globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Zdrowie > VEMMA

fabularasa
Member

Jakiś czas temu pojawił się nowy użytkownik forum i jak już ktoś stwierdził wysłał do każdego członka naszej społeczności informacje o preparacie VEMMA

Do mnie ona róznież dotarła więc pojawiło się pytanie:

fabularasa

Nov. 27 2009 at 5:29 AM to ja poproszę pełny skład tego soczku tj ile i jakich substancji naturalnych i chemicznych 

eisenwolf777

Dec. 01 2009 at 10:33 AM Rozumiem,że Pana odpowiedź ma podtekst złośliwości. Ale czego można się spodziewać po osobie, która szerzy niepewność i strach na forum. Jeślichodzi o produkt, to nie jest to zwykły soczek jaki można kupić wsklepie czy aptece. Ze sztucznych dodatków zawiera 0,05 % sodiumbenzoate wystarczy to Panu. Po odpowiedź proszę się zwrócić do wybitnego biochemika Ybing Wanga, któy z chęcią odpowie na Pana głupowate pytania. Jest takie powiedzenie, że gdyby głuota potrafiła latać, to na Ziemi byłoby ciemno przez 24 h na dobę. Pana pytania przybliżają się niestety do realizmu tego powiedzenia. Pozdrawiam Jacek 

eisenwolf777

Dec. 01 2009 at 10:45 AM Poza tym mam pewne zasady. Nie zniżam się do poziomu osób mało wyedukowanych, leniwych oraz również głupich. Nie dyskutuję też z niepełnosprawnymi umysłowo, gdyż najpierw sprowadzają mnie oni do swojego poziomu, a potem pokonują doświadczeniem

Czegoś tu nie rozumiem... zawsze kupując nowy produkt który ma pomóc mojemu zdrowiu pytam o dokładny skład, i tak również zrobiłem w tym przypadku....a potem pełno wyzwisk itp

Nie chciałem o tym pisać na forum no ale potrzbuję "sędziego".

Czy rzeczywiście szerzę niepewność i strach na forum?

Czy moje pytanie było głupie (bo mi wydaje się że najistotniejsze)?

...odpowiedzi nie uzyskałem więc jeśli nasz wyedukowany kolega chce się podzielić swoją wiedzą to proszę tu na forum

pozdrawiam

December 1, 2009 at 3:47 PM Flag Quote & Reply

nefalin
Member

LOL

widze, ze tego eisenwolfa niezle ponioslo oO

wylal na Ciebie chyba cala agresje jaka sie w nim ostatnio zebrala...

a te soczki ktore sprzedaje sa stanowczo za drogie...

--

"Moją ojczyzną jest świat, a moją religią jest czynienie dobra"

Thomas Paine

December 1, 2009 at 4:19 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Już raz to pisałem na forum. Całe to Vemma to jak PhitoChi o którym też pisałem wcześniej jeszcze samemu pytając bo zrodziły mi się wątpliwości. Potem zobaczyłem jak to funkcjonuje i podziękowałem. Tam też był naukowiec o azjatyckim imieniu i całe to mydlenie oczu. Chodzi o wielką kasę, a przy okazji oduczyć ludzi dbania o siebie. Wpiją ziółka czy soczek i myślą że wszystko ok. Ważne to się zdrowo odżywiać, racjonalnie oraz najlepiej bez chemii czy innych dodatków. No tak jak od 1 stycznia będzie obowiązywał Kodeks to nie będzie ziół będą tylko takie preparaty ;p. Dziękuje

--

Si vis pacem para bellum

December 1, 2009 at 5:11 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Zgadzam sie, ze takie rzeczy nie powinne sie dziac. Pogadam z naszym kolega :) A Ciebie Fabularasa z gory przepraszam.

December 1, 2009 at 6:30 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

fabularasa. zauważylem, że jesteś ciekawym życia czlowiekiem, ale spamy, biorąc pod uwagę ich komercjalna naturę, najlepiej z góry ignorować, zaoszczędzi Ci to wielu mniej frustracji....  Pozdrawiam Kolegę. Pawel.

--

December 1, 2009 at 8:05 PM Flag Quote & Reply

krzysztof
Member

niema to jak natura  i jej lekarstwa  np czosnek i  propolis 

ale  tylko polski czosnek jest dobry  bo chinski po przekrojeniu nie czuc tej mazi 

December 2, 2009 at 4:24 AM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

eisenwolf777
Dec. 01 2009 at 3:36 PM
Pana wypowiedzi są żenujące, wiedza na temat metod i diety w stylu Kwaśniewskiego to już naprawdę porażka. Cukier z buraka Panu szkodzi, a dieta Kwaśniewskiego jest super. Pomylenie z potrąceniem, prez jakiś szybki samochód na pasach lub coś w rodzaju bryczki z dwojgiem koni w zaprzęgu. Taka osoba co nie ma pojęcia o diecie będzie mnie pytać o skłąd soczku? Proszę zakończyć tę żenadę

December 2, 2009 at 8:56 AM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

LOL nie będę się bawił w psychoanalizę ale ten gość ma jakieś problemy.

Może te skoczki tak działają, ..hej co pijesz.?...Soczek... a z czego on jest?.... Ty imbecylu idioto bla bla bla bla....

Szukam normalnej uczciwej pracy ...wiem ciężko... dlatego tez przyjrzałem się tej korporacji od tego skoczku i teraz tym bardziej po pracownikach też widać że to od Coca Coli się niewiele różni.

Tamci sprzedają zadowolenie, a Ci „zdrowie”i bluzgi :P

--

Si vis pacem para bellum

December 2, 2009 at 5:36 PM Flag Quote & Reply

fabularasa
Member

a właściwie to co takiego napisałem o diecie Kwaśniewskiego bo nie mogę znaleźć ?

December 3, 2009 at 3:14 AM Flag Quote & Reply

eisenwolf777
Member

Witam,

Widać, że uztykownik fabularasaa postanowił wylać żale, że nie stać go na preparat, który zapewnia zdrowie. Prosże Pana proszę nie cytować wyrwanych z kontekstu moich wypowiedzi, których nie autoryzowalem. Skoro Panu nie odpowiada,, to ja nikogo nie przymuszam, tylko polecam. Jesli czuje sie Pan swietnie i zdrowo to zapewniam ze preparat nie jest dla Pana. W Europie juz ponad 15 tys osob wie o tym ze mozna sie czuc znacznie lepiej, alle tego trzeba sprobowac. Acha w kwestii ceny, to powiem tak czy ktos widzial aby Mercedes czy Rolls Royce byl tani? Jesli ktos chce tanio to moze isc do Pizzerii lub McDonalda czyKFC i kupic sobie pozywienie w promocji, ale chyba nie o to chodzi. I wolalbym aby o produkcie nie wypowiadaly sie osoby, kytore go nie znaja i nie probowaly jaki jestjego potencjal. Doradzam lekture i wiecej ostroznosci w formuowaniu pewnych stwierdzen... Pozdrawiam

--
March 20, 2010 at 12:14 PM Flag Quote & Reply

eisenwolf777
Member

Do Pana: £4zik

A czymże Pan sie tu popisał...? Nie odrozniam Pańskiej wypowiedzi od Rynsztoka pod budką z piwem...

--
March 20, 2010 at 12:17 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Eisenwolf777 :

Rynsztoku to Ty szukaj usiebie!Poznałem „bliźniaczy” produkt niejakie Phitochii.

Było by miło gdybyś pochwalił sięjak wygląda prezentacja tych soczków ….STOP!!

Ja mówię o „domówce” obwoźny sprzedawco strachu. Wiem jak działa i jak kręci się ten biznes.

Poza tym mam nosa na takich jak Ty,pojawiasz się i wysyłasz wszystkim informacje o swoim soczku.Trzeba było jeszcze napisać jakie masz progi sprzedażowe. Trafiłeśna twardego zawodnika i Twoja pyskówka na nic się nie zda choć za ten tekst o Rynsztoku przydała by się interwencja Andrzeja.

Pamiętajcie moi drodzy bierzcie przez grube sito słowa podobnych obwoźnych sprzedawców.

Oni mają GDZIEŚ Nasze zdrowie i niedajcie się oszukać ich uśmiechom, ich zapewnieniom o tysiącach zadowolonych klientów na całym świecie , wybitności „autorytetu” który stworzył tą „wyjątkową” „cudowną” formułę. Uczą się tego na szkoleniach jak psy szczekania na widok dolaro-kiełbasy.Warto słuchać takich porad przy połączeniu dwóch spraw.

Primo : Sprawdził to na sobie

Secundo : nie ma z tego żadnych korzyści poza chęcią poprawy czyjegoś zdrowia

Tak btw wszyscy lekarze powinni tak funkcjonować. Szybko by się zmienił ich system wartości

Można się domyślać dlaczego tyle nienawiści w nim , ach te progi sprzedażowe.

--

Si vis pacem para bellum

March 23, 2010 at 7:19 AM Flag Quote & Reply

eisenwolf777
Member

Pana poziom i inteligencja nie jest najwyższych lotów, a poza tym kto Panu dał uprawnienie do obrażania wszystkich i oceniania. Przede wszystkim nie ma Pan pojęcia o produkcie VeMMA i jaka jest jego prawdziwa wartość, a po wtóre nie ma Pan żadnego pojęcia o firmie, która ten produkt promuje na rynku, bo co Pan może powiedzieć o firmie New Vision, która się mieści w Arizonie w USA. Po prostu nic... Za to szafuje Pan tu technikami i teoriami z zakresu technik sprzedaży i domokrążców. Wybaczy Pan ale myli się Pan całkowicie co do konceptu.... i chyba się Pan napił za dużo taniego ginu, albo jakiegoś taniego wina by wypisać te wszystkie bzdury.

Wcale nie zależy mi na takich ignorantach jak Pan i nikomu nic nie oferuje, tylko informuję, a jeśli ktoś to ma w 4 literach to wcale się na to nie obrażam tylko przyjmuję do wiadomości. Proszę się przyjrzeć lepiej innym aspektom, które są szkodliwe jak wcześniejsza Pana wypowiedź. Jest takie śląskie powiedzenie: "Byle co jesz, byle co godosz!". I z Panem jest podobnie. Naczytał się Pan szkodliwej literatury, albo wujek był gdzieś tam w Amwaju i mu nie poszło jak trzeba bo był nierobem i domokrązcą, a teraz wylewa Pan swoje żale na forum.

A mo że jest Pan po prostu zwykłym szkodliwym Trolem i z takimi nie należy dyskutować, bo najpierw sprowadzają do swojego poziomu , a potem pokonują swoim doświadczeniem...

Pozdrawiam i życzę więcej samokrytyki

--
March 23, 2010 at 10:46 AM Flag Quote & Reply

eisenwolf777
Member

Primo: Sprawdził na sobie i na dzieiątkach innych osób

Secondo: Poleca innym w zamiarze poprawy zdrowia i zwiększenia sił witalnych

Tre: VeMMA odświeża umysł , a Pan najwidoczniej pije za dużo RedBulla

March 23, 2010 at 12:39 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Powiem krotko panowie - DOSC !! Kazda wypowiedz ublizajaca czy tez ponizajaca kogokolwiek bede bezwzglednie kasowal.

March 23, 2010 at 6:53 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Panie Eisenwolf - prosze szukac rynkow zbytu gdzie indziej. Tutaj na to nie pozwole. Habularasa - masz racje - zosatales nieladnie potraktowany. Ale jakkolwiek rozumiem i Ciebie i Lazika, to szkoda, ze dajecie sie tak latwo zmianipulowac i wciagnac w ta gierke. Nie chce zeby ten Portal stal sie jakims polem do prowadzenia wojenek i szerzenia negatywnosci.

March 23, 2010 at 6:57 PM Flag Quote & Reply

eisenwolf777
Member

To prawda, łatwo wciągneli się w girkę, którą sami wymyślili jak teorię spiskową. Uczą się od najlepszych

March 24, 2010 at 5:48 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy