| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Szukam kolegi (LUBLIN) żeby spotkać się na żywo | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 9 |
Jeśli cechują Cię poniższe punkty (lub znaczna ich część): | |
| ||
|
Member Posts: 76 |
Nawet jakbym chciała to nie da się wszystkiego zaznaczyć Bo to sie naprzykład wyklucza 1. Nastawiony do życia antykonsumpcyjnie (popierasz zasadę aby żyć na nieco niższym poziomie materialnym niż mógłbyś sobie na to pozwolić i nie przekraczać ogólnego poziomu życia społeczeństwa). 3. Potrafisz być oszczędny i chciałbyś zdobyć bogactwo w celu swobodnej realizacji ambitnych planów życiowych. Wymagający ''trochę'' jesteś, uważaj żebyś nie przegapił jakiejś perełki. | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Member Posts: 9 |
Tu się nic nie wyklucza. Jako przykład mogę podać historię pewniej staruszki Marianny Miletich zmarłej w 1997 roku w swojej rodzinnej wsi Kraszewice. Nikt ze znajomych i sąsiadów się nie spodziewał, że ta skromnie żyjąca kobieta była milionerką. W testamencie zapisała gminie okrągły milion dolarów. | |
| ||
|
Member Posts: 194 |
Na początku wymieniałeś bardzo ogólnikowo potem troche przegiołeś ale tylko trochę.Ja jestem z okolic Katowic i zrobiłem tez post odnośnie możliwych spotkań z tym, że strikte skierowałem się do swojej umiejętności a dokładnie wprowadzania do biblioteki poprzednich wcieleń.W miarę doświadczeń zauważyłem że samo "biblioteka" by wystarczyło | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
£4zik kurde, a dalej się nie dało? Jakby chociaż to był Kraków to ja bym się chętnie spotkała chociażby żeby pogadać | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Ale do Krakowa to ja się mogę szybko dotransportować z tym że nie mam żadnej mety aby na spokojnie zrobić wprowadzenie ;/
Ariano nie peniaj dopiero co z Bartem spotkałem się w Poznaniu ale to był Niesamowity "przypadek"
Znasz przysłowie : dla chcącego nie ma nic trudnego.
Zawsze sa 4 opcje [:)]
Ja --> Tarnów
Ty--> Katowice
My --> Kraków bądź okolice
My--> skype ale tu jest kilka niewiadomych odnośnie mojego łącza.Z tym że pogadać zawsze można, bo wprowadzać ludzi wolę z bliska ( mam większą kontrolę że wszystko pójdzie BEZPIECZNIE!!!
Ponieważ to jest igranie z ludzkim umysłem , wystarczy że ja miałem rewelacje XD dobra nie strasze [:P]
Przede wszystkim podejście profesionalne [;)]
| |
|
| ||
|
£4zik, Ty sie o mój umysł nie martw, prędzej nic nie zrobisz niż popsujesz. Ale to stanowczo nie są historie na to forum. Teraz jak sobie tak kminię a propo "przypadków" to w sumie od jakiegoś czasu myślę żeby odwiedzić znajomego, który mieszka niedaleko Katowic, więc.... ''zaliczyłabym" dwóch za jednym razem... Przepraszam, jestem okropna, nie mogłam się powstrzymać żeby to tak ująć | |
|
| ||
|
Spoko ^^ ubawiłęm sie czytając to.Czasem trzeba trochę luzu zwłąszcza jak się ciągnie jakieś trudne tematy tak jak tu na forum.Równie dobrze ja mogę odkreślić Ciebie na nie istiejącej liscie wprowadzonych przeze mnie osób ;p.Ale tak poważnie teraz odczuwam presję czasu więc ogłosiłem się z tym oficjalnie.Najwidoczniej musze zrobić jak najwięcej.Albo nastał poprostu czas gdzie najwięcej da się zrobić.Dalej to już nie zależy odemnie. Gorąco Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów I Nawołuje Do Dobrej Walki! | |
|
| ||