| Forum Home > Medytacja i swiadomosc > Biblioteka poprzednich wcieleń | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 194 |
Jest to zalążek ale zaczynam Jeżeli ktoś jest z okolic Katowic ewentualnie z niewiele dalszej okolicy.To możemy się jakoś umówić. Dopiero co mieliśmy okazję spotkać się z Bartem co oczywiście było "Przypadkiem" Udało się i oboje byliśmy z tego zadowoleni. | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Info dla ludzi z zagranicy: Muszę przetestować jak na moim nowym łączu by chodził Skype. I wtedy też można pomyśleć z tym, że jest niezaprzeczalnie ciężej. Na razie dwie osoby przeżyły
| |
|
| ||
|
Member Posts: 76 |
£4zik gratulacje! 2 osoby przeżyły, ale zapomniałeś dodać na ile ''testowanych'' osób ;-)
Ogólnie to już w paru tematach ''pospamowaliśmy'' tymi propozycjami spotkania itp. Wrypie się więc i tu.. i może tu z tym zostańmy Spotkania spotkaniami - wielkiego odzewu nie ma. Póki co można się wymienić jakimiś kontaktami typu gg/spik/skype, a jakby znaleźli się inni chętni na ''pogaduszki'' poza forumowe to robić konferencje, czy to na skypie czy jakimś chacie. Zawsze to jakiś inny klimat ;-) A potem pomyśleć dalej. Z moimi dawnymi znajomymi mieliśmy taki chat. Spotykaliśmy się tam raz na jakiś czas, bo na żywo to mogliśmy sobie pozwolić tylko co parę miesięcy niestety. Niemniej udawało się zrobić coś konstruktywnego wtedy Jakby co - 874519 moje gg | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
£4zik jeśli to nie problem to może zagadaj kiedyś na mój numer. | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Member Posts: 186 |
£4zik i Ariana. Chętnie skorzystałbym z biblioteki poprzednich wcieleń, zaoszczędziło by mi to pewnie mnóstwa kłopotów doczesnych...Szczerze - wierzę w sprawy o których mówicie, sam ocieram się cały czas o coś...ufff...wzniosłego w moim życiu...szkoda gadać...Fakt jest taki, że to o czym mówicie, stany świadomości w jakich sie znajdowaliście są dla mnie kompletną abstrakcją i ciężko się o tym czyta nie przeżywszy czegoś podobnego choć raz...No chyba, że "tripy" po grzybkach z Amsterdamu też się liczą...to co innego hihi... | |
--
| ||
|
Kolina zdania się podzielają,większość osób mówi, że rzeczywistość Tam była tak realna i namacalna, ktoś mi kiedyś stwierdził, że jak w obrazie SalvadoraDali ( 1 osoba) albo Alicja w krainie czarów tez 1 osoba. Ariano Ciężko mi powiedzieć ale różnych osób minimalnie było by 70-80 z tego ok 30% były towielokrotne wprowadzenia od 5 do 10 razy. Metoda nigdy nie była”testowana” nie było takiej konieczność od początku była po prostu skuteczną praktyką. Podstawowe zmiany weszły szybko na samym początku, a potem była to już tylko praktyka iszlif. Mój Skype to L4zik777 zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do dyskusji. Wcześniej informujcie na gg 5305490 bo muszę podpiąć mic i słuchawki Albo email L4zik777@gmail.com Pozdro
| |
|
| ||
|
Kolina, a z ciekawości - skąd jesteś? Jeśli można spytać - przynajmniej z jakiego województwa ;-) | |
|
| ||
|
Kolina a skąd jesteś?? | |
|
| ||
|
Pochodzę z wielkopolski, ale teraz mieszkam w Holandii, choć dojrzewa we mnie myśl, żeby już wracać... | |
--
| ||
|
No troche kapa z tymi odległościami.Bo do takiego Tarnowa to Ja mogę sobie wycieczkę zrobić.Ewętualnie czy Ktoś z Forum jest z okolic Tarnowa. Dla mnie to jest 150km więc też przedefiniujcie słowo okolica | |
|
| ||
|
Member Posts: 19 |
Witam Wasze forum i polece Wam wprowadzenie do Biblioteki przez L4zika. Jest to forma lekkiej, swiadomej hipnozy. Zadziwiajaco lekkiej, ale skutecznej, bo moje wizje byly konkretne. Wizje sa odpowiednikiem stopnia zaawansowania duchowego. U mnie nie odczuwalem potrzeby wchodzenia do poprzednich inkarnacji. Za to dostalem wizje swiatla/komunikacje z czysta energia. Bylo to cos bardziej z 6 wymiaru, bo komunikowalo sie za pomoca wiekszego lub mniejszego usmiechu swiatlem. Az mi lzy polecialy.
L4zik przyjechal do Poznania na szkolenie z pracy. Dzieki temu moglismy sie spotkac. Jak sie pozniej okazalo to to szkolenie wyniklo TYLKO PO TO ABYSMY SIE SPOTKALI. I jeszcze z jedna osoba. Jest to typowy przyklad zrzadzenia losu. | |
| ||
|
Przyznam że Bert była bardzo ciekawymi inspirującym przypadkiem. Dało mi to również potwierdzenie iż dobrze robie wprowadzając ludzi. Zgodzę się że „światło”było z 6 gęstości. Sam odczułem to bardzo pozytywnie. Często jednak ludzie odnajdują te inkarnacje albo to one odnajdują ich i moim zdaniem jest to sposób ma oczyszczenie się z pewnych tragicznych „wspomnień”.To co przeżyłeś tam Bert jest swoistym wyjaśnieniem Ciebie i Twojego poziomu duchowego. Jesteś 1 numerologiczną ale jesteś już nastawiony na nowe życie.Pozdrawiam i zapraszam
| |
|
| ||
|
Member Posts: 7 |
Witam wszystkich, jako początkujący | |
| ||
|
Wiem o Ventrilo. Zajebisty programik do gier sieciowych. Ale do wprowadzenia absolutnie się nie nadaje ponieważ aby móić trzeba naciskać przycisk. Mieliśmy się spotkać i poznać , a znajomość sie utrzymuje ;] i z Bertem i z Tobą mam stały kontakt | |
|
| ||
|
W sumie racja... ale to jednak byc musi na zywo... bynajmniej tak byc powinno, wieksza szansa na powodzenie... dobrze by bylo sie tam "wybrac"... | |
| ||
|
Wiesz że Cię niedułgo wprowadzę to nie pękaj ;p | |
|
| ||
|
wiem wiem... tylko kiedy... szczerze? chciałbym to już wiedzieć... obym tylko się dowiedział dobrych rzeczy... a teraz czas do pracy rodacy | |
| ||
|
Member Posts: 19 |
Camelio, nie chciej wyprzedzać faktów. Twoje poprzednie wcielenia mogły być drastyczne. Jest podobno wielką łaską zapomnieć o tym i działać od nowa. Jeśli Cię to tak ciekawi to popatrz na siebie, nad czym pracujesz, z czym się borykasz, a zobaczysz jaką lekcję teraz odrabiasz. Zrobiłeś ogromne kroki dowiadując sie i akceptując naszą rzeczywistość. L4zik wprowadzi Cię gdy przyjdzie czas, a Ty po prostu bądź sobą.
| |
| ||
|
Bert bardzo Cię lubię i szanuję aczkolwiek przesadziłeś. Nie każdy musi przypominać sobie złe poprzednie wcielenia to że krzywdził innych czy że jego krzywdzono. To że nie pamiętamy ich jest moim zdaniem największą wadą tego systemu , raz poczuł byś prawdziwy ból – nie bó lzęba czy migrenę. Po łamaniu kołem i rozgrzanym żelazie każdy staje się pokorniejszy jak to bo mnie powiedział inkwizytor,naplułem świni w twarz i to skróciło moje męki bo był nieostrożny i zabił mnie zamiast torturować. Wracając do meritum gdybyś urodził się i pamiętał jak to było co się działo i jak boli nie pozwolił byś sobie skrzywdzić innych gdyż widział byś w Swych ofiarach Siebie. Zapominanie jest w moim rozumieniu krzywdzące gdyż nie uczymy się świadomie, zawsze zaczynamy od zera co jest bez sensu. Dlaczego mamy zawsze być jak Tabula rasa i popełniać te same błędy. Bez ogródek przyznaję się, że był ze mnie drań ale obawiam się że gdybym nie zobaczył tego całego ZUA które czyniłem był bym taki sam. W tym wcieleniu działy się już rzeczy dziwne i niewytłumaczalne no bo skąd miałbym wziąć tyle siły żeby jednym celnym uderzeniem zamknąć oko znajomemu na 2 tygodnie, a na 2 miechy zostawić mu makijaż ;/ 7 klasa podstawówki Skąd przypomniał bym sobie sztuki walki skoro nie byłem nawet na kursie samoobrony, a sam prowadziłem za łebka dla łebków i było bardzo skuteczne ^^ Skąd wiedza o walce bronią białą,biorę nuż kuchenny i staje się bardzo niebezpieczną maszyną do szatkowania , nie wspominając o mieczach, szablach, toporach, łukach.Byłem w bractwie ale tam nie zrobiliśmy niczego nowego. Dusza skrywa ogrom wiedzy, a gdy podłączysz się do nazwijmy to„biblioteką uniwersalną” biblioteką Akashy uzyskujesz dostęp do całej wiedzy znanej wszechświatowi. To już inna historia i narazie nie na NASZ poziom taka, ilość może po prostu zabić. Więc starajmy się odkrywać Siebie po to by później odkrywać nieskończoność . Pozdrawiam i nawołuje do „Dobrejwalki”
Ta wojna odbywa się w naszych duszach,umysłach i oczach to walka o Nas samych naszym największym wrogiem jest brak światła w nas samych.
PS: Ostatnio Gutek i mrfour zamilkli chyba po tym jak im nawtykałem XD PS2: Forum też przycichło albo ludzie czasu nie mają albo nie wiem chętnie kupie sobie PS3
| |
|
| ||
|
Co do Gutka, to chyba nie wytrzymał ciśnienia i jako "Polak" skomentował ostatni artykuł...Gość trąci jego stylem...Masz rację - cisza na forum jakaś... | |
--
| ||