globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Pradwa o ktorej nikt nie odwaza sie mowic, wideo

elizabeth d.hagman
Member

Obejrzyj wideo

http://www.youtube.com/watch?v=hQWIVbxR1ZY

December 3, 2009 at 1:19 PM Flag Quote & Reply

Lilly
Member

kolina1111 at 03:11PM on Dec 03, 2009

Z całym szacunkiem, lecz i odrobiną kpiny muszę wyznać, że przyjmuję ten materiał filmowy jako formę żartu....Chyba pomyliła pani portale, ponieważ tutaj raczej neguje się występowanie globalnego ocieplenia klimatu spowodowanego przez ingerencję pierwiastka ludzkiego. Co do strasznego losu naszych zwierząt hodowlanych to się zgadzam. Być może szukałaś "Świadomości globalistów" a google znalazł "Globalną świadomość"...

Po pierwsze każdy ma prawo do własnych poglądów. Czy to przyjmnie od razu kogos stąd wyrzucać? Mnie się bardzo to wideo podoba, jest naturalne i przemawia do mnie, ponieważ kocham zwierzęta. I jest bardzo prawdopodobne, że własnie metan, nic innego, przyspiesza proces globalnego ocieplenia (jesli nie jest jego przyczyną).

--
December 3, 2009 at 9:24 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Macie rację - to otwarte forum do dyskusji, wczoraj chyba jakaś nowa plama na słońcu przesłoniła moje zdolności obiektywnego postrzegania....:cool:.... Z góry przepraszam!!!!

December 4, 2009 at 2:17 AM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Momentami sami przeginacie z tą poprawnością polityczną.

Primo: NIE istnieje coś takiego jak globalne ocieplenie- Jest to za to proces naturalny , okresowy icykliczny.

Secundo:Ta kobieta nie przemawia do mnie ani trochę, aż dziwie się że kogo kolwiek ona potrafi poruszyć.

Rozumiem co ten filmik chciałby przekazać, aczkolwiek do dzisiejszej młodzieży to nie trafi chyba,że mówimy o ludziach którzy już są nawróceni i myślą empatycznie. Kwestia mięsa jest trudna i nie uda się nikomu przekonać ludzkości do wegańskiej diety. Tutaj potrzebny jest jakiś punkt zapalny który zmienił by świadomość ludzi.Wybaczcie najpierw trzeba by 2/3 wybić żeby reszta słuchała.

Hahahahha punkt krytyczny za 1000 dni …to tak ok 21.12.2012  życzę powodzenia

Kolina nie martw się ja wytrwałem do końca tego filmiku i nie wiedziałem czy śmiać się z głupot oglobalnym ociepleniu, czy nie wyłączyć ze względu na formę przekazu jaka uderza.

Andrew więc skoro to jest forum do dyskusji to dyskutujmy, a nie bawmy się w Brukselę.

Tak btw:( … po co my jeszcze działamy, po co to wszystko po szczycie w Kopenhadze wszystko będzie skończone. Co byśmy nie chcieli zrobić już teraz jest to niebotycznie trudne. Wybaczcie ale przez kilka miesięcy poświęciłem się ratowaniu ludzkości, informując wszystkich na około.

I co nie dość, że to co mówiłem się sprawdza , to posuwa się dalej i co...”nic nie zrobimy jesteśmy tylko trybikiem w maszynie”.Pokazuje ludziom chemtriale i co … „ fajne chmurki” ja mówię co to jest „ eee przestań ,głupoty gadasz, … przepije to piwem i wysikam to :P.... przestań straszyć...itp itd.”

Ludzie ludziom zgotowali ten los i wszystkim w nim wygodnie zdychać. Mnie jakoś taka trumna niewygodna i wybaczcie ale wolę zginąć na barykadzie niż w fotelu przed TV/kompem.

--

Si vis pacem para bellum

December 4, 2009 at 7:20 AM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Ehh wiesz to że pokazuje ludziom chmurki to było spore uproszczenie.

Informuje i rozmawiam z ludźmi na wszystkie tematy związane z tym co ich otacza. Jestem w kontakcie zprawnikami i lekarzami. Staram się używać samych konkretów ifaktów które szary Kowalski jest w stanie znaleźć bez zbędnego wysilania komórek aczkolwiek żeby zrozumieć musi już się trochę wysilić. Nie miałem zamiaru Ci niczego odbierać... a o czym art ?

O szczycie w Kopenhadze... jeżeli tak to nie zapomnij wkleić linka z wykładu Lorda Moncktona. Dodam go do filmoteki bo jest już na YT.

BO TO JEST 11.59

Co do poświęcenia , wiesz co, mam studia powiedział bym punkt kulminacyjny bo gonię się z pracą mgr, jestem w wielkiej D bo jestem bez pracy już od długiego czasu.Niestety „kryzys” zniszczył moją branże jak i moją firmę, a ja już nie mam siły się z tym użerać. Wolę iść pracować do fabryki na linię montażową, ale jakoś los niezbyt łaskawy w tej materii dla mnie jest. Ciągle próbuje i się nie poddaje. Za pomaganie ludziom nie biorę pieniędzy mimo, że wiele osób za bioterapie bierze kasę, nie wiem jakoś niezgodne to jest ze mną. W tym wszystkim staram się nie oszaleć.

Ku Twojemu zdziwieniu i reszty zapewne, odmówił bym tej wycieczki, a dziewczyną bym się zajął po czym wrócił bym do swojego działania.

Fakt dobrze się czuje robiąc to co robię bo wiem że to jest dobre. Traktuje to trochę jak misję która mam wykonać zanim sobie stąd polecę w cholerę. Gorzej jaktu zostanę i będzie kolejna misja. Będę robił swoje to co do mnie należy za przeproszeniem lejąc na uwielbienie bo na nim mi absolutnie nie zależy. Każdy lubi być doceniany ale przeceniłeś moje ego, nie mam takich zapędów.

Pozdrawiam

--

Si vis pacem para bellum

December 4, 2009 at 10:10 AM Flag Quote & Reply

ariana
Member

Ironia przyciąga mnie jak światło ćme. Andrew nauczyłeś się nowego sposobu dyskusji od dwóch moich ulubionych forumowiczów. Widzię, że analiza psychologiczna jest tu nadal w modzie i wiecie o sobie więcej niż osoba zainteresowana. Nie przesadzaj z taką "pewnością" co do postawy drugiej osoby, bo Cię nikt nie będzie brał na poważnie.. -,-"

--

I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu.

Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.

December 4, 2009 at 10:15 AM Flag Quote & Reply

ariana
Member

Andrew bardzo mnie nie "zabolałeś" bo mnie tu dawno nie było, a gdybym chciała Ci za wszelką cenę dowalić to bym miała juz wbite te 100 postów i bym codziennie się na forum pojawiała i czytała Cię z wypiekami na twarzy..  Niestety, aż tak mi na Tobie nie zależy heh :D Wyrażam swoje zdanie, cóż. A jestem taką osobą, która mówi także o tym co jej nie podpasuje. Ja trafiłam jak kula w płot, a i Ty również  jeśli chodzi o Łazika. I co? I nic. Ty go nie atakujesz, ja Ciebie również nie. No chyba nie powiesz mi, że krytyczne zwracanie się w Twoim kierunku to atak, a Twoje "spudłowanie" to lekkie pouczenie. :)

A w sumie nie ważne, co bym napisała - będzie źle ^ ^, Mrrrhrrr..

<taś taś samokrytycyzmie>

--

I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu.

Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.

December 4, 2009 at 10:51 AM Flag Quote & Reply

ariana
Member

http://wiadomosci.onet.pl/2090145,12,klimatgate_-_ujawnione_e-maile_wywolaly_burze_sa_dowody,item.html

A propo MITU  o globalnym ociepleniu!

"Właśnie poprawiłam dane, dodałem nieco wartości, tak aby ukryć rzeczywisty spadek temperatury" - To teraz będzie epoka lodowcowa. Uhm ^^

--

December 4, 2009 at 11:01 AM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Wiesz Andrew nie chciałem się wcinać ale robisz psychoanalizę:tongue:

„o nie ci ludzie, ale ty £4zik sieobudz ! Jestes super chlop, alerobisz cos innego niz mylsisz i potem jestes rozgoryczony, ze efektnie jest taki jakiego sie spodziewales Przede wszystkim nic nieposwieciles, bo tak naprawde to robisz to co lubisz, biorac pod uwageokolicznosci. Gdybys teraz mial bilety na wyspy dziewicze z fajnadziewczyna, to podejrzewam ze bez namyslu i zadnych konsultacjiodlozylby ratowanie swiata na miesiac albo 2. Nie chcesz zaakceptowactego, ze ludzie stali sie duzymi dziecmi”

Bez urazy , ale wiesz co myślę , wiesz czego się spodziewałem i że jestem rozgoryczony. Wiesz ile poświęciłem , poza tym wiesz jak bardzo lubię rozmawiać z ćwierć inteligencją. Poza tym podejrzewasz, że zmył bym się na dziewicze wyspy z jakąś kobitką...Andrzeju wiesz wszystko doskonale ale nie masz na szczęście bladego pojęcia co ja bym z ta laską wyprawiał w łóżku na małym tet a tet ale o tym nie będe wam pisał bo to nie forum Kamasutry .

Skoro tak żywiołowo odpowiedziałeś Ariance nie trafiła kulą w płot,trafiła celnie. Tu nie chodzi o dowalanie Ci, ale jak pojawia się jakiś krytyczny głos tak jak w tej sprawie. Pokazujesz że tu ma być równość prawość i braterstwo(wychodzi Ci z tego poprawnośc polityczna). Kolina zwrócił tylko uwagę,że tamta pani może szukała innego forum, poza tym mnie ten filmik też rozbawił bo nie ma globalnego ocieplenia-sprawa zwierzątek to co innego. Co do agitacji czemu nie zareagowałeś jak eisenwolf wysyłał wszystkim spam o pracy w korporacji.

Ps :nie odpisałeś o czym ma być ten art.

--

Si vis pacem para bellum

December 4, 2009 at 11:09 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Uffff.... Nie spodziewałem się, że wywołam taką burzę tym wpisem...Przyznaję, że odrobinę przesadziłem z sarkazmem...Problem w tym, że każde z was ma swoje racje nie do zbicia i obiektywnie stwierdzam, że nie poprę nikogo...Andrew, lekką szpileczkę Ci jednak wbiję (tą od akupunktury oczywiście); pierwsze reakcje forumowiczów wystarczyły by mi zupełnie do przeprosin, nie musiałeś mnie karcić za niepoprawność - mogłeś poczekać jak zareaguję na wpisy kolegów i koleżanek przyjmując pozycję  obiecanego nam wszystkim OBSERWATORA.

Łazik dzięki za życzliwość.

Ariano - miło widzieć znow twoje wpisy! Mimo wszystko dzięki Andrew!!! "Puknij w stół a nożyce się odezwą..." - swoim wpisem sprowokowałeś Arianę do odzewu za co jeszcze raz dziękuję!!!

--

December 4, 2009 at 12:49 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

elizabeth d.hagman. Miałem trochę gorszy dzień niz zwykle...Czyli gorszy od tych nieciekawych ostatnio... Proszę mi wybaczyć, powinienem swoje poglądy sformułować w nieco życzliwszym tonie...Zwłaszcza, że to są Twoje pierwsze wpisy, a człowiek czuje sie niepewnie wpływając na nie zbadane terytorium...Proszę się nie zrażać tym co tu piszemy czasami i czytać komentarze z z nutką wyrozumiałości - każdy ma prawo palnąć coś głupiego... Miało być żartobliwie, ale nie tak zabrzmiało jak trzeba...W swoim imieniu zapraszam do dalszyuch dyskusji na naszym forum. Mogę zapewnić Cię, że bedę o wiele życzliwszy dla Ciebie, pomimo, że nie zgadzam do końca sie z poglądami wygłaszanymi w tym filmie. Pozdrawiam serdecznie.

--

December 4, 2009 at 1:35 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Do Lilly.

Nieszczęsny los zwierząd hodowlanych jest dla niektorych wystarczającym powodem do odmówienia sobie schabowego z kapustą kiszoną i ziemniaczkami puree...Zanim zaczniesz używać innych argumentów typu emisja metanu do atmosfery a globalne ocieplenie - zrób mały 'research" na ten temat a przekonasz się, że większa część klimatologów ma odmienne stanowisko w tej kwestii.

--

December 4, 2009 at 1:51 PM Flag Quote & Reply

elizabeth d.hagman
Member

kolina1111 at 01:35PM on Dec 04, 2009

elizabeth d.hagman. Miałem trochę gorszy dzień niz zwykle...Czyli gorszy od tych nieciekawych ostatnio... Proszę mi wybaczyć, powinienem swoje poglądy sformułować w nieco życzliwszym tonie...Zwłaszcza, że to są Twoje pierwsze wpisy, a człowiek czuje sie niepewnie wpływając na nie zbadane terytorium...Proszę się nie zrażać tym co tu piszemy czasami i czytać komentarze z z nutką wyrozumiałości - każdy ma prawo palnąć coś głupiego... Miało być żartobliwie, ale nie tak zabrzmiało jak trzeba...W swoim imieniu zapraszam do dalszyuch dyskusji na naszym forum. Mogę zapewnić Cię, że bedę o wiele życzliwszy dla Ciebie, pomimo, że nie zgadzam do końca sie z poglądami wygłaszanymi w tym filmie. Pozdrawiam serdecznie.

Kazdy ma racje do swoich pogladow. Rozumiem i nie czuje urazy. Czuje ogromna wdziecznosc ze zobaczyliscie to wideo. Mnie nie chodzi o przekonanie nikogo tylko o przekazanie informacji. Szkoda mi ludzi ktorzy  cierpia i szkoda mi zwierzat ktore mosza oddac swoje zycie. Zbierajcie Panstwo sami informacje, bo to co pisze sie w gazetach jest cenzurowane.Dziennikarze boja sie pisac otwarcie bo straca prace. I tak jest z wieloma ludzmi ktorzy znaja fakta ale boja sie o tym mowic.

Pozdrawiam goraco

ela

December 4, 2009 at 1:55 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Dlaczego Greenland - tłum. Zielony Ląd był kiedyś zielony?????????Może ktoś ma jakieś sensowne wytłumaczenie tego zjawiska biorąc pod uwagę w-pływ człowieka na globalne ocieplenie...Pragnę przy okazji zaznaczyć, że Grenlandia wciąż jest pod pokrywą lodowca jakby ktoś nie wiedział....

--

December 4, 2009 at 1:57 PM Flag Quote & Reply

Lilly
Member

kolina1111 at 01:51PM on Dec 04, 2009

Do Lilly.

Nieszczęsny los zwierząd hodowlanych jest dla niektorych wystarczającym powodem do odmówienia sobie schabowego z kapustą kiszoną i ziemniaczkami puree...Zanim zaczniesz używać innych argumentów typu emisja metanu do atmosfery a globalne ocieplenie - zrób mały 'research" na ten temat a przekonasz się, że większa część klimatologów ma odmienne stanowisko w tej kwestii.

Panie Kolino, za każdym razem, kiedy wchodzę na forum Polaków (jakiekolwiek), ciarki mnie przechodzą. Wszyscy zawsze chcą mnie pouczać i wszyscy zawsze więdzą lepiej. Mieszkam w Stanach od ponad 25 lat i przyzwyczaiłam się, że tutaj, kiedy jest dyskusja, to ludzie zazwyczaj próbują się nawzajem zrozumieć i dyskutować w tonacji przyjaznej. Nie zdarza się szczekanie na siebie, ani igiełkli (nawet do akupunktury). Polacy zawsze pouczają, bo każdy wie lepiej. I robią to w taki sposób, aby ukłuć jak najboleśniej. Nawet tzw. przeprosiny nie są przeprosinami, bo zawierają  w podtekście kpinę (och, ja nie mówię, że pani jest niemądra, ja tylko sugeruję.) Jeśli myślisz, że ja sobie zawędrowałam tutaj na to forum przypadkiem i nie mam pojęcia, czym są zmiany klimatu, to jesteś zabawny. Jeśli myślisz, że kochanie zwierzątek ma coś wspólnego ze schabowym z kapustą, to jesteś jeszcze bardziej zabawny. W tej pozie, jaką przyjmujesz, nie ma miejsca na prawdziwe myślenie. Wszystko, co prezentujesz sobą, to jedynie poza. Istnieje wiele hipotez, ws. zmian kliamtu. Niektórzy nawet twierdzą, że nie ma żadnych (ja do niedawna do tych należałam). Nikt nie może niczego naprawdę dowieść, więc ośmieszanie innych, jest dalej zabawne. Tak więc na zakończenie :), chodzi mi tylko o to, że jeśli jakaś osoba ma na tyle odwagi, żeby nagrać na wideo prośbę do ludzi o obudzenie wyższej świadomości i nie jedzenie torturowanych zwierząt, czy to z lęku przed zmianami klimatu czy przed twoim "jak posiejesz tak zbierzesz", to tylko osoba równie odważna ma prawo się z tego nasmiewać.

Andrew z was wszystkich wygląda na najbardziej trzeźwo myślącego, tak czy inaczej ;).

Panie Kolino, prosze zobaczyć to wideo, na temat tych straconych schabowych:

http://alterkino.org/meet-your-meat

--
December 4, 2009 at 3:03 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Do Lilly. Widziałem ten film, a to, że jest pani ze Stanów w żaden sposób nie  przedstawia argumentów w dyskusji o na temat ocieplenia klimatu i pani opinii na temat wpływu emisji metanu na klimat ziemski. Raczej próbuje pani oceniać Polaków za ich niezależne poglądy, bo żyjąc 25 lat w USA poddała się pani, jak 90% Amerykanów, praniu mózgów przez jednostronne mainstream'owe kanały TV i z tego powodu uważa się pani za kogoś lepszego od nas. Mimo wszystko nie żywię urazy, pomimo, że trochę boli, że separuje się pani od swoich polskich korzeni...

--

December 4, 2009 at 3:26 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Do Lilly. "american dream - you have to be asleep to believe it..."

--

December 4, 2009 at 3:34 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Do czego doprowadziły was te poprawne politycznie dyskusje? Do dwoch partii prowadzących tę sama politykę? Do sekretnych ustaleń poza wiedzą narodu, do pacyfikacji innych narodów, do rozkładu moralnego, ignoracji prawdziwej rzeczywistości, niemej akceptacji faszyzmu korporacyjnego, lucyferińskiego okultyzmu!!!. Masz nam za złe, że  że lubimy spierac się i rozważać wszystkie 'za i przeciw"?

--

December 4, 2009 at 4:14 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Kolina pięknie to wszystko ująłeś ,Trzeba spać żeby w to wszystko uwierzyć.

Chociaż raczej pozostał im już tylko amerykański koszmar.

Lill kurde pokazałaś, że jesteś polką pojechałaś po bandzie na kolinie , a on nic nie zrobił.

Mówisz że przechodzą Cię ciarki jak wchodzisz na Polskim forum. Jak na jakim dowolnym forum widzę tych jak to się mawia … „amerykańskich polaczków” to mi się żal robi.

Właśnie przez takie zachowanie.

Niestety za dużo się o polakach na obczyźnie od polaków usłyszałem.

--

Si vis pacem para bellum

December 4, 2009 at 5:23 PM Flag Quote & Reply

ariana
Member

Andrew raczyłam CI odpisać, wysłałam CI 2 maile.... Nie doszły? Szkoda, wielka szkoda bo się rozpisałam ... Dziwiłam się w sumie że mi nie odpisałeś, no ale... trudno O_o Teraz już wiem czemu, a chwile się nad tym zastanawiałam  ^^, Fajnie, że wiesz o co mi chodzi... nie będę Cię wyprowadzać z błędu i pytać o co, bo to i tak nie ma sensu :* Ja Ciebie też bardzo lubie - szczerze :)))

--

December 4, 2009 at 8:00 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org