| Forum Home > Hyde Park > Nowy dzial - Hyde Park | ||
|---|---|---|
|
Site Owner Posts: 159 |
Wszelkie dyskusje nie mieszczace sie w tematyce proponowanej przez forumowiczow, w innych dzialach, prosimy umieszczac w Hyde Parku. Opinie na temat wypowiedzi innych forumowiczow, takze prosimy zamieszczac tutaj. Wypowiedzi niewlasciwie zamieszczone beda przez nas przenoszone do Hyde Parku. Liczymy na Wasze zrozumienie. Pozdrawiamy, GlobalnaSwiadomosc.com | |
| ||
|
Member Posts: 70 |
List do corki sasiada...:D Zycie dalo mi przepiekny dar..moja juz dzis dorosla wspaniala i madra , delikatna i czula ,sliczna zielonooka corke. Nie ma dnia, zebysmy sobie nie porozmawialy przez "skype" i jest to piekne. Obie jestesmy vegankami i obie bardzo sie interesujemy rozwojem duchowym a wiec mamy sporo wspolnego. Jak to kochajaca mama, czasami podkreslalam jak bardzo ja kocham az nadszedl moment, kiedy mialam wrazenie ze swiat sie wali. Moja kochana corka powiedziala do mnie: "mamusiu, wcale mnie nie kochasz" ???? jak to, przeciez kocham. A moja corka na to:" a czy kochalabys mnie tak samo mocno gdybym byla corka sasiada?".... Mialo to miejsce 3 miesiace temu.
ANIU !!!!! Witaj moje kochane , sliczne i madre dziecko. Jestem mama i jako matka chcialam Cie prztulic i ucalowac i powiedziec, ze Cie kocham. Wprawdzie nie przyklejalam plasterkow na Twoje paluszki jak bylas mala, nie spiewalam Tobie kolysanek i nie czytalam bajek, ale widze w Tobie slicznego emanujacego miloscia zieloniutkiego Elfa. Kochasz zwierzeta i one kochaja Ciebie (:D...bo wiedza instyktownie, ze ich nie zjesz !). Tez mam super kota, wazy za duzo bo az 9 kilo, ale bardzo go kocham. Podziwiam Cie za Twoj takt, delikatnosc i bardzo madre podejcie do wielu tematow przwijajacych sie na tym forum. Mysle, ze jest bardzo wielu ludzi, ktorym jest trudno zrozumiec o co tak wlasciwie chodzi z tym rozwojem duchowym. Ludziom jest dosyc trudno wyjsc poza ten materialny swiat i zobaczyc, ze jedna prawdziwa wartosc to: milosc, radosc i pokoj. Moja sciezka zycia na razie nie prowadzi przez Holandie, tak sie sklada, ze raczej przez Indie....jestem na etapie szukania i nauki medytacji, co nie jest takie latwe. Moje sliczne i madre dziecko, co by ze mnie byla za matka, jesli bym nie dal Tobie "dobrej rady":wink:: pozostan taka piekna , jak juz jestes, uwierz starej matce, sa na swiecie Elfy i Krasnoludki, sa Duszki opiekuncze i przepiekne Energie na wysokich frekwencjach, ktore mozna prosic o pomoc . Zycie nie zawsze daje to, co sobie wymarzymy i zycie nie zawsze jest latwe. Ale najwazniejsze jest chyba to, zeby umiec podac sobie reke.
| |
|
-- Oddajcie Ziemie Ziemianom
| ||
|
Administrator Posts: 185 |
Dziekuje mamo | |
| ||