| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Bal Globalnej Swiadomosci | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 49 |
| |
--
| ||
|
Member Posts: 6 |
"I ja tam byłem Było wielce ciekawie, otoczenie mistyczne a goście wybitni... Pozdrawiam serdecznie wszystkich ... Łukasz (nie z Wrocławia - hehe):D | |
--
| ||
|
Member Posts: 3 |
Sylwester z wami był rewelacyjny nie mamy żadnych zastrzeżeń. Organizacyjnie piątka z plusem .Początkowo tuż przed przyjazdem udzielił nam się lekki stres ( zamek ,nieznani goście..}.Ale w" mgnieniu oka " atmosfera sprawiła że poczuliśmy się bardzo swobodnie. A dzieci ? Nasze dzieciaki biegały niemal po całym zamku pozwalając sobie na samodzielne zwiedzanko co dodatkowo potęgowało swobodę balu. A do okoła zawiązywały sięznajomości i kontakty które pewnie za owocują... wszscy sprawiali wrażenie jak by znali sie od lat. Połączyła ich GLOBALNA ŚWIADOMOŚĆ .Warto było tam z wami wszystkimi być. Razem z całą rodziną czekamy na kolejne okazje do spotkania. I jeśli okoliczności pozwolą to przyjedziemy na pewno. Mocno wszystkich ściskamy | |
| ||
|
Administrator Posts: 185 |
Jeszcze raz chcialam wszystkim podziekowac za wspaniala noc. Ciesze sie ze moglismy sie spotkac i rowniez mam nadzieje ze to dopiero poczatek Ciezko was bylo zagonic do stolu a jak to sie udalo ciezko was bylo od nie go oderwac. To bylo niesamowite, przy stole wrzalo jak w ulu Wspanialy czas i wspaniale doswiadczenie Pozdrawiam wszystkich sredecznie i sciskam mocno | |
--
| ||
|
Member Posts: 1 |
Magiczny Sylwester w Magicznym miejscu z Ludźmi ktorych na co dzień sie nie spotyka ...a teraz juz sa z nami na zawsze:) pozdrawiam Wszytkich z ktorymi spedziłam tę noc i dalej .To był najwspanialszy Sylwster w moim życiu:) | |
| ||
|
Aniu...Ładna kicia
| |
--
| ||
|
Rozumiem , że was znalazła:roll:
| |
--
| ||
|
Administrator Posts: 185 |
Dorota ja mam nadzieje ze to planowanie podrozy do nas nie zajmie ci calego roku | |
--
| ||