globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Bal Globalnej Swiadomosci

Nemezis
Member

W związku z tym, ze pod artykułem o balu nie można zamieścić żadnego komentarza proponuję tutaj to zrobić :

-----

Magiczny Sylwester w bajecznym zamku w doskonałym towarzystwie to czego sobie życzymy ponownie. Nie straszny był ból stóp po tańcach, nie straszne było zmęczenie po niedospanej nocy, nie straszna była czekająca i zaśnieżona droga przed nami jak rozstanie z dopiero co poznanymi przyjaciółmi i atmosferą zamku. Żal było wyjeżdżać, odczuwaliśmy niedosyt rozmów i ulotność czasu... Tak szybko, tak szybko minął czas.... Nawet nasz York smutne oczy miał.... Cóż dużo pisać - stęskniliśmy się za Wami i czekamy na kolejne spotkanie. Pozdrawiamy wszystkich , szczególnie Anię i Andrzeja, sąsiadów z naszego końca stołu, holenderskiego przyjaciela, Łukasza nie z Wrocławia ( he he) i nowych przyjaciół Ewy.... I jeszcze raz : Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.... z globalnym pozdrowieniem... Grudziądz

--

January 22, 2010 at 10:32 AM Flag Quote & Reply

£ukasz
Member

"I ja tam byłem :) miód i wino piłem"...

Było wielce ciekawie, otoczenie mistyczne a goście wybitni...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich ...

Łukasz (nie z Wrocławia - hehe):D

--

January 23, 2010 at 2:22 PM Flag Quote & Reply

kasia
Member

Sylwester z wami był rewelacyjny nie mamy żadnych zastrzeżeń. Organizacyjnie piątka z plusem .Początkowo tuż przed przyjazdem udzielił nam się lekki stres ( zamek ,nieznani goście..}.Ale w" mgnieniu oka " atmosfera sprawiła że poczuliśmy się bardzo swobodnie. A dzieci ? Nasze dzieciaki biegały niemal po całym zamku pozwalając sobie na samodzielne zwiedzanko co dodatkowo potęgowało swobodę balu. A do okoła zawiązywały sięznajomości i kontakty które pewnie za owocują... wszscy sprawiali wrażenie jak by znali sie od lat. Połączyła ich GLOBALNA ŚWIADOMOŚĆ .Warto było tam z wami wszystkimi być. Razem z całą rodziną czekamy na kolejne okazje do spotkania. I jeśli okoliczności pozwolą to przyjedziemy na pewno. Mocno wszystkich ściskamy :D

January 24, 2010 at 8:19 AM Flag Quote & Reply

Ania
Administrator

Jeszcze raz chcialam wszystkim podziekowac za wspaniala noc. Ciesze sie ze moglismy sie spotkac i rowniez mam nadzieje ze to dopiero poczatek :)

Ciezko was bylo zagonic do stolu a jak to sie  udalo ciezko was bylo od nie go oderwac. To bylo niesamowite, przy stole wrzalo jak w ulu :) 

Wspanialy czas i wspaniale doswiadczenie

Pozdrawiam wszystkich sredecznie i sciskam mocno :)

--
January 25, 2010 at 7:57 PM Flag Quote & Reply

Dorota
Member

Magiczny Sylwester w Magicznym miejscu z Ludźmi ktorych na co dzień sie nie spotyka ...a teraz juz sa z nami na zawsze:) pozdrawiam Wszytkich z ktorymi spedziłam tę noc i dalej .To był najwspanialszy Sylwster w moim życiu:)

January 26, 2010 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

£ukasz
Member

Aniu...Ładna kicia :D

--

January 30, 2010 at 4:43 PM Flag Quote & Reply

£ukasz
Member

Rozumiem , że was znalazła:roll:

--

January 30, 2010 at 4:44 PM Flag Quote & Reply

Ania
Administrator

Dorota ja mam nadzieje ze to planowanie podrozy do nas nie zajmie ci calego roku :)

--
January 30, 2010 at 10:20 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy