globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Wybory

Oliwia
Member

Zblizaja sie wybory, na kogo glosowac? Kto Waszym zdaniem obejmie urzad prezydenta? Czy rzeczywiscie Komorowski?

April 23, 2010 at 3:35 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Komorowski , murowany kandydat - plecy WSI

Olechowski, wg mnie czarny koń imprezy - plecy bilderbergow, CFR, komisji trojstronnej

Kaczynski - polski kandydat....hmm...skrajni prawicowcy twierdza, ze kandydat syjonistów...

Mikke - mason....

Napieralski - bez komentarza...

Oliwio mamy pełen wachlarz opcji...Które drzwi nie wybierzesz, tam siedzi Zonk

--

April 23, 2010 at 3:48 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Tak zonk to prawda, chyba ze "naszego" Andrzeja wystawimy!!!

Dzisiaj na stronie tvn24 napisane jest 50% Polakow nie chce byc Kaczynski startowal w wyborach , a dlaczego nie jest napisane ze 50% chce?

April 23, 2010 at 5:03 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Hmmm... całkiem niezły pomysł, tyle, że trzeba by dla niego wylać schron przeciwatomowy pod pałacem prezydenckim.

--

April 23, 2010 at 8:31 AM Flag Quote & Reply

Ugenta
Member

a bo tak sie ludziom w glowach miesz ,droga Oliwio

April 24, 2010 at 3:13 AM Flag Quote & Reply

kibur
Member

Zaznaczam, ja za Kaczyńskimi nie jestem. Jestem za prawdą. To tyle. Co do tych 50% przeciw Kaczyńskiemu-wątpiłabym jednak. Ludzie, to nadal ta sama TV to podaje i prasa! Co, niby mają prawdę mówić teraz!? Dopóki nie zobaczyłam tysięcy ludzi na ulicach byłam przekonana, że nie wielu szanowało prezydenta-to raz, a dwa byłam przekonana,że świadomość obywateli naszego kraju jest, delikatnie mówiąc, znikoma wręcz w ilościach śladowych. A tu i jedno i drugie to boll sh....! Dlatego jeśli mówią o 50% to nie wierzę w żadną stronę. Obniżają-aby reszta jak barany zaczęła w to wierzyć. Podwyższają-aby Jarek jak baran uwierzył i dał się wyłuskać z następnego samolotu.
Czemu nie, już nie raz mordowali polskich notabli i nikt, NIKT nie reagował. Jarek więc może wydać na siebie wyrok jeśli da się wybrać. Choćby dlatego, że nie jest w stanie zmienić linii swojej polityki-bo taki jest. A nawet nie może, bo zaczętoby go podejrzewać o kumoterstwo z jakąś stroną. On musi poprowadzić prezydenturę rozliczeniową bo będzie skończony jako polityk. Jeśli to zrobi będzie skończony jako....nie, poprostu będzie skończony! Na śmierć skończony..

April 24, 2010 at 4:02 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

tutaj mam adres na sondaż prezydencki i aktualny sondaż partii politycznych, głosują internauci....

http://polskie-partie-polityczne.appspot.com/

wyniki mówią same za siebie...

--

April 24, 2010 at 4:40 AM Flag Quote & Reply

kibur
Member

O rany! Zatkało mnie. Ależ to ogromna przewaga PiS'u!! Hahahah, PO nie może liczyć na porządnego kopa w d.. Oj będzie interesująco. To ja zawijam walizki i czas w drogę heheh. Masa opcji-w sumie żadnej. Nikt z nich nie interesuje mnie. Żadna z tych opcji nie jest dla mnie. Mam już dość oddawania mojego głosu na "mniejsze zła". Kiedy oni wszyscy odejdą i nowi, młodsi, zdrowsi ideologicznie(a nawet umysłowo) zajmą ich miejsca. Ech...

April 24, 2010 at 4:51 AM Flag Quote & Reply

Ugenta
Member

-Trzeba przyglądać się teraz "dziwnym śmierciom", które mogą się pojawić, bo "Katyń II" niesie duże konsekwencje dla Polski i narodu – zbyt wielu świadków było i sporo różnych drobnych szczegółów i okoliczności zacznie zapewne przeciekać, więc i brutalne zamykanie ust będzie wtedy konieczne." cytat z

http://transfokator.salon24.pl/172112,sowieckie-egzekwie

April 24, 2010 at 6:01 AM Flag Quote & Reply

GlobalnaSwiadomosc
Site Owner

Napisalem do Illu-laminata, zeby zalozyl wlasny temat na forum, a ten co byl tutaj wykasowalem.

April 24, 2010 at 6:37 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Tak to prawda nie widze ani jednego kandydata na ktorego warto by bylo oddac glos...porazka jednym slowem. Ja nie jestem za tym by Jaroslaw kandydowal, nie moze byc to oparte na wspolczuciu narodu. Za PO tez nie jestem, za nikim nie jestem... i znow trzeba bedzie wybrac mniejsze zlo

April 24, 2010 at 8:29 AM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Idealnym rozwiazaniem bylby bojkot wyborow...

April 24, 2010 at 8:34 AM Flag Quote & Reply

kibur
Member

Jeśli nikt niczego lepszego nie wymyśli....to bojkot na chwilę obecną jest dobrym pomysłem

--
April 24, 2010 at 10:19 AM Flag Quote & Reply

Ugenta
Member

JAK PLATFORMA ZACZYNA  NISZCZYC  IPN

http://www.niezalezna.pl/article/show/id/32281

April 24, 2010 at 10:38 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

no i co ten bojkot da?

April 24, 2010 at 11:13 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

oczywiście, że nic, zwłaszcza teraz....Jak tam wolę kaczyzm od figurantów GRU...przynajmniej nikogo nie mordował...

--

April 24, 2010 at 11:24 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Moglby sie pojawic ktos swiezy... chociaz teraz za pozno... ani mi PO ani PiS gra

April 24, 2010 at 11:52 AM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Boshe...widze ze i Lepper probuje swych sil i Jurek...cudownie wrecz, od razu ulzylo...

April 24, 2010 at 12:01 PM Flag Quote & Reply

kibur
Member

Naszczęście mam strasznie upośledzone poczucie obowiązku obywatelskiego- w tym pzrypadku biegnięcie do urny. Mam ten luksus, że kompletnie nie czuję poczucia winy wgdy zarzuca mi się brak patriotyzmu czy wręcz ignorancję. Nie dzaiła na mnie. To slogany, banały wytarte potrzebne łobuzom na stołkach. Skorzystam chyba z tego bezwstydnie i nie pognam do urn tylko poczytam coś dokształcającego w zamian....np jakieś świetne SF hahahhahaha

--
April 24, 2010 at 12:48 PM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Moze utworzymy partie Globalnej swiadomosci!?:)

April 24, 2010 at 12:57 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org