| Forum Home > Polityka i NWO > Karty sim | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 138 |
Ciekawi mnie czy w innych krajach ue niz grecja przy zakupie karty sim pracodawca kopiuje dowod osobity i spisuje dane???? w tym tez imie ojca??? Kiedy zapytalam sie obslugi po co im moje dane i kopia dowodu powiedziano mi ze weszlo nowe prawo:O i ze jak nie pokaze dowodu to nie mam mozliwosci zakupu karty sim. Kupowalam dla kolezanki, na swoja komorke dostaje wiadomosci, ze jesli nie przyjde z dowodem to zablokuja mi karte. | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
Oliwia we wloszech podobnie, zeby kupic karte sim robia xero prawa jazdy albo id card, jezeli nie masz dokumentu z adresem wloskim to karty nie kupisz. | |
--
| ||
|
Member Posts: 42 |
to samo jest w internet cafe, musisz podac swoje dane z dokumentu, gdzie sa zapisywane przez wlascicielow tych lokali. | |
--
| ||
|
Member Posts: 194 |
W PL tez to wchodzi. ;-/ oczywiście w trosce o dobro abonentów. | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Member Posts: 12 |
W Niemczech rowniez nie kupisz karty sim bez udostepnienia danych... | |
--
| ||
|
Member Posts: 138 |
Dziekuje za odpowiedzi, dziwi mnie to i niepokoi, niby to tylko karta sim ale... w kazdym razie zaskoczylo mnie to. Uwazam, ozna spisac imie, nazwisko ale od razu kopie robic i imie ojca pytac? | |
| ||
|
Raz że maja już namiary na kogoś, kto jest w posiadaniu numeru za głupie żarty i straszeniem np podlożeniem mater.wybuch, na lotnisku a dwa - NWO robi maluto wielgasnie kroczki do zbierania dnych niczym google. Nie ma teraz niczego bez korzyści dla NWO gdzie bys się nie obróciła. | |
|
-- ...
| ||