globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Katastrofa rzadowego samolotu

Nemezis
Member

Witam

ciekawy artykuł Rafała Madajczak:

Rosjanie mieli zestrzelić Lecha Kaczyńskiego? 

Okazuje się, że Lech Kaczyński mógł zginąć już więcej razy niż nam się wydawało. Najpierw rajd w Gruzji i (gruzińskie? rosyjskie?) strzały, potem szaleniec na Powązkach w rocznicę powstania warszawskiego, ostatnio zaś jakaś dziwna grypa. Jakkolwiek ironicznie to brzmi, sprawa jest dość poważna. No, przynajmniej jeśli chodzi o sprawy prezydenckiej dyplomacji stosowanej w Gruzji. Tam gdzie strzelają, zawsze ktoś może zginąć. A tam gdzie strzelają nasi wschodni przyjaciele, zawsze ktoś ginie.

Dlatego dość poważnie podchodzimy do wypowiedzi prezydenta Gruzji Saakaszwilego dla agencji UNIAN (za Onetem):

- Prezydent Ukrainy dokonał rzeczywiście heroicznego czynu, przybywając do Gruzji, chociaż było zagrożenie, że samolot będzie zestrzelony przez rosyjską okręty Floty Czarnomorskiej, które znajdowały się wtedy w pobliżu gruzińskich wód terytorialnych - powiedział Saakaszwili.

Samolot był nasz. Na pokładzie był też Lech Kaczyński. I tu się zaczynają schody. Bo do zestrzelenia, jak wiemy, raczej nie doszło. Po co więc Saakaszwilemu takie historyjki? Historyjki, których nawet wyczulony na niebezpieczeństwa zewnętrzne i wewnętrzne obóz (brat) Lecha Kaczyńskiego przecież nie wymyślił?

Myśląc kryteriami, które stosujemy do polskiej polityki, możemy napisać, że chodzi tu najpewniej o utrwalanie obrazu wroga w oczach sojuszników w sytuacji, gdy USA się ciągle wahają czy nie oddać bez walki Gruzji pod opiekę rosyjskiego niedźwiedzia.

Sojusznikom i ich opinii publicznej trzeba więc wbijać do głowy, że niedźwiedź to nie do końca to samo co miś. Wszelkimi dostępnymi środkami.

link do artykułu: http://www.pardon.pl/artykul/10173/rosjanie_mieli_zestrzelic_lecha_kaczynskiego/0

pozdrawiam

--

April 10, 2010 at 8:10 AM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

mój znajomy jest pilotem , szwedzkim kapitanem i wielokrotnie lądował na  lotnisku  w Smolensku i powiedział mi .ze jest tam system VASIS....  jest wystarczajacy do ladowania we mgle o ile taka by była...

--

April 10, 2010 at 10:39 AM Flag Quote & Reply

Filibert
Member

Moim zdaniem ta katastrofa to nie jest wcale przypadek. Myśle że Putin z Tuskiem zmówili się aby wykończyć Kaczyńskiego, okazje mieli świetną. Motywy Rosjan można zrozumieć jasno: Rosjanie chcieli zemścić się za występy Lesia w Gruzji i wogóle za antyrosyjskie nastawienie. Tusk, bo pozbywałby się konkurenta w drodze do kandydatury prezydenckiej, i tym samym, jego pupilek Komorowski moglby być tym preziem. Zniszczyli też Szmajdzińskiego, kolejnego kandydata na prezydenta. Tym samym PO przejmie wszystko co miałoby do przejęcia... Katastrofa rządowego samolotu to nic innego jak współpraca w mokrej robocie rosyjskich służb specjalnych (FSB) z naszymi. Podejrzany jest fakt, że gdy to się wydarzyło nie wpuszczono początkowo żadnych ekip, żadnych dziennikarzy na ten teren. Drugi fakt jest taki, że jeśli by samolot zawadził o drzewo, to i tak musiałby ktoś się uratować! Mogliby być zabici owszem, ale nie wszyscy a tutaj wszystkich diabli wzięli... Pamiętacie katastrofę z Gibraltaru jak wykończyli Sikorskiego? To coś podobnego, ale na dużo większą skalę i o wiekszych reperkusjach. Osobiście nie uważam tego za tragedię, tak musiało być, a osoby które poniosły śmierć, same sobie na to zapracowały i cóż Bóg czy jakaś inna siła wyższa ich rozliczyła za to co dokonały. Poza tym przymyka się oko na bezeceństwa, i gorsze okrucieństwa i tragedie także w naszym kraju, dlaczego więc JA miałbym podążać za uwagą, którą przekierowują nam podstępne, bezwzględne media i hołdować pseudopatriotyźmie i pseudorozczuleniu? Powiem też coś co może powinienem powiedzieć w innym temacie. Ludzie, to jedno zdarzenie wskazuje, to znak że macie się obudzić! Bo gra życiowa jest poważniejsza niż się wam wogóle wydaje... Z nieukrywaną ironią bym nazwał tą waszą stronę Globalną Nie-świadomością, bo jeszcze wielu rzeczy nie wiecie, nie wiecie kim jesteście, co projektujecie, jaką energię poruszacie, jakie programy psychiczne i biologiczne macie zakodowane w swym wnętrzu... Może i wiecie o knowaniach NWO co jest i tak dużo, ale na miłość boską, poznajcie siebie, zacznijcie to robić i ceńcie siebie, bo możecie znacznie, znacznie więcej niż się wydaje.   

April 10, 2010 at 12:12 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Stanales juz na granicy Filibert. Nie przekraczaj jej. jestes inteligentny wiec powinienes wiedziec co to umiar. Zachowaj go prosze.

April 10, 2010 at 12:25 PM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

nie moge cos wkleic pod tekstem na głownej stronie , wiec daje tutaj:
na tym forum też zniknely informacje o tym reporterze, fragment , który sie zachował z przegladarki:
Naród Polski w głębokim szoku - lista pytań rośnie - forum.o2.pl
Liczba postów: 7 - Liczba autorów: 2 - Ostatni post: 48 min. temu
Polski reporter przypadkiem znalazł się na obrzeżach lotniska w ... W kilka minut później zostaje zatrzymany pod pretekstem nieważności wizy. ... Wojskowe lotnisko w Smoleńsku spełnia wszystkie rosyjskie normy lotnicze. ...
tylko tyle ...jak klikniesz link... jest pusto !
link:http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6070773

--

April 10, 2010 at 2:12 PM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

Pardon zamieszcza szczególową relację:

link :http://www.pardon.pl/artykul/11317/to_jest_nowy_katyn_lech_kaczynski_nie_zyje_relacja/99

warto poczytac

--

April 10, 2010 at 2:31 PM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

5 stycznia pewna 16-to latka napisała to na forum:

[05.01.10, 15:02]
niech mi ktos do cholery uwierzy!!

mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy!

ponieważ nikt jej rzeczywiście faktycznie nie uwierzył i jak to na forum zartowali sobie dopisała :

Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

nie wydaje sie to wam ważne ? póżniej też napisała ze za dwa tygodnie umrze znany muzyk polskiego pochodzenia, który nie urodził sie w Polsce. Ciarki przebirgły mi po plecach bo mój przyjaciel spełnia te warunki....( jego inicjały DK)

Ta dziewczyna ma dar i raczej to nie jest zbieg okolicznosci, za dwa tygodnie mam nadzieje ze jednak sie nie spełni

na tym forum podaje tez numer gg ale nie kontaktowałam sie z nią,

jest moim zdaniem wiarygodna i pewnie przestraszona, przewidziała tez smierc dziadka w marcu

ponizej link do forum: http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/1

--

April 11, 2010 at 3:20 AM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

Alex Jones też napisał o katastrofie polskiego samolotu rządowego

link:

http://www.infowars.com/polands-leaders-move-to-weaken-currency-then-die-in-plane-crash/

--

April 11, 2010 at 10:12 AM Flag Quote & Reply

johny
Member

Błąd pilota raczej wątpliwy.Ciekawy artykuł Naszego Dziennikahttp://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100410&typ=ks&id=ks19.txt

April 11, 2010 at 10:45 AM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

Dobry ten link Johny

ciekawe i pokrywa się z pogladami moich przyjaciół - pilotów liniowych, wstawie ten link na głowną strone pod artykułem żeby wszyscy mogli znaleśc

pozdrawiam

--

April 11, 2010 at 12:26 PM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

a wogole to jasiek z Toronto ma sporo racji ( bez wskazywania palcem winnego z mojej  strony) i ten watek tez jest godny uwagi....

--

April 11, 2010 at 1:16 PM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

Witam, co do tego wpisu na forum, co sie dziewczynie przysnilo to podchodzmy do tego z dystansem. Kolega zasugerowal zejest to reklama tego portalu,jesli to prawda  to bardzo niesmaczna, dobrze wiemy ze mozna takie wpisy zrobic z data wsteczna!!! Pytanie, czy ktos wczesniej slyszal w ogole o tej samosi.pl?? Poza tym pojawily sie hieny interntowe ktore chca zarobic na tragedii, wysylajac smsy zeby zapalic znicz, skandal!

April 11, 2010 at 4:51 PM Flag Quote & Reply

Oliwia
Member

P.S. Czy ktos pamieta katastrofe hiszpanskiego samolotu ponad rok temu? Zginelo wowczas 148 osob, ale 26 przezylo! Nawiazuje do tego wypadku , poniewaz samolot ten spadl na ziemie zaraz po starcie i byl rownierz na niskiej wysokosci!!! Ponad to pamietam relacje na zywo i miejsce to rzeczywiscie wygladalo jak po katastrofie, spalone ciala, porozrzucane ciuchy i walizki...

http://www.tvn24.pl/-1,1561822,0,1,katastrofa-samolotu--148-ofiar-smiertelnych,wiadomosc.html

April 11, 2010 at 4:56 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

http://www.infowars.com/did-global-elite-kill-polish-president-kaczynski/

ciekawe rozważania ekipy Alexa Jonesa...

--

April 12, 2010 at 5:05 PM Flag Quote & Reply

Łuki
Member

Najbardziej mnie zdziwiło jak zobaczyłem w telewizji trumny (???)

i komentatora, który mówił, że ciała są wkładane do trumien i przewożone do moskwy. Jakaś paranoja! Nigdy się tak nie postępuje po katastrofach... Za parę godzin podano zupełnie wykluczające informacje i temat trumien znikną..

April 13, 2010 at 5:59 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Hmm... ciekawe, czy wraz z listą pasażerów ruscy dostali również rozmiary do trumien...swoją droga to stolarke mają tam błyskawiczną....

--

April 13, 2010 at 8:18 AM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

Na uwagę zasługuja słowa Putina :

zródło : onet http://www.tvn24.pl/12691,1652217,0,1,miedwiediew-stalin-dokonal-zbrodni,wiadomosc.html

Tragedia dla ładu światowego

Rosyjski prezydent raz jeszcze ocenił, że dramat pod Smoleńskiem jest "bardzo poważną tragedią dla polskiego narodu, nie mówiąc o rodzinach ofiar, ale także dla ładu światowego". - Gdy w katastrofie ginie prezydent kraju, ginie znaczna część przywódców, to jest to w znacznym stopniu próba tak dla społeczeństwa, jak i dla stosunków międzynarodowych - podkreślił.

Rosja wie kto za tym stoi? Na pewno zdają sobie sprawę z mozliwych implikacji po katastrofie?  

--

April 14, 2010 at 3:31 PM Flag Quote & Reply

Nemezis
Member

no nieżle... czas może się nie zgadza ale przeczytajcie to :

Zródło: onet

Peter Steele miał polskie korzenie - naprawdę nazywał się Petrus T. Ratajczyk. Zmarł na atak serca, miał 48 lat.

Mowa o wokaliscie  zespołu Type O Negative..... no czyżby 16 latka widziała przyszłośc?

Do dwóch tygodni jeszcze jest troszkę czasu ale w przepowiedniach czas nie jest perfekcyjnie możliwy do przewidzenia

Grrrrrrrrrrrrrr................ niezle....

link:http://muzyka.onet.pl/0,2155856,newsy.html

--

April 15, 2010 at 1:38 PM Flag Quote & Reply

Alicja
Member

Filibert tez mysle ze ta katastrofa to nie przypadek..jednak to co piszesz pozniej jest po prostu okropne;/ a swoja droga Tusk zrezygnowal z kandydatury juz dawno...

April 15, 2010 at 2:15 PM Flag Quote & Reply

Panter
Member

Oliwia: zgadzam się z Tobą - nasz rządowy samolot miał już znacznie mniej paliwa niż tamten hiszpański; potwierdza to fakt, że na zdjęciach i filmach nie widać niczego, co przypominałoby ślady gwałtownego zapłonu paliwa lotniczego. Zreszta gdy odłamalo się jedno skrzydlo, to razem z nim część zbiornikow z paliwem przestała, że tak powiem, "brać udział w wypadku".

Luki, kolina: sam widziałem trumny wysyłane ze Smoleńska, każda z numeracjaą (pamiętam napis "Trup nr 10"), ale na pewno przywieźli je gotowe - były to zresztą inne trumny niż te, w których sprowadza się ciała do Polski.

Bardziej dziwi mnie fakt, ze nikt najwyraźniej nie planuje sekcji zwłok! Pary prezydenckiej już nie zdążą, a co do pozosłalych - widocznie nikomu na tym nie zależy... a przecież ciała ofiar mogą kryć ważną informację (czy zginęli w powietrzu, czy przy zderzeniu, czy może żyli jeszcze po katastrofie i zmarli z powodu obrażen...) zastanawiające!

Przecież dotyczy to kilku najważniejszych osób w panstwie! Naprawdę nikogo nie interesuje, w jaki sposób zginęli?

April 15, 2010 at 2:39 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org