| Forum Home > Nasze Przezycia > Wejscie w komputer | ||
|---|---|---|
|
Member Posts: 235 |
Do naszej redakcji wplynal niedawno e-mail od Pani Katarzyny, w ktorym Pani Katarzyna opisuje swoje niezwykle przezycie "wejscia w komputer". To zainspirowalo nas do stworzenia nowego dzialu na forum, pt. "Nasze Przezycia. Otrzymalismy zgode Pani Katarzyny na opublikowanie jej maila. Z doswiadczenia wiemy, iz duzo ludzi przezywa rozne dziwne lub niezwykle stany i zdarzenia. Wielu o tym nie mowi, bojac sie iz beda uznani za "dziwnych". Byc moze to, ze sie nimi tutaj wspolnie podzielimy pomoze wielu z nas zrozumiec, iz jest to zjawisko czesto spotykane i wcale nie trzeba chowac tego w sobie, a tym bardziej sie tego wstydzic. Zapraszamy do opisywania swoich ciekawych i niezwyklych przezyc. Oto List Pani Katarzyny: From: *********@hotmail.fr To: redakcja@globalnaswiadomosc.com Received-On: 24-08-2009 15:15 Subject: pytanie dzien dobry
jak juz tytul mowi mam pytanie do Panstwa moze dziwne moze nie
powiem o co mi chodzi kilka miesiecy temu 2-3 siedzialam wieczorem przed komputerem i w pewnym momencie mialam bardzo dziwne udczucie tak jakbym byla czescia komputera poruszalma sie myszka ale to tak jakbym to ja szukala tzn ja bylam komputerem czescia nie wiem trudno to okreslic moze trwalo to minute moze dwie przerwalam bo stwierdzilam ze juz padam ze zmeczenia a to sa tego efekty zreszto moj maz tez tak stwierdzil dodam ze mam male dziecko tak wiec wiadomo jak to jest z tym spaniem po nocy
moje pytanie dotyczy czy macie Panstwo list od innych osob ktore mialy podobne doswiadczenie no i jak je teraz rozwinac, jezeli mozna
w sumie to wlasnie tak jak w matrix, bylam czescia kompuera nawet nie czescia ciezko to opisac
czekam na odpowiedz i pozdrawiam Katarzyna *********** | |
| ||