globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Poddajcie się

36
Member

Globalizacja jest dla Was korzystniejsza niż Wam się wydaje. Niż to kiedykolwiek pojmiecie. Rząd światowy powstanie i nie jest to zależne od Was. Powinniście jedynie zaakceptować fakt, iż nawet jeśli czegoś nie rozumiecie lub wydaje Wam się to groźne, takim w rzeczywistości być nie musi.

Rząd światowy, to porządek. Nowy porządek. To gigantyczny budżet, to brak wojen, to gigantyczne projekty, które zawiodą gatunek ludzki na nowe etapy rozwoju. Etapy o których większość z Was nie ma bladego pojęcia. To to projekty ekonomiczne wyrównujące poziom ubóstwa na planecie, ogromne projekty agralne i klimatyczne. Ale przede wszystkim rzecz która pchnie ludzkość w nową erę rozwoju, erę która nie jest obecnie osiągalna przez ogromne koszty których wymaga i przez bezwładność i brak perspektywizmu światopoglądowego obecnych, rozrzedzonych geograficznie, władz świata. Rozpocznie erę kosmiczną, która wytworzy człowieka cywilizacji gwiezdnej, który rozpleni się najpierw na Układ Słoneczny a następnie na całą Galaktykę. Dzięki temu, gatunek ludzki nie będzie podatny na zagładę w przypadku globalnej katastrofy jednej planety. Dzięki temu gatunek ludzki przetrwa próbę czasu i zasiedli galaktykę, stając się niezwyciężonym, przez siebie, naturę i kosmos.

Zadajcie sobie w tej chwili pytanie. Czy naprawdę chcecie w tym przeszkadzać ?

June 1, 2010 at 6:50 AM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member
Tu jest Polska, tu nikt się nigdy nie poddał....
--

June 1, 2010 at 7:06 AM Flag Quote & Reply

36
Member

Ciasny światopogląd zrodzony z ignorancji, niezdolny do zrozumienia. Żyjesz na planecie Ziemia. Jesteś członkiem gatunku ludzkiego. Tylko odważne i niepopularne działania zapewnią gatunkowi świetlaną przyszłość. Zamknięcie i izolacja oznacza stagnację.

June 1, 2010 at 7:41 AM Flag Quote & Reply

David
Member

W Polsce jest mi dobrze, nie chce globalizacji,  mamy piekna tradycje i kulture, jesteśmy wyjatkowi i chce aby tak zostało. Ludzie na planecie nie mogą być tacy sami, jakie to byloby nudne i beznadziejne. Czy Ty wogole kiedykolwiek byłeś wśród ludzi innych kultur? Chyba nie wiesz jakie to wspaniale uczucie mieć własne obyczaje. Nowy porządek świata nic dobrego nie wnosi. Po co nam odkrywanie innych planet skoro poki co nie znamy dobrze swojej i ciagle ją niszczymy. Nasze miejsce jest tutaj i nie chcialbym żyć w globalnym państwie. Chce zyć w Polsce o ktorą walczyli moi przodkowie i dziadkowie. Za słowa "Jeszcze Polska nie zgineła" zgineli moi bliscy a teraz kretyni w szkole nawet nie potrafia ustać minuty podczas spiewania naszego hymnu państwego.

June 1, 2010 at 8:20 AM Flag Quote & Reply

36
Member

Lokalna tradycja nie zostanie zabita. Różnorodność nie będzie stłamszona. Patriotyzm nie będzie szykanowany, podobnie jak nie jest szykanowany teraz, mimo obecności Polski w UE. Będzie jedynie wchłonięta przez większe i silniejsze struktury państwowe, zdolne do większych i bardziej ambitnych celów.

Ludzkość aby przetrwała musi wyjść poza Ziemię. Pozostawanie w kolebce oznacza stagnację. Stagnacja oznacza rozkład. Eksploracja napędza rozwój, pozostawanie w miejscu to degeneracja.

Analogia: mrówki z jednego mrowiska. Pożar lasu. Mrowisko przestaje istnieć. Lecz są inne mrowiska. Gatunek zachowany.

Globalizacja, nie ma na celu zniewolenia ludzkości. Ona przyniesie ludzkości rozwój, którego obecne, małe i słabe rządy nie są w stanie zapewnić. I nie będzie to rozwój jednego kraju, jednego regionu. Będzie to rozwój całego gatunku ludzkiego.

June 1, 2010 at 9:37 AM Flag Quote & Reply

Izlude
Member

Wiesz co 36 ty chyba sam nie wiesz o czym gadasz, wydajesz mi sie bardziej kimś z rasy Gina'abul (jaszczur) którzy mają teraz faktyczną władze ale boicie sie nas ludzi bo jest was zbyt mało żeby sobie z nami poradzić w jednym meczu.  Hehe śmieszne ,,Lokalna tradycja nie zostanie zabita. Różnorodność nie będzie stłamszona. Patriotyzm nie będzie szykanowany, podobnie jak nie jest szykanowany teraz'' niczego nie zmienicie zapewne bo dla was już tego nie ma nie istnieje. Globalizacją możemy nazwać przybycie Corteza i białego człowieka do obu Ameryk, ,,pomoc'' w afryce. Juz nie musisz truć o wyjsciu ludzkosci poza nasza planete bo robimy to już od 40 lat, na naszej planecie jest już przeszło 2000 podziemnych baz na wasz użytek wiec chyba jedynym dobrobytem jakiego oczekujemy jako ludzie to pozbycie sie gadów taki jak ty 36.

June 1, 2010 at 10:24 AM Flag Quote & Reply

mev
Member

Wszystko fajnie, Panie kolego... tylko że przykład z mrowiskiem dobitnie wskazuje jaka jest pozycja NWO wzgledem jednostki, czy tez nawet bardziej rozwiniętej komorki społecznej, jak miasto, region, czy nawet kraj. Gdy prawa jednostki nie sa brane pod uwage, cala reszta danej ideologii bierze w leb. Formula taka jak "cel uswieca srodki", to przejaw najzwyklejszego barbarzynstwa. Przyklad? Koncerny farmaceutyczne vs ludnosc afryki na ktorej sie eksperymentuje. Poza tym cala otoczka okultystyczna w ktora zawoalowane jest NWO... Patrz Bohemian Groove, rytualy loz masonskich, ba, nawet symbolika niektorych zagadnien zwiazanych z wdrazaniem NWO, jak na przyklad loga instytucji w to wdrazanie zaangazownych, napawaja co poniektorych obrzydzeniem i po prostu odrzucaja. Przepraszam, ale jak ludzie zaangazowani w tak swiatle cele, ktore tu przytaczasz, moga jednoczesnie interesowac sie, kierowac sie w swoim postepowaniu, i reprezentowac sie przez cos tak mrocznego jak okultyzm? Sama chciałabym jak najlepiej dla wszystkich mieszkancow ziemi, zycze im zycia w spokoju i godnosci, Mam nadzieje ze da sie to osiagnac bez stawiania na ideologie typu "cel uswieca srodki", jak juz to wyzej napisalam. Dziekuje i pozdrawiam cieplo w te zimne ostatnio dni.

June 1, 2010 at 10:55 AM Flag Quote & Reply

36
Member

Okultyzm ? Rytuały ? Podziemne bazy ? Legendy zrodzone z niewiedzy i żądzy sensacji. Prawda jest dużo bardziej prozaiczna. To jak ewolucja, której geniuszu nie potrafią zrozumieć kreacjoniści - nie potrafią zrozumieć że coś tak genialnego może się odbywać bez ingerencji sił wyższych, że największe dzieło natury rządzi się przypadkiem i zmienną losową. Podobnie tutaj, globalizacja jest kierunkiem, w który cywilizacja wpada niejako sama na pewnym etapie swojego życia. Istnieją tylko ludzie bardziej i mniej tego świadomi, ludzie mniej lub bardziej się do tego przyczyniający, oraz mniej lub bardziej ją w tym kierunku popychający.

W pewnym stopniu przyczynia się do tego każdy z Was, jedząc w sieciowych restauracjach, kupując markowe produkty, oglądając zagraniczne filmy... Jest to pchanie ludzkości ku globalizacji, które jest w Waszych możliwościach. Są oczywiście ludzie którzy możliwości mają znacznie większe i także je wykorzystują. Tak jak Wy.

Wektor globalizacji to wektor postępu, kierunek przeciwny to stagnacja i rozkład. Nawet jeśli tego nie chcecie, przyczyniacie się do tego postępu, bo jest to naturalne. Procesu nie da się cofnąć.

June 1, 2010 at 11:27 AM Flag Quote & Reply

mev
Member

Zaprezentuj zatem prosze, jaki proponujesz sposob na osiagniecie owej globalizacji? Czy mozliwe jest pokojowe dojscie do takiego stanu rzeczy? Jaki jest wasz stosunek do fundamentalnych postaw pewnych religii? Poki co, z tego co do tej pory zaobserwowalam, holdujecie raczej argumentom sily anizeli sile argumentow. Jak odnosisz sie do stwierdzenia, ze "cel uswieca srodki"? Cele postulatow ktore zaprezentowales sa, jak juz wyzej nadmienilam, jak najbardziej swiatle. Gorzej z mediacyjna forma wdrazania tychże celow. Jak sie ustosunkowujesz co do stwierdzenia, ze globalizacja lezy przde wszystkim po stronie interesow mega korporacji, i jest ich formula na monopol w kontrolowaniu i wyzyskiwaniu spoleczenstwa? Jak dotad zaprezentowales jedynie glodne kawalki, odnoszace sie do swietlanej przyszlosci rodzaju ludzkiego. Przejdz zatem do konkretow i postaraj sie odpowiedziec na moje pytania, zamiast ignorowac je stwierdzeniem o "Legendach zrodzonych z niewiedzy i żądzy sensacji". Uwazam siebie za osobe raczej inteligentna, i potrzeba czegos wiecej niz prezentujesz w postach powyzej, aby mnie przekonac. Sprobuj wiec troszke sie wysilic, i zaangazuj w ten dyskurs swoje bardziej rzetelne podejscie do tematu wdrażania NWO.

June 1, 2010 at 12:16 PM Flag Quote & Reply

36
Member

Dojście pokojowe możliwe, opłacalne, optymalne. Opcja preferowalna. Utworzenie UE zgodne z opcją preferowalną. Utworzenie dalszych superstruktur zakładane w podobnym schemacie. Utworzenie docelowej struktury globalnej, również. Podbój militarny obecnie nieopłacalny, ryzykowny, nieskuteczny.

Powolne długoletnie tworzenie superstruktur i ich wzajemna współpraca. Korelacje pomiędzy superstrukturami - zasada identyczna jak w procesie wchłaniania pojedyńczych państw w obszar jednej superstruktury. Najpierw luźne połączenie superstruktur. Zacieśnianie więzów. Wprowadzenie jednolitej polityki i władzy. Bez wojen. Bez podboju. Powoli. Systematycznie. Czas na przywyknięcie do drobnych zmian. Czas na przyzwyczajenie i akceptację. Zmiana nagła i radykalna - niepożądana, spodziewana reakcja oporu - opcja odrzucona. Schemat: współpraca handlowa > włączenie do superstruktury > wspólny parlament > jedna waluta > jedna konstytucja > dalsza integracja. Ewentualny opór łamany ukazywaniem korzyści, pomocą finansową i przekazem medialnym

Elementy kultury lokalnej traktowane jako nieszkodliwe a wręcz pożądane (turystyka, lokalny patriotyzm). Religie - podejście neutralne, element zacofania z pradziejów ludzkości, potrzebne jedynie jednostkom słabym. Generują jednak nieszkodliwą a nawet pożądaną proporcję pomiędzy zaciemnianiem świadomości a zadowoleniem z życia - brak ingerencji dopóki proporcja ta nie zostanie zaburzona.

Interesy megakorporacji w tym wypadku zbieżne. Wyzysk efektem ubocznym i niepożądanym. Prawa człowieka jako jednostki priorytetowe. Jedyny cel nadrzędny - dobro ludzkości. Proporcja pomiędzy dobrem jednostki a dobrem ogółu - 30/70. Metodologia wyważania tej proporcji - pokojowa.

Superstruktura docelowa - Mega-Państwo o zcentralizowanym budżecie i władzy w kluczowych jego aspektach. Cała mniej istotna władza w rękach lokalnych. Działania powolne i wprowadzane stopniowo. Lokalny koloryt zachowany, lokalny patriotyzm zachowany, lokalna kultura zachowana, lokalna religia zachowana, lokalna władza zachowana. Cel osiągnięty. Ofiary w ludziach: 0.

Cele dalsze: poprawa ogólnoświatowej ekonomii, poprawa warunków bytowych najuboższych części świata. Maksymalizacja dochodów przy wyważeniu względem praw człowieka.

Cel nadrzędny: Kolonizacja Układu Słonecznego (SSCP) i układów dalszych. Super-państwo z gigantycznym budżetem - jedyna droga do osiągnięcia celu nadrzędnego.

Globalizacja nie jest celem samym w sobie. Jest środkiem.

Dalszy przekaz jest utrudniony.

June 1, 2010 at 3:21 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

I to wszystko maja tworzyc ci co morduja miliony, ztrauwaja powietrze, niszcza ziemie i maja w pogardzie czlowieka, samym wynoszac sie ponad wszystko ? Im mamy zaufac ? Oni stworza NAM swietlana przyszlosc, czy sobie ? Takiej naiwnosci dawno juz nie widzialem... :) Podaj jeden powod, dlaczego teraz mialo by byc inczaej, poniewaz historia pokazuje ze takie obietnice nigdy dobrze sie nie konczyly.

June 1, 2010 at 4:07 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

36: stosujesz prosta psych-zagrywke - Ci co nie wierza = nie rozumieja = sa ograniczeni i pelni fobii. Przypomina mi to chlopiece - idziesz z nam ? bo jak nie to jestes tchorz... Muisz miec innych na prawde za idiotow... Przyda sie merytoryczna dyskusja jesli juz a nie zawoalowana brutalnosc...

June 1, 2010 at 4:10 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Zaczynam wiec dyskusje: PYTANIE 1: Skad przypuszczenie ze co mieli najubozszych w pogardzie beda teraz o nich dbac ?  PYTANIE 2: Od kiedy egoistyczni rzadzacy staja sie nagle altruistami ? Jaki mialby byc tego powod ?
PYTANIE 3: W jaki sposob bez przemiany czlowieka zmienic na stale jego dzialania ? Tam gdzie rzadzi egoizm, cynizm i rzadze, nie ma miejsca na milosc, wspolczucie i prawdziwy ogolny dobrobyt

June 1, 2010 at 4:18 PM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member

Przestańcie się wygłupiać !!!

36 jest na złym forum

Loty międzyplanetarne fajna sprawa, ale dlaczego droga do tego ma prowadzić przez mordowanie prezydentów, podawanie ludziom trucizn, strącanie w otchłań biedy miliardow Bogu ducha winnych ludzi. Technologie ktore zapewniają całej ludzkości dobrobyt istnieją od dziesięcioleci jednak dziwnym trafem zawsze trafiają w ręce oświeconych elit, ktore uznają że jesteśmy "nieprzygotowani" "zbyt prymitywni" żeby z nich korzystać.
Ten wątek ma niesamowitą publiczność, a od pół roku nie można się doprosić o Pakiet Ratunkowy, albo proste tłumaczenie, pojedynczo polegniemy, tylko razem coś znaczymy

36 twoja argumentacja łudząco przypomina argumentację panien z dobrych domow, ktore wyszły na spotkanie Armii Czerwonej, myśląc że witają Nowych Lepszych Ludzi.
Jedyne co powitały to wstyd po stracie cnoty i zegarka

36 Jesteś na złym forum.

--

June 1, 2010 at 4:54 PM Flag Quote & Reply

mev
Member

Rozumiem... Oprócz odpowiedzi na pytania osob wspolpolemizujacych, nurtuje mnie nadal pare kwestii. Przede wszystkim, ciekawi mnie zwrot podany jako tytytul tego watku, czyli "Poddajcie sie". Jego semantyka ma zabarwienie raczej slabo kojarzace sie z pokojowym podejsciem do ewentualnych zainteresowanych. Zdecydowanie bardziej trafilo by do mnie na przyklad "Przylaczcie sie". Ciekawi mnie takze cel, w jakim zwracasz sie do spolecznosci tego portalu. Wszystko dokladnie zaplanowane, postepowanie ku NWO w trakcie, wiec... po co to wszystko? Zastanawiajace jest tez to, czy jest to Twoja prywatna inicjatywa, czy moze ktos podsunal Tobie pomysl zamieszczenia powyzszego watku? Odpowiedz prosze, jak ustosunkowujesz sie do rewelacji typu Bohemian Groove, czy okultyzmu wsrod prominentnych postaci polityki miedzynarodowej? Postaraj sie przy tym o ton inny niz przesmiewczy. Sa to kwestie, ktorych nie mozna zbyc usmiechem pelnym politowania dla czyjejs sugerowanej niewiedzy. Na koniec mam pytanie dotyczace Twojego nicku. Dlaczego 36? Gradacja? 

June 1, 2010 at 10:19 PM Flag Quote & Reply

Dominik
Member

Witam, chcialbym się wypowiedziec w temacie, poniewaz posty 36 najpierw odbieralem jako probe infiltracji tego portalu, scislej chodzilo o wysondowanie opinii uczestnikow forum. Po ostatnich postach sklaniam sie jednak ku tezie, ze mamy do czynienia z zaplanowana prowokacja. o osobie podpisujacej sie jako 36 praktycznie nic nie wiem, dlatego powyzsze jest tylko spekulacja bazujaca na moich odczuciach - z mojego punktu widzenia 36 jest osoba poniekad bardzo inteligentna, ewentualnie caly tekst wypowiedzi mial z gory przygotowany, jednak dyskusja prawdopodobnie potoczyla sie w innym kierunku, stad ostatnie posty psuja wrazenie profesjonalizmu autora.... 

Chcialbym sie wypowiedziec w sprawie tak zwanego rzadu swiatowego:  w zalozeniach to wspaniala sprawa - tutaj wypada zgodzic sie z 36, diabel jednak tkwi w szczegolach; jesli 36 to wiek autora - jestem troche starszy, mimo tego wierze w demokracje i systemy spolecznej kontroli nad rzadzacymi. Jestem wiec ciekawy w jaki sposob spoleczenstwo ma wplywac na sklad i decyzje tegoz rzadu w tak wielkiej skali, skoro znane nam mechanizmy demokratyczne nawet w skali panstwa wcale nie spelniaja stawianych przed nimi zalozen? Wyjasnie, o co chodzi; my, potencjalni wyborcy w skali panstwa, ba - lokalnego okregu wyborczego wcale nie znamy ludzi, na ktorych glosujemy (tylko jakies dziwne listy) , osobiscie jestem zwolennikiem jednomandatowych okregow wyborczych - czyli kazdy z nas wybierze osobe ktora zna i ktorej ufa...  Takie rozwiazania w polsce nie sa stosowane, co powoduje wlasnie, iz ludzie czuja, ze maja maly wplyw na prowadzona polityke kolejnych rzadow... Jezeli demokracja w skali panstwa nie funkcjonuje prawidlowo, to w jaki sposob spoleczenstwo ma wplywac na wyniki wyborow w makroskali - czyli calego swiata? ilu czlonkow bedzie liczyl taki jeden rzad - kto go bedzie wybieral? czy beda to ludzie, ktorych znamy i szanujemy? Nie znam odpowiedzi na to pytanie, jednak przypuszczam, ze takie sprawowanie wladzy nie bedzie mialo z demokracja niczego wspolnego.... Juz dzisiaj, widac wyraznie, ze kolejne ekipy rzadzace w Polsce zmierzaja do tak zwanej super-wladzy. Trend ten jest obserwowalny np w decyzjach i polityce obecnego Premiera. Jesli dzisiaj jest to podejrzane, co sie z nami stanie, jezeli powstanie jeden super-rzad? Nie znam odpowiedzi na to pytanie, jednak obawiam sie, ze ludzkosc nie jest gotowa na tego typu system.....

chcialbym tez wyjasnic, w jaki sposob mozemy (wg mnie) przygotowac sie do podobnych zmian - tutaj tez sie nie zgodze z 36... Otoz podpisuje sie tutaj w komentarzach jako "nikt" , jestem zwolennikiem bardzo kontrowersyjnych teorii Jana Pajaka. Wiem, ze wielu z Was neguje tezy tego naukowca (stad niechetnie pisze tego posta)....

wiec kiedys bylem wojujacym ateista i reprezentowalem poglady czesciowo przedstawione przez 36: przede wszystkim rozum i logika, wiara to zabobony i glupoty.... 

Prace Pajaka spowodowaly, ze doskonale rozumiem kim jest i gdzie znajduje sie istota zwana bogiem... Co do jej/jego istnienia nie mam zadnych watpliwosci....

I tutaj jest pies pogrzebany: ostatecznym systemem kontroli jest wlasnie obecnosc tej istoty - ludzie musza wiedziec (a nie wierzyc), ze ta istota faktycznie istnieje i towarzyszy oraz ocenia kazdego z nas w kazdym momencie zycia. Powinni tez zdawac sobie sprawe, ze kazda nasza akcja spotyka sie z odpowiedzia tej istoty (o czym praktycznie nikt nie wie). Zaryzykuje stwierdzenie, ze czlowiek, ktory o tym wie -staje sie kims zupelnie innym - przyznam, ze mnie to spotkalo... Zmierzam do tego, ze caly sens nauk spolecznych zostanie wywrocony na glowie w momencie publicznego przyznania tego faktu - wierze, ze rzadzacy rowniez sa ludzmi i przejda taka przemiane. Wiec tutaj wypada zapytac: jesli tak sie stanie (raczej: kiedy) to kto z nas bedzie jeszcze chcial super-rzadu, potegi i wojen? Moze powstana calkiem inne systemy podejmowania kolektywnych decyzji (celowo nie pisze; sprawowania wladzy)? Byc moze popuscilem wodze fantazji, jednak znam wlasnie podobnie myslacych ludzi....

Nie wiem, czy się zgodzicie, jednak powyższe jest - z mojego punktu widzenia, kolejnym argumentem stającym w sprzeczności z tzw NWO.

Po prostu osoby pokroju 36 zupełnie pozbawione sa empatii i dosyć zacofane pod wzgledem moralnym.(wnioskuję z treści postów).Mam osobiscie nadzieje, ze plany stworzenia niezwyciezonego imperium gwiezdnego nie wypala wlasnie za sprawa postepu moralnosci na Ziemii....

June 2, 2010 at 8:10 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

O Boshe jak by ludzie mieli wyjsc poza Ziemie to juz by nic z tej galatyki nie zostalo.

a czy koledze nie przeszkadza ze NWO bedzie wszystko kontrolowac???

June 2, 2010 at 11:21 AM Flag Quote & Reply

Dominik
Member

Wiesz, ze fakt totalnej kontroli zupelnie mi nie przeszkadza... Jestem gleboko przekonany, ze istnieja lub beda istniec na swiecie urzadzenia, ktore beda mogly odczytac obraz oraz mysli kazdego zyjacego czlowieka....Nie tylko w terazniejszosci ale i w kazdym momencie czasowym (przeszlosc i przyszlosc). Ponadto obecnosc boga to tez w pewnym stopniu inwigilacja/kontrola. Wypada po prostu miec to na uwadze i .... zachowywac sie jak na czlowieka przystalo. Wiec w tym sensie zadna totalna kontrola nie jest dla mnie straszna.... Osobna kwestia pozostaje, kto bedzie dysponowal takimi technologiami (i tutaj wierze, ze w przyszlosci wszyscy) oraz - najwazniejsze - jaki z niej zostanie zrobiony uzytek.... To wlasnie jest niebezpieczne.... (przynajmniej w pierwszej fazie powstawania tego typu technologii). Polecam sprawdzenie hasla : "chronowizor" Pozdrawiam.

June 2, 2010 at 12:15 PM Flag Quote & Reply

Zbawienie
Member

36 = 666 ??? 3 szóstki ( to tak marginesie )

Agentura działa i ma się na Internecie dobrze . Admini powinni zbanować tego gościa

--

June 2, 2010 at 1:11 PM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Wbrew twierdzeniom Trolli nie banujemy postow, ktore nam nie odpowiadaja. Banujemy tylko te ktore nie sa zwiazane tematycznie (pod artykulem), sa obrazliwe lub zawieraja wulgaryzmy. Powyzej przedstawiony watek jest jednym z funkcjonujacych i nie nalezy przed nim uciekac, banujac go ale sie z nim po prostu zmierzyc. Ten Pan ma prawo byc tym kim jest i ma prawo prezentowac swoj poglad. My mamy prawo sie do tego sutosunkowac.

June 2, 2010 at 9:21 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org