globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Polityka i NWO > Proba rozpoznania samolotow rozpylajacych chemtrails

spiskowiec
Member

Są strony z internetowym radarem na których widać ruch samolotów nad Polską. Czy będą widoczne samoloty rozsiewające chemtrails - nie wiem. Trzeba sprawdzić. Dane są opóźnione o ok 5 min. Porównajcie to co dzieje się u was na niebie i to co widać na ekranie.

internetowy radar 1

internetowy radar 2
Radar  2 wymaga dziwnej procedury rejestracji: podczas rejestracji musisz otworzyć w drugim oknie tekst regulaminu strony i skopiować z niej podświetlone na kolorowo słowa o tym kolorze o jaki prosi cię automat dokonujący rejestracji. Wygląda to mniej więcej tak: po lewej kolor o jaki prosi cię automat, po prawej wyraz skopiowany przez ciebie z regulaminu

yellow  [ w okienko wklejasz wyraz o kolorze yellow czyli żółtym]

blue     [ w okienko wklejasz wyraz o kolorze blue czyli niebieskim]

Kto może niech śledzi transmisje radiowe na paśmie lotniczym, bardzo prosty odbiornik na to pasmo możesz zbudować sam za ok 10 pln , lub kupić za ok 250-300 pln.

Powodzenia

November 18, 2009 at 3:43 PM Flag Quote & Reply

Crye
Member

Wydaje mi się że rozpylają to nie samoloty linii lotniczych a bardziej prywatne, to znaczy że raczej nie będzie ich na tym radarze.

Wie ktoś może jaki jest zasięg widoczności z ziemii samolotów?

Chodzi mi o to by porównać dokładniej samolot widziany z ziemii z tym z radaru.

November 19, 2009 at 1:49 PM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member

Samoloty pasażerskie lataja na 10 tys metrów, te rozpylające chyba o połowę niżej. <br/>

Co do stron z radarem to korzystają one z pseudoradaru tj samoloty mają nadajniki które nadają nazwę i swoją pozycję. Chłopaki własnym sumptem kupili odbiorniki pozwalające odbierać te sygnały, sprzęgli je w sieć i teraz oglądamy na swoich komputerach. Czy samoloty od chemtrails też mają takie nadajniki (i je włączają !) nie wiem. Zawsze jakaś szansa więcej. <br/> Moj rejon (zachodniopomorskie) nie ma takiego odbiornika i dlatego u mnie dziwnie pusto. Ale reszta PL ( i świata - szukaj takich stron ) powinna coś pokazać.<br/> Ludzie trochę więcej życia bo perspektywa wrzących płuc nie bardzo mi odpowiada. Jeśli jesteś specjalistą w dziedzinie która może pomóc nam w tych trudnych chwilach proszę zaangażuj się w nasze działania . Pzdr

November 19, 2009 at 2:51 PM Flag Quote & Reply

Crye
Member

Chciałbym pomóc ale szczerze nie wiem jak...

Próbowałem robić zdjęcia samych samolotów w trakcie rozpylania ale niestety mój teleskopowy obiektyw nie mógł złapać samolotu :/

Co do odbiorników. Raczej wątpie że takie samoloty mają włączone nadajniki. Raczej zależy im na tym żeby były jak najmniej zauważalne.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź jak można pomóc. :)

November 19, 2009 at 3:34 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Dobra muszę to powiedzieć/napisać ANTONOW

resztę poszukajcie sami google nie śpi

--

Si vis pacem para bellum

November 19, 2009 at 6:13 PM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member

Coś jest nie tak, po ostatnim oprysku (bardzo długi , kilka dni) siadła propagacja. Są kłopoty z bardzo krotkimi falami tj radiowy net i gsm (czyli ok 2 GHz). U was też tak jest ? </br> Poza tym strasznie źle sie czuję. Mam zaniki pamieci i totalne zmulenie... Gdzie tego szukać ? We krwi ?

March 29, 2010 at 3:26 PM Flag Quote & Reply

Iza
Member

Witam. Codziennie przy wschodzie słońca (teraz ok 6-6.30) w Poznaniu na Ratajach NA RAZ leci ok 7-9 samolotów i rozpylają. To na 100% nie są samoloty pasażerskie. Mam jednak wrażenie, że nie chodzi o trucie. One latają zawsze tam, gdzie jest słońce, zwróćcie na to uwagę. One mają nam zasłaniać słońce.. Co takiego dzieje się na niebie, czego mamy nie zobaczyć?

--
April 11, 2010 at 3:53 PM Flag Quote & Reply

zeitgeist
Member

masz 100% racji. we wloszech to samo. rano jak wstane to od strony slonca sa juz chemtrails, co dziwne zawsze w tej samej pozycji.

--

April 12, 2010 at 12:04 AM Flag Quote & Reply

kebekebe
Member

w Niemczech bardzo czeste zjawisko...czasem cale niebo poorane pasami...ostatnio podczas lotu samolotem parokrotnie przecinalismy te smugi...one nie wygladaje jak skondensowane para...bardziej jak dym...maja bardzo trwalastrukture ktora sie rozbudowuje ...czyli rozrost wokol jader kondensacji...rozciaga sie ale nie przerawa...mieszkam niedaleko lotniska ...od kilku miesiecy sledze to zjawisko...

April 12, 2010 at 5:24 AM Flag Quote & Reply

Iza
Member

jak widać jak sie chce to mozna wszysko..... http://englishrussia.com/index.php/2007/09/01/more-about-soviet-space-program-vm-t-atlant/

gdyby nie działało pousuwajcie spacje

May 5, 2010 at 8:58 AM Flag Quote & Reply

spiskowiec
Member

Iza at May 5, 2010 at 8:58 AM

jak widać jak sie chce to mozna wszysko..... http://englishrussia.com/index.php/2007/09/01/more-about-soviet-space-program-vm-t-atlant/

gdyby nie działało pousuwajcie spacje

sorry Iza, ale co to ma wspólnego z nami ? (kilka postow temu Łazik proponował to samo?)

2 razy w miesiącu lata mi nad głową ruski samolot z lat osiemdziesiątych ? z dużą beczką na plecach ?

May 5, 2010 at 9:53 AM Flag Quote & Reply

illu_laminat
Member

Chemtrails sa rozpylane na wys. ok. 6 tys. metrow.Ich sklad rozni sie w zaleznosci nad jakim rejonem maja rozpylac.

Teraz lataja na ON-OFF... Tzn. nie ciagna caly czas chmurki za ogonem talko co jakis czas wylaczaja i znowu wlaczaja...

Tak tylko zauwazylem -siedze w temacie od 3 lat

pozdrawiam

illu_laminat

--

May 5, 2010 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

Wojtek
Member

Ja dodam tylko, ze od kilku tygodni na terenie UK znacznie wzrosla aktywnosc samolotow rozpylajacych te swinstwa. Co ciekawe jednoczesnie zwlaszcza u dzieci mozna zaobserwowac skrajne stany psychofizyczne, od "otepienia" , az do nadpobudliwosci. Do tego dochodza migrenowe bole glowy polaczone z wymiotami na ktore skarza sie nawe 5-6 latki (sic) 

May 7, 2010 at 10:45 AM Flag Quote & Reply

illu_laminat
Member

Wojtek at May 7, 2010 at 10:45 AM

Ja dodam tylko, ze od kilku tygodni na terenie UK znacznie wzrosla aktywnosc samolotow rozpylajacych te swinstwa. Co ciekawe jednoczesnie zwlaszcza u dzieci mozna zaobserwowac skrajne stany psychofizyczne, od "otepienia" , az do nadpobudliwosci. Do tego dochodza migrenowe bole glowy polaczone z wymiotami na ktore skarza sie nawe 5-6 latki (sic) 

Wojtku,

moj syn ma 8 lat,wczoraj skarzyl mi sie (nie pierwszy raz)na bole glowy i pytal czy moze wziac tabletke ...

Wytlumaczylem mu ,ze nie potrzebuje tabletki,ze jest jeszcze za maly,potem gralem z nim w rozne gry,itp.,zeby sie koncentrowal na czyms innym.

Siedze teraz przy oknie -mieszkam w Wuppertal -niemcy- niedaleko Düsseldorf.Niebo jest w tej chwili (07:57 am) powiedzialbym lekko zachmurzone i widac nocna dzialalnosc samolotow ktore rozpylaly te swinstwa.Widac  naturalne chmury ,ktore sa jakby za dymna zaslona,blekit nieba jest "siwy",wszystko zamglone...

Mowie Wam - przyjdzie dzien,w ktorym te kanalie zostana pociagniete do odpowiedzialnosci za to co sie w chwili obecnej nad nami dzieje.

Jestem ojcem 3 dzieci i nie zostawiam tematu na boku,informuje kogo sie da,znajomych,nieznajomych,mlodszych,starszych - pomyslcie jesli "obudzi" sie choc jedna osoba na dzien -to jest juz cos,zauwazajac,ze wiekszosc  ludzi -albo jest taka glupia i nie chce przyjac nic do wiadomosci,albo  uwaza zjawisko Chemtrails jako cos zupelnie normalnego .

Pozdrawiam

--

May 9, 2010 at 2:04 AM Flag Quote & Reply

kokot
Member

Mieszkam w Brukseli , zawsze kiedy jest piekna sloneczna pogoda zaczynaja od rana latac samoloty i zaczyna sie opryskiwanie . Lataja wzdluz a potam w poprzek robiac kratke , po kilku godzinach cale niebo jest juz zachmurzone . Zastanawiajace jest jak wiele faktow ktore oddzielnia nie maja nic ze soba wspolnego przy chwili zastanowienia tworza przerazajaca prawde o naszym pieknym jak by sie wydawalo swieci ,Reszte pozostawiam wyobrazni uczestnikow forum ;http://www.paranormalne.pl/topic/1418-club-bilderberg/  ; oraz http://garlicki.com/rfid/    . Pozdrawiam

--
March 13, 2011 at 6:38 AM Flag Quote & Reply

kokot
Member

Mieszkam w Brukseli , zawsze kiedy jest piekna sloneczna pogoda zaczynaja od rana latac samoloty i zaczyna sie opryskiwanie . Lataja wzdluz a potam w poprzek robiac kratke , po kilku godzinach cale niebo jest juz zachmurzone . Zastanawiajace jest jak wiele faktow ktore oddzielnia nie maja nic ze soba wspolnego przy chwili zastanowienia tworza przerazajaca prawde o naszym pieknym jak by sie wydawalo swieci ,Reszte pozostawiam wyobrazni uczestnikow forum ;http://www.paranormalne.pl/topic/1418-club-bilderberg/  ; oraz http://garlicki.com/rfid/    . Pozdrawiam

--
March 13, 2011 at 6:40 AM Flag Quote & Reply

Cezi
Member

W Irlandi jest tego pełno, zwłaszcza linie Amerykańskie, jest piekny słoneczny bezchmurny poranek a za kilka godzin szarówka. Normalne chmury w Irl zazwyczaj sa bardzo nisko i widac jk sie przemieszczaja badz wiszą na szczytach lokalnych gór. Smógi po samolotach rozlewaja sie jak mleko na błekitnym niebie i długo wiszą nad naszymi głowami. 

Tu jest link do mojej galerii, fotka o zachodzie słońca, ładny efekt ale niestety trujący.
http://www.globalnaswiadomosc.com/apps/photos/photo?photoid=119594184

March 13, 2011 at 10:52 AM Flag Quote & Reply

Dziabaq
Member

Latają wcześnie rano, tuz przed wschodem słońca, nie robią tego samoloty cywilne... Mam lornetkę przy oknie więc widziałem, szary samolot, coś jakby wojskowy ale był za daleko żeby rozpoznać model... Latają bardzo szybko. Na 100% nie będzi ich na rozkładach lotów bo pewnie mają status specjalny...   Mam kolege ktory jest jasnowidzem, on uważa że to jest antena!!!  Rozpylenie na duzej przestrzeni metalicznych składników w postaci włókien, daje nam niezłą sieć!!!!   Zbudowanie tej wielkości anteny stacjonarnej pochloneło by miliardy...   Moze to i niedorzeczne, ale tak samo niewyjasnione jak samo chemitrails...

March 31, 2011 at 12:03 PM Flag Quote & Reply

soulchaser74
Member

podepnę sie z pytankiem....

od lat nad opolem lata regularnie w okolicy godziny 20:45 - z kierunku zachodniego.Wraca ok 22 ( orientacyjnie na linii Wrocław-Balice-Wrocław ).Tolerancja to nie więcej jak + - 15 minut - zależy od warunków meteo.NIE MA GO na zadnej mapie radarowej w necie.Latem kiedy jest długo jasno widać go całkiem nieźle.Praktycznie brak oznaczeń, z koloru i sylwetki wygląda na maszynę wojskową.Pułap między 3 a 5 tys. metrw, czyli trochę nisko.Zwróciłem na to uwagę , bo czesto śmigam na rowerku po bezdrożach, zawsze jak go słyszę to mniej wiecej wiem jaka jest godzina :).Czy ktoś wie co to może byc za lot?

--

March 31, 2011 at 4:54 PM Flag Quote & Reply

fantomas
Member

Antena tak.Ionizuja powietrze roznymi drobnymi metalami dla lepszej przewodnosci.Jezeli patrzy sie czasami w niebo to widac jak sie zalamuje swiatlo.Dajac cos na wzor teczy.Tych samolotow nie ma na zadnych radarach,Obserwuje tych drani gdzies od 2005 roku.Kiedys trafilem na artykul jakiegos wlocha ktory pisal o tym ze te samoloty sa pilotowane zdalnie i ze nie startuja z ziemi.

Kolejna sprawa to tak zwane ORBS widzialem juz trzy takie kule.Unosza sie dosc wysoko.Cos w rodzaju swiecacego punktu na niebie,ktory przesuwa sie dosc wolno.Ostatni ktory widzialem 5 dni temu schowal sie za chmure chemtrails.Pozniej zniknal. W filmie Body of Lies mamy mala zajawke czegos podobnego?

April 2, 2011 at 6:23 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Translate page

Nowe Video

255 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status

From n3kl.org