globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > Szukam kolegi (LUBLIN) żeby spotkać się na żywo

Rolnik87
Member

Jeśli cechują Cię poniższe punkty (lub znaczna ich część):
1. Nastawiony do życia antykonsumpcyjnie (popierasz zasadę aby żyć na nieco niższym poziomie materialnym niż mógłbyś sobie na to pozwolić i nie przekraczać ogólnego poziomu życia społeczeństwa).
2. Nie przykładasz zbytniej wagi do spraw z życia codziennego i z nimi związanych problemów.
3. Potrafisz być oszczędny i chciałbyś zdobyć bogactwo w celu swobodnej realizacji ambitnych planów życiowych.
4. Nie wierzysz we wszystko co mówią w telewizji.
5. Interesują cię rzeczy, o których się oficjalnie nie mówi.
6. Jesteś zorientowany w podstawach nauk przyrodniczych – rozumiesz podstawowe zjawiska zachodzące w fizyce i chemii.
7. Interesuje cię ekonomia lub ogrody.
8. Potrafisz spojrzeć na wszystko (a szczególnie na to co jest związane z tobą lub twoją rodziną) obiektywnie, z perspektywy „otaczającego świat powietrza”.
9. Nie identyfikujesz się z żadną religią, frakcją polityczną czy grupą społeczną.
10. Uważasz że świat zmierza (czyt. jest prowadzony przez bliżej nieokreślonych ludzi) w niewłaściwym kierunku.
11. Chciałbyś zrobić coś co cię przerasta, nie dla zysku a dla korzyści.
12. Wiesz o rzeczach o których nie warto rozmawiać ze „zwykłymi ludźmi”.
13. Czujesz się słaby jako jednostka.
14. Chciałbyś mieć kogoś zaufanego, z kim można wymieniać wartościowe informacje, uzgadniać jednoznaczne poglądy, czy nawiązać wszechstronną współpracę.
15. Chciałbyś pracować tylko dla wyznaczonych sobie celów, a nie dla pieniędzy.
16. Mieszkasz w okolicach Lublina lub Bychawy.
17. Nie bierzesz leków przeciwbólowych.
18. Uważasz że celem twojego życia nie jest prokreacja i odegranie typowej roli w społeczeństwie (szkoła, praca, rodzina, kariera, wczasy wypoczynkowe, utęskniona emerytura)
19. Nie kręcą cię typowe spotkania towarzyskie (gadka-szmatka o wszystkim i o niczym, muzyka, alkohol, rozrywka).
20. Miewasz utopijne marzenia.
       … to skontaktuj się ze mną. Mój e-mail to metrkilogram@wp.pl, mam na imię Karol i mam 22 lata. W pojedynkę świata nie zmienisz. Nie jeden chciał zrobić coś dla dobra ludzkości, lecz ludzkość okazała się nie dobra. Może warto zrobić coś dla własnego dobra, a ludzi tylko nieco zmienić.

September 17, 2009 at 4:56 PM Flag Quote & Reply

ariana
Member

Nawet jakbym chciała to nie da się wszystkiego zaznaczyć :D

Bo to sie naprzykład wyklucza :)

1. Nastawiony do życia antykonsumpcyjnie (popierasz zasadę aby żyć na nieco  niższym poziomie materialnym niż mógłbyś sobie na to pozwolić i nie przekraczać ogólnego poziomu życia społeczeństwa).

3. Potrafisz być oszczędny i chciałbyś zdobyć bogactwo w celu swobodnej realizacji ambitnych planów życiowych.

Wymagający ''trochę'' jesteś, uważaj żebyś nie przegapił jakiejś perełki.  :) Pozdrawiam

--

I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu.

Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.

September 17, 2009 at 6:47 PM Flag Quote & Reply

Rolnik87
Member

Tu się nic nie wyklucza. Jako przykład mogę podać historię pewniej staruszki Marianny Miletich zmarłej w 1997 roku w swojej rodzinnej wsi Kraszewice. Nikt ze znajomych i sąsiadów się nie spodziewał, że ta skromnie żyjąca kobieta była milionerką. W testamencie zapisała gminie okrągły milion dolarów.

September 18, 2009 at 3:58 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Na początku wymieniałeś bardzo ogólnikowo potem troche przegiołeś ale tylko trochę.Ja jestem z okolic Katowic i zrobiłem tez post odnośnie możliwych spotkań z tym, że strikte skierowałem się do swojej umiejętności a dokładnie wprowadzania do biblioteki poprzednich wcieleń.W miarę doświadczeń zauważyłem że samo "biblioteka" by wystarczyło :)  ale jakoś brak odzewu co mnie NIESAMOWICIE zdziwiło.No ale cóż...

--

Si vis pacem para bellum

September 18, 2009 at 4:31 PM Flag Quote & Reply

ariana
Member

£4zik kurde, a dalej się nie dało? Jakby chociaż to był Kraków to ja bym się chętnie spotkała chociażby żeby pogadać :D Jestem spod Tarnowa do Katowic mi nie śpieszno więc co się dziwisz :P

--

I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu.

Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.

September 18, 2009 at 4:38 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Ale do Krakowa to ja się mogę szybko dotransportować z tym że nie mam żadnej mety aby na spokojnie zrobić wprowadzenie ;/

Ariano nie peniaj dopiero co z Bartem spotkałem się w Poznaniu ale to był Niesamowity "przypadek"

Znasz przysłowie : dla chcącego nie ma nic trudnego.

Zawsze sa 4 opcje [:)]

Ja --> Tarnów

Ty--> Katowice

My --> Kraków bądź okolice

My--> skype ale tu jest kilka niewiadomych odnośnie mojego łącza.Z tym że pogadać zawsze można, bo wprowadzać ludzi wolę z bliska ( mam większą kontrolę że wszystko pójdzie BEZPIECZNIE!!!

Ponieważ to jest igranie z ludzkim umysłem , wystarczy że ja miałem rewelacje XD dobra nie strasze  [:P]  

Przede wszystkim podejście profesionalne [;)]

--

Si vis pacem para bellum

September 18, 2009 at 5:00 PM Flag Quote & Reply

ariana
Member

£4zik, Ty sie o mój umysł nie martw, prędzej nic nie zrobisz niż popsujesz. Ale to stanowczo nie są historie na to forum. :P

Teraz jak sobie tak kminię a propo "przypadków" to w sumie od jakiegoś czasu myślę żeby odwiedzić znajomego, który mieszka niedaleko Katowic, więc.... ''zaliczyłabym" dwóch za jednym razem... Przepraszam, jestem okropna, nie mogłam się powstrzymać żeby to tak ująć :D Bądź co bądź to troszkę dalsza przyszłość ;-)

--

September 18, 2009 at 5:39 PM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Spoko ^^ ubawiłęm sie czytając to.Czasem trzeba trochę luzu zwłąszcza jak się ciągnie jakieś trudne tematy tak jak tu na forum.Równie dobrze ja mogę odkreślić Ciebie na nie istiejącej liscie wprowadzonych przeze mnie osób ;p.Ale tak poważnie teraz odczuwam presję czasu więc ogłosiłem się z tym oficjalnie.Najwidoczniej musze zrobić jak najwięcej.Albo nastał poprostu czas gdzie najwięcej da się zrobić.Dalej to już nie zależy odemnie.

Gorąco Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów I Nawołuje Do Dobrej Walki!

--

Si vis pacem para bellum

September 19, 2009 at 11:01 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

111 views - 0 comments
244 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy