globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Zdrowie > DOSTĘP POLAK?W DO LECZENIA APEL

Staszek_50
Member

Witam

Mam propozycję żeby podyskutować tu o hmm polskiej służbie zdrowia i co możemy zrobić aby to zmienić ,wkleiłem tu link tematyczny .

Zapewne każdy z Was wie jak to u nas w polsce wygląda ,pisałem wiele maili do NFZ do Ministerstwa Zdrowia wklejałem linki ,podawałem informacje pytania  np o szczepionkach i list pani Majewskiej ,prawie zawsze otrzymałem odpowiedź podważającą moje wątpliwości itp i załączniki z durnymi przepisami ,mam propozycję żebyśmy zrobili zbiorową akcję i wysyłali im nasze postulaty i domagali się respektowania naszych praw ,jako jednostka jestem ignorowany ale społeczność internautów nie może być ignorowana,zróbmy taką akcję i zmuśmy ich do debaty i zainteresujmy opinię publiczną ,zapewne są wśród Was ludzie ,którzy wiedzą jak się do tego zabrać jak zrobić taką listę w necie itp ,ja nie bardzo to potrafię bo już dawno bym coś takiego zrobił jest wiele tematów które chciałbym poruszyć i upublicznić ,proszę o jakiś odzew i ewentualnie poradę w jaki sposób mogę to ,zrobić  bo samo czytanie i rozmyślanie i świadomość co się dzieje nie wystarcza ,a ignorantom można łatwo w rozmowie udowodnić ignorancję tylko do tej rozmowy musi dojść na forum publicznym i wówczas ludzie będą mogli sami zdecydować co mają wybrać i czy ufać tkzw ekspertom którzy albo są chciwi albop są po prostu zadufani w sobie i na swoich wyobrażeniach i swej wierze w to co mówią i myślą opierają swoje wywody i przedstawiają je jako pewniki w mediach w tvp zwłaszcza ,i wiadomo co ztego wynika i myślę że wspólnie możemy to zmienić .Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i zapraszam do dyskusji nie tylko na forum

Staszek

http://wiadomosci.onet.pl/2126312,11,zatrwazajaca_prognoza_to_bedzie_glowny_zabojca_polakow,item.html

February 10, 2010 at 2:56 AM Flag Quote & Reply

PanDante
Member

Ludzie na stanowiskach rzadowych beda starac sie udawac ze nic nie wiedza do konca. Wszak chodzi o ich zabezpieczenie zyciowe.

Tylko jezeli wielu ludzi powie stanowcze "veto!", oni beda musieli skapitulowac. Ale bez emocji. Trzeba wykazac sie cierpliwoscia.

Chcialbym dodac takze cos od siebie. Manifestacje nie maja juz takiej sily przebicia. Pare tysiecy ludzi moze zobaczyc manifestacje, ale jednoczesnie media moga osmieszyc taki protest w telewizji i gazetach i wtedy pare milionow rodakow bedzie zle myslalo o naszych zamiarach.

Jezeli chodzi o petycje, to najlepiej przedstawic pomysl na jakims popularnym forum. Ale - wszystko musi zostac spisane krotko, jasno i rzetelnie, tak aby zapracowany czlowiek mogl szybko zrozumiec sens.

Koncowo, ludzie w koncu zapomna o sprawie jako takiej. Ale ziarno zostanie zasiane. Jezeli teraz bedziemy im o tym mowic, potem beda mogli sobie przypomniec nasze slowa, kiedy zacznie sie zle dziac.

(sory ale pisalem to na szybko)

Pozdrawiam

February 13, 2010 at 5:14 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

111 views - 0 comments
244 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy