globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Nasze Przezycia > jak przechodziłem przez pasy , egzamin z prawka

krzysztof
Member

działo sie na poczatku lata 

szłem ulica   i   zamierzałem   przejsc  na druga strone    i  patrze  ze   po drugiej   stronie przechdziła  laska  w krutkiej sukience   a ze wiatrerek był to co ruz podwijał jej sukienke  i było widac   posladki   zaczołem  przechodzic i sie  na nia zagapiłem i gdy  zrobiłem 4 lub 5 kroków

to  usłuszałem w glowie bym zrobił  krok do tyłu   zamurowało mni i stanołem w miejscu  i nagle  straciłem  kontrole  nad ciałem   bo  noga sama dała o krok do tyłu  i jak to zrobiłem   to  cos mi migneło przed oczyma    i poczułem podmóch wiatru   spojzałem  w prawo  a to był  samochód co bliska mnie przejechał  i jak ten samochód   zobaczyłem to zaras  sie spociłem  ze strachu  

cały sie mokry sie zrobiłem , gdyby ktos  mi powiedzia  ze ze strachu mozna sie spocic to bym nie uwierzył 

a zdawałem na  prawko   7 raz podchodziłem  stres mnie zrzerał   i   miałem po tym   se już prawko odpuscic ,  zdalem plac  i wyjechałem juz  na miasto  i  straciłem kontrole nad ciałem 

co instruktor  mi kazał  to robiłem oprucz  2 polecen  c o  miałem  na  krzyzówce  skrecic   a potem zawrucic  to tego  nie wykonałem   a głos  dochodził  jakby  z  przytłumiony  za sciany

dojechalismy do  osrodka  i jak powiedział ze zdałem  to mnie pusciło  i znowu mnie strs wsioł

October 8, 2009 at 4:18 PM Flag Quote & Reply

krzysztof
Member

i jeszcze jedno zdarzenie 

raz jechałem  samochodem  i przed zakrętem   i kazał mi zwolnic do 40  zwolniłem i na samym łuku  wyskoczyła mi sarna   gdybym jechał  60  to by na mnie by wpadła  

October 15, 2009 at 5:36 AM Flag Quote & Reply

bury_82
Member

z tą sarną to sie zgodzę, jestem kierowcą zawodowym i nieraz miewam takie przeczucia, nie podam przykładu ale dokladnie tak jak piszesz coś mówi zwolnij, ty to robisz(nawet nie ty tylko samo sie robi) i nagle okazuje sie ze uniknołem wjechania w coś.

ja mam bardzo często cos takiego, coś robie, jestem zajęty zamyslony i nagle biorę telefon do ręki a on dzwoni, szczególnie jak zona dzwoni, nieraz już biore wciskam zadzwon a ona dzwoni, hmmm mysle ze wiele osób tak ma

--

oby moje dziecko żyło w innym świecie

November 4, 2009 at 12:14 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

111 views - 0 comments
244 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy