globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Hyde Park > Komentarze.

7070
Member

Siemka,

i za chol..ere nie mogę dodac komentarza pod filmem, probowalem na rozne sposoby, bez polskich znakow tez, lipa nic -nie daje.

Pozdrawiam.

September 20, 2010 at 10:55 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Pod ktorym filmem ?

September 20, 2010 at 1:17 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Instytucja kosciola i cos wczesniej bylo o NWO/Kosciol z Waszym komentarzem.

September 20, 2010 at 1:58 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Powyzej komentarzy jest szare pole. Wpisz tam komentarz i kliknij zeby wstawic :) Nikt dotychczas nie skarzyl sie na to. Co najwyzej nie jestes zarejestrowany na stronie wtedy bedziesz musial wpisac adres e-mail.

September 20, 2010 at 2:04 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Sluchajcie,

zarejestrowany jestem, z "pierwszej lapanki" nie jestem i problem jest.

September 20, 2010 at 2:15 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

wlasnie przed chwila wpisalem sie pod filmem Instytucje kosciola - sprawdz. Bez problemu nawet z polkim znakiem :). Naprawde nie wiem w czym u Ciebie jest problem> Przeslij mi moze screenshot i nie denerwuj sie...

September 20, 2010 at 2:53 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Wcale, ale to wcale nie ma to nic wspólnego z nerwami:):D:),

po prostu tak mi sie dzieje,

na forum jest normalnie, a pod filmem  lipa:lol:,

probowalem przed chwila, dalej nic.

Ekran robi sie bialy i po chwli powraca poprzedni wyglad (bez komentarza),

na forum wygląda to inaczej piszę dodaję ekran jest biały z napisem w prawym górnym polu POST. re .... cos tam, po chwili ekran z komentarzem:),

Pozdr.

September 20, 2010 at 5:08 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Redirecting, please wait-to pisze na białym tle w górnym lewym rogu.

September 20, 2010 at 5:09 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Nic nie poradze, jak jutro nie minie, to zglosze ten problem. Dzieki za cierpliwosc ! :)

September 20, 2010 at 6:47 PM Flag Quote & Reply

7070
Member

Siemka,

gra:D,

Thx.

September 21, 2010 at 9:05 AM Flag Quote & Reply

7070
Member

Siemka,

było dobrze i znowu jest lipa,

komentarz próbowałem dodać  3-rzy razy i nic,

znowu pod komentarzami filmu.

Pozdro.

September 22, 2010 at 6:03 PM Flag Quote & Reply

Blender
Member
W mojej przeglądarce w ogónie ma miejsca na zamieszczanie komentarzy pod artykułami. Zero ramek, przyciskó komentarzy. Najwidoczniej umieszczone są poza stroną globalnaswiadomosc.com. Przeglądarka zezwala na skrypty ze strony któ261; przeglądam, blokując wszelkiej maści "freewebs, google analityk, fbcdn", itd Avatarka do swojego profilu róeż nie mogę dodać, choć trzy razy uploadowałem ten sam obrazek w formacie .gif
--

Zawsze jest czas, zeby zrobic co potrzeba.

September 26, 2010 at 2:48 PM Flag Quote & Reply

Blender
Member

Blender at September 26, 2010 at 2:48 PM

W mojej przeglądarce w ogónie ma miejsca na zamieszczanie komentarzy pod artykułami. Zero ramek, przyciskó komentarzy. Najwidoczniej umieszczone są poza stroną globalnaswiadomosc.com. Przeglądarka zezwala na skrypty ze strony któ261; przeglądam, blokując wszelkiej maści "freewebs, google analityk, fbcdn", itd Avatarka do swojego profilu róeż nie mogę dodać, choć trzy razy uploadowałem ten sam obrazek w formacie .gif

~Edit;

Udało sie dodac obrazek - avatar

Chyba już załapałem o co chodzi. Strasznie dużo skryptów Java pochodzących z przedziwnych serwisów. Trzeba pozbawić przeglądarkę prawie wszystkich mechanizmów obronnych żeby tutaj pisać.

;)

--

Zawsze jest czas, zeby zrobic co potrzeba.

September 27, 2010 at 2:28 AM Flag Quote & Reply

Stavros
Member

Nie chce nic mowic ale cos nie dobrze sie dzieje w internecie na You Tube, Tweeter, Facebook, i wielu innych portalach ostatnio wyskakuja beldy lub blokady dodawania komentarzy. Ale co dziwne jedynie w konkretnych tematach bo do filmu o czyszczeniu gaznika przez pana janka zawsze sie da dodac. Mialem tez problem z wlaczeniem strony. Przez 2 dni nie moglem  wlaczyc globalnej za cholere a inne stronki tak. Nie tworze podejrzen ale na moje oko cos nie gra i zauwazono to chocby na facebook i swiadomi.pl(chyba tak stronka sie nazywa).

--

...z brudnym sumieniem, lecz w pore nawrocony i swiadomy idealista...

September 21, 2011 at 1:08 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org