globalnaswiadomosc.com

artykuły polityka NWO wydarzenia Świat i Polska klimat zdrowie przebudzenie świadomość transformacja forum wideo

Podyskutujmy (FORUM)

Post Reply
Forum Home > Nasze Przezycia > 11:11

kolina1111
Member

Od 5 lat widuję (natrętnie) godzinę 11:11 w sposób, który wykluczam już jako przypadek, cowięcej wszelakie formy czterech jedynek jak nr rejestracji, daty na rachunkach, ceny na rachunkach, godziny na rachunakach (same rachunki w tym życiu hi,hi), kilometry na liczniku w aucie, no po prostu wszędzie...Naczytałem się w internecie o tzw "light workers" i tym podobnych bzdetach, ale jakoś nie potrafię wyobrazić sobie siebie w roli jednego z pomniejszych "mesjaszków"....

Czy ma ktoś może jakąś osobistą teorię na ten temat, a może komuś też się to zdarza dość często....????

September 4, 2009 at 1:06 PM Flag Quote & Reply

ariana
Member

Mój znajomy ciągle się dziwił, bo przeczepiły się do niego czwórki ;-)
To dość indywidualna sprawa, pewnie wypływa to z podświadomości... Jakaś informacja związana z 11:11 zrobiła jako takie wrażenie na umyśle i zakodowała się w podświadomości przez co człowiek zwraca większą uwagę na to, lub na to co wzięła jako symbol czegoś, a może pare razy zwróciłeś uwagę na godzinę 11:11 i Cię to zaciekawiło, a potem umysł sam zaczął tego szukać aż w końcu się przyzwyczaił.
Wydaje mi się to najbardziej prawdopodobne:)

September 4, 2009 at 2:51 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Twoj swiat Kolina jest w pelni zwiazany z Twoimi wyobrazeniami. Piszesz: "jakos nie wyobrazam sobie..." i masz na pewno powody ku temu - Twoje wlasne wyobrazenie o sobie. Jezus uczynil zolnierza i celnika Apostolami. To nie jest kwestia tego co zrobilas, choc trzeba wszystko oddac, co do "centa". Najwazniejsze jest jednak to, jakich wyborow dokonujesz teraz, a "teraz" dzieje sie od nowa i co chwile... Jestes taka, jakie sa Twoje wybory. Brak wyboru jest tez wyborem. Nieswiadomy wybor jest tez Twoim wyborem, stad powinnismy stawac sie coraz bardziej swiadomi.

September 4, 2009 at 3:50 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Andrew, zmieniłem "ksywkę" wcześniej byłem jako Paweł,, ale ten nick przylgnął do mnie już od lat i tak chcę sie nazywać...Wciąz jednak płeć męska pozoostaje....

--

September 4, 2009 at 4:02 PM Flag Quote & Reply

Andrew 2
Member

Przepraszam :) - nie zdazylem zajrzec na twoj profil :dry:

September 4, 2009 at 4:13 PM Flag Quote & Reply

Illuminat
Member

kolina1111 at 01:06PM on Sep 04, 2009

Od 5 lat widuję (natrętnie) godzinę 11:11 w sposób, który wykluczam już jako przypadek, cowięcej wszelakie formy czterech jedynek jak nr rejestracji, daty na rachunkach, ceny na rachunkach, godziny na rachunakach (same rachunki w tym życiu hi,hi), kilometry na liczniku w aucie, no po prostu wszędzie...Naczytałem się w internecie o tzw "light workers" i tym podobnych bzdetach, ale jakoś nie potrafię wyobrazić sobie siebie w roli jednego z pomniejszych "mesjaszków"....

Czy ma ktoś może jakąś osobistą teorię na ten temat, a może komuś też się to zdarza dość często....????

Też od kilku lat zwracam większą uwage na 11:11. Myślę, że to schizofrenia się pogłębia.

November 9, 2009 at 4:15 AM Flag Quote & Reply

£4zik
Member

Ja wszędzie dostrzegam 7 , co kawałek widzę 777  14 albo 21 .

--

Si vis pacem para bellum

November 9, 2009 at 5:49 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Z tymi 11- tkami to nie żarty...Czy ktoś zaznajomiony jest z pracą śp. Rik'a Clay'a? Ponoć "oficjalnie" popełnił samobójstwo, znajomi mają duże wątpliwości co do oficjalnej wersji jego śmierci, zwłaszcza, że nic na to nie wskazywało....Chylę czoła jego pracy włożonej w układanie puzli w całość, myślę, że trafił na coś, co go po prostu pozamiatało...

http://www.oneballmedia.com/contributors/rik_clay/articles  myślę, że może was to baaardzo zaciekawić....

i jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=NKES-x9bexs&feature=related   dzięki tym "schizofrenicznym" 11tkom dotarłem do tego gościa, co więcej dotarłem do jeszcze jednej interesującej sprawy...

http://liberalis.pl/2008/06/12/cynik9-executive-order-11110/

--

November 9, 2009 at 4:57 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

Z tymi 11- tkami to nie żarty...Czy ktoś zaznajomiony jest z pracą śp. Rik'a Clay'a? Ponoć "oficjalnie" popełnił samobójstwo, znajomi mają duże wątpliwości co do oficjalnej wersji jego śmierci, zwłaszcza, że nic na to nie wskazywało....Chylę czoła jego pracy włożonej w układanie puzli w całość, myślę, że trafił na coś, co go po prostu pozamiatało...

http://www.oneballmedia.com/contributors/rik_clay/articles  myślę, że może was to baaardzo zaciekawić....

i jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=NKES-x9bexs&feature=related   dzięki tym "schizofrenicznym" 11tkom dotarłem do tego gościa, co więcej dotarłem do jeszcze jednej interesującej sprawy...

http://liberalis.pl/2008/06/12/cynik9-executive-order-11110/

--

November 9, 2009 at 4:59 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

W końcu ktoś poruszył tą sprawę!!! Być może kolega 11:11 chciałby wymienić się doświadczeniami...

--

March 4, 2010 at 11:41 AM Flag Quote & Reply

11;11
Member

kolina1111 at 01:06PM on Sep 04, 2009

Ja mialem z tym podobnie...i stalo sie to az tak natretne ze nie moglem wytrzymac dluzej...jedna z rzeczy ktora skolonila mnie do poszukiwan wydazyla sie jeszce jak mieszkalem daleko od Polski...mialem w zwyczaju ogladac teleexpres wieczorem w necie po tym jak juz mialem czas dla siebie... pewnego dnia po trwajacym juz dosc dlugo okresie kiedy to jedynki widywalem nagminnie oraz z czasem pojawialy sie inne uklady cyfr ale zawsze wyrazaly albo ta sama liczbe po sobie czyli 11;11 22;22 lub tez 17;17 itd...no i wtedy ogladajac wiadomosci pamietam byla mowa o tabliczkach na dworcach na temat zakazu robienia zdjec...w pewnym momencie pokazany byl budynek dworca z zewnatrz...oraz zegar na nim....wskazywal 15;15 oczywiscie odruchowo pamietajc o tym co mi sie przytrafia poptrzylem na zegarek i byla 21;21 takie prawdopodobienstwo juz mnie zaniep[okoilo...ale wczesniej przed tym byla sytuacja kiedy to jedna z osob ktora siezajmuje tego typu rzeczami dzwoniac do mnie zostala ze mna rozlaczona po 2 min i 2 sekundach rozmowy dokladnie o 14;14 te dwa elementy zadecydowaly ze temat ten stal sie poczatkiem tego gdzie wlasnie jestem...przed tym nie mialem pojecia o NWO i o wszystkim co tu i na podobnych stronach mozna wyczytac....fakt ze cos sie pod tym 11;11 kryje jestem w 100 % przekonany ze jest prawda...ale co za tym sie kryje nie mam pojecia...lacze ten temat z ludzmi Indygo ale czy tu chodzi o jakis przekaz dla nas czy cos zupelnie innego nie mam pojecia...czytajac wiele rzeczy moznasie pogubic....najlepiej by to co pisza inni nie przyslonialo nam tego co czujemy wewnatrz i co nam podpowiada nasza podswiadomosc...myslalem o tym by opisac Ci ktorzy maja podobnie troszke wspolnie faktow z naszego zycia...moze znalazl by sie gdzies w tym wspolny element jaki nas laczy i dzieki temu moze zrozumiemy lub przyblizymy sobie odpowiedz na pytanie time code...bo jesli nas laczy to...to jestem pewien ze jest to jeden z elementow jaki nas laczy...ale teraz pytanie jaka jest reszta tych rzeczy co mogla by nas laczyc...ja np jestem ur 11;11.

--
March 9, 2010 at 11:55 AM Flag Quote & Reply

11;11
Member

ariana at 02:51PM on Sep 04, 2009

Mój znajomy ciągle się dziwił, bo przeczepiły się do niego czwórki ;-)
To dość indywidualna sprawa, pewnie wypływa to z podświadomości... Jakaś informacja związana z 11:11 zrobiła jako takie wrażenie na umyśle i zakodowała się w podświadomości przez co człowiek zwraca większą uwagę na to, lub na to co wzięła jako symbol czegoś, a może pare razy zwróciłeś uwagę na godzinę 11:11 i Cię to zaciekawiło, a potem umysł sam zaczął tego szukać aż w końcu się przyzwyczaił.
Wydaje mi się to najbardziej prawdopodobne:)

Arianna...to co piszesz moze i ma sens...i chcial bym ze by tak bylo...ale widocznie nie doswiadczylas tego...wiec nie wiesz o czym mowa...rozumiem ze muzg jest w stanie do czegos przywyknac...ale budzenie sie w nocy po to by odruchowo popatrzec na godzine i jest 03;03 lub 05;05 czy jakos onaczej to juz nie jest tylko przypadkowy uklad w podswiadomosci. Moze gdzy bys tego doswiadczala w taki sposob jak ja i wielu innych a z tego co widze jest wiele takich osob u ktorych stalo sie to wrecz natrectwem...to zrozumiala bys gdzie jest sens poszukiwan wyjasnienia tego w sumie fenomenu. Po za tym ciekawi mnie intuicyjnosc u tych osob ktore doswiadczaja tego typu rzeczy...tak jak to napisalem przed chwila do Kolina1111...moze po prostu rozpoczac tu na tym forum wspolna wymiane rzeczy ktore lacza tego typu ludzi...a napewno jak bedziesz w tym uczestniczyla to mam nadzieje ze sie przekonasz ze cos w tym musi byc.. Pozdrawiam

--
March 9, 2010 at 12:31 PM Flag Quote & Reply

11;11
Member

a tak nota bene....kto z Was wie jaka to liczba kryje sie za mnozeniem 1111 przez 1111 ?? i jak juz policzycie co powiecie na ten temat...prosze rowniez o to by tego typu ciekawostki pojawialy sie w tym watku rozpoczetym przez Kolina 1111

--
March 9, 2010 at 12:39 PM Flag Quote & Reply

11;11
Member

chcial bym dorzucic jeszcze cos....co tez mozna uznac za przypadek a co nie tak dawno sprawdzalem...o toz...jak pewnie wiele osob wie litery maja swoje odzwierciedlenie w numerologi...i tak dla przykladu moje prawdziwe imie i nazwisko to liczba...hmmm....11... moj nick name zlozony z imienia i nazwiska daje mi cyfre....??? zgadza sie !! 11 tak samo z nr pesel...mam w nim naprawde duzo jedynek...i to jedna po drugiej.....

--
March 9, 2010 at 12:59 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

11;11 jestem facetem od tego zacznę...moja numerologia nie ma powiazań z liczbą 11, co do intuicji to potrafia mi sie wyśnić pewne sprawy, czasami mam przeczucia, które się sprawdzają np dzisiaj około 16 z minutami jechałem przed wielką betoniarą autem i pomyślałem , co by to było jakby nagle sie to wylalo na auta... w wiadomosciach przeczytałem dzisiaj o takim wypadku w Warszawie około 16...poza tym czułem, że coś się stało złego, myslałem, ze znowu jakaś lipa na świecie się dzieje, a tu moja przyjaciólka miała stan przedzawałowy w wieku 29 lat....No... i...rzucam klątwy, kiedyś to było nieswiadome, ale raz zrobiłem to swiadomie i temu komus naprawdę się dzieje żle teraz...szkoda, że mam taka moc tylko w tak złym kierunku...przeraża mnie to...tyle, że jest to tylko wtedy, gdy ktoś perfidnie wyrządzi mi krzywdę, a ja wypowiem lub pomyślę słowa zemsty....

--

March 9, 2010 at 2:04 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

najnatretniejsza jest 11:11, potem 22:22, i 20:12 (!!!)......

--

March 9, 2010 at 2:12 PM Flag Quote & Reply

11;11
Member

To ze jestes facetem to wiem...czytam to co inni pisza miedzy innymi Ciebie...wiec mnie jak nie ktorych nie muszisz uswiadamiac...a propos tego ze rzycasz klatwy..ok...Ty tak to nazywasz...ja znowusz wiem ze jestem wampirem energetycznym...czasem ludzie sie bardzo zle czuli w mojej obecnosci...fizycznie przedewszystkim...kiedys poznalem osobe ktore sie na tym znala wtedy dobrze i w sumie tez jej zrobilem krzywde...nie swiadomie...ale po tym i po dlugich rozmowach z ta osoba zrozumialem co to znaczy byc wampirem energetycznym....dla wiekszosci to dziwne slowa...iwypowiedziwrecz wierze w to ze sa tacy co by powiedzieli ze to moze byc obiaw schisofreni....moze i jest...ale dobrym przykladem moze byc film 12 malp gdzie ktos pozornie chory na schizofrenie nie jest chory. Intuicyjnosc w moim przypadku czesto pomaga mi w pracy i w nawiazywaniu znajomosci zawodowych...co mi sie bardzo przydaje. Znasz inne osoby ktore maja podobnie z cyframi ??

--
March 9, 2010 at 2:29 PM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

"Kolina1111...moze po prostu rozpoczac tu na tym forum wspolna wymiane rzeczy ktore lacza tego typu ludzi...a napewno jak bedziesz w tym uczestniczyla to mam nadzieje ze sie przekonasz ze cos w tym musi byc.."

to tak w związku z moja płcią, być może się się pomyliłeś...moj nick jest zwodniczy...Szczerze to nie znam dużo takich osób...hmm...jednego to znasz i ty Grzegorz Turnau się nazywa, ma bodajże piosenkę o tym...

--

March 10, 2010 at 11:30 AM Flag Quote & Reply

kolina1111
Member

http://merlin.pl/11-11_Grzegorz-Turnau/browse/product/4,427610.html

--

March 10, 2010 at 11:34 AM Flag Quote & Reply

11;11
Member

kolina1111 at 11:34AM on Mar 10, 2010

http://merlin.pl/11-11_Grzegorz-Turnau/browse/product/4,427610.html

Widzisz Kolina 1111 to co pisalem z moze po prostu jak bedziesz brala w tym udzial to bylo w tekscie do kolezanki :) a Ty od razu bierzesz to do siebie...jak bys uwaznie zobaczyl do kogo byla ta wypowiedz to nie mial bys watpliwosci. Ale to nie jest chyba najwazniejsze by sobie udowadniac racje kogo mielismy na mysli. Jak kolwiek wiem ze jestes mezczyzna i Ty to wiesz wiec nie potrzebne sa te wyrwane z kontekstu slowa ktore byly skierowane do kolezanki. :)

--
March 13, 2010 at 2:54 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.

Wsparcie dla Portalu

Nowe Video

110 views - 0 comments
242 views - 0 comments

Wyszukiwarka GS

Loading

Translate page

Dodaj do Facebook

Goraco Polecamy ! :)

Reklama

Pogoda dla Polski

Polecamy

David Icke

Warto zobaczyc

Wolne Media - Toplista

Sentencja Roku

"Jest ludzkim kochanie aby byc kochanym, lecz kochac dla samej milosci jest anielskie."

Alfonse De Lamartine

Rada od serca

Zastanówcie się tylko.

W jednej chwili możeciepomyśleć o szczęściu i całe Wasze ciało wypełni się radością.

W jednej chwili możeciewyobrazić sobie siebie w roli żałosnej istoty, której nikt nie kocha i ogarnieWas smutek oraz współczucie dla samych siebie.

Potrzebny jest tylkomoment aby to nastąpiło.

I tak samo w jednejchwili możecie przestać szlochać i wybuchnąć radosnym śmiechem.

W jednej chwili możeciepołożyć kres krytykom i zobaczyć piękno wszystkiego co Was otacza.

Kto to robi ? Wy !

W momencie kiedymieliście kaprys, aby stworzyć uczucia, w głębi Waszej istoty, czy cokolwiekwokół Was się zmieniło ? Nie.

Tylko wszystko, kimbyliście uległo zmianie.

Jesteście dokładnie tym, o czym myślicie.

Ramtha/ J.Z.Knight

Contact

Jesli chcesz sie z nami skontaktowac to napisz do nas na: redakcja@globalnaswiadomosc.com 

www.globalnaswiadomosc.com

Follow me on Twitter

Webs Counter

GS na swiecie

Facebook Fanpage Box

Goraco Polecamy