| Forum Home > Chemtrails > Smugi kondensacyjne | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 2 |
Witam Moze was zainteresuje inne spojrzenie na tzw Chemtrails... Ciekawy tekst z pokladu nautilusa. | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
Nie, nie zainteresowało ponieważ argumenty są słabe. "Emisja taka musi zachodzić w odpowiednich warunkach atmosferycznych - na dużych wysokościach, gdzie powietrze jest zimne i suche" Rozpryskują to gdzie chcą, jak chcą, nawet robią przeróżne, nawet zabawne wzorki (może to będzie i nowa dziedzina sztuki!) na każdej wysokości. Autorzy się nabijają i dają śliczny powód, bo "Tatuś mnie nie truję" , oj, ależ to prawdziwe! Według mnie chemtrails jest bardziej zbliżonym i prawdopodobnym zjawiskiem "nie wyjaśnionym" niż UFO, które uwielbiają autorzy portalu. | |
--
| ||
|
Member Posts: 9 |
witam. popatrzcie tutaj http://www.flightradar24.com/#!/ badam przeloty z ta stronka i co sie okazuje? patrze na przeloty i sie zgadzaja, z tego co widze cywilne nie rozpylaja. wedlug mapy 20.04.2011 przelecialo ok 5ciu cywilnych a ja w tym czasi naliczylem 15szt w tym 10rozpylajacych i nie lataly jak na trasie z mapki. wniosek duzo widzimy malo zauwazamy pozdro all | |
--
| ||
|
Stek dezinformacyjny bzdur ze strony nautilus żadnych dowodów nie przedstawili na swuj pogląd autor tego dezinformacyjnego artykółu powinien dostać kopa w dupe kolejna medialna dziwka spszedała sie za kase! | |
| ||