globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Co sie stalo z NWO.com

Andrew 2
Member

Czy ktos moze wie dlaczego www.NewWorldOrder.com.pl juz 3 dni ma przerwe techniczna ? Zaczynamy sie powoli martwic :( Bardzo prosimy Was wszystkich o informcje. Jesli nie tutaj to na nasz e-mail.

April 21, 2010 at 7:33 AM Flag Quote & Reply

niesia
Member

Ja juz dzisiaj zaczelam sie martwic o Globalna...

April 21, 2010 at 7:38 AM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

A czemu Niesia ? :)

April 21, 2010 at 8:16 AM Flag Quote & Reply

JUSTYNA
Member

nie mogę dodać postu

April 21, 2010 at 8:34 AM Flag Quote & Reply

niesia
Member

Bo cisza jakas zalegla i :( Tyle sie dzieje... Wiem ze sporo macie na glowie ;) ale ja tak niecierpliwie czekam na Wasze sugestie odnosnie wydarzen w Polsce i na swiecie :)

April 21, 2010 at 10:57 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Biorąc pod uwagę zmasowany atak troli pod artykulami to raczej dzieje sie i to duzo....

--

April 21, 2010 at 12:22 PM Flag Quote & Reply

pol5
Member

Chyba całkiem zlikwidowali ....Powoli wszystkie wolne stronki padną.

June 30, 2010 at 12:08 PM Flag Quote & Reply

smietana82
Member

kurcze!!! wysadzili w kosmos newworldorder.com.pl????jak tak to ja się chyba do nich tam przejde!!:) Adminie!!!!! co się dzieje????? powiem krótko-tęsknie:((

June 30, 2010 at 1:38 PM Flag Quote & Reply

pitong
Member

proponuje zgłaszać się chociażby w tym miejscu ludziom z  newworldorder.com.pl to może dojdziemy do czegoś razem  ocb

June 30, 2010 at 2:24 PM Flag Quote & Reply

skymen
Member

Kurna tam było mnóstwo solidnego materiału... Cała masa artykułów trafiająca w samo sedno rzeczy :( A kopii mam porobione niewiele ,bo dopiero co zaczynałem spokojnie bo Admin miał podobno zapasowy awaryjny serwer jak by coś się stalo.... A jak na razie jakby zapadli się pod Ziemię... - ma ktos może kontakt do nich bezposredni??? Andrzeju ty na pewno masz ;) napisz co i jak!

June 30, 2010 at 8:33 PM Flag Quote & Reply

Romeok80
Member

Co się dzieje z newworldorder.com.pl ??? od wczoraj wyskakuje dziwny komunikat:

"Obciążenie procesora krytyczne CPU-99% Proszę pilnie skontaktować się z administratorem

LiderHost.pl" O co biega? jakiś atak hakerów?

January 21, 2011 at 6:16 AM Flag Quote & Reply

illuminatus
Member

Na podstawie informacji uzyskanych od Admina informuję, że strona miala być odblokowana wczoraj o 22, niestety do tej pory tego nie uczynili, jeżeli sytuacja będzie nie do rozwiazania, strona zostanie przeniesiona na stary serwer. Narazie nic nie idzie zrobić

Illuminatus

January 21, 2011 at 7:24 AM Flag Quote & Reply

illuminatus
Member

Nie doczytalem, dat, !!!!

post oczywiście dotyczy sytuacji obecnej

January 21, 2011 at 7:26 AM Flag Quote & Reply

Leszek
Member

Coś się dzieje z NWO! Nie można wejść na NWO! Czy ktoś ma jakąś informację?

January 23, 2011 at 3:47 AM Flag Quote & Reply

Dominik
Member

Admin NWO zdecydował o przeniesieniu strony za granicę w celu usprawnienia jej działania i wydajności. Firma miała być z Niemiec ale okazało się, że ma siedzibę w Polsce. Nie znam przyczyn błędu - firma limituje użycie CPU. Coś jednak jest nie tak skoro CPU zajęty w 99% - Admin powiedział, że skrypt NWO jest jego włsny więc pewnie nie jest doskonały... Aktualnie, w celu uniknięcia tego błędu Admin rozważa zakup serwera dedykowanego...  Tylko tyle wiem... Pozdrawiam

January 23, 2011 at 6:11 AM Flag Quote & Reply

Olo
Member

A mi wyskakuje juz 404

Not Found

The requested URL /start was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

January 23, 2011 at 12:11 PM Flag Quote & Reply

Admin_nwo
Member

Tak myślałem że w sieci pojawią się topicki na ten temat. Wyjaśnię pobieżnie co się dzieje, choć sam nie wiem zbyt wiele.

Po przeniesieniu strony na nowy serwer zaczęły pojawiać się pierwsze problemy z przeciążeniem. Postanowiłem zmienić serwer na dedykowany. Od tej pory zaczęło się na dobre. Moja strona nie działa, strona firmy hostingowej nie działa, nie mam dostępu ani do ich serwera ani do bazy danych. Z nimi też prawie nie mam kontaktu.

Ich serwer poczty zwraca wiadomości, jedyny kontakt jaki z nimi mam to gg.

Z ostatniej rozmowy wynika że po przeniesieniu strony na ich serwery wszystko im padło i "ratują co się da". Nie mogę się doprosić o zrzut bazy ani o skrypt. Nie wiem ile jest prawdy w ich tłumaczeniach, jak na razie czekam i wysyłam kolejne wiadomości. Dzisiaj zmieniłem przekierowania DNS domeny  na stary serwer - netart był jaki był, ale strona DZIAŁAŁA.

Jak będę wiedział coś więcej to dam znać - adres kontaktowy do mnie to redakcjanwo@interia.pl

January 24, 2011 at 8:44 AM Flag Quote & Reply

Bert
Member

Czyli jesli jestesmy to nikt sie nami nie zainteresuje w gąszczu, ale jesli umrzemy to ojej, co sie stało.

Ale smiesznie jest czytac takie posty.

Więcej dyscypliny, ludzie. Bo się sami wykonczymy, bez pomocy wrogów.

April 27, 2011 at 8:02 AM Flag Quote & Reply

neapolitano
Member

Strony,nwo,com,pl,już,nie,ma.i,najprawdopodobniej,nie,będzie.Jeżeli,

ktoś,ma,

możliwość,to,niech,

odtworzy,Admin(ktoś;),sam,mówi,że,nie,wie,co,sie,dzieje,nie,wie,nic

.Co,tu,dużo,

gadac,dobra,strona

była,i,ten,cyrk,trwa,już,pare,miesięcy,zresztą,każdy,kto,ją,

odwiedzał,widzi,jak,to,wygląda,

(to,nie,wygląda)Jak,ktoś,ma,możliwość,to,niech,to,zrobi,i,tyle...pzdr.

April 27, 2011 at 7:41 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy