmiana servera ??

S_E_T_H
Member

Jak w tytule .. Wiem że kręcimy sie po podobnych stronach i tematch i częsc użytkowników tego forum jest także uczestnikami www.nwo....    , więc jak myślicie czy obecne problemy moga nie wynikać tylko z przeniesienia servera i rzeczy z tym związanych  ???

January 23, 2011 at 10:46 AM Flag Quote & Reply

S_E_T_H
Member

dalej nie działa   strrsznie dziwnie to wszystko wygląda - biorąc pod uwagę sytuację globalnie a nawet lokalnie.

January 24, 2011 at 3:57 AM Flag Quote & Reply

S_E_T_H
Member

CO SIE DZIEJE ZE STRONĄ www.newworldorder.   !??  ktoś ma jakies informacje to juyz jest naprawdę podejrzane na tle ogólnoświatowych  wydarzeń - robi sie  coraz bardiej dynamicznie i " niespotykanie "     

APELUJ E O ZAINTERESOWANIE SIĘ powyższym pytaniem ....

February 5, 2011 at 12:57 PM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

moje zdanie to takie , ze ta strona juz jakis czas temu zostala przejete dlatego coraz rzadziej tam wchodze .

Moze na poczatku byla to strona rzetelna , ale teraz wedlug mnie to jest opozycja kontrolowana .

Ale nie jest nic nowego , agenci w czasie komuny wnikali w rozne srodowisko to teraz jak kazdy z nas jest anonimowy jeszcze latwiej agentom wniknac  w na kazda strone .Musielibysmy byc bardzo ale to bardzo naiwni gdybysmy nie byli tego swiadomi .

Oby tak nie stalo sie z globalnaswiadomoscia !

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

February 5, 2011 at 1:51 PM Flag Quote & Reply

Cupak
Member

S_E_T_H zapraszam :)

http://new-world-order.gbpwm.pl/

February 5, 2011 at 2:12 PM Flag Quote & Reply

pitong
Member

potwierdzam, że niestety niegdyś jedyna w swoim rodzaju strona newworldorder.com.pl uległa naciskom new age-owskiej propagandy i teraz bliżej jej do nautiliusa niż do tego, czym niegdyś była :/

February 5, 2011 at 3:46 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Do nas raczej nikt tak szybko nie "wniknie", poniewaz mamy serwer w USA i mieszkamy w Holandii :)  a prowadzimy strone calkowicie samodzielnie. Jednak byly momenty niepokoju...

Skontaktujemy sie z wlascicielem newwroldorder.com.pl i sporobujemy sie dowiedziec o co tak naprawde chodzi. Z tego co wiemy, to mial problemy z firma hostingowa. Sprawdzimy jak to naprawde jest. Jak bedziemy cos wiedziec to od razu damy znac !

February 5, 2011 at 6:04 PM Flag Quote & Reply

fantomas
Member

No wlasnie byl temat o charlie veitch i calej tej love police i wyladowal w koszu.Teraz strona zamknieta.Zle sily ja przejmuja....

March 24, 2011 at 10:03 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Nie przesadzajcie. najprawdopodobniej, ze wzgledu na sytuacje, skonczyl mu sie transfer. My w ostatniej chwili zauwazylismy, ze musimy podniesc swoj, bo strona przeszla by automatycznie na off-line. To sa drogie rzeczy. Lepiej napiszcie doNWO.com.pl i jesli faktycznie maja problem z kasa, to pomozcie im.

March 25, 2011 at 6:17 PM Flag Quote & Reply

neapolitano
Member

Nie no tak dłużej być nie moze.Strony ostatnio cześciej nie ma niż jest. Coś z tym trzeba zrobić. Ja nie wiem czy zmiana serwera jest taka trudna? To sie nie zdarzyło raz czzy dwa, to sie zdarza ostatnio cały czas. Czytam art. wchodze na głownom a tam juz nic nie ma i strona znika na 2 dni.pojawia sie na dzień czy dwa i znowu znika i tak w kułko. No czy to jest poważne ? Inne strony funkcjonują i nie maja takich problemów, a na NWO ostatnio jest normą  że ta strona poprostu nie działa, bo to jak to wygląda to napewno nie jest normalne funkcjonowaniem strony. A admin to ja nie wiem co on sobie normalnie jaja z nas robi i chyba najwidoczniej ma nas w głebokim poważaniu, bo jak powstaje taki problem to sie go rozwiązuje a nie ciągnie miesiacami na awaryjnym zasilaniu. Przecież wie co ma z tym zrobić, to czemu nic nie robi ? TAK DŁUŻEJ BYĆ NIE MOŻE !

April 5, 2011 at 4:28 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Drogi neapolitano :) A czy Ty jestes akcjonariuszem strony ? Albo moze regularnie na nia wplacales ? Bo jesli nie, to pragne Ci przypomniec, ze ta strona to jest DAR jej wlasciciela dla Ciebie i Twoje oburzenie jest nie jest za bardzo na miejscu. On poswiecil DARMOWO pieniadze i czas dla Ciebie i innych i jedyne na co Ciebie stac to narzekanie i oburzenie ? Wez najpierw sam oddawaj przez dlugi czas spora czesc wlasnych pieniedzy innym, a potem popatrz jak zamiast Ci podziekowac, ochrzania Ciebie za to, ze mniej dajesz albo w ogole :) jak sie bedziesz czul ? Skad wiesz czy wlasciciel strony nie ma problemow zdrowotnych, rodzinnych, albo po prostu finansowych ?

Bardzo nieladnie .... bardzo...

Ja ostatnio musialem wyplacic z wlasnej kieszenie dodatkowo prawie 400 euro tylko za extra transfer. Wplaty w tym roku = 60 euro wszystkiego. Oberwie mi sie od Ciebie jak pewnego razu nie bede w stanie utrzymywac tej strony dla Ciebie ? :)

April 5, 2011 at 11:57 AM Flag Quote & Reply

death
Member

Hmm... Przypuszczam, że wszyscy to rozumieją. Zresztą, były jakieś wstępne rozmowy na ten temat na forum nwo... Niestety, właściciel nie wydawał sę być zainteresowany... Właściwie chodziło by tylko np. o rozesłanie maili do subskrybentów. Jest tak i tak, będę wtedy i wtedy itp. FAKT... Nie wiadomo co właściwie się dzieje, może rzeczywiście... poważne problemy rodzinne, zdrowotne.. kto wie. Niestety, u niektórych z nas takie częste wydarzenia na tej stronie wywołują pewien niepokój. Bo kto wie...  xD

A może już wszyscy odwiedzający nwo powinni zacząć się pakować ;)  

April 5, 2011 at 8:41 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Tutaj macie racje. Dar nie dar, ale kultura kazdego obowiazuje :) i admin moze sie wysilic na jakas informacje. Miejmy nadzieje, ze sie odezwie !

April 5, 2011 at 9:17 PM Flag Quote & Reply

neapolitano
Member

Nikt nie odbiera zasług adminowi.Zrobił kawał dobrej roboty i dobrze jak by była kontynuowana, a nie jest bo strona najnormalniej nie funkcjonuje. Gdyby zapewnił chociaż że to przejściowe problemy i wszystko wruci do normy, ale to trwa już jakiś czas i sie nie zapowiada by to sie miało zmienić. I to nie jest tylko dar dla mnie bo wielu ludzi tam zagląda i też są zaniepokojeni a nie zbulwersowani. Tutaj chodzi o dobro strony a nie przypisywanie zasług i może dla jej dobra powinna ona zostać komuś przekazana bo w takiej postaci być nie moze, bo jej nie ma,a czy będzie ? no właśnie nie wiadomo i szkoda zmarnować takiego dorobku. Admin ją dobrze prowadził i najlepiej jak by tak zostało, ale jeśli nie jest w stanie to powinien przełożyć ponad wszystko dobro strony bo jedno jast pewne że tak być nie może.

April 6, 2011 at 2:49 AM Flag Quote & Reply

Talbot
Member

Ponieważ jestem moderatorem na stronie NWO, wysyłałem do Admina maile z zapytaniem - co się dzieje?

Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Mam nadzieję, że są to chwilowe trudności

April 6, 2011 at 5:17 AM Flag Quote & Reply

neapolitano
Member

I właśnie sedno sprawy jaest  w tym ze nikt nić nie wie !

April 6, 2011 at 2:31 PM Flag Quote & Reply

Talbot
Member

Już działa strona NWO.

April 6, 2011 at 3:18 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Ale wciaz zadnej odpowiedzi na moje maile. W takiej sytuacji ja sobie odpuszczam proby nawiazywania kontaktu.. :)

April 6, 2011 at 4:42 PM Flag Quote & Reply

neapolitano
Member

i,?

April 20, 2011 at 5:55 AM Flag Quote & Reply

Misiek1205
Member

Dlaczego www.newworldorder.com.pl nie działa juz prawie 2 miesiące ma ktoś jakieś info

May 9, 2011 at 5:21 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org