globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Pulapki grup dyskusyjnych ! ( To nie jest zwykly artykul !!!! )

Zbawienie
Member

http://zbawienie.com/pulapki_grup.htm -  Źródło

Agresywność agentów na grupach dyskusyjnych zdaje się sięgać zenitu. Ostatnio zaryzykowałem uczestnictwo w jednym z dużych forów - INFRA. Natychmiast zorientowałem się, że forum to jest zbyt duże na... omawianie Prawdy. Posiadając przebogate doświadczenie w dyskusjach oraz znając większość technik dywersantów, już po kilku postach odgadłem cele owego forum i odważyłem się je przedstawić ryzykując bana.http://www.paranormalne.eu/forum/uk-ad-s-oneczny-f122-geocentryzm-czy-heliocentryzm-t4527-p-60.html

Natychmiast okazało się, ze miałem rację. Forum jest przepełnione gorącymi wielbicielami New Age oraz... Lucyfera! Nie żartuję! Radzę sprawdzić zawartość postów, zanim cenzura nie usunie tego materiału.

genci z tego forum także biorą żywy udział w innych grupach, w podobny sposób zniechęcając każdego do nabywania wiedzy o tym świecie pełnym kłamstw. Na forum INFRA jestem nazywany nickiem z innych miejsc i agenci sprawiają wrażenie, że doskonale mnie znają z innych miejsc.Gwoli ciekawości, ja nie ukrywam, że rozpowszechniam Prawdę i fora są jednym z mediów, na których publikuję swoje odkrycia. Ale jaki jest cel agentów? Oczywiści starają się owe informacje powstrzymywać. Cenzura z dwóch stron!

W tym temacie skutecznie udowodniłem zło człowieka (a nie zło Boga), co spotkało się z kolejnymi ostrzeżeniami dla mnie.

http://www.paranormalne.eu/forum/chrze-cijanstwo-f99-bog-czyli-wielkie-z-o-t3453-p-40.html

Taktyka na forum jest wysoce nieprzyjemna. Frontalny atak na użytkownika, który ukazuje Prawdę. Atak bez śladu logiki, taktu czy jakichkolwiek dowodów na cokolwiek.

Innymi słowy - radzę unikać jak dżumy!

Poniżej oryginalny artykuł...

Coraz jaśniejszy obraz światowej konspiracji powoduje, że trzeba często weryfikować wiele opublikowanych artykułów i często nie nadążam za aktualizacją, zalewany potokiem coraz nowszych dowodów, wyjaśnień czy możliwych do przyjęcia hipotez.

Według moich dotychczasowych doświadczeń bojowych na wielu forach, niedawno ze zdumieniem zauważyłem jeden niezwykle ważny aspekt postawy Elity do grup dyskusyjnych.

Przez lata było oczywiste, że grupy te były źródłem cennych informacji, linków, czy przekonywujących dowodów na spisek światowy NWO.

Fora i grupy dyskusyjne dokonały niezwykle ciężkich wyłomów w szczelnym murze propagandy masowych mediów. Ale to najprawdopodobniej jest już historią!

Elita zorientowała się z rozmiarów zniszczeń propagandowych ale nie dała za wygraną. Okazało się, że pieniądze zarabiane na propagandzie skurczyły się drastycznie.

Rupert Murdoch zarabiał ponad 200 milionów dolarów rocznie jeszcze kilka lat temu. Ostatni rok to zaledwie 7 milionów zysków. Ale nie tyle chodzi o pieniądze, ile o straty propagandowe, które są raczej niewymierne w dolarach, a są one w stanie zapobiec planom utworzenia rządu światowego.

Postanowiono stawić zacięty opór Prawdzie i niemal każde forum czy grupa dyskusyjna zostały praktycznie poddane ścisłej kontroli i nadzorowi. Wiele z nich dofinansowano, oraz umieszczono grupy wyszkolonych agentów, którzy trzymają ostre dyżury 24 godziny na dobę i każdy post ujawniający sekrety Elity jest natychmiast za pomocą absurdalnych tekstów spychany na dalszy plan, aby w miarę możliwości skutecznie uniemożliwić dostęp do takiego materiału. Owe szybkie reakcje są nagminne, często czas odpowiedzi świadczy wyraźnie o tym, że agent nie miał czasu tego przeczytać czy obejrzeć podanego filmiku,

Inną ciekawą techniką, niezwykle rozpowszechnioną jest posiadanie przez admina oraz innych moderatorów kilku osobowości. Jedne są umiarkowane i nasz 'rozmówca' niemal daje się przekonać tylko ma jedno lub dwa zastrzeżenia. Inne osobowości atakują nas zaciekle posuwając się do wyzwisk czy pustego śmiechu.

Są także tacy, którzy intensywnie szukają witryn, które mogą zakwestionować pewne przedstawiane tematy. Jeżeli zacznie spadać frekwencja na takich forach i ilość postów zmaleje, agenci pod różnymi ksywkami wprowadzają 'ożywienie' i 'dyskusja' pozornie toczy się dalej a naiwni tracą cenny czas.

Wyraźnie widać, że na polu pozostali głównie agenci, jedni zupełnie otwarci, inni pozujący na niewinnych ale rezultaty są takie, że większość uczciwych poszukiwaczy prawdy boi się czegokolwiek napisać z dwóch przyczyn.

1. strach przed ośmieszeniem2. strach przed kolekcjonowaniem danych prywatnych użytkownikówWystarczy zajrzeć do tego linku, w którym można zobaczyć, co wiedzą o nas w momencie, kiedy logujemy się na jakąkolwiek grupę czy forum.http://whatismyipaddress.com/

Szokujące?

Proszę sprawdzić co jest możliwe i dlaczego tak jesteśmy zachęcani do pisywania na blogach i forach kontrolowanych przez Elitę. Podejrzewam, że danych takich jest znacznie więcej, ale ta witryna z powyższego linku podaje nam najbardziej oczywiste i łatwe do uzyskania dane.

Strach jest zrozumiały a sposób prowadzenia rejestracji gwarantuje bezceremonialne kolekcjonowanie owych prywatnych danych. Żadne zabezpieczenia juz nie działają i uczestnictwo w takich forach jest wysoce niebezpieczne.

Pozostawienie swego emaila na forum jest niejako naszym podpisem! W niemal każdym emailu są dokładne dane z serwera, z którego wysłano pocztę. A na serwerze są nasze imiona, nazwiska, oraz numery telefonów czy inne dane.

Agenci spełniają kilka zadań. Podważają autorytet każdego piszącego przeciwko knowaniom Elity. Stosują znane triki prania mózgu. Dowód jest prosty.

Czytelnik po przeczytaniu jednego poważnego postu napotyka kilka lub kilkanaście (jest aż tak źle!) takich które pozornie podważają podawane dowody, głównie je negując bez podawania dowodów.

Rezultat jest taki, że czytający traci grunt pod nogami i wraca przed ogłupiający go telewizor czy gazetę. Ponieważ oba media są pozbawione owych negatywnych oddźwięków z cenzurowanego forum.

Czy to oznacza że walkę o Prawdę przegraliśmy?Oczywiście że nie, ale zachodzi potrzeba pozbawienia Elitę skutecznej w jej rękach broni.Jeżeli fora są niemożliwe do czytania, należy je opuścić i pozwolić im umrzeć naturalną śmiercią. Co nam pozostaje?Witryny, takie jak ta. Pozbawione jadu, wsparte obficie wieloma dowodami i jak na razie w miarę dostępne dla każdego. Trudne w zwalczaniu, trudne do blokowania, na których nikt nie rejestruje waszych danych osobistych.

Jeżeli witryna jest zablokowana, trzeba poprosić znajomych którzy mają nadal dostęp o skopiowanie określonego materiału czy tematu.

Jeżeli posiada się zaufanie do autora, można mu pozostawiać swoje mailowe adresy, aby być na bieżąco informowanym o zmianach. Jednak nie jest to konieczne.

Jeżeli znajomy czy krewny utracił dostęp, wysłać mu mailem cały artykuł, przesłać go dalej do innych poszukiwaczy Prawdy.

Taka metoda gwarantuje spokój ducha, brak niepotrzebnych nerwów związanych z często wulgarnymi atakami agentów.

Największą korzyścią czytywania witryn jest to, że otrzymujemy w krótkim czasie sporą dozę materiału i możemy go spokojnie przetrawić, przemyśleć a także sprawdzić, czy materiał przedstawiony na witrynie jest zgodny z rzeczywistością.

Taka metoda jest o wiele bardziej efektywna w dniach dzisiejszych niż jakiekolwiek fora czy newsgrupy, w których trzeba przebiegać przez dziesiątki stron bełkotu agentów, zanim trafi się na jedna rzetelną informację, która jest spychana spamem na jak najdalszy plan przez agentów.

Sprawdzać zawsze trzeba! Sprawdzać wszystkie linki czy odnośniki.

Na tym polega poszukiwanie Prawdy!

Media niemal nigdy nie zachęcają do sprawdzania podawanych przez nich informacji.Ponieważ zadaniem mediów jest usypiać naszą czujność oraz wprowadzać w błąd.

Czas jest zbyt cenny, aby go marnować.W chwili obecnej nie jestem w stanie polecić żadnej grupy ponieważ na żadnej z nich nie udaje się z nikim rozsądnie podyskutować, Więc po co w ogóle zaczynać i tracić nerwy oraz niezwykle cenny czas?

Co jest najciekawsze, otrzymuję sporą ilość poczty od tych, którzy także tak owe fora widzą i nie pisują na nich z powyższych przyczyn, ale jedynie je z niechęcią czytają.

Dlatego postanowiłem zrezygnować z uczestnictwa w jakimkolwiek forum.

Jest to czysta strata mojego czasu - więcej korzyści jest z poświęcenia czasu na zwiększenie jakości oraz wiarygodności prezentowanego materiału niż na użeranie się z różnej maści agentami, maskaradującymi pod wieloma imionami.

Dokładniej udokumentowany materiał posiada o wiele większą wartość niż przekrzykiwanie agentów. To z kolei prowadzi do większej wiarygodności oraz...Prawda staje się bardziej oczywista.

Z tych prostych przyczyn uważam uczestnictwo moje jak i czytelników na owych grupach za czystą stratę czasu i energii oraz wysoce niebezpieczną przygodę.

Pozostawmy fora... agentom. Niech dyskutują ze sobą i niech się gotują we własnym sosie.

(Link do oryginalnego artykułu o taktykach agentów na grupach. -http://www.zbawienie.com/dysinformacja.htm

Jeżeli wysyłasz linki pocztą...Staraj się wysyłać w takiej formie.

zbawienie.com    albo   rense.com/general71/zzon.htm  

http://www.  -pomijaj! Ponieważ automatyczne wyszukiwarki linków w postach je rejestrują!

Skopiuj to do IE czy Firefox a zobaczysz że reszta się sama doda. W ten sposób nie jesteś rejestrowany jako podejrzana osoba rozsyłająca linki spiskowe.

Do przeglądania Internetu używaj raczej Firefox, zwłaszcza tzw portable czyliprzenośny. W podanym linku nie ma aktualnych wersji. Musiał je będziesz poszukać.

Jeszcze jedna rzecz, warta zapamiętania. Jeżeli każda przeglądarka wyświetla twoje dane w ten sposób, jak pokazuje nam ten link -http://whatismyipaddress.com/, to oznacza, że wyszukiwarka Google natychmiast łączy twoje dane z tym czego szukasz, zwłaszcza, jeżeli masz włączone tzw. cookies.

Tak jak YouTube ma porozumienie o raportowaniu wszelkich materiałów obnażających NWO a zwłaszcza detale rządzącej elity oraz jej oszustwa propagandowe, tak Google, której częścią jest YouTube także rejestruje wszelkie możliwe dane i je kataloguje.

Aby to ograniczyć poleciłbym wyszukiwanie za pomocą tego linka. -https://ssl.scroogle.org/scrappl8.html

Wyszukiwanie w takim przypadku jest bezpieczne. Inną alternatywą jest -http://www.mamma.com/  . Ta wyszukiwarka, podobnie jak powyższa nie filtruje zawartości witryn i na obydwu można znaleźć więcej niż na Google.

Sposoby kolekcjonowania danych o użytkownikach oraz zaciekłe próby cenzury zawartości witryn dają klarowny obraz tego, ze rzeczywiście jesteśmy nieustannie oszukiwani i Elita Synagoga Szatana za wszelką cenę chce ograniczyć twój dostęp do wielu źródeł Prawdy!

--

December 3, 2009 at 9:25 AM Flag Quote & Reply

krzysztof
Member

jeszcze mozna uzyc   sieci tor 

February 21, 2010 at 9:50 AM Flag Quote & Reply

zippi
Member

Pytanie do autora postu,

Przeczytałem twoją wypowiedż na infra i moją uwagę przykłuło zdanie cytuję "Główni agenci tych działań to Tsarion, Maxwell, Sitchin, Icke" , mógłbyś rozwinąć temat bądż podać linki może do twoich wcześniejszych wypowiedzi na temat szkodliwości działań tych panów bo jakoś mi umknęło, jestem zbyt leniwy żeby samemu poszukać. dzięki.

March 10, 2010 at 5:14 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org