| Forum Home > Nasze Przezycia > jak przechodziłem przez pasy , egzamin z prawka | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 124 |
działo sie na poczatku lata szłem ulica i zamierzałem przejsc na druga strone i patrze ze po drugiej stronie przechdziła laska w krutkiej sukience a ze wiatrerek był to co ruz podwijał jej sukienke i było widac posladki zaczołem przechodzic i sie na nia zagapiłem i gdy zrobiłem 4 lub 5 kroków to usłuszałem w glowie bym zrobił krok do tyłu zamurowało mni i stanołem w miejscu i nagle straciłem kontrole nad ciałem bo noga sama dała o krok do tyłu i jak to zrobiłem to cos mi migneło przed oczyma i poczułem podmóch wiatru spojzałem w prawo a to był samochód co bliska mnie przejechał i jak ten samochód zobaczyłem to zaras sie spociłem ze strachu cały sie mokry sie zrobiłem , gdyby ktos mi powiedzia ze ze strachu mozna sie spocic to bym nie uwierzył a zdawałem na prawko 7 raz podchodziłem stres mnie zrzerał i miałem po tym se już prawko odpuscic , zdalem plac i wyjechałem juz na miasto i straciłem kontrole nad ciałem co instruktor mi kazał to robiłem oprucz 2 polecen c o miałem na krzyzówce skrecic a potem zawrucic to tego nie wykonałem a głos dochodził jakby z przytłumiony za sciany dojechalismy do osrodka i jak powiedział ze zdałem to mnie pusciło i znowu mnie strs wsioł | |
| ||
|
Member Posts: 124 |
i jeszcze jedno zdarzenie raz jechałem samochodem i przed zakrętem i kazał mi zwolnic do 40 zwolniłem i na samym łuku wyskoczyła mi sarna gdybym jechał 60 to by na mnie by wpadła
| |
| ||
|
Member Posts: 1 |
z tą sarną to sie zgodzę, jestem kierowcą zawodowym i nieraz miewam takie przeczucia, nie podam przykładu ale dokladnie tak jak piszesz coś mówi zwolnij, ty to robisz(nawet nie ty tylko samo sie robi) i nagle okazuje sie ze uniknołem wjechania w coś. ja mam bardzo często cos takiego, coś robie, jestem zajęty zamyslony i nagle biorę telefon do ręki a on dzwoni, szczególnie jak zona dzwoni, nieraz już biore wciskam zadzwon a ona dzwoni, hmmm mysle ze wiele osób tak ma | |
|
-- oby moje dziecko żyło w innym świecie
| ||