| Forum Home > Polityka i NWO > Nowa strategia czyli 102 % szans na zwycięstwo | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 233 |
Kochani, wątek ten zakładam bo sprawy nabrały tempa. Dużo ludzi zaczyna się niecierpliwić i nawołuje do działania. By para nie poszła w gwizdek (lub jeszcze coś gorszego | |
| ||
|
Member Posts: 194 |
No cóż z html czy css nie pomogę.Podręcznik przetrwania dobra rzecz taka pigułka łatwo by ją było rozsyłać i rozdawać.Przydało by się spotkać i tak czy siak bez względu na posunięte kroki | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Potrzebny zespol do tlumaczenia ksiazki o przetrwaniu roznych rodzajow ataku, glodu, wojny itd. mozecie ja sciagnac Idz po ksiazke Wyladujesz na stronie www.avaxhome.ws Jest tam pelno dobra wszelakiego. Korzystajac z wyszukiwarki mozesz znalezc duzo ciekawych publikacji. Tylko tam znalazlem ok 300 publikacji o NWO i innych walkach. Mam gdzies tez film o tym temacie. Zglaszajcie swoje propozycje. | |
| ||
|
ksiazka jaka umiescilem w poprzednim poscie jest SLABA. Ci amerykanie to jednak pojecia o partyzantce nie maja, a juz na pewno o systemie totalitarnym. Rozpoczynam wlasne prace. Pomoc/doping mile widziane | |
| ||
|
Member Posts: 21 |
Kolejny raz jestem za spotkanie jak najbardziej za, chyba zaloze osobny watek w tej sprawie. | |
| ||
|
Member Posts: 186 |
Do spotkania dość musi, bo sprawy nie mają się dobrze...w Irlandii pogrzebano nadzieję na suwerenność narodów i wolność jednostki, co za tym idzie... IV Rzesza wyłania się zza horyzontu, a lunatycy wciąż śnią snem kamiennym... http://pl.indymedia.org/pl/2009/09/47476.shtml dość ciekawa strona z informacjami "alter" z całego świata, dodatkowo ciekawe linki na strony o podobnej tematyce. Polecam. Pozdrawiam wszystkich użytkowników z GŚ, życzę milego weekendu i jednocześnie proszę o aktywniejszy udział na forum, bo ostatnio lipa jakaś...Ja wiem, że "...milczenie złotem" ale bez przesady - to już 3 dzień jak nic się nie dzieje tutaj!!!! | |
--
| ||
|
Member Posts: 22 |
Powód, a raczej powody do spotkania podane na tym topiku są bardzo istotne. Zgadzam się zarówno z argumentacją "Spiskowca" jak i "Koliny 1111". Wymieniajac się posiadaną wiedzą w sposób oczywisty zwiększamy własne szanse przetrwania w okolicznościach, które mogą niestety rychło nastąpić. Osobiście sądzę, że trzeba zwrócić się w kierunku wiedzy, która jest w posiadaniu rolników starej daty. W kierunku wiedzy zielarskiej naszych pradziadów (a głównie prababek). Miasta mogą łatwo stać się zbiorowymi mogiłami. Największe szanse będą mieli chyba ludzie, zamieszkujący zapadłe wsie i częstokroć samodzielnie wytwarzający żywność i lekarstwa dla samych siebie. Pozdrawiam wszystkich. | |
|
-- Furtian Waclaw Szkoła Filozoficzna Wyznawców Wiary w Inteligencję Czlowieka "Sekta im. Giordano Bruno"
| ||
|
Tylko spokoj i rozwaga moze nas uratowac.Musza powstac zespoly dowodcze/kierownicze bez ktorych kazda panika jest nie do uratowania. Prosze zwrocic uwage ,ze moznym tego swiata cholernie zalezy na wywolaniu SWIATOWEJ PANIKI i STRACHU,bowiem strach ludzi paralizuje a panika depcze ludzkie ciala !!! Potrzebni nam sa madrzy ludzie szczegolnie ci ktorzy mieli do czynienia z dowodzeniem i kierowaniem zespolami ludzkimi . Znamy pojecie "motlochu",znamy ludzkie zawolania i zachowania. W Pokoleniach powojennych zakodowano sposob reakcji na na radosc i bol ,wystarczy przesledzic zachowania ludzi mlodych (dzieci,mlodziez i nieco starsi) na wszelkich "show",wystepach artystycznych,imprezach ,meczach i stadnym bytowaniu - JEST PISK,WRZASK,SMIECH,PLACZ i PANIKA z okladaniem i biciem nawet samych siebie ! Socjotechnika zrobila z mozgami mlodych nie tylko pobudzenie do oklaskow ale kazdych innych zachowan niekontrolowanych.Do tego doszedl jeszcze odpowiedni sprzet eleltroniczny (swietlny i dzwiekowy),odpowiednie fale elektromagnetyczne oddzalywujace na mozgi ludzkie i ich zmysly (popatrzcie na uzycie sprzetu ostatnio w Pitsburgu USA w czasie szczytu i demonstracji G20). Mozna wiec sobie wyobrazic co sie wowczas bedzie dzialo. Tu potrzebne zdrowe i trzezwe umysly ,ktore odpowiedno pokieruja samoobrona przed uzbrojonymi po zeby "wielbladami" z oddzialow specjalnych i ich nowoczesnym sprzetem do kazdego oddzaialywania po napalm wlacznie. To juz nie tylko beda dlugie policyjne paly i gaz lzawiacy ale nowoczesne srodki tlumienia buntow . Tak samo gdy juz zostanie wywolana walka obronna przy uzyciu sprzetu/uzbrojenia jakie broniacy sie beda posiadali wg. swoich mozliwosci nalezy zwrocic uwage na odbicie uzbrojenia od atakujacych i obrocenie go przeciwko atakujacym - kto z was to potrafi,dla przykladu poprowadzic transporter czy czolg lub chociazby strzelac z broni maszynowej kiedy nawet w szkolach srednich zlikwidowano wczesniej Przysposobienie Obronne (PO) i nauke strzelania ze zwyklego KBKS-u. To wszystko mialo swe cele,ktore zostaly osiagniete i dzisiaj plebs jest bzbronny a na dodatek glupi co do zachowan w takich sytuacjach. O sprawy wyzywienia nie nalezy sie az tak nadto przejmowac ,zapasy zywnosci trzeba odebrac moznym tego swita i wczesniej czynic ku temu przygotowania z rozpoznaniem gdzie one sie znajduja - a wiec wszystkie szmuloszwabskie hurtownie na terenie w poblizu wszelkich supermarketow. Potem dopiero zaczniecie uprawiac wlasne rosliny zywnosciowe i hodowac kury a nie teraz kiedy was oblozono restrykcjami unijnymi i nie pozwola ci nawet piernac inna zywnoscia niz GMO bedaca w rekach globomasonow . Przygotowania winny isc natychmiast w parze ,ze szkoleniem i do tego wlasnie potrzebni nam sa ludzie wyzej wymienieni ,takich w Polsce jest pod dostatkiem a sa to byli wojskowi wyrzuceni z WP przy redukcji i rozbrojeniu polskiej armii droga pokojowa. POLSKA WOJSKA DO OBRONY WLASNEJ DZISIAJ NIEMA,ZOSTALI TYLKO ODPOWIEDNIO PRZESZKOLENI NAJEMNICY i OCHRANIARZE DUPY MOZNYCH TEGO SWIATA ! Rozwagi i powodzenia w dzialaniu zycze ! ZYCIE TO NIE GRY KOMPUTEROWE !!! mjr.w st.spocz. A.P. | |
| ||
|
Administrator Posts: 185 |
Gutek, przerazasz mnië. Nawolujesz do walki , nienawisci, przemocy... Jedyna droge jaka proponujesz to pozabijac wszystkich "zlych" i pozabierac im wszystko. Nastepnie na ich miejsce wstawic "dobrych i sprawiedliwych" Ty oceniasz kto jest "dobry" a kto "zly". Swiat ktory chcialbys stworzyc niczym,nawet w najmniejszym kawalku nie roznilby sie od tego jaki jest teraz. Najbardziej smuci mnie to ze takich ludzi jak ty, niestety jest wiecej. Ludzi ktorzy nie maja pokoju i milosci w swoich sercach, za to emanuja nienawiscia, zalem,strachem.... a tym tez mozna zarazac ludzi i tym samym prowadzic ich nieswiadomie do zguby.... | |
| ||
|
Member Posts: 235 |
To co aktualnie piszesz Gutek to jest nawolywanie do akcji zbrojnych. To jest nawolywanie do strzelania w imie czegos, wedlug Ciebie "dobrego". W calej historii swiata wiekszosc wojen byla prowadzona w imie jakiegos dobra, czy nawet Boga. Podstawowa taktyka rzadzacych jest wytwarzac przekonanie, ze sytuacja jest niestabilna i wrecz niebezpieczna, wbrew temu jak jest naprawde. Wlasnie akcje Policji w Pittsburghu to najwyrazniej pokazuja. Nie bylo zadnych zamieszek, a Policja mimo wszystko zachowywala sie agresywnie. Dzieki temu wszyscy moga zobaczyc jaka jest prawda. Gdyby studenci zaczeli tez byc agresywni, to wtedy trudno bylo poznac kto zaczal i o co w tym chodzi. Byla by to woda na mlyn rzadzacych. Ty namawiasz do czynnej walki i sugerujesz, ze reszta powinna Ciebie okrzyknac dowodca. Zaczynam miec watpliwosci dla kogo Ty Gutek pracujesz... Nawolujesz, upominasz i karcisz za biernosc, choc jak na razie robisz dokladnie to samo - pisujesz rozne rzeczy na roznych stronach internetowych. Wrecz nakazujesz innym podawac konkrety. Napisz wiec jakie akcje Ty przeprowadziles, co osiagnales ? Gdzie sa Twoje wartosci ? Np. patriotyzm: jak na razie to sidzisz sobie juz 20 lat za granica, grzejac sie w sloneczku Florydy i pobierajac pieniazki rzadu amerykanskiego. Powolujesz sie na Boga a ekskomunike uzywasz jako wartosci podkreslajacej Twoje osiagniecia na polu walki z kosciolem. My nawet nie wiemy, jak naporawde do tego doszlo. Moze powod byl calkiem inny ? Badz co badz byles oficerem w armii komunistycznej i przechodziles tam wieloletnie pranie mozgu. Twoj powod, dla ktorego jestes na bakier z kosciolem mogl byc calkiem inny... Czy czlowiek czystego serca - dobry czlowiek, bedzie nawolywal do walki i mordow ? Bedzie wporowadzal rozroznienia pomiedzy ludzmi ? Czy Jezus tak robil ? Powyzej dalem Ci przyklad jak latwo jest zdewaluowac wszystko i wszystkich. Sam sie o to prosisz swoimi postami i postawa w nich. Moja propozycja to - DAJ JUZ SPOKOJ. Okaz troche zyczliwosci i zrozumienia. Powinnismy sie informowac, wspierac i po to ta strona istnieje. Masz swoja strone, gdzie mozesz sobie nawolywac do czego chcesz, na wlasna odpowiedzialnosc. | |
| ||
|
Member Posts: 22 |
W żaden sposób nie podpisując się pod propozycją dziłań siłowych (przemocy) w stylu Gutka, pragnę zwrócić uwagę na zdroworozsądkową "warstwę" Jego wypowiedzi. Ogólny obraz polskiego społeczeństwa, sytuacji w jakiej się znalazło, jego własnej bierności i niskiej świadomości - jest niestety jak najbardziej prawidłowy. W ocenie sytacji międzynarodowej także się niestety nie myli, choć wolałbym, żeby właśnie tak było. Ponadto Jego opinia jest przecież zgodna z oglądem świata poprzez pryzmat serwisu "Globalna świadomość". Kolina1111 zaproponowała spotkanie... ...i to będzie najprostszy i najbardziej oczywisty test, czy Internauci związani z tym serwisem są zdolni do podjęcia jakichś działań - czy skończy się wyłącznie na gadaniu. Oczywiście, że jakikolwiek zbrojny opór musi skończyć się w aktualnych warunkach żałosną porażką. W takiej konfrontacji każdy z nas z osobna lub nawet wszyscy razem nie mamy nawet najmniejszych szans. Żeby przeciwstawić się nowoczesnej technologii zabijania i ogłupiania, "zioła babci" (o których pisałem) nie wystarczą. Na etapie rozwoju tego serwisu byłoby wielkim sukcesem, gdybyśmy zdobyli się na urworzenie fachowego zespołu do analizy powszechnie dostępnej informacji i propagandy. To już byłby sukces. Przecież są wsród nas fachowcy z róznych dziedzin ? Są ? ...czy nie ? Tacy ludzie mogliby weryfikować ekscytujące i często propagandowe informacje o zbawiennych zimnych fuzjach lub wynalazkach Tesli. ...a także o możliwości bojowego użycia głośników kierunkowych - która jest faktem. Ja mam podobną konstrukcję psychiczną do Gutka. ...i uważam, że albo coś rzeczywiście robimy, albo tylko sobie gadamy... Słowo też ma swoją siłę. Lekceważyć tej siły nie moża. ...ale pięść już nie raz i nie dwa skutecznie zamykała ludziom usta. Pomyślcie nieco o tym, dopóki Wasze usta jeszcze mówią. Dołączam pozdrowienia. | |
|
-- Furtian Waclaw Szkoła Filozoficzna Wyznawców Wiary w Inteligencję Czlowieka "Sekta im. Giordano Bruno"
| ||
|
Member Posts: 233 | Co jest ?! Nie widać Gutka wsrod membersow ! Zrezygnowal sam ? "Ktos" mu pomogl ? GUTEK WRACAJ !!! Jestes potrzebny ! | |
| ||
|
Member Posts: 48 |
Spiskowiec, mam trzy propozycje do PAKIETU RATUNKOWEGO:
1. Album z malarstwem Van Gogha, Rafaela i Leonarda 2. "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band " The Beatles koniecznie w wersji analogowej 3. "Pasja życia" Irvinga Stone'a
Możliwe niewielkie modyfikacje.
| |
|
-- Sławomir
| ||
|
Podpisuje sie pod twoja propozycja Slawek. Gutkowi bym podpowiedzial, aby dolozyl do swojego pakietu ratunkowego dobrego psychiatre. Gutku: Tu w Holandii nie jestesmy obywatelami 2-giej kategorii, wiec nie wiemy jak to jest. Stanowczo odzegnujemy sie do Twoich twierdzen dot. obowiazkow. Jestesmy przeciwni uzywaniu sily w jakiejkolwiek formie, choc nikomu tego nie wzbraniamy. Kazdy ma prawo decydowac za siebie. Nie zyczymy sobie aby byla ona na naszym Portalu w jakikowliek sposob promowana. Co do reszty - jako agent specjalny nizszej rangi musze leciec do swojego zwierzchnika i zapyta go o startegie na najblizesze 5 lat jesli chodzi o postepowanie z Toba. Mam nadzieje, ze skonsultowal juz wszystkie globalne dzialania dotyczace Gutka Niesamowitego i bedzie mogl mi przekazac instrukcje (carramba) | |
| ||
|
Member Posts: 70 |
Ostatnie slowo do Gustawa: Przykro mi bardzo, ze zarzucasz nam brak wszystkich pieknych cech jak: braterstwo, wzajemna tolerancja,przyjazn, akceptacja i wrecz nie-polskosc. Traktujsz NAS jak ludzi bez najmniejszej wiedzy i bez ukochanych przez Ciebie szlifow oficerskich. Zaslaniasz sie doswiadczeniem zyciowym i wiekiem. Czy nigdy nie przyszlo Tobie do glowy, ze maze np.ja jestem zaledwie pare lat mlodsza od Ciebie i mam zyciowe doswiadczenie. Nie macham nikomu przed oczami moim wyksztalceniem i wiedza czy patriotyzmem. Brat mojej ukochanej Babci byl oficerem i adjutantem Pilsudzkiego. Jest pochowany na Wawelu. W mojej rodzinie byli i sa ciekawi ludzie ale byli tez i tacy, za ktorych sie wstydzimy (Mieczyslaw Rakowski). Jak widzisz jestem z rodziny o bardzo polskich tradycjach. Wiec moze Gustawi najwyzszy czas bys przestal wycierac sobie "geby" wojskowoscia i oficeryzmem a zaakceptowal, ze na tym forum nie zyczymy sobie nienawisci, nietolerancji, wytykania palcami i pieniactwa. W zyciu mozna znalezc piekne strony, jesli sobie uswiadomimy, kto i dlaczego podzielil ten swiat w taki nieprzyjemny sposob. A tak na marginesie: latwo jest byc patriota, kiedy jest sie daleko od kraju. | |
|
-- Oddajcie Ziemie Ziemianom
| ||
|
Jestem oficerem rezerwy naszej "dzielnej" Marynarki Wojennej RP i jakoś nie rajcują mnie teksty Gutka typu "JA STARY ŻOŁNIEŻ" - to tylko wskazuje na to, że koleś ma straszne kompleksy...Pewnie w Stanach imał się zawodów z niszy społecznej, żeby się utrzymać jako polski emigrant i nie raz dano mu do zrozumienia co myślą o Polakach... | |
--
| ||
|
Choć z drugiej strony...to przekorne co teraz powiem, ale koleś wzbudza we mnie dużo sympatii i wprowadza trochę "kolorytu" w tych naszych dyskusjach i chyba miałbym małą załamkę, gdyby nagle opuścił nasz portal... | |
--
| ||
|
Nie martwcie sie i nie przejmujcie mna - raz staremu smierc ! Kto nie zgdza sie z moim mysleniem to przeciez moze mnie omijac,ignorowac,nie czytac,nie dyskutowac ze mna . Administracja moze mnie blokowac,kasowac posty ,zostawiac nawet posty tych ,ktorzy mnie opluwaja - mnie to nie boli ,a daje rozpoznanie kto kim jest. Prosze jednak pamietac,ze kazde zlo ma lustrzane odbicie . Na wielu forach gdzie wzbroniono mi wstepu pozostal im wielki niesmak i samotnosc ,te fora umieraja "smiercia naturalna",tam nie ma dyskusji lub jest ona jednokierunkowa .Sa juz i takie gdzie pisze jedna ,dwie osoby "sobie a muzom" i maja satysfakcje ,ze oto tylko ich linia myslenia i postepowania jest sluszna. Wspominasz o Pilsudskim ? Juz na samo to nazwisko kazdemu OFICEROWI POLSKIEMU ZACISKA SIE PIESC ! Prosze nie powolywac sie na jakies powiazania ze ZDRAJCAMI POLSKI ! Prosze rowniez pamietac,ze na zadna litosc od nikogo nie oczekuje ,wiem dobrze na co stac ludzi .Ktos tu "kolezensko" wspomina szyderczo jakie prace wykonywalem po zlozeniu na wlasna prosbe munduru oficera LWP w Polsce i w USA - otoz "przyjacielu ,wiedz o tym,ze ZADNA PRACA NIE HANBI ! Klmastwo i zlodziejstwo TAK ,zas ZDRADA PROWADZI DO PIEKLA !!! Pozwolisz administracjo,ze jeszcze tu WAS pogoszcze ,bo LUDZIOM SZCZEGOLNIE TERAZ POTRZEBA PRAWDY gdy SWIATEM RZADZI ANTYCHRYST i JEGO SLUDZY . | |
| ||
|
Gutek, Powolujesz sie na wiare i biblie. My wymieniamy sie tutaj opiniami i staramy sie byc mili dla siebie. W tym nie ma nic zlego. Ty stawisz sprawe w taki oto sposob sposob: albo moja prawda, albo zlo i klamstwo.Tak jakbys mial licencje na jedyna prawde. Czy Ty nie widzisz, ze to jest brak zwyklej kultury i ze rozpiera Cie pycha ? jak juz sie powolujesz na biblie, to wiedz ze pycha jest jednmy z najgorszych grzechow.... Obys sie nie zdziwil w zaswiatach jak sie okaze, ze jest tam goraco i chodza tam jakies dziwne istotki z rogami i ogonkami... | |
| ||
|
Jezeli szanujesz Biblie to pisz ja z duzej litery. Jezeli wierzysz w Boga to nigdy go nie wykorzystuj do niecnych celow . Jezeli kochasz ludzi ,to nie rob im zadnej krzywdy . Czy sie rozumiemy Panie Administratorze ? Teraz juz inaczej . Po czym sadzisz,ze rozpiera mnie pycha ,dlaczego "odwracasz kota" ? Jestem zwyklym starym emerytowanym czlowiekiem - obawiasz sie,ze tobie lub innym robie krzywde,gdy ludziom otwieram oczy na rzeczywistosc ??? Czy ja komus robie wode z mozgu ,pisze nieprawde ,zarzucam was klamstwami ??? Sadzisz,ze Polacy to durne goje i to do konca mozna im wciskac propagandowy kit . Wydaje mi sie ,ze przy jednym ogniu chcecie swym portalem upiec dwie pieczenie i w dosc wyrafinowany sposob - siejac strach a jednoczesnie znieczulajac ludzi (czytelnikow) odpowiednim ukierunkowywaniem robiac przy tym rozpoznanie zachowan,czyli SONDA ! Maskujac winnych tego o czym sami piszecie i pokazujecie. Czy to aby nie nazywa sie perfidnoscia,czy to nie krzyk "lapaj zlodzieja" bedac nim samym ??? Obawiam sie,ze to chyba przeze mnie zamkna Wam ten portal i cala sprawa "sie rypnie" . No bo jak w koncu tego "gutka" stlumic i wyciszyc,wzbudzic w nim milosierdzie,litosc i milosc (przy tym nauczyc medytacji,.moze wtedy zmieknie ?) ,przeciez to jakis nawiedziony,moze ciemnogrod.moher lub poprostu wariat ? Wy tu tak sie trudzicie ,pokazujecie ,tracicie swoj cenny czas aby ludzi odpowiednio uformowac a tu jakis pyszalek "gutek" chce walczyc z.... - no wlasnie Z KIM ????????????????? Tym razem to Polacy przechytrza swoich wrogow i nie dadza sie nabrac na dwie twarze (jedna dla wybranych druga dla polskich gojow) . Dajesz dalej "gutkowi" popisac Andrew2 czy juz zamykasz mu usta ??? | |
| ||