| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Co się stało w dziale video?!!! | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 186 |
Zniknęło grubo ponad 100 filmów, czy to przypadek? | |
--
| ||
|
Nie przypadek ,tylko czujnosc szmuloszwabow. | |
| ||
|
Member Posts: 235 |
Zadne filmy n ie zniknely. jest tyle ile bylo, a Ty Gutek jesli jeszcze raz bedziesz na nas plul to sie z nami pozegnasz. proste jak drut. Najpierw non stop kogos obrazasz a potem krzyczysz ze NWO Ciebie niszczy. Jestes paranoikiem a ja zwyklym czlowiekiem, ktory nma prawo nie lubic jak sie go oskarza i obraza. Koniec ! Jeszcze raz i wracasz sobie na swoja patriotyczna stronke. | |
| ||
|
Member Posts: 186 |
Andrew, w okresie godzin porannych tych filmów nie bylo i wiem co mówię... Co do Gutka...To zaczyna być trochę irytujące, bo większość ludzi odwiedzających wasz portal to raczej osoby wrażliwe, poszukujące kontaktu z podobnymi sobie. Osobiście mam życiowe doświadczenie w obcowaniu ciężkimi charakterami, i złośliwostki Gutka dla mnie to jak dziecięce igraszki, ale zauważyłem, że grono forumowiczów znacznie się zawęziło...Zostało kilku, którzy potafili Gutkowi się odgryżć, a reszta woli się nie odzywać...Gutek to nieładnie, to nie ma nic wspólnego z polskością... Oj przepraszam, trochę jednak ma... Pijany Sarmata wymachujący na oślep szabelką to najlepsze porównanie do Ciebie, panie Gutku. To o typach równych tobie Mickiewicz pisał: "wszyscyście głupi", pamiętasz w jakiej sytuacji? Jak nie, to poczytaj i wyciągnij pewne wnioski, bo to nasz wieszcz narodowy pisał...w " Panu Tadeuszu"- dodam dla ułatwienia...Zdominowałeś to forum swoją złośliwością i nietolerancją, masz dużo czasu więc zasypujesz każdego ogromnym śmietnikiem powtarzających się w kółko bezcelowych pohukiwań, które zniechęcają pozostałych. Wchodzisz na każdą tematykę lżysz tylko inne nacje, porównujesz nas do nich, zupełnie przesuwając dyskusję na boczne tory. NIE MASZ ZA GROSZ SZACUNKU DO SWOICH ROZMÓWCÓW! Szkoda, bo my szanując ciebie i wogóle wdając się z Tobą w dyskusję sprawiamy, że żyjesz tu jeszcze na tym portalu jako członek pewnej społeczności. Tak Ci tu źle? Niesądzę... | |
--
| ||
|
Administrator Posts: 185 |
sprawdzilam przed chwila jeszcze raz caly dzial, nie ma 4 filmow- zostaly usuniete z youtub: - FoodMatters You Are What You Eat - WhoKilled The Electric Car? - Jedzeniema znaczenie - Mindover the matter (ten jest jeszcze dwa razy pod tyt. Umysl ponad materia) - Tesla:Master of Lightning Tylko dwuch pierwszych nie moglam znalesc ponownie, dwa pozostale zostana wstawione jeszcze raz na strone Gutek - twoje wypowiedzi zasmucaja mnie. Przykro mi ze tak sie meczysz. | |
| ||
|
Member Posts: 70 |
Pijany Sarmata wymachujący na oślep szabelką to najlepsze porównanie do Ciebie, panie Gutku ...napisal kolina 1111...mysle, ze tu sie pomyliles...powinno byc: "sloma z butow wylazi", dac mozna jeszcze : "miales chamie zloty rog". A tak po polsku,po slowiansku: "gosc w dom Bog w dom", bo to forum to malenki kawalek naszej wspolnej ojczyzny i od na polakow zalezy, czy sie przywitamy chlebem i sola czy pustymi slowami o naszej polskosci. | |
|
-- Oddajcie Ziemie Ziemianom
| ||
|
Member Posts: 86 |
...a mój filmik zniknął - nie ma go a tyle się napracowałem witaminka D opracowana w takich szczegółach że możnaby napisać na ten temat pracę jeśli ktoś zdążył w godzinach południowych wiele zyskał .. cóż nigdzie tego nie zapisałem więc duża strata dla pozostałych ... Andrew 2 napisał: Zadne filmy nie zniknely ---- ------- ------ nie ładnie nazywać kogoś kłamcą... oj nieładnie, potwierdzam że w godzinach południowych nie było wielu filmików | |
| ||
|
Member Posts: 235 |
Fabularasa - nikogo nie nazwalem klamca i jesli tak to zabrzmialo to serdecznie przepraszam. Bylem zirytowany idiotycznymi insynuacjami Gutka. Spojrzalem na calkowita ilosc filmow i wydawala mi sie zgadzac. Pozniej Ania sprawdzila i u gory podala co zniknelo. Nie mamy na to niestety wplywu. Jeszcze raz przepraszam Cie i wyjasniam ze nie chodzilo mi tyle u sugerowanie Ci klamstwa ile po prostu stwierdzenie, ze znow wszystko jest w porzadku. | |
| ||