| Forum Home > Hyde Park > Komentarze. | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 205 |
Siemka, i za chol..ere nie mogę dodac komentarza pod filmem, probowalem na rozne sposoby, bez polskich znakow tez, lipa nic -nie daje. Pozdrawiam. | |
| ||
|
Site Owner Posts: 164 |
Pod ktorym filmem ? | |
| ||
|
Instytucja kosciola i cos wczesniej bylo o NWO/Kosciol z Waszym komentarzem. | |
| ||
|
Powyzej komentarzy jest szare pole. Wpisz tam komentarz i kliknij zeby wstawic | |
| ||
|
Sluchajcie, zarejestrowany jestem, z "pierwszej lapanki" nie jestem i problem jest. | |
| ||
|
wlasnie przed chwila wpisalem sie pod filmem Instytucje kosciola - sprawdz. Bez problemu nawet z polkim znakiem :). Naprawde nie wiem w czym u Ciebie jest problem> Przeslij mi moze screenshot i nie denerwuj sie... | |
| ||
|
Wcale, ale to wcale nie ma to nic wspólnego z nerwami:):D:), po prostu tak mi sie dzieje, na forum jest normalnie, a pod filmem lipa:lol:, probowalem przed chwila, dalej nic. Ekran robi sie bialy i po chwli powraca poprzedni wyglad (bez komentarza), na forum wygląda to inaczej piszę dodaję ekran jest biały z napisem w prawym górnym polu POST. re .... cos tam, po chwili ekran z komentarzem:), Pozdr. | |
| ||
|
Redirecting, please wait-to pisze na białym tle w górnym lewym rogu. | |
| ||
|
Nic nie poradze, jak jutro nie minie, to zglosze ten problem. Dzieki za cierpliwosc ! | |
| ||
|
Siemka, gra:D, Thx. | |
| ||
|
Siemka, było dobrze i znowu jest lipa, komentarz próbowałem dodać 3-rzy razy i nic, znowu pod komentarzami filmu. Pozdro. | |
| ||
|
Member Posts: 3 | W mojej przeglądarce w ogónie ma miejsca na zamieszczanie komentarzy pod artykułami. Zero ramek, przyciskó komentarzy. Najwidoczniej umieszczone są poza stroną globalnaswiadomosc.com. Przeglądarka zezwala na skrypty ze strony któ261; przeglądam, blokując wszelkiej maści "freewebs, google analityk, fbcdn", itd Avatarka do swojego profilu róeż nie mogę dodać, choć trzy razy uploadowałem ten sam obrazek w formacie .gif | |
|
-- Zawsze jest czas, zeby zrobic co potrzeba.
| ||
|
Member Posts: 3 |
~Edit; Udało sie dodac obrazek - avatar Chyba już załapałem o co chodzi. Strasznie dużo skryptów Java pochodzących z przedziwnych serwisów. Trzeba pozbawić przeglądarkę prawie wszystkich mechanizmów obronnych żeby tutaj pisać.
| |
|
-- Zawsze jest czas, zeby zrobic co potrzeba.
| ||
|
Member Posts: 43 |
Nie chce nic mowic ale cos nie dobrze sie dzieje w internecie na You Tube, Tweeter, Facebook, i wielu innych portalach ostatnio wyskakuja beldy lub blokady dodawania komentarzy. Ale co dziwne jedynie w konkretnych tematach bo do filmu o czyszczeniu gaznika przez pana janka zawsze sie da dodac. Mialem tez problem z wlaczeniem strony. Przez 2 dni nie moglem wlaczyc globalnej za cholere a inne stronki tak. Nie tworze podejrzen ale na moje oko cos nie gra i zauwazono to chocby na facebook i swiadomi.pl(chyba tak stronka sie nazywa). | |
|
-- ...z brudnym sumieniem, lecz w pore nawrocony i swiadomy idealista...
| ||