globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Zmiany klimatyczne i przyszlosc ludzkosci > klimat i jego zmiany

katee79
Member

Czesc na ta strone trafilam drugi raz  z kolei nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci?Mieszkam w Anglii od kilku lat,fakt  faktem z e pogoda sie zmienia i przybiera na sile z roku na rok.Nie wiem z kim mam sie tym podzielic czym czuje.Wmoim srodowisku wszyscy by mnie wysmiali albo patrzyli jak na kogos komu rozum odebralo.Ciezko to okreslic,od jakiegos czasu mam uczucie dziwnego nie pokoju wewnetrznego.Tak jakby cos mialo sie tu wydarzyc zlego.

Mam rodzine,dobra prace i ogolnie rzecz biorac ciesze sie z kazdego dnia.Mysle o zamieszkaniu tu na stale.Jakas dziwna intuicja mowi mi ze mam wracac do kraju,ze tam bede bezpieczniejsza z rodzina niz tu.Uczucie to wraca do mnie jak deja vu.Nie wiem z kad mi sie to bierze.A jest jeszcze jedna rzecz moze od jakiegos roku mam powtarzajace sie sny o wielkiej wodzie.Chetnie z kims pogadam.

March 2, 2010 at 10:29 AM Flag Quote & Reply

ex-east
Member

Moze nic sie nie wydarzyc. Moze sny nie dotycza zadnej katastrofy, a tylko jakichs wydarzen Twojego osobistego zycia. Trudno powiedziec. Kazdy ma swoje przeznaczenie, uwazam. Ale intuicji bym sie posluchal.

Ciezko cos radzic .

March 4, 2010 at 6:45 AM Flag Quote & Reply

Tobin
Member

Ja mieszkam w Irlandii , nie zastanawilam sie nad powrotem do kraju , ale uczucie niepokoju tez mi towarzyszy od jakiegos czasu, tlumacze to tym , ze jak zwierzeta np. psy jak zbliza sie trzesienie ziemi czy inny kataklizm to uciekaja masowo z tego terenu i zachowuja sie nerwowo.

Ten kto ma silna wrazliwosc tez bedzie wyczuwac jakis kataklizm jakby instynktownie choc inni ludzie wokol zabiegani sprawami zycia codziennego niczego nie zauwaza

Jak pisze w Mateusza 24 37-42 Jakie bowiem byly dni Noego ,taka tez bedzie obecnosc Syna Czlowieczego ,Bo jacy byli w owych dniach przed potopem -jedli i pili, mezczyzni sie zenili , a kobiety wydawano za maz , az do dnia , gdy Noe wszedl do arki I NIE ZWROCILI NA NIC UWAGI ,az przyszedl potop i zmiotl ich wszystkich - tak bedzie z obecnoscia Syna czlowieczego .Dlatego czuwajcie , gdyz nie wiecie ,ktorego dnia wasz Pan przyjdzie .

A w Lukasza 21:34-36 "Ale zwracajcie uwage na samych siebie , zeby wasze serca nigdy nie staly sie ociezale wskutek przejadania sie i nadmiernego picia i trosk zyciowych i zeby ow dzien nagle was nie zaskoczyl jak sidlo.przyjdzie bowiem na wszystkich ,ktorzy mieszkaja na obliczu calej ziemi .Czuwajcie wiec , caly czas blagajac , zebyscie zdolali ujsc tego wszystkiego , co na nastapic i stanac przed Synem Czlowieczym "

Tak ze wydaje mi sie ze twoja wrazliwosc jest tak silna ze instynktownie czuwasz , moze nawet tego nie rozumiejac , co sie dzieje , ale czujesz ze cos nadchodzi .

Ja czytam Biblie od ponad 20 lat ale nigdy wczesniej nie czulam tego co teraz , mam tak moze od roku , moze troszke wiecej ale ostatnie pol roku to jest juz tylko czekanie , nawet nie planuje nic wiecej jak pare miesiecy do przodu .a kiedys bylo inaczej , myslam np. gdzie pojade na wakacje , kiedy do Polski , co wydarzy sie w przyszlych latach , teraz tego juz nie mam , czekam z niecierpliwosci na rozwoj wypadkow.

Przyrownuje swoj stan do kobiety ktora jest w ostatnim stadium ciazy ze wlasciwie o niczym innym nie mysli tylko o porodzie , aby juz przyszedl mimo ze sie boi i wie ze bedzie bolalo ale chce miec to juzz za soba , takie odliczanie wsteczne .

a tak zmieniajac temat , czy nie zauwazyl ktos z was , ze od paru miesiecy ma problemy z pamiecia krotkotrwala ?

Najpier zauwazylam to u innych , ostatnio niestety u siebie, coraz czescie zapominam co mialam zrobic czy jechac , albo brakowanie slow , chce sie cos powiedziec i jakby dziura w mozgu .

--

Zle czynisz jesli chwalisz , gorzej ,jesli ganisz rzecz,ktorej dobrze nie znasz "

Leonardo Da Vinci

March 4, 2010 at 8:39 AM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Brawo ! Wreszcie ktos o tym wspomnial. Chodzi mi pamiec krotkotrwala (biezaca). Nam sie to przydarza ostatnio bardzo czesto i tez obserwujemy to wsrod znajomych. Objawia sie nawet tym, ze idac po cos do pokoju, w polowie drogi zapominamy po co szlismy i zajmujemy sie czyms innym. Silne rozkojarzenie, duze czestsze oslabienia i irytacje. prosze wszystkich o dzielenie sie swoimi spostrzezeniami w tym zakresie. Wtedy bedziemy w stanie uzmyslowic sobie, ze jest to zjawisko masowe i dotyczy wszystkich niezaleznie od kraju zamieszkania.  W takim przypadku nalezaloby szukac wyjasnienia w uwarunkowanich zewnetrznych lub dzialaniach (sil) osob trzecich.

March 4, 2010 at 10:34 AM Flag Quote & Reply

metasearcher
Member

W kwestii silnej intuicji mogę powiedzieć bardzo dużo. Od bardzo dawna mam bardzo mocno rozwinięty "szósty zmysł". Czasami moje przeczucia są tak trafne, że nie różnią się za bardzo od przewidywania przyszłości. Sam się temu dziwię, niemniej nauczyłem się już działać według moich "przepowiedni". Dawniej nie wierzyłem w to, bo jak miałbym wierzyć. Ale moja podświadomość się nie myli prawie nigdy.

Wróćmy jednak do tematu. Otóż co do bezpieczeństwa w najbliższej przyszłości również mam bardzo silne odczucia.

Mieszkam w Poznaniu i cały czas odnoszę wrażenie, że żyję w najlepszym miejscu na Ziemi. Ilekroć oglądam relacje z katastrof bądź czytam artykuły o tematyce zbliżonej do tej, jaką zajmuje się globalnaswiadomosc.com, intuicyjnie wyczuwam, że nie grozi mi zbytnie niebezpieczeństwo.

Gdyby mnie ktoś zapytał, gdzie będzie w najbliższej przyszłości najbezpieczniej, odparłbym Europa Środkowa (a szczególnie Wielkopolska).

--

Zapraszam na stronę internetową: Zajrzyj w głąb siebie

August 12, 2010 at 7:48 AM Flag Quote & Reply

melasia
Member

Apropo na  temat pamieci krotkotrwalej ktora rowniez mnie dopada ,takie totalne rozkojarzenie,zapominanie prostych slow gdy chce cos np.przetlumaczyc.Czytalam duzo o chemtrails i ewentualne objawy opryskow to miedzy innymi pamiec krotkotrwala!

Mieszkam w Niemczech i tu codzien lataja tajemnicze samoloty robiace mase nieznikajacych smug ,wiec moze to przez to ....?!

O ile ktos z was w to wierzy.Bedac w Polsce latem zauwazylam ze takie same smugi ktorych pare lat wczesniej nie bylo.

Co do przeczucia ze cos sie wydarzy ,czy to nie na skutek ciaglego oglaszania konca swiata na rok 2012???

Taka autosugestia?

August 12, 2010 at 8:31 AM Flag Quote & Reply

David
Member

Ja zbytnio czegoś takiego nie odczułem ale jestem bardzo mocno zaniepokojony zmianami klimatu. To co sie teraz dzieje na swiecie jest przerazajace. Pozary w Rosji i Portugalii, powodzie w Polsce, Czechach, Niemczech, Pakistanie, Chinach i Brazyli. Tornada w USA, jeszcze kilka miesięcy wcześniej co chwile jakieś trzęsienia Ziemii. Robi się naprawde źle. Jeśli chodzi o odczucia przed czymś, co ma sie zdarzyć to jak najbardziej z własnego doświadczenia wiem że często sie sprawdzają. Sny mają większe znaczenie niż wam sie wydaję.

August 12, 2010 at 3:49 PM Flag Quote & Reply

Bert
Member

Osłabienie pamięci krótkotrwałej. Potwierdzę to u mnie, ale w niewielkim stopniu. Myślę że powodem słabych oznak jest u mnie brak stresu, który zdecydowanie i świadomie nie dopuszczam do siebie,

August 13, 2010 at 9:29 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy