globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Proces transformacji czlowieka > Deceptikony czy Autoboty?

Illuminat
Member

Czym wolicie zostać po 2012?

October 26, 2009 at 12:03 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Chciałbym, żeby potwierdziła się wersja z transformacją DNA, będącej skutkiem nieznanego nam jeszcze promieniowania z centrum naszej galaktyki. Badacze kręgów zbożowych interpretują piktogramy jako twory cywilizacji pozaziemskich, które starają się przekazać nam info na temat transformacji roku 2012. Osobiście uważam, że to ma miejsce już od roku, a opieram swoją teorię na tym, że od niemal roku nasze słońce nie posiada plam na swojej powierzchni, a co za tym idzie nie wytwarza elektromagnetycznej powłoki zwanej heliosferą, która chroniła nas przed skutkami promieniowania kosmicznego (czarna dziura naszej galaktyki). Myślę , że staniemy się super ludzkością, będziemy istotami podobnymi w swych możliwościach do dawnych proroków ( Jezus, Kryszna, Budda , Mahomet i im podobni...). Aby tak się stało należy jednak zwrócić jeszcze uwagę na tak przyziemne sprawy jak NWO, który próbuje zniewolić ludzkość strachem...Jest wielu ludzi, którzy już sie przebudzili i są gotowi na nadchodzące zmiany, ale jest jeszcze mnóstwo pracy przed nimi by wspomóc tych, których sen jest sztucznie i trwale podtrzymywany przez medialną propagandę. W tej chwili, proszę zauważyć, jest totalne sianie paniki w mediach: nowymi wojnami, kryzysem, grypą meksykańką, możliwością kolejnych wojen z Iranem , Pakistanem...To wszystko ma na celu odwrócenie uwagi większej części ludzkości od potrzebnego teraz rozwoju duchowego i zwrócenie jej na zjawiska siejące strach i zwątpienie. Akwarius nadchodzi wielkimi krokami czy nam się to podoba czy nie...Pytanie tylko, czy okupione to będzie wyniszczeniem 90% procent populacji, czy może wspólnie uda nam się pokonać Bestię i wejść w nwą erę w pełnym składzie...

--

October 26, 2009 at 4:29 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

To że nadchodzi wielkimi krokami i systematycznie się to powiększa/ przyśpiesza, faktycznie czuć od jakiegoś czasu. Dla jednych to miesiące innych lata. Zastanowiło mnie to co napisałeś o heliosferze mimo, że wiedziałem o tym olśniło mnie, może chemitriale są po to żeby blokować to promieniowanie i spowalniać nasz rozwój.

Polecam poszukać na You Tube pod hasłem „GalacticFederation Of Light ” znajdziecie imponująca ilość filmów które są dodawane wręcz codziennie , przekaz jaki jest w nich zawarty jest zgodny z mam nadzieje naszymi poglądami moimi napewno. Jak wpiszecie w wyszukiwarce Youtuba to hasło to ustawcie sobie na dodane dzisiaj albo ostatni tydzień.

Podają że ok 60 lat temu rządy niezgodziły się na lądowanie, zaczęły natomiast wykorzystywaćtechnologię której np. aktualnie używam żeby wam to napisać :)

Podaje info po angielsku ale i tak każdy chyba skuma: to był pierwszy zarejestrowany przekaz a właściwie włam ;]

http://www.youtube.com/watch?v=Nu0PGd-IVNI&feature=PlayList&p=EE56D0FCF60CF067&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

„television station gets hijacked onNovember 26, 1977 in the United Kingdom, ten years before the MaxHeadroom pirating incident in Chicago. The Ashtar Command interruptedthe ITN report. It was mixed with lots of static, and was a roguetransmission (you could hear audio from other stations). Only theaudio of ITN was interrupted. The video stayed the same(unfortunately, I only have the audio). „

na szczęście mamy youtube i nie muszą już się włamywać na antenę TV

PS: obawiam się, że nasz rozwój będzie okupiony strata tych którzy nie zrobią nawet kroku w stronę wyższej świadomości. Jeżeli opadnie „kurtyna” ludzi pozabijają ich własne fobie i koszmary... bo one ożyją ;/

Pozdrawiam wszystkich

--

Si vis pacem para bellum

October 28, 2009 at 11:13 AM Flag Quote & Reply

vickisalu
Member

polecam w tym miejscu lekturę Biblii a szczególnie ew.Łukasza 21:7-14

21:24-26 a potem ku pokrzepieniu 21:28

jest tam takie szczególne zdanie,które wypowiedział Jezus :"ludzie będą mdleć ze stachu i w oczekiwaniu rzeczy przychodzących na zamieszkaną ziemię..." - czy tak się nie zaczyna dziać?

--

:)

October 30, 2009 at 6:53 AM Flag Quote & Reply

shinjiru
Member

dzięki, ja wolę automaila :D

March 17, 2010 at 7:29 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy