| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Co sie stalo z NWO.com | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 235 |
Czy ktos moze wie dlaczego www.NewWorldOrder.com.pl juz 3 dni ma przerwe techniczna ? Zaczynamy sie powoli martwic | |
| ||
|
Member Posts: 12 |
Ja juz dzisiaj zaczelam sie martwic o Globalna... | |
| ||
|
Member Posts: 235 |
A czemu Niesia ? | |
| ||
|
Member Posts: 22 |
nie mogę dodać postu | |
| ||
|
Member Posts: 12 |
Bo cisza jakas zalegla i | |
| ||
|
Member Posts: 186 |
Biorąc pod uwagę zmasowany atak troli pod artykulami to raczej dzieje sie i to duzo.... | |
--
| ||
|
Member Posts: 1 |
Chyba całkiem zlikwidowali ....Powoli wszystkie wolne stronki padną. | |
| ||
|
Member Posts: 15 |
kurcze!!! wysadzili w kosmos newworldorder.com.pl????jak tak to ja się chyba do nich tam przejde!!:) Adminie!!!!! co się dzieje????? powiem krótko-tęsknie:(( | |
| ||
|
Member Posts: 22 |
proponuje zgłaszać się chociażby w tym miejscu ludziom z newworldorder.com.pl to może dojdziemy do czegoś razem ocb | |
| ||
|
Member Posts: 8 |
Kurna tam było mnóstwo solidnego materiału... Cała masa artykułów trafiająca w samo sedno rzeczy | |
| ||
|
Member Posts: 7 |
Co się dzieje z newworldorder.com.pl ??? od wczoraj wyskakuje dziwny komunikat: "Obciążenie procesora krytyczne CPU-99% Proszę pilnie skontaktować się z administratorem LiderHost.pl" O co biega? jakiś atak hakerów?
| |
| ||
|
Member Posts: 2 |
Na podstawie informacji uzyskanych od Admina informuję, że strona miala być odblokowana wczoraj o 22, niestety do tej pory tego nie uczynili, jeżeli sytuacja będzie nie do rozwiazania, strona zostanie przeniesiona na stary serwer. Narazie nic nie idzie zrobić
Illuminatus | |
| ||
|
Member Posts: 2 |
Nie doczytalem, dat, !!!! post oczywiście dotyczy sytuacji obecnej | |
| ||
|
Coś się dzieje z NWO! Nie można wejść na NWO! Czy ktoś ma jakąś informację? | |
| ||
|
Member Posts: 34 |
Admin NWO zdecydował o przeniesieniu strony za granicę w celu usprawnienia jej działania i wydajności. Firma miała być z Niemiec ale okazało się, że ma siedzibę w Polsce. Nie znam przyczyn błędu - firma limituje użycie CPU. Coś jednak jest nie tak skoro CPU zajęty w 99% - Admin powiedział, że skrypt NWO jest jego włsny więc pewnie nie jest doskonały... Aktualnie, w celu uniknięcia tego błędu Admin rozważa zakup serwera dedykowanego... Tylko tyle wiem... Pozdrawiam | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
A mi wyskakuje juz 404 Not Found The requested URL /start was not found on this server. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
| |
| ||
|
Tak myślałem że w sieci pojawią się topicki na ten temat. Wyjaśnię pobieżnie co się dzieje, choć sam nie wiem zbyt wiele. Po przeniesieniu strony na nowy serwer zaczęły pojawiać się pierwsze problemy z przeciążeniem. Postanowiłem zmienić serwer na dedykowany. Od tej pory zaczęło się na dobre. Moja strona nie działa, strona firmy hostingowej nie działa, nie mam dostępu ani do ich serwera ani do bazy danych. Z nimi też prawie nie mam kontaktu. Ich serwer poczty zwraca wiadomości, jedyny kontakt jaki z nimi mam to gg. Z ostatniej rozmowy wynika że po przeniesieniu strony na ich serwery wszystko im padło i "ratują co się da". Nie mogę się doprosić o zrzut bazy ani o skrypt. Nie wiem ile jest prawdy w ich tłumaczeniach, jak na razie czekam i wysyłam kolejne wiadomości. Dzisiaj zmieniłem przekierowania DNS domeny na stary serwer - netart był jaki był, ale strona DZIAŁAŁA. Jak będę wiedział coś więcej to dam znać - adres kontaktowy do mnie to redakcjanwo@interia.pl | |
| ||
|
Member Posts: 19 |
Czyli jesli jestesmy to nikt sie nami nie zainteresuje w gąszczu, ale jesli umrzemy to ojej, co sie stało. Ale smiesznie jest czytac takie posty. Więcej dyscypliny, ludzie. Bo się sami wykonczymy, bez pomocy wrogów. | |
| ||
|
Member Posts: 31 |
Strony,nwo,com,pl,już,nie,ma.i,najprawdopodobniej,nie,będzie.Jeżeli, ktoś,ma, możliwość,to,niech, odtworzy,Admin(ktoś;),sam,mówi,że,nie,wie,co,sie,dzieje,nie,wie,nic .Co,tu,dużo, gadac,dobra,strona była,i,ten,cyrk,trwa,już,pare,miesięcy,zresztą,każdy,kto,ją, odwiedzał,widzi,jak,to,wygląda, (to,nie,wygląda)Jak,ktoś,ma,możliwość,to,niech,to,zrobi,i,tyle...pzdr. | |
| ||