| Forum Home > Rozmowy przy wirtualnej herbatce > powie mi ktos co to jest | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 124 |
http://www.youtube.com/watch?v=Qw4AOL92Qto&feature=related kosci ale czyje | |
| ||
|
Member Posts: 76 |
Nie no przecież to nie może być autentyczne .... aż mnie ciary przeszły... | |
| ||
|
Member Posts: 186 |
Giganci, biblijni Nephilim - rasa powstała ze skrzyżowania bogów, i ludzi... | |
--
| ||
|
Member Posts: 16 |
Ostatnio dogrzebałem się, że te szkielety to była bujda na resorach żeby zrobic troche rozgłosu. Coś podobnego jak z czaszkami inkaskimi z kryształu ktre tez sie okazały falsyfikatem zrobionym przez europejskich rzemieślników. Osobiście to do takich filmów podchodze mocno sceptycznie. | |
--
| ||
|
A można wiedzieć, gdzie się dogrzebałeś tych informacji? | |
--
| ||
|
Member Posts: 186 | ||
--
| ||
|
Member Posts: 16 |
To było ponad półroku temu. Teraz nie pamiętam, pogrzebie znów jesli tylko odnajde to podam Ci linka. Wyszła kiedys taka książka "Zakazana archeologia" tam były dużo ciekawsze informacje niż o tych gigantach. Pozdrawiam | |
| ||
|
Member Posts: 124 |
zakazana archologie czytałem wielkie drzwi potrzebne były | |
| ||
|
Jeszcze nie jedno "odgrzebia" aby przekonac naiwnych gojow ! Na szczescie rasa Slowian to jedna z wyzszych ras. | |
| ||
|
Member Posts: 22 |
Najmocniej przepraszam ale Nephilim to pół człowiek i pół anioł. Pozdr. | |
| ||
|
Nephilim to pół człowiek, półET wg przekazów Sumerów... Twoi aniołowie to Ellohim w Biblii, a Annuaki wg Sumerów...Nie ważne biblię żywcem przepisano i trochę tam poprzemieniano z legend sumeryjskich. Osobiście jednak myślę, że będąc sumeryjskim "kronikarzem" nie chciałoby mi się "orać" w glinianych tabliczkach, pisząc bajeczki...Zbyt żmudna robota... | |
--
| ||
|
Biblia ( w wymowie angielskiej "bajbo") nie przez wszystkich przyjmowana jest jako "prawda". W amerykanskich hotelach/motelach dostepna jest w kazdym pokoju dla gosci aby mogli sobie w ciszy i skupieniu poczytac wyciagajc z tresci wnioski zyciowe dla siebie. Biblia jako "swieta ksiega" nie przynosi szkod ani zla ale zawarte w niej tresci moga byc przedmiotem dyskusji ,czasem nawet burzliwej. Biblie uwazam za dobry przekaz dla potomnych . | |
| ||
|
Member Posts: 194 |
Tak gutku nie zapomnij tylko że Twoja biblia jest w indeksie ksiąg zakazanych(przekład narodowy) Co do Nefelim owszem w necie jest mnóstwo falsyfikatów ale to norma Jak dla mnie żeby ośmieszyć temat do tego stopnia aby nikt nie brał tego poważnie.Widziałem zdjęcia dorosłego człowieka przy szkielecie w muzeum i tam kość udowa była OGROMNA przy tamtym facecie. Ogromne miasta starożytnych nie zostały zbudowane przez ludzi | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Member Posts: 76 |
Oni musieli jeść dinozaury | |
|
-- I wiedzcie iż to jak zachowacie się w chwili najcięższej próby może stać się zaczynem najwspanialszego triumfu. Albowiem stwarzane przez Was doświadczenie jest wyrazem tego Czym w Istocie Jesteście i Czym pragniecie Być.
| ||
|
Member Posts: 194 |
Ariano ;/ mam dla Ciebie złą wiadomość ... W mitach o gigantach/tytanach/ograch/trolach i innych to My byliśmy w ich jadłospisie ;/ | |
|
-- Si vis pacem para bellum
| ||
|
Skad TY mozesz wiedziec jaka jest moja BIBLIA ? Biblie pisali i nadal pisza ludzie ludziom ! Co do wszelkich "naukowych" odkryc podchodz z wlasnym rozumem ! Nie daj sie zaszufladkowac do kategorii i generacji robotow w ludzkich postaciach. Miej oczy i uszy otwarte na prawde . Zaloz tlumiki na klamstwa . Zamknij telewizor gdy z niego saczy sie perfidne klamstwo ! Nie kupuj gazet,w ktorych jest tylko tendencyjnosc i klamstwo. Zdejmij z uszu sluchawki przez,ktore bombarduja ci rozum. Korzystaj z telefonii komorkowej tylko w naglych potrzebach !!! Na internet poswiecej nie wiecej czasu niz 4 godziny na dobe . WTEDY BEDZIESZ ZDROWSZY FIZYCZNIE i UMYSLOWO !!! | |
| ||
|
Member Posts: 14 |
Krzysztofie..drugi filmik który zamieściłeś przedstawia ludzkie dziecko , które urodziło się z chorobą popromienną. To z tego powodu żołnierze amerykańscy (polscy też?) zostawiają swoją spermę przed wyjazdem na wojnę (Afganistan, Irak), dzięki temu mogą mieć "normalne" dzieci po powrocie. Widziałam kiedyś film na ten temat w internecie, ale teraz małe szanse na znalezienie go.. | |
| ||