| Forum Home > Hyde Park > Zaproszenie na stronę o teoriach spiskowym i kąciku rozwoju duchowego | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 2 |
Witam. Nie wiem, czy nie łamię regulaminu, bo tego bym nie chciał. Nie chcę nikomu robić konkurencji. Moja strona to poprostu kolejna ze stron dotycząca teorii spiskowych. Szczególnie iluminatów i nwo. Chciałbym, aby ludzie uświadomili sobie właśnie te dwie rzeczy. Cieszą mnie inne strony tego typu, bo im więcej tego jest tym ludzie, więcej zaczynają wiedzieć. Co mi szkodziło zrobić jeszcze jedną? Zapraszam wszystkich na forum i stronę(jeszcze niedokończona) www.killuminati.fora.pl i www.killuminati.pl. Na forum jest mało osób, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni w krótkim czasie. P.S. chciałbym skontaktować się z administracją strony, tylko nie wiem, gdzie jest tu jakiś kontakt. Proszę do mnie napisać na maila www.killuminati.pl@gmail.com | |
| ||
|
Member Posts: 463 |
czyli powstala kolejna strona o tej tematyce , jest tez inna nowa strona kotra laczy Biblie i NWO czyli http://www.biblia-nwo.gbpwm.pl | |
|
-- Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "
Leonardo Da Vinci
| ||
|
Site Owner Posts: 164 |
kontakt do nas jest na pasku z prawej (u dolu) | |
| ||
|
Member Posts: 2 |
Czekam na odpowiedź : ) Już ponad 2 tygodnie. | |
| ||