| Forum Home > Hyde Park > Post a Comment - problem | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 5 |
Witam. Mam problem z zamieszczeniem comenta przy jakimkolwiek atrykule... wywala mi "Please enter a message to post" pomimo ze zamieszczam text. Wie ktoś co może być przeszkodą?? Nigdzie nie znalazlem zadnego info wiec pisze tutaj Z góry dzieki... Pozdrawiam. | |
|
-- " Dosyć wojny! Dosyć! Dosyć! Dosyć! tak bardzo bym chciał tego dożyć ludzką ręką zburzyć twardy mur pokazać wrogom i zakopać w dół "
| ||
|
Member Posts: 235 |
Witam Ci Blancislaw Przepraszam za niedogodnosc, ale system Webs ktory uzywamy, robi nam czasami takie numery. jest tam jakis "bug". Jutro powinno byc lepiej ! mam nadzieje, ze okazesz cierpliwosc i zrozumienie. Na szczescie zdarza sie to tylko od czasu do czasu. pozdrawiam, Andrzej | |
| ||
|
Member Posts: 76 |
O widzisz, dobrze wiedzieć, bo też z tym czasem problem mam. | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Member Posts: 10 |
Hej, mam ten sam problem z wysyłką postów. Poza tym wszystkie maile do redakcja@globalnaswiadomosc.com spotykają się z odrzuceniem - "Undelivered mail returned..." | |
| ||
|
Hej. Do tej pory problem z wysyłaniem postów został nie rozwiązany. Mam pytanie dlaczego, tak traktujecie tą sprawę jako błahostkę? Zniechęca to do korzystania z serwisu... Pozdrawiam | |
| ||
|
Wojtek, Nie traktujemy tego jako blahostke, ale ciezko nam sie w tym temacie dogadac z providerem systemu. Postanowilismy zlozyc skarge. Mamy nadzieje, ze to pozmoze. | |
| ||
|
W takim razie przepraszam za zbyt szybką ocenę sytuacji i życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu. na moje oko, po tym jak serwis usuwał artykuł z 6.10.2009, a teraz problemy z wysyłaniem postów są podejrzane. Zwłaszcza dlatego, że ukazuje się wiele - dotyczących artykułów - fałszywych i negujących opinii postów, z którymi nie ma możliwości podjąć dyskusji. | |
| ||
|
Widzę że problem został rozwiązany... Już w ogóle nie ma opcji dodawania komentarzy | |
|
-- " Dosyć wojny! Dosyć! Dosyć! Dosyć! tak bardzo bym chciał tego dożyć ludzką ręką zburzyć twardy mur pokazać wrogom i zakopać w dół "
| ||
|
Mozesz mi prosze napisac gdzie takiej opcji nie ma ? | |
| ||
|
Przepraszam... to Opera mi zrobila psikusa bo tam naprawde nie widzialem tej opcji... wskoczylem na Mozille Firefox i takowa opcja byla... Pozdrawiam. | |
|
| ||
|
Nie ma sprawy. Ciesze sie ze nie ma juz problemu | |
| ||
|
Member Posts: 86 |
od samego początku nie mogę komentować ani w dziale video (jako pierwszy odpowiedzi już działają) ani w artykułach na stronie głównej - piszecie że coś jest z tym robione a to już trwa od kiedy jestem zarejestrowany | |
| ||
|
Member Posts: 11 |
Gdzie jest ten cały Pan Provider Systemu i ile mam mu dać w łapę byśmy mogli wstawiać komentarze? | |
|
-- I don't need no arms around me. I don't need no drugs to calm me.
| ||
|
Do tej pory nie mogę wstawiać komentarzy coś się ruszyło a propo tej sprawy? | |
| ||
|
Witam, nadal nie mam możliwości komentowania, pojawia się taki tekst jak na załączonym obrazku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d7af34004e36d683.html odrzuca mi też maile wysłane na adres redakcja@globalnaswiadomosc.com | |
| ||
|
Witam, nadal nie mam możliwości komentowania, pojawia się taki tekst jak na załączonym obrazku http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d7af34004e36d683.html odrzuca mi też maile wysłane na adres redakcja@globalnaswiadomosc.com | |
| ||
|
A stosujesz sie Wojtku do informacji zawartej pierwsej stronie ? Nie stosuj zadnych innych znakow, jak kropka i przecinek ! Sprobuj pisac do nas nas andrzej3838@hotmail.com | |
| ||
|
Member Posts: 1 |
Również posiadam ten problem | |
| ||
|
Marlenka - zadnych znakow oprocz kropek i przecinkow prosze to powinno byc dobrze. Sprobuj i jesli problem sie powtarza to daj znac | |
| ||
|
Member Posts: 3 |
To też nie pomaga, nie mogę komentować artykułów na stronie głównej. Forum łaskawsze jest i się daje. | |
| ||