| Forum Home > Polityka i NWO > Tolerancja na bezprawne dzialania politykow | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 138 |
Dotarlam do ciekawgo artykulu na temat naszej, Polakow, tolerancji na bezprawne dzialania politykow. Prawda jest taka, ze moga mowic i robic co im sie podoba, szczegolnie opisany ww artykule, Palikot. Warto przeczytac. http://www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=480 Szczerze to nie mam czasy sledzic na bierzaco polityki w naszym kraju , tym bardziej wypowiedz palikota wzbudzila we mnie niesmak i oburzenie. | |
| ||
|
Member Posts: 33 |
Palikot rowniez budzi we mnie niemile uczucia. Blazen. | |
| ||
|
Wlasnie przeczytalam na onecie co powiedzial o Gosiewskim, po prostu zenujace. | |
| ||
|
Member Posts: 233 |
Janusz Palikot jest członkiem międzynarodowej organizacji Komisja Trojstronna (ang. Trilateral Commission). Jest to tajemnicza organizacja, pachnąca masonami. Skupia niesamowicie wpływowe osoby, ktore mogą zdecydować o zmianie sytuacji w danym kraju. W Polsce należą do niej m in Jerzy Baczyński - redaktor naczelny tygodnika Polityka (przed wyborami na okładce było "Tusku musisz" i "Bronku do broni" (?) ) Jest jeszcze Wanda Rapaczyńska - prezes wydawnictwa Agora - Gazety Wyborczej , ostatnio kupili sieć kin "Multikino" Andrzej Olechowski - założyciel partii , ktora obecnie rządzi, wcześniej minister spraw zagranicznych, obecnie forsował wprowadzenie dobrowolnych ubezpieczeń zdrowotnych ( TO JEST SUPER GROŹNE, bez wbicia jednego gwoździa , KTOŚ przejmie kontrolę nad wszystkimi szpitalami !) Powielam tu trochę wpis z mojego wątku > ONI sa wśrod nas, ale nie wiem czy czytaliście. Co do Palikota , to jest to super niebezpieczny człowiek i traktowanie go jak głupka jest nieporozumieniem. Facet wżenił się w bardzo bogatą rodzinę, sztuczkami prawnymi pozbawił żonę całego majątku, wytransferował pieniądze za granicę, po drodze popełnił kilka (naście) przestępstw (najważniejszy zarzut to zakup Polmosu Lublin za zysk tej firmy- co jest niezgodne z prawem) i ma się dobrze... Moim zdaniem wynajął się za jasno określoną cenę i zwalcza przeciwnikow politycznych ciosami poniżej pasa. Idą wyjątkowo złe czasy. Hitler i SS to byli harcerze przy tym co nas czeka. | |
--
| ||
|
Hm ja czytalam ze Palikot jest najbardziej zadluzonym politykiem, ma ponad 34 mln zl dlugow! Piotr Semka napisal na swoim blogu 'Palikot nie tylko jest więc bezpieczny, ale też zyskuje status ofiary, której z pomocą przychodzą znani twórcy. Pisarz Eustachy Rylski w liście do premiera Donalda Tuska twierdzi, że Palikot to “odpowiedzialny obywatel, a nie polityczny awanturnik. Nie miejmy do niego pretensji o to, za co powinniśmy mu dziękować, kiedy decyduje się za nas coś zrobić na rzecz odwagi i niezależności”. Zapamiętajmy te słowa, bo są one zapisem stanu nastrojów części polskich elit u schyłku pierwszej dekady XXI wieku. Znieważanie zmarłego prezydenta, sugerowanie, że powinno się przeprowadzić badania zawartości alkoholu w jego zwłokach, są uznawane za dowody odwagi i niezależności. Tak oto słowa zmieniają znaczenie. Chamstwo i agresja nazywane są odpowiedzialnością i obywatelską cnotą. Palikot był i jest jak wirus niszczący morale polskiej polityki. Teraz okazuje się, że ten wirus u części elit wypacza poczucie elementarnej przyzwoitości.' Narazie nikt nie reaguje na slowa palikota, nikt nie ponosi go do odpowiedzialnosci. Co bedzie jak zacznie dzialac. | |
| ||