| Forum Home > Polityka i NWO > Chemtrails Szczecin 18 i 19 09 2009 | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 233 |
uważajcie w innych miastach też to sie może teraz pojawić !!! Mam dużo zdjęć, przygotowuję publikację, wypatrujcie 2 samolotów, zaczynają od znaku krzyża, a potem smugi tworzą szachownicę. Potem to gówno tworzy zawiesinę w powietrzu, po kilku godzinach na dworze strzeliły mi zatoki.... Zabierz dzieci z dworu, sam też nie przebywaj na dworzu. Długo(u mnie 2 dzień) utrzymuje sie w powietrzu, nie daje zbudować się chmurom. Niech ktoś podpowie jak to opublikować, mam około 100 zdjęć, każde 1,5 Mb. Pomoc mile widziana. | |
| ||
|
Member Posts: 194 |
Poleacam program http://www.irfanview.com/ darmowy i prosty jak już otworzysz fotkę naciszkasz ctrl+r i gwarantuje ci ze skumasz jak pomniejszyć fotkę | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Member Posts: 9 |
W tych dniach (18-19.09.2009) smugi pojawiły się również na Lubelszczyźnie. Ale zwróciłem na nie uwagę już 10.09.2009 od tamtego dnia pojawiały się chyba codziennie oprócz 11.09.2009 bo tego dnia nad całym miastem i okolicą wisiała nie zmieniając prawie kształtu i położenia wielka półprzepuszczalna chmura taka sama jak te powstające ze smug. Z moich obserwacji wynikło że największa kulminacja oprysków wystąpiła wczoraj (niedziela 20.09.2009) Rano w sobotę na niebie mnóstwo już rozproszonych wyjątkowo regularnie rozsianych smug, potem cały dzień samoloty dodawały smugę to tu to tam. Tego dnia zauważyłem też że jedna wyjątkowo rozszerzająca się smuga, po przejściu pod słońce rzucała tęczowe refleksy. W niedzielę natomiast smugowanie jakby przybrało na sile od rana samoloty latały w te i z powrotem. Rozglądając się po niebie chwilami mogłem naliczyć kilkadziesiąt krótszych i dłuższych pasm. Całe niebo na południe jakieś 30-40km od Lublina pokryte było mlecznym kożuchem. Pierwszy raz widziałem „X” powstały z odbicia toru lotu samolotów w środkowym punkcie tegoż „x-a”, oraz mnóstwo nawrotów pod kontem ponad 45 stopni. Też mam trochę fotek z amatorskiej cyfrówki. Umieszczanie na forum setek zdjęć smug, chyba nie ma większego sensu, skoro chyba każdy może je obserwować na żywo. Proponuję wybierać tylko te najciekawsze, fajnie by było jakby ktoś postarał się o zbliżenia tych „samolotów pasażerskich” w dobrym teleobiektywie, ja niestety takim sprzętem nie dysponuję. | |
| ||
|
Mam Amatorski ale porządny sprzęt, będe próbował. | |
|
| ||
|
Zrobienie zdjecia samolotom to marzenie scietej glowy. Lataja na 10 km. Potrzebujesz obiektywu o dlugosci 1 m, albo lepiej. Lepiej zaczaic sie na lotnisku. Zdjecia ze szczecina tutaj Zobacz Szczecin | |
| ||
|
Member Posts: 76 |
Czy mi się wydaje, czy ja widzę aukcje na allegro. Oo'
http://www.youtube.com/watch?v=6Yk_fnLMnzc&feature=related -macie, fajniejsze niż fotki. | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Temat nam się wydaje w miarę nowy http://www.youtube.com/watch?v=6FO4GHBu_Hs&feature=related Ale to na youtube jest od 1 III 2008 | |
|
| ||
|
7 (?) ,8 i 9 pazdziernika znow sa nad Szczecinem. Tym razem dziwnie bo ponad normalnymi chmurami. Niem wiem czy byly dwa samoloty, czy tylko jeden bo smugi byly rzadkie. Ale i tak sie "rozlewaly" . To gowno od zwyklej smugi odroznisz bo tworzy "mglawice". Zwykla smuga nigdy taka nie jest. Bardzo dlugo wisi w powietrzu. Pieka oczy i puszczaja zatoki. Raczej nie wypuszczaj dzieci na dwor. | |
| ||
|
Member Posts: 14 |
ale po co oni to robia?
przeciez piloci musza byc tego swiadomi wiec nie rozumiem dlaczego?
u mnie tez dzisiaj chyba to bylo mimo ladnej pogody nie czulem sie dobrze | |
| ||
|
Member Posts: 14 |
poza tym ktos musi temu zapobiec? czemu nikt nic z tym nie robi? | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
obserwuje chemitrials we wloszech od okolo 20 miesiecy, nie bylo ich nigdy tak duzo jak w ostatnich 3 m-cach. czy ktos zauwazyl podobny fenomen, czy to tylko objawy paranoi??? | |
--
| ||
|
Member Posts: 76 |
To są objawy zbiorowej paranoi, bo u mnie jest mniej więcej podobnie, bo od września jest znacznie więcej tego ;-) | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Opisujcie dokladnie (nawet zbyt dokladnie) swoje obserwacje (moze przyda sie przyszlym pokoleniom do wyjasnienia prawdy ;). Dalem ciala 18 wrzesnia. Wtedy w Szczecinie byla 10 tys manifestacja zwiazkowcow. Probowalem zainteresowac sprawa (bardzo delikatnie) fotoreporterow i ekipy TV. Rozmawialem z chlopakiem z Holandii (pracowal jako kamerzysta nie wiem dla kogo) blondyn, ubrany i fryzura jak surfer, jasna grubo tkana koszula, broda. Jest widoczny na materialach TVP gdy przechodzi przed siedziba PO w Alei JP II, chwile przed tym jak posel Nitras dostal deska w twarz. W ekipie TVN byla bardzo niska , mloda dziewczyna z dlugimi wlosami farbowanymi na rudo, miala kamerzyste , wysokiego, ogolonego na (prawie?) lyso mlodego chlopaka. Bylo jeszcze kilku fotoreporterow. Dwoch (?) probowalo na moja prosbe zrobic zdjecia samolotom. Jesli byles na tej manifestacji i robiles zdjecia, lub byl na niej twoj znajomy masz tysiace zdjec chemtrails. Wszystko widoczne jak na dloni. Wtedy trzeba bylo rozeslac pisma do wszystkich central zwiazkowych. Kto rozsiewa cos nad glowami manifestujacego tlumu ? Nie przekonuje mnie proba wywolania opadow. Po tym zabiegu nie bylo zadnego deszczu. Teraz rozsiewaja ponad normalnymi chmurami. Dlatego ciezko zauwazyc. Widac tylko pojedyncze smugi. ALE, ZAWSZE widac KRZYZ, potem drugi itd. To gowno dziwnie sie rozlewa. Tworzy "mglawice". Bardzo latwo to rozpoznasz. Czy rozsiewaja tylko nad duzymi miastami ? Czy nad malymi miejscowosciami tez to widzicie ? | |
| ||
|
Member Posts: 42 |
mieszkam w 50 tysiecznym miasteczku na wschodnim wybrzerzu wloch, w zeszlym tygodniu bylem w rzymie i bari, wydaje mi sie ze nie bylo wielkiej roznicy w rozpylaniu. | |
--
| ||
|
Member Posts: 186 |
mieszkam w 30 tyś miasteczku w Holadii, i dzisiaj od rana "siali" na niebieskim niebie tak, że do południa, błękit zamienił się w szarość i to tylko od tegoż właśnie g....a!!! Wiem , bo pracuję na swieżym powietrzu, więć obserwuję codziennie, mieszkam 25 km od Amsterdamu... | |
--
| ||